• December 17-én debütál a Nincs hazaút a mozikban
  • Peter Parkert a teljes lelepleződés veszélye fenyegeti
  • Doctor Strange nyújt neki segítséget, de azzal átszabják a Multiverzumot
  • Holnap érkezik a következő előzetes

Továbbra is számos rejtély övezi a következő Pókember filmet. Az elég valószínűnek tűnik, hogy az eredeti Peter Parker tényleg nem tér vissza, Tobey Maguire és Andrew Garfield esetleges felbukkanásáról viszont sok pletyka kering. A címszereplő, MJ és Ned hármasa mellett biztosan szerepel majd a filmben Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), Doctor Octopus (Alfred Molina), Electro (Jamie Foxx), a Gyík (Rhys Ifans), Sandman (Thomas Haden Church) és Zöld Manó (Willem Dafoe).

A történetet tekintve is meglepetések sorára számíthatunk a Nincs hazaútban (No Way Home). Amikor Pókember közel kerül a teljes lelepleződéshez, Doctor Strange segítségével elfeledteti a világgal szuperhős kilétét, még a hozzá közel állók sem emlékeznek kettős identitására. A mágia azonban felforgatja a Multiverzum rendjét, és előbújnak az alternatív idősíkok különböző karakterei. Akér Eddie Brock és Morbius szereplése sem kizárt (előbbinek megágyazott a Venom 2).

spider-man-no-way-home.jpg
(A kép forrása: Entertainment Weekly)

Holnap sokkal okosabbak leszünk, amikor befut a film következő előzetese. Addig is Tom Holland, Zendaya, és Jacob Batalon reakciós videóját láthatjuk a friss trailerrel kapcsolatban. December 17-én kerül mozikba a Nincs hazaút