Bizonyára senkit nem ért meglepetésként, amikor kiderült, hogy a nagy gamer hírében álló Henry Cavill is fejest ugrott az elképesztően sikeres Warhammer 40,000: Space Marine 2 izgalmaiba, hiszen a színész bevallottan odáig van ezért az univerzumért – nem véletlenül csatlakozott az Amazon egyelőre ingatag lábakon álló adaptációjához. Természetesen a fejlesztést végző Saber Interactive, valamint a kiadásért felelős Focus Entertainment is értesült arról, hogy az egykori Acélember és Ríviai Geralt (valamint a leendő hegylakó) is az adrenalindús lövöldében múlatja az időt, a készítők pedig ki is használták Cavill rajongását, méghozzá azért, hogy elejét vegyék a toxikusságnak. 

warhammer-40-000-space-marine-2-henry-cavill-saber-interactive.jpg

A kép forrása: Steam

Az alkotók ugyanis egy frappáns üzenettel adták a felhasználók tudtára, hogy mennyire nem tolerálják a közösséget bomlasztó viselkedést, a mondandóba pedig magát a színészt is sikerült belecsempészni. „Legyetek hűségesek az ügyhöz, emellett pedig ne feledkezzetek meg a tiszteletről sem” – olvasható a közleményben. „Többen is jelentették, hogy egyes játékosok bántó viselkedést produkáltak és sértő megjegyzéseket tettek a játékban. Ezt természetesen nem toleráljuk, és lépéseket fogunk tenni ennek megakadályozására. Arra kérünk benneteket, hogy maradjatok tisztelettudóak és érettek a társaitokkal szemben. Sosem tudhatod, hogy a többi játékos hány éves, hogy milyen napjuk van, mennyire érzékenyek, ergo fogalmad sincs, hogy kik a testvéreid... Még az is lehet [ide került egy sokatmondó smiley]... hidd el, nem akarod megsérteni Henry Cavillt” – folytatódik a bejegyzés.

Persze könnyen lehet, hogy végül kontraproduktívnak bizonyul ez a kis figyelmeztetés, hiszen több mint valószínű, hogy vannak olyanok, akik annak reményében kezdenek el rosszindulatú üzenetekkel bombázni másokat, hogy hátha sikerül Cavill lelkébe gázolni. Sajnos ez a jelenség a kompetitív (és a kooperatív, amennyiben nem ismerősökkel ütjük el az időt) játék velejárója, mindenesetre öröm látni, hogy a Saber Interactive kreatív megoldásokkal igyekszik tenni ellene.

A borítóképek forrása: Steam