• 2022. március 31-én debütál a Sonic 2
  • A folytatásban Dr. Robotnik és Knuckles száll szembe a címszereplővel
  • A rajongók kifogásolták, hogy nem szerepelt a plakáton Tika Sumpter és Colleen O'Shaughnessey
  • Utólag Maddie megformálója és Tails karaktere is rákerült poszterre

Az élőszereplős Barbie és Pindúr pandúrok vagy a Just Dance és Rock’ Em Sock’ Em Robots adaptációs tervek árnyékában ésszerű vállalásnak tűnik Sonic mozgóképre való átültetése. A SEGA játékfigura első animációs megjelenése azonban komoly felhördülést keltett, a Paramount vagyonokért rajzoltatta újra tavaly előtt a kék sündisznót. A nehéz indulást szerencsére siker koronázta, a film ugyanis 304 millió dolláros bevételt hozott a jegypénztáraknál.

A fentiek tükrében jó ómen lehet, hogy nemrég a törvényszerűen érkező második epizód plakátján fanyalogtak a rajongók. Azt nehezményezték, hogy a Maddie-t alakító Tika Sumpter és Tails karaktere, akinek a hangját Colleen O'Shaughnessey kölcsönzi, lemaradt a hivatalos poszterről. A stúdió ismét igazat adott az internet népének és korrigálta a kollázst, amit egyébként mi is közöltünk korábban.

sonic-2-poster-fan-fest-1645118801023.jpg
(A kép forrása: IGN)

A második részhez záporoznak az ajánlók. A fenti plakát mellett kaptunk egy nem túl izgalmas karácsonyi ajánlót, Jim Carrey infantilis karakterére összpontosító trailerek érkeztek a Super Bowl éjszakáján, tegnap egy humoros hangvételű tévészpot látott napvilágot, illetve természetesen elkészült a magyar nyelvű előzetes is.

A történet szerint Sonic új feladatot kap, amivel csillapíthatja mozgásigényét: Dr. Ivo Robotnik Knuckles oldalán megszökik a gombabolygóról és a világok elpusztítására alkalmas Master Emerald felkutatásán ügyködik. Visszatér a stábba az antagonistát megformáló Jim Carrey és Jeff Fowler rendező is. Ti várjátok már a 2022. március 31-én esedékes premiert?