A napokban a Duke Nukem Forever is elhagyta a legendás "When It's Done" titulust, és 2008 végére datálták a megjelenést, úgyhogy már a PGO 3.0 indulásáról érdeklődő kérdéseket sem lenne "trendi" ezzel visszadobni. Nem is fogjuk, mivel most mindenkinek elárulom, mikorra készül el az új játékosparadicsom, amit PGO 3.0 fedőnév alatt futtatunk: február 28!

Bizony, már a hónap végén az új oldalon böngészhettek a hírek után. Eljött az idő, hogy a portál egy, a tartalmához méltó küllemet kapjon - erről Gaben gondoskodott, és olyan dizájnt varázsolt az új oldalnak, hogy remélhetőleg a füleitek is ketté áll majd! No de a megújulás nem merül ki a külalak cseréjében, az oldal szerkezete is némileg megváltozik. Figyelembe vettük a tervezésnél a fórumban elhangzott kéréseiteket, igényeiteket, így például már lesz "kedvenc topik" figyelő funkció is - csakhogy elhintsek valamit a számtalan fejlesztésből.

Teljesen új funkciókkal is kibővülnek az eddigi lehetőségek, lesz lexikon, ami egy értelmező kéziszótárként fog funkcionálni játékosoknak, és ti is szerkeszthetitek. Cheat rovat is helyet kapott, magyarításokat is találhattok a játékadatlapoknál, illetve, ha indulásra még nem is készül el, de blogozhattok majd, és Online Külvilág rovatot is tervezünk. Az új fejlesztések közül személyes kedvencem a gépigény funkció, ugyanis csupán meg kell adnotok a gépetek paramétereit, és a rendszer elárulja, mely játékok futnának rajta a hivatalos minimum és ajánlott gépigény alapján! Legyen is elég ennyi az új szájtról, remélhetőleg február 28-án már mindenki vígan próbálgathatja az újdonságokat. Sajnos mostanában az oldal meglehetősen lassú, és gyakran G-man köszön vissza a főoldal helyett; ez elsősorban a túlterheltség miatt van, de a PGO 3.0 alatt már új szerver fog dübörögni, addig meg kibírjuk valahogy!

2008 is a szenzációk éve2008 is a szenzációk éve2008 is a szenzációk éve


FRISS: PGO 3.0 bemutató videó