Hogy beindítsam a topicot, leírom a véleményem:
A látványvilága szebb, a történetek hasonlóan jók az első évadhoz, de a szövegek szerintem rosszabbak és a droidok sem olyan viccesek, mint az első évadban.
Hogy beindítsam a topicot, leírom a véleményem:
A látványvilága szebb, a történetek hasonlóan jók az első évadhoz, de a szövegek szerintem rosszabbak és a droidok sem olyan viccesek, mint az első évadban.
Már megy a Cartoon Network-ön magyarul is. Elvileg csütörtökönként megy, de nem tudom hány órakor, mert szarul vágták meg a reklámot és így az lemaradt. Én még egy részt sem láttam, mert tegnap elfelejtettem beállítani a TV-t.
miért, te talán láttad őt a 3. részben?
szkot: hogy mi legyen a sorsa?
kedves kis állatok(egy karácsonyi történetből)megerőszakolják, kiveszik a szemét és keresnek egy AIDS-est aki bele pisil a szemgödrébe, hogy lassan haljon meg(South Park, amúgy..)
Ne tűnjön fel de ő az egyik főszereplő valószínüleg nem fog meghalni.
miért, te talán láttad őt a 3. részben?
szkot: hogy mi legyen a sorsa?
kedves kis állatok(egy karácsonyi történetből)megerőszakolják, kiveszik a szemét és keresnek egy AIDS-est aki bele pisil a szemgödrébe, hogy lassan haljon meg(South Park, amúgy..)
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.