Bizony megy..sőt már a 4. rész is lement.
Ismételgetek is........betudod pótolni
Nekem egyre jobban tetszik.............
Amugy Zero93 admin nagy nagy Úr : 20.
Mondjuk csak zsugorgatom
Bizony megy..sőt már a 4. rész is lement.
Ismételgetek is........betudod pótolni
Nekem egyre jobban tetszik.............
Amugy Zero93 admin nagy nagy Úr : 20.
Mondjuk csak zsugorgatom
Én csak vasárnap az RTL-klubbon szoktam nézni a sorozatott(igaz eddig csak 2-3-at)láttam belőle, de nagyon jó. A mostani szinte csak a klónokról szólt, hogy meg kell védeniük egy fontos stratégiai bázist,mert Grieves, inváziós csapdát akar a Köztársaságnak állítani, ha elfoglalják. Kezdetben sikerül is, az új roham kommandó droidoknak.Néhány túlélő szerzi vissza a bázist,de ekkor már megjelennek a droidok invázióos flottája és nincs más választásuk, mint felrobbantani.Cody parancsnok, egy másik klón tiszt és 3-rom klón katona hajtja végre a feladatott.
Amúgy nem is tudtam,hogy a Caartoon-on is megy, de bepótolom.De akit érdekel, az nézheti vasárnapontként is az RTL-en, olyan 8-30 vagy 9-00 óra magasságában.
Legalább tudsz majd infórmálni minket Zeroo93 nagyon-nagyon-nagy Úr
Nem irigykedem egyébbként, szerencsére én csak zsugori vagyok Zsugorgatom is
Höhö, igen informálok is:
It is a rough road that leads to the heights of greatness. - A nagyság magaslataihoz rögös út vezet.
Kellőképp jó rész volt, meg volt az első szemfülesebb mégis tipikusan elismerésre váró droid-tábornok is (Wat Tambor)
A szakadárok a Ryloth bolygót (Twil'eks) jelölték meg következő inváziós lépcsőként, teljes blokádot vonva a bolygó köré. Anakin és Ashoka-nak kell biztositania Obi-Wannak a bolygót megszálló sereghez való lejutást. Mivel a blokád úgy tűnik áttörhetetlen szükséges bevetni egy nagyon kezdetleges stratégiát és közvetlen harcba szállni 3 cirkálóval a teljes droid-hadtest ellen. Sajnos az első próbálkozás teljes kudarcnak bizonyul és Ashoka első szakaszát elvesztve lelkifurdalás és felelőtlenség érzésével kerül szembe. Eközben Anakin a csata során lesérült admirális nélkül kiötli legmerészebb tervét, mely szerint egymaga belevezeti az egyik majdnem roncs cirkálót a központi hajóba, ezáltal likvidálva a parancsnokot és időt nyerve az invázióra, Ashoka-nak pedig meg kell menteni Anakin-t, továbbá legyőzni az összezavarodott robotsereget. Vajon sikerül-e?
Elnézést Zeroo93 admin nagyon-nagy Úr VELETEKET akartam irni
Te ugy felzárkoztál hogy rendesen lehagytál engem is
Én még csak 7. -nél járok, járogatok mondjuk nekem narrátoroznom is s a kell a saját kis klónjaimnak
Meg amugy is a 24-et is kínozgatom.
Na: a sorozat legyen VELETEK
Hahaha, laci, felülkerekedtem rajtad! Mondjuk én, ha valamit bepótolok azt leginkább este teszem, hisz nincs jobb, mint alvás előtt végignézni 1-2 epizódot. És szerencsére felgyorsultak a dolgok
Elnézést Zeroo93 admin nagyon-nagy Úr VELETEKET akartam irni
Te ugy felzárkoztál hogy rendesen lehagytál engem is
Én még csak 7. -nél járok, járogatok mondjuk nekem narrátoroznom is s a kell a saját kis klónjaimnak
Meg amugy is a 24-et is kínozgatom.
Na: a sorozat legyen VELETEK
Én mondtam
A mozival kapcsolatban is teljesen egyetértek tisztelt Zeroo93 admin nagyúr
Nézzétek....... az ismétlések segitségével még utolérhettek minket!!!!
A film legyen velek
Na nem gond,
Amúgy véletlenül nem veletek-et akartál mondani?
17. résznél tartok, úgy, hogy már felzárkóztam
Én mondtam
A mozival kapcsolatban is teljesen egyetértek tisztelt Zeroo93 admin nagyúr
Nézzétek....... az ismétlések segitségével még utolérhettek minket!!!!
A film legyen velek
Én is többször azt vettem észre magamon
Kár hogy ilyen rövid egy rész
Nekem egyébbként az űr jelenetek i ( nem csak a csaták) is nagyon tetszenek
Kár hogy ilyen rövid
.......de majd az igazi filmsorozat.
Nocsak László elvtárs igaza van, tényleg egyre jobb lesz az egész, legalábbis a kamu mozihoz képest igazi feléledés, és még néha sw beütése is van! Csak az elején a prevously szöveget nyomató szinkron rohattúl irritáló, az a legnem odaillőbb, mind magyar, mind angolba...
Én is többször azt vettem észre magamon
Kár hogy ilyen rövid egy rész
Nekem egyébbként az űr jelenetek i ( nem csak a csaták) is nagyon tetszenek
Kár hogy ilyen rövid
.......de majd az igazi filmsorozat.
Gabif2 : te továbbra is gonosz vagy
Persze én örülök neki.
Benned legalább nem csalodik az ember
Szerintem kezdjél el aláirást gyűjteni.......
Bár A(z)shoká tart.
Üdv
Na azért örömmel vettem észre, hogy a harcok még mindig tudnak megfelelően hatni az emberre, mondjuk az, hogy Grievous Kenobi tábornokkal fénykardpárbajt viv, azzal csak annyi a gond, hogy a 3. részben konferálja fel vitézségét fénykard (trófea) gyűjteménye végett. Vagyis erről még Kenobinak nem is lenne szabad tudnia, habár belefér, mert élvezetes pillanatokat csal az ember szeme elé, de nah... Most akkor tartsuk tiszteletben a részekben lezajlottakat - mert ez igy kissé facepalm
Gabif2 : te továbbra is gonosz vagy
Persze én örülök neki.
Benned legalább nem csalodik az ember
Szerintem kezdjél el aláirást gyűjteni.......
Bár A(z)shoká tart.
Üdv
Tudod a mozifilm után ez elég horrorisztikus - ma is épp, hogy csak rávetettem magam, már csak a kiváncsiság kedvéért, milyen siralmas szövegeket nyomnának le Anakin-ék
Hamarabb kellett volna elkezdeni .........nézzni......és akkor gyorsabban lejönne
Miért nem a végétől kezded nézzni
Tudod a mozifilm után ez elég horrorisztikus - ma is épp, hogy csak rávetettem magam, már csak a kiváncsiság kedvéért, milyen siralmas szövegeket nyomnának le Anakin-ék
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.