Tudjátok, amikor a kalózvezér ad inni a jediknek abból a piából, na abba a pohárba raktak valami port, amitől elkéne ájulni a jediknek, de a jedik kicserélték a poharakat, és nem lett semmi bajuk....... a 12. rész meg azzal kezdődik, hogy bevannak zárva a börtönbe, mert elájultak a piától...:S
Kíváncsi leszek a 2.évadra,mert a neten olvasgattam(starwars.com)és nem jön be nekem a másadik évad.De mindegy,hisz ami Star Wars,az nem lehet rossz.XD
Ez igaz hogy jóó de még nem tudok semmit az új évadról
Kíváncsi leszek a 2.évadra,mert a neten olvasgattam(starwars.com)és nem jön be nekem a másadik évad.De mindegy,hisz ami Star Wars,az nem lehet rossz.XD
Én se vagyok fan, se sajna 25 éves ..a filmekbe meg csak az eredeti részek hoztak, hoznak izgalomba......viszont ez a sorozat nekem is nagyon tetszik.Emiatt egyébbként nem is irtam volna ,viszont most hogy bekapcsolodtam és rendesen a TV-ben is nézem( magyarul)....már nem is olyan rossz ez a magyar változat....vagy csak megszoktam ...lényeg a lényeg érdemes addig is nézegetni : hétről-hétre
Várom a játékot is.
Üdv
Én is nagyon bírom a sorozatot meg a filmeket és nekem belőle leginkább REX százados jön be legjobban(az avatáromról látszik)
Engem nagyon megfogott ez a me a magam 12 és fél évemmelMár én is várom az őszt a játék miatt meg a 2. éved miatt
Én se vagyok fan, se sajna 25 éves ..a filmekbe meg csak az eredeti részek hoztak, hoznak izgalomba......viszont ez a sorozat nekem is nagyon tetszik.Emiatt egyébbként nem is irtam volna ,viszont most hogy bekapcsolodtam és rendesen a TV-ben is nézem( magyarul)....már nem is olyan rossz ez a magyar változat....vagy csak megszoktam ...lényeg a lényeg érdemes addig is nézegetni : hétről-hétre
Nem vagyok Star Wars rajongó (néhány játék tetszett, de a filmek nem fogtak meg annyira), viszont ezt a sorozatot imádom. Pedig közel sem én vagyok a célkorosztály a 25 évemmel, de mégis bejön az egész. Jó a humor, de vannak komoly dolgok is benne (mint például a klónok élete), plusz karakterfejlődés is megfigyelhető és egész jól néz ki. 1-2 nap alatt bedaráltam az egészet, most pedig tűkön ülve várom az új évadot és remélem, tényleg végigmennek és lesz 5 évad. Ahsoka a legjobb, egyből az egyik kedvenc Star Wars karakterem lett, már a filmbéli első néhány jelenete után. Skyguy... ROFL!
Hasonlóak Jöhetne az új évad, Bane-re kíváncsi leszek. Mellesleg most készül megint valami Clone Wars játék, ami a sorozatot veszi alapúl és nem a WII-féle adaptációra gondolok.
Nem vagyok Star Wars rajongó (néhány játék tetszett, de a filmek nem fogtak meg annyira), viszont ezt a sorozatot imádom. Pedig közel sem én vagyok a célkorosztály a 25 évemmel, de mégis bejön az egész. Jó a humor, de vannak komoly dolgok is benne (mint például a klónok élete), plusz karakterfejlődés is megfigyelhető és egész jól néz ki. 1-2 nap alatt bedaráltam az egészet, most pedig tűkön ülve várom az új évadot és remélem, tényleg végigmennek és lesz 5 évad. Ahsoka a legjobb, egyből az egyik kedvenc Star Wars karakterem lett, már a filmbéli első néhány jelenete után. Skyguy... ROFL!
Nem veszem annak, de nekem a jedi széria végigvitele közben ő és Moody -tesó a Mesterem volt . Innen a a megbecsülés, innen a név
Egyébbként : nincs mire pedáloznom, se nála , se senkinél
Üdv
Köszi Zeroo93-om Admin nagy Úr
Jól nézz ki egyébbként a kis csákó: az orr fújással biztos nem lehetnek gondjai
Várom az őszt és jelenleg követni fogok a sorozatot a TV-ben a saját kis klónjaimmal.
Üdv és köszi
Köszi Zeroo93-om Admin nagy Úr
Jól nézz ki egyébbként a kis csákó: az orr fújással biztos nem lehetnek gondjai
Várom az őszt és jelenleg követni fogok a sorozatot a TV-ben a saját kis klónjaimmal.
Üdv és köszi
Igen-igen ebben is igazad van.........háború ide vagy oda nem célszerű évadokon át elhúzni a témát......azért kár hogy vége lesz
Remélem a bevételből kiagyalnak valamit.........bár mit......csak jó legyen
Na úgy néz ki lezárult az első évad a 22.résszel, nagyon idegesitő módon zárták le, főleg, hogy a rész nem tartogatott akkora akciót, mint egy évadzáró epizódtól elvárható lett volna, mindenesetre pár újabb fejvadász is helyet kapott, közölük a Bane nevű illető talán a legkiemelkedőbb, hiszen ő a következő Coruscant ellen irányuló akciónak a vezetője.
Nem, nem Darth Bane, aki képregényekben egy sith lovag, hanem egy szeleburdi, még mindig kissé jediket alantas szemmel néző személy, valószinűleg a következő évadban sokáig húzzák majd az ő történetet, pont, mint Grievous tábornokét, akiről most semmi hir... A következő évad csak ősszel jön, úgy, hogy addig marad a remegés és körömrágás, mit, hogy lesz...
Nagyon izgalmasnak tünik
Köszi
A 21. -ről meg nem is tudtam
Üdv Darth Laci Bá
Óóhohó, mindjárt jön a 22.rész, asszem, amúgy lassan vége az évadnak - most már talán látom értelmét a második évadnak, de azt illene majd lezárni, mert akkor ebből is csak tucattermék lesz és ellaposodik... - Eddig még élvezhető volt, viszont, ha 5 évadon át megy, az már cinkesebb...
Jó kis rész volt
Jó hütyü ez az új robi
Amugy várjuk türelmesen a "nemsokára izelitőt"
Jaj, igen tegnap akartam irni, de vissza kellett nézni kicsit, szóval teaserkedjünk:
Szóval a köztársasági klóncsapatokból megérkezett az első kisebb osztag, melynek feladata természetesen a feltérképezés, felderités és, mint várható leginkább főszerepben két klónkatona lesz, kik elkezdenek falvak után kutatni, kutatás közben beleakadnak egy Twi'lek kölyökbe, akivel karöltve próbálják visszaküzdeni magukat a klónharcosok a randevú 'ponthoz'. Jóféle
A 21.részben Windu és csapata kerül középpontba, természetesen ők már a nehéz páncélos osztag, de mivel az aktuális szakadár parancsnok központja egy startégilag szinte bevehetetlen erődben van, egy lézer hiddal, a feladat sokkal nehezebb és komplikáltabb, mint várták. Továbbá a helyi lázadó erőket is meg kell győzni, ugyanis Windu osztaga, mint az első támadásból kiderül, nagyon gyengélkedik. Az egyezkedés után (Ryloth vezetője és a lázadó erők parancsnoka között) a fürgébb fegyveresek lesznek előnyben, hiszen a második támadás döntő fontosságú. Viszont a droid parancsnok érzelemmentes droidja kezeskedik egy csapdáról, hogy bele sétálnak-e, az, ha megnézitek kiderül.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.