Nana, ne szenvedjen egy kicsit sem, maradjon életben. El a kezekkel a kedvencemtől!
csga, a holocronokat információ tárolására használják. Ez egyértelmű volt az epizódban is.
A játék elég jól sikerült a mesécskéről ( igaz filmben jobban bejött nekem.)
Az első évad is tetszett, de ez a 1-2. epizod valami fantasztikusan jóra sikeredett.Szerencsére még egy feliratot is sikerült rákínoznom igy egyrészt alapból láttam csillagokat.......valamint a boldogságtól is
Remélem hamarosan nálunk is elkezdik a TV-ben nyomatni.
csak nem egy rohadtul idegesítő, vörös hullajelöltet láthatunk a képen? remélem szenvedni fog. nem úszhatja meg holmi gyors, kegyes halállal
Az első évad is tetszett, de ez a 1-2. epizod valami fantasztikusan jóra sikeredett.Szerencsére még egy feliratot is sikerült rákínoznom igy egyrészt alapból láttam csillagokat.......valamint a boldogságtól is
Remélem hamarosan nálunk is elkezdik a TV-ben nyomatni.
Kiváló epizód volt, nagyszerű évadpremier! Hatalmas csaták, dráma, betörés a Jedi templomba, meg egy kis humor, szokás szerint. A droidokat továbbra is nagyon bírom. Nagyon remélem, hogy Ahsokával kapcsolatban tévesek a pletykák, az egyik kedvenc SW karakterem.
A végén gondolom, a sérült klónkatona volt a fejvadász. Kíváncsi vagyok, sikerül-e visszaszerezni a holocront mielőtt még túl késő lesz.
Necros írta:
Kiváló epizód volt, nagyszerű évadpremier! Hatalmas csaták, dráma, betörés a Jedi templomba, meg egy kis humor, szokás szerint. A droidokat továbbra is nagyon bírom. Nagyon remélem, hogy Ahsokával kapcsolatban tévesek a pletykák, az egyik kedvenc SW karakterem.
A végén gondolom, a sérült klónkatona volt a fejvadász. Kíváncsi vagyok, sikerül-e visszaszerezni a holocront mielőtt még túl késő lesz.
Hát figyelj, szerintem annyit nem ér meg. Mert semmi nem derül ki belőle, ez csak egy szimpla kaland a sok közül. Annyi hogy ez 90 perc nem 30. De te tudod.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.