én ugy emlékszem hogy a középső négy szám balra, a baloldali négyest balra,a jobb oldalit pedig jobbra.Ha esetleg nem ez lenne ,akkor ne átkozz el légysz ,hanem van fent végigjátszás a játék adatlapjánál és akkor abba nézzd már meg légyszi.Darth Laci Bá még annyit kérdezne Padawan hogy melyik oldalon állsz egyébbként?
A Mirás küzdelemben volt elakadva Superstan és én küldtem neki egy mentést, de mivellényegtelen mentésem nem volt igy kapott egy olyant ahol Mirábol jedit faragtam Tehát Superstan nem amnéziás és nem felőletesen játszott ,csak én voltam kicsit felelőttlen.Viszont a másik gépen találtam egy mentést ahol pont ugyanez a társaság éppen a hajóra tart igy elküldöm azt is.MÁS ,végeztem a Dantooineon és mehetek bárhová,hurrá,hurrá,hurrá.Vár a Tatooine,vár a bérgyilkos küldetés széria ,remélem sikerül sötétedés nélkülkigyilkolni mindenkit ,mert elméletileg jó vagyok, és megoldottam ugy hogy készitek egy mentést és aki nagyon irritáló azt kinyirom.Azt bánom hogy hamarabb nem jutott az eszembe mert még az elején ez a Dia nevű csaj hogy éltben hagytam mély sebet ejtett rajtam.Vele szktam kezdeni a sötét karrieremet
Sziasztok,kis segítséget kérek.Nar Shaada-n vagyok,már a T3-as kis droiddal,és az ajtót kéne kinyitni.(Vmit forgatni fog,vagy mi).Nem akarok fél nap találgatni,ezért elmondanátok, a sorrend számát?Nagyon hálás lennék!
A Mirás küzdelemben volt elakadva Superstan és én küldtem neki egy mentést, de mivellényegtelen mentésem nem volt igy kapott egy olyant ahol Mirábol jedit faragtam Tehát Superstan nem amnéziás és nem felőletesen játszott ,csak én voltam kicsit felelőttlen.Viszont a másik gépen találtam egy mentést ahol pont ugyanez a társaság éppen a hajóra tart igy elküldöm azt is.MÁS ,végeztem a Dantooineon és mehetek bárhová,hurrá,hurrá,hurrá.Vár a Tatooine,vár a bérgyilkos küldetés széria ,remélem sikerül sötétedés nélkülkigyilkolni mindenkit ,mert elméletileg jó vagyok, és megoldottam ugy hogy készitek egy mentést és aki nagyon irritáló azt kinyirom.Azt bánom hogy hamarabb nem jutott az eszembe mert még az elején ez a Dia nevű csaj hogy éltben hagytam mély sebet ejtett rajtam.Vele szktam kezdeni a sötét karrieremet
Dantes írta: Majdnem végig gonosz....de aztán vissza léptem a sötétségből a fényre.
Éreztem is benned a vívódást Legalább valaki fényre lépett az utolsó pillanatban
Superstan én meg benned érzem hogy kíváncsi vagy hogy mien a Sötét Oldal ereje vágysz rá hogy kipróbálhasd és ha 1szer megteszed akkor nem lesz visszaút!!! mongyuk Dantesnak sikerült és Darth Laci bá' Pénzügyminiszter úr jól lát andrasp Tábornok hogy 7003000 XP kell vagy a szeme káprázik?????
Mostmár valamennyire képben vagyok Ha másért nem, ezért a Goto-s küldetésért, újrafogom játszani (gonosz karakterrel, hogy vukival ölhessem a katonákat DE azután a küldetés után megjavulok )
Superstan szerintem ne vidd magaddal Hanharrt GO-TO haójára inkább vidd Visas-t és valaki más Jedi-t mert sokat kell majd hentelni és jobb ha 2 lézerkard meg erőhasználód van mert kell használni az Erővillámot, droid bénítást stb. és Dantes van jó meg rossz befejezés??
Dantes írta: Igen, de ki akar egy hülye gömbel beszélgetni?
na látod ebben 1et értünk
Go-TO valami nagyfejes a Tőzsdénél aki meg akarja menteni a Galaxist (és mint ahogyan az nem a játékból de kiderül sikerül neki) és ehez a te segítséged kell neki.
megelőztél
Mostmár valamennyire képben vagyok Ha másért nem, ezért a Goto-s küldetésért, újrafogom játszani (gonosz karakterrel, hogy vukival ölhessem a katonákat DE azután a küldetés után megjavulok )
Persian_Warrior, ha tudnám ki az a Goto, most igencsak meglepődtem volna De nemtudom, csak azt hogy most velem van
Én senkivel se beszélek túlzottan Az első részben muszáj volt, de itt csak ha unatkozom futás közben akkor leállok valakivel...
Dantes írta:
Igen, de ki akar egy hülye gömbel beszélgetni?
na látod ebben 1et értünk
Go-TO valami nagyfejes a Tőzsdénél aki meg akarja menteni a Galaxist (és mint ahogyan az nem a játékból de kiderül sikerül neki) és ehez a te segítséged kell neki.
Superstan neked a KOTOR1 -ben is nagyon bejöttek ezek a robik Egyébbként milyen poénos a neve a nagyobbik discó -gömbnek Jó játékot Superstan Jedi. Erre a Go-to-ra ráéreztél,bevallhatod nyugodtan
az a droid akkor került hozzád amikor végeztél a GO-TO jachtján . hát ami azt illeti HK-47-el most már a végéig szervezkedni fognak szokj hozzácsak meg akarja kérni Bao-t hogy tunningolja fel és nem ismeri a remote-ot csak lenyűgözi hogy Bao össze tudta rakni
Értem kösz Akkor választ adtál a következő kérdésemre is, ami az lett volna ki GO-TO droidja, aki követi a parancsait? Mostmár sejtem
Darth Laci Bának köszönhetően, folytatom a KOTOR II-t (mégegyszer köszönöm ) És lenne egy kérdésem is, a társaim közt van már egy repülő gömb droid. Hogy került hozzám? Miért olyan megátalkodott? Honnan ismeri a műszaki zseni droidját? Így az elejére csak ennyi lenne És örülök nagyon, mert látom feléledt a tolmács robotom is
az a droid akkor került hozzád amikor végeztél a GO-TO jachtján . hát ami azt illeti HK-47-el most már a végéig szervezkedni fognak szokj hozzácsak meg akarja kérni Bao-t hogy tunningolja fel és nem ismeri a remote-ot csak lenyűgözi hogy Bao össze tudta rakni
Libegőőő,nem abban a részben és nem ott ahol most tartól Viszont van smacizás
Darth Laci Bának köszönhetően, folytatom a KOTOR II-t (mégegyszer köszönöm ) És lenne egy kérdésem is, a társaim közt van már egy repülő gömb droid. Hogy került hozzám? Miért olyan megátalkodott? Honnan ismeri a műszaki zseni droidját? Így az elejére csak ennyi lenne És örülök nagyon, mert látom feléledt a tolmács robotom is
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.