Kérjük jelentkezz be!
Star Wars: Knights of the Old Republic

Star Wars KOTOR 1-2

A világ legjobb Star Wars játéka!
#291953 czibiklaszlo 2008. október. 05. 17:01
czibiklaszlo
Ez is igaz és mivel gonoszak vagyunk, ki is mondhatjuk bátran hogy több időt kellett volna a készitőknek a 2. részre adni, persze ez most nem a játék fikázása ,mert én tényleg nagyon szeretem a 2. részt is csak tény hogy az elsőnek kerekebb a története.A második résznek is meg vannak azért a szépségei, és izgalmai.Mondjuk ez a társainkból jedi faragás , szerintem isteni jó és bazi izgalmas és embert próbáló feladat.Mondjuk megéri ,mert nincs annál szebb mint mikor a robikat leszámitva mindenki jedi a csapatban Ráadásul hogy mindezt még hastáncos ruhában is megtehetjük
#291946 molnarbenjamin. 2008. október. 05. 16:35
molnarbenjamin.
Sőt szerintem az első hangulata messze veri az elsőt. Meg mindenben.
#291943 czibiklaszlo 2008. október. 05. 16:25
czibiklaszlo
Az első rész is nagyon-nagyon
#291940 fyktyvf 2008. október. 05. 16:20
fyktyvf
#291937 :: Handromed (2008. október. 05. 16:14)
Szerintem csodás a kotor 2 története.Engem nagyon megfogott.Változatos és érdekes.És mindig arra ösztönöz,hogy még játszodjak rajta,Ha egy nap játszok rjta 3-4 órát akkor valamilyen hang még sugallja ,hogy még,még nem lehet abba hagyni szóval annyira érdekes a története,hogy folyton mondogatom magamnak,hogy itt nem szabad abbahagyni muszály megtudjam ,hogy mi lesz ebből meg hasonlók kicsit lehet,hogy túloztam
Ennyi. Ráadásul az újrajátszhatósága is szuper
#291937 Handromed 2008. október. 05. 16:14
Handromed
#291930 :: fyktyvf (2008. október. 05. 16:02)
Handromed írta: szinte végigvittem a jó oldalon,még egy fél órácska és kész és ragyogok a jóságtól...ez csodálatos,de így a végére minden úgy összekuszálódott,akiről azt hittem,hogy barát az ellenség és fordítva nade csodás a kotor 2 története ennél jobbat nem láttam hamarosan kezdem újra egy gonosz karakterrel
Haha, a sok szájhúzós fütyi után végre aki értékeli a KOTOR2 történetét!
Szerintem csodás a kotor 2 története.Engem nagyon megfogott.Változatos és érdekes.És mindig arra ösztönöz,hogy még játszodjak rajta,Ha egy nap játszok rjta 3-4 órát akkor valamilyen hang még sugallja ,hogy még,még nem lehet abba hagyni szóval annyira érdekes a története,hogy folyton mondogatom magamnak,hogy itt nem szabad abbahagyni muszály megtudjam ,hogy mi lesz ebből meg hasonlók kicsit lehet,hogy túloztam
#291930 fyktyvf 2008. október. 05. 16:02
fyktyvf
#291927 :: Handromed (2008. október. 05. 15:55)
szinte végigvittem a jó oldalon,még egy fél órácska és kész és ragyogok a jóságtól...ez csodálatos,de így a végére minden úgy összekuszálódott,akiről azt hittem,hogy barát az ellenség és fordítva nade csodás a kotor 2 története ennél jobbat nem láttam hamarosan kezdem újra egy gonosz karakterrel
Handromed írta:

szinte végigvittem a jó oldalon,még egy fél órácska és kész és ragyogok a jóságtól...ez csodálatos,de így a végére minden úgy összekuszálódott,akiről azt hittem,hogy barát az ellenség és fordítva nade csodás a kotor 2 története ennél jobbat nem láttam hamarosan kezdem újra egy gonosz karakterrel

Haha, a sok szájhúzós fütyi után végre aki értékeli a KOTOR2 történetét!
#291928 fyktyvf 2008. október. 05. 15:57
fyktyvf
#291922 :: Alicool (2008. október. 05. 15:53)
fyktyvf írta: Betölti a topicot, és kiölelje a villanyt a sötétség Na ideje az igazi Jedi mestereknek visszatérni és helyretenni ezt a sok sötét fazont
Úgy van, Fyktyvf, itt a feltámadás ideje! Visszafoglaljuk a topicot! LA RESISTANCE LIVE ON!
Alicool írta:

fyktyvf írta:
Betölti a topicot, és kiölelje a villanyt a sötétség Na ideje az igazi Jedi mestereknek visszatérni és helyretenni ezt a sok sötét fazont
Úgy van, Fyktyvf, itt a feltámadás ideje! Visszafoglaljuk a topicot! LA RESISTANCE LIVE ON!

RAW RAW F*CK THE DARK JEDI!!!
#291927 Handromed 2008. október. 05. 15:55
Handromed
#291920 :: fyktyvf (2008. október. 05. 15:51)
Betölti a topicot, és kiölelje a villanyt a sötétség Na ideje az igazi Jedi mestereknek visszatérni és helyretenni ezt a sok sötét fazont
#291922 Alicool 2008. október. 05. 15:53
Alicool
#291920 :: fyktyvf (2008. október. 05. 15:51)
fyktyvf írta:

#291920 fyktyvf 2008. október. 05. 15:51
fyktyvf
#291906 czibiklaszlo 2008. október. 05. 15:30
czibiklaszlo
Gratula Tanácsos , gratula Örülök neki és bevallom hogy ezeket az akciókat én is végrahajtottam, sőt élveztem is rendesen.Kár hogy az egész menekült szektort nem lehetett rávenni ,mondjuk egy csoportos öngyilokra Mondjuk fent én imádtam a dokkonál még a konzerv árut is( tudod az elveszett férj, meg egyébb konténerben tartozkodó ártatlanok mészárlása Hát , rendesen megjött a kedvem a 2. részhez is.Igaz egyenlőre at elsőt kinzóm, de utána ...
#291901 molnarbenjamin. 2008. október. 05. 15:19
molnarbenjamin.
Remekül kösz. Egy kis jedi megrontás: elképesztő hatalommal ruház fel a magas szintű elmeirányítás,szinte bármire rá lehet őket venni.Például a beteg embert a 2-be rávettem az öngyilkosságra egy csajt arra hogy adja el magát a bűnözőknek.
#291881 czibiklaszlo 2008. október. 05. 14:24
czibiklaszlo
Igen, de vedd ugy hogy jól le meg is büntetlek, mert legalább hébe-hoba jelentkezgetni kellene és legalább imitálni hogy tényleg gonosz vagy Szinte én , azaz Darth Laci Bá és társam Persian_Warrior Tanácsos tesszük a dolgunkat és intézzük a topic sötétitését, tessék gyakrabban aktivnak lenni Amugy hogy ityeg a fityeg Tanácsos ?
#291878 molnarbenjamin. 2008. október. 05. 14:18
molnarbenjamin.
Én is tanácstag vagyok ugye? Mert 2 szer is végigvittem a gonosz oldalon.
#291876 czibiklaszlo 2008. október. 05. 14:12
czibiklaszlo
Még most sem késő, igy aa jaték végén átállni, eztSith társaim és én is értékelnénk a leendő csatlakozásodkor Szerintem nyugodtan engedj a lelki vivódásodnak és kezdj mészárolni, főleg az ártatlanokat. Gondolom érzed magadban a kételyeket a jól oldal t illetően, igy most a játék végefelé ,enged ki a gőzt.Itt már ugysincs mit vesztened Na légy rossz Padawan és a sötétség járja át testedet Várjuk hogy minél előbb elindulj sötét utadon
#291868 Handromed 2008. október. 05. 13:50
Handromed
#291802 :: czibiklaszlo (2008. október. 05. 11:57)
Egyébbként,itt helyben Andrasp Tanácsos ( volt Padawanom javaslatára) megalapitottuk a nagyrabecsült Sith Tanácsot.Ennek te is tagja lehetsz ha asötét oldalon ( oldalamon) végigviszed a játékot.A tanács célja a kobor jedik térigetése és átállitása a sötét oldalra, valamint terjeszteni a sötét tanokat és , főleg uralni a topicot.A tagtársak ,később jelzik hogy itt lappangnak , még ha néha csak a háttérből figyelnek.Az éppen fent tartozkodó Tanácsos tejhatalommal rendelkezik kényes ügyekben.Kérhetsz,majd cimet, megszólitást és ilyenek.Na . lényeg a lényeg: legyél túl a jóságon és miután átállsz a sötét oldalra , befogadunk magunk közé.Ja az alapszabály hogy nem sértegetjük a jediket, de ők se sértegethetnek minket.Üdv Darht Laci Bá
Jééé ez nagyon jól hangzik alig várom,hgoy újra végigjátszodjam a játékot a gonosz oldalon
#291802 czibiklaszlo 2008. október. 05. 11:57
czibiklaszlo
Egyébbként,itt helyben Andrasp Tanácsos ( volt Padawanom javaslatára) megalapitottuk a nagyrabecsült Sith Tanácsot.Ennek te is tagja lehetsz ha asötét oldalon ( oldalamon) végigviszed a játékot.A tanács célja a kobor jedik térigetése és átállitása a sötét oldalra, valamint terjeszteni a sötét tanokat és , főleg uralni a topicot.A tagtársak ,később jelzik hogy itt lappangnak , még ha néha csak a háttérből figyelnek.Az éppen fent tartozkodó Tanácsos tejhatalommal rendelkezik kényes ügyekben.Kérhetsz,majd cimet, megszólitást és ilyenek.Na . lényeg a lényeg: legyél túl a jóságon és miután átállsz a sötét oldalra , befogadunk magunk közé.Ja az alapszabály hogy nem sértegetjük a jediket, de ők se sértegethetnek minket.Üdv Darht Laci Bá
#291761 Handromed 2008. október. 05. 10:07
Handromed
#291751 :: czibiklaszlo (2008. október. 05. 09:38)
Persian_Warrior tanácsos, teljesen lenyűgőztem a Mestert és jól beköptem Yuthara-t.Most pihentem egy picit és egyedül nekivágok az utolsó sirnak(közben a háttében sirnak, de felesleges ,mert hamarosan gazdagabb leszek és visszatérek)Üdv Darth Laci Bá.
Köszi mindkettőtöknek .

És igen,a következő végigjátszáskor gonosz leszek :d de még mennyire
#291751 czibiklaszlo 2008. október. 05. 09:38
czibiklaszlo
Persian_Warrior tanácsos, teljesen lenyűgőztem a Mestert és jól beköptem Yuthara-t.Most pihentem egy picit és egyedül nekivágok az utolsó sirnak(közben a háttében sirnak, de felesleges ,mert hamarosan gazdagabb leszek és visszatérek)Üdv Darth Laci Bá.
#291735 czibiklaszlo 2008. október. 05. 08:47
czibiklaszlo
Gratula ismét A barlangban az csak a mult volt és mivel te jó vagy az volt a feladat hogy rendbe tegyedd a mult hibáit.Nyugi itt nem az igazi társaid voltak.Egyébbként elnézzve a videót , erőős hajlamot és zavart érzek az erőben igy szerintem könnyen tiéd lehet a következő végigjátszáskor a sötét oldal.Üdv , leendő Mestered Darth Laci Bá Sith Tanácsos
#291730 Handromed 2008. október. 05. 08:06
Handromed
#291728 :: Handromed (2008. október. 05. 07:38)
Köszi a tippet következő vidim íy lesz,most a másodikat is elrontottam egy picit,a végén nem jól vágtam össze két dolgot,mikor az a zömbi beszél na de mindjárt linkelem a videót .
És kéész a második videóm nem lett olyan rossz vannak benne nagyon találó és jó részek...de egy két dolgot itt is elrotottam.De nagyon élvezem mikor a végén Darth Sion beszél.

Szóval a videó: katt ide

Apropo ugye ami a sith akadémia barlangjában történt csak visszaemlékezés meg képzelődés volt? mert nem nagyon akarom
#291482 czibiklaszlo 2008. október. 04. 18:43
czibiklaszlo
Padawan , akkor ez egy tömegmészárlás dokumentfilmje lesz Vigyázz mert ezek nem olcsó kis statiszták és nehogy az óperatör megsebesüljön.Üdv Darth Laci Bá, az erőleves legyen veled Padawan
#291470 Handromed 2008. október. 04. 18:34
Handromed
#291410 :: czibiklaszlo (2008. október. 04. 16:30)
Köszi Arby Persze hogy mellé csaptam Persian_Warrior tanácsos , ki készitene akkor képeket ha csak ugy egyből kinyirnám a kis cukit Amugy mindig sejtettem hogy csak szinészkedik és csak a hatalom érdekli Egyébbként kész a Marka Ragnos-os rész is és most mielőtt megint lenyűgőzném a mestert, valamint beugranék az elmebeteghez rázatni és kinozgatni magamat, napozgatok egy picit.
Készül a második videóm is a kotor 2-ről,ezt már egy picit nagyobb tapasztalattal csinálom és több akció meg midnen lesz benne.Ez főleg a thalia királynő palótája előtti részt nameg a sith akadémia körülit foglalja magába
#291410 czibiklaszlo 2008. október. 04. 16:30
czibiklaszlo
Köszi Arby Persze hogy mellé csaptam Persian_Warrior tanácsos , ki készitene akkor képeket ha csak ugy egyből kinyirnám a kis cukit Amugy mindig sejtettem hogy csak szinészkedik és csak a hatalom érdekli Egyébbként kész a Marka Ragnos-os rész is és most mielőtt megint lenyűgőzném a mestert, valamint beugranék az elmebeteghez rázatni és kinozgatni magamat, napozgatok egy picit.