Én ,már nem emlékszem hogy mennyi idő alatt sikerült, csak annyira emlékszem hogy nagyon sokáig kinoztam, mert alapos akartam lenni.Egyébbként, ha nincs meg az első részed, akkor ajánlom a figyelmedbe, mert nagyon-nagyon játszik a szeren.Valamint a grafikája is csodálatos, na meg a történetei.Mennyei, de tényleg.Most pont ezzel nyomulok én is.Na nem elsőre, de ugyanolyan élvezettel. Szóval, vedd meg mindenféleképpen.Üdv Darth Laci Bá
Nem merem kipróbálni az első részt,félek,hogy grfikában és egy-két dologban lefog maradni a másodiktól
Én ,már nem emlékszem hogy mennyi idő alatt sikerült, csak annyira emlékszem hogy nagyon sokáig kinoztam, mert alapos akartam lenni.Egyébbként, ha nincs meg az első részed, akkor ajánlom a figyelmedbe, mert nagyon-nagyon játszik a szeren.Valamint a grafikája is csodálatos, na meg a történetei.Mennyei, de tényleg.Most pont ezzel nyomulok én is.Na nem elsőre, de ugyanolyan élvezettel. Szóval, vedd meg mindenféleképpen.Üdv Darth Laci Bá
Gratula Akkor, nyomás és generálj egy új reménységet eme csodálatos univerzumban és olyan gonosz hogy büszkék lehessünk rád.Sajna , mivel végeztél most Mester vagy , de remélem nem sokáig.Üdv Darth Laci Bá. Mondjuk én is voltam régebben jó.
Majd legközelebb , készits egy mentést és a párbeszéket többször ismételgesdd meg.Mondjuk ez ,még a sima társaidra is igaz, mert legközelebb ha jediket akarsz belőlük faragni, elég egy rossz dumcsi és vagy sikerül megint a bizalmukba férkőzni, vagy pedig nem.Valakit kitudtál egyébbként képezni Padawan.Mondjuk ha nem akkor sincs semmi és nem kell szomorkodni, mert elsőre doszt elég magát az eseményeket feldolgozni.Nem is muszáj válaszolni, csupán csak gonoszkodom
39 óra alatt végigjátszodtam a játékot...annyira szomorú vagyok,még úgy játszodtam volna...szegény Kreiát sajnálom,szegény társaimat is ....annyira jó ez a játék...épp hogy megöltem Kreiát,felcsendült a Star Wars jól csengő,igen felismerhető,szép főcímdala,...nagy hiányosság van a szívemben....még kell Kotor
Majd legközelebb , készits egy mentést és a párbeszéket többször ismételgesdd meg.Mondjuk ez ,még a sima társaidra is igaz, mert legközelebb ha jediket akarsz belőlük faragni, elég egy rossz dumcsi és vagy sikerül megint a bizalmukba férkőzni, vagy pedig nem.Valakit kitudtál egyébbként képezni Padawan.Mondjuk ha nem akkor sincs semmi és nem kell szomorkodni, mert elsőre doszt elég magát az eseményeket feldolgozni.Nem is muszáj válaszolni, csupán csak gonoszkodom
4szer harcoltam vele,közben pedig mind győzködtem de nem sikerült de nagyon egyszerű volt megölni,vagy földre löktem,vagy sokkoltam meg hasonlók de hamar kinyírtam
Azta midnenségit ez keményen meg van kavarva
Szóval Kreia Darth Traya,kreia egész végig manipulált engem..én pedig mindig bíztam benne,mindig dicsőítettem,de mégis megkelll ölnöm...olyan szomorú ez....hát kiben bízhatok ha már a mesteremben sem?
Szegény Sion tesó Padawan, te tényleg gonosz vagy.Mondjuk én örülők neki.Amugy összezavartad Sion tesót vagy csak simán küldted megérdemelt végső nyugalmába szegényt?
4szer harcoltam vele,közben pedig mind győzködtem de nem sikerült de nagyon egyszerű volt megölni,vagy földre löktem,vagy sokkoltam meg hasonlók de hamar kinyírtam
Szegény Sion tesó Padawan, te tényleg gonosz vagy.Mondjuk én örülők neki.Amugy összezavartad Sion tesót vagy csak simán küldted megérdemelt végső nyugalmába szegényt?
Hát malachor óriási most Darth Sion hogy is mondjam kastélyában vagy uradalmában nem tudom mi az ,az a nagy épület,ott vagyok...annak sem az elején .De rengetegen vannak ott .és nagyon lehet szórakozni velük.Pedig csak egy szál jedi lovag ruhában és két fénykarddal...amúgy milyen csattanóról beszélsz? már elkezdtem kombinálni,hogy még mi történhet meg
hát inkább ne lőjjük le a csattanót egyébként nem árt ha hozzászoksz a sok ellnehez mert még sokan lesznek a végéig hol tartasz a Malachor-on???
Hát malachor óriási most Darth Sion hogy is mondjam kastélyában vagy uradalmában nem tudom mi az ,az a nagy épület,ott vagyok...annak sem az elején .De rengetegen vannak ott .és nagyon lehet szórakozni velük.Pedig csak egy szál jedi lovag ruhában és két fénykarddal...amúgy milyen csattanóról beszélsz? már elkezdtem kombinálni,hogy még mi történhet meg
Sok siekrt a továbiakban a Handromed mester! Én pillanatnyilag most jutottam el a Malachorra. Fura mert most megvolt az az Carthos Bastillás beszélgetős jelente amikor Jedi voltam akkor nem volt .
Az Erő legyen továbbiakban is velünk és az új padavanokkal !
Köszönöm Tom.ee .Te a gonosz vagy a jó oldalon állsz?
Amúgy van egy olyan mély benyomásom,hogy megkell majd öljem Darth Sion-t .Lehet,hogy Kreiát is?
Sok siekrt a továbiakban a Handromed mester! Én pillanatnyilag most jutottam el a Malachorra. Fura mert most megvolt az az Carthos Bastillás beszélgetős jelente amikor Jedi voltam akkor nem volt .
Az Erő legyen továbbiakban is velünk és az új padavanokkal !
Ezt a körbe-körbe rohangászást , régebben én is csináltam, nyugi Azota viszont mindig azt csinálom hogy a barlangban ahol a kirtályunk van ,nem bánttom a tójásokat és az újszülőttek nyirásával annyi szintetlépek hogy mikor kijövök a barlangból, a zsoldosokat is , akár még egyedül is kicsinálom.Majd legközelebb probált ki.Gratula mégegyszer és nagyon örülők hogy kinyirtad őket.Az erő legyen veled tesó.Üdv Darth Laci Bá
Jééé malachoron vagyok,Darth Sion ...hogy is mondjam.,..uradalmában,kastélyában akármiben és egy csomó itt az ellenség,sötét jediktől sithekig minden és egyszerre kb 8-10en jönnek rám,és mindenkit hamar félrelökök,az erőhullámmal,aztán elaltatom őket,egy pár ellenséget megtévesztek és átállítom az én oldalamra szóval egy csomót tudok szórakozni,és hamar kinyírom így a népet .
Ezt a körbe-körbe rohangászást , régebben én is csináltam, nyugi Azota viszont mindig azt csinálom hogy a barlangban ahol a kirtályunk van ,nem bánttom a tójásokat és az újszülőttek nyirásával annyi szintetlépek hogy mikor kijövök a barlangból, a zsoldosokat is , akár még egyedül is kicsinálom.Majd legközelebb probált ki.Gratula mégegyszer és nagyon örülők hogy kinyirtad őket.Az erő legyen veled tesó.Üdv Darth Laci Bá
Egyébként teljesen gonosz vagyok és párbajban semmi esélyem nem lett volna ellenük ellenben ha körbe körbe rohangászok és erövillámozok abbol 3 erövillám is böven elég a legnagyobb mestereknek is és szinte semmi nem fogyott az eröpontjaimbol . Az elején hatást akarta mondták is, hogy tudják mit tettem Vrookkal és most értük jöttem én meg rövidre zártam .
A többi Padavannak sok siekert aki akar lehet hozzám hasonló szürke Jedi is aki csak figyeli a háttérben az Erő mozgását
Gratula, Tom.ee Kicsit aggodtam, egyébbként hogy sikerülni fog-e.Nem azért hogy nem tudod őket kinyirni, hanem azért ,mert akkor ezekszerint igy is meg lehet oldani.Gratula mégegyszer Handromed Padawan, meg fogsz te még lepődni Vader Nagyur üdv Gyerekek eszméletlen jó ez a tenger-part,NEM MEGYEK SEHOVA. Üdv Darth Laci Bá
#292349 :: Vader nagyur (2008. október. 06. 14:36)
Gizkák a pálmás bolygón? Úgyemlékszem, hogy ott csak rancornok vannak, na meg persze az őslakók. Milyen rég jártam ebben a topicban.
Kiderült,hogy a kotor 2 hosszabb mint gondoltam,mikor azt hidtem,hgoy vége lesz,akkor kiderült...hogy hát öh mégsem ......de most már kezd annyira bonyolodni a történet
Érdemes volt szétnézni a tenger-parton, mert még egy ládát is találtam.Eddig ezt soha nem vettem észre.Biztos ezek a gizkák zavartak eddig.A viz pont jó a mártozásra egyébbként
Gizkák a pálmás bolygón? Úgyemlékszem, hogy ott csak rancornok vannak, na meg persze az őslakók. Milyen rég jártam ebben a topicban.
Érdemes volt szétnézni a tenger-parton, mert még egy ládát is találtam.Eddig ezt soha nem vettem észre.Biztos ezek a gizkák zavartak eddig.A viz pont jó a mártozásra egyébbként
Uthar mester gratulált a sikeres záróvizsgámhoz és szerncsésen lezuhantunk egy pálmafákkal tűzdeltt tengertől csipkézet paradicsomban.Nagyon rám fér egy kis pihenés , most mártozok egyet társaimmal és utána napozni fogok.Persze a sorrend nem biztos és lehet hogy ismételgetni is fogom.Üdv Darth Laci Bá.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.