Én kb ennyi időt forditottam arra hogy rájöjjek kiből hogy lehet jedit képezni, Miránál még segitséget is kaptam. Egyébbként bent vagyok a koho szivében és
Bár smaci nem volt, de bevalottam hogy szeret és imád, vlamint lábam elé borult és meditálgat.Tra-la-la Tra-la-la.
Nem sokára jön tudjuki, persze he lesz elég tüském, mert mindenki kapott a csapatból ,ezekből a béna méretre szabott rucikból. Üdv Darth Laci Bá
Jeee már Attont is teljesen átfordítottam a gonosz oldalra,már ő is vörösen tündököl
Én kb ennyi időt forditottam arra hogy rájöjjek kiből hogy lehet jedit képezni, Miránál még segitséget is kaptam. Egyébbként bent vagyok a koho szivében és
Bár smaci nem volt, de bevalottam hogy szeret és imád, vlamint lábam elé borult és meditálgat.Tra-la-la Tra-la-la.
Nem sokára jön tudjuki, persze he lesz elég tüském, mert mindenki kapott a csapatból ,ezekből a béna méretre szabott rucikból. Üdv Darth Laci Bá
Ha a kettöröl van szó akkor nem eltünik, hanem lent a mentéseknél a karakter váltás gobra kattintva válogathatsz a karik között. Ha nem ez akkor bocsánat
Én is elkezdtem a KOTOR 2-t előröl de van egy problémám. Ha új gamet kezdek a régi mentést nem lehet betölteni pedig a saves mappában mind benne van. Ha kitörlöm az új játék mentését, be lehet tölteni a régieket. Szerintetek miért van ez ??
Nekem is ez volt...nem tudom mi lehet...engem si bosszantott ez,és engem is érdekelne a válasz
Én is elkezdtem a KOTOR 2-t előröl de van egy problémám. Ha új gamet kezdek a régi mentést nem lehet betölteni pedig a saves mappában mind benne van. Ha kitörlöm az új játék mentését, be lehet tölteni a régieket. Szerintetek miért van ez ??
Köszönöm ó Darth Tom.ee Krónikás!!!
Amúgy nekem is két kardom van és épp elakarom készíteni a fénykardot...így második végigjátszásra is rengeteg érdekes dolgo történik,és ez kevés játéknál van így...a kotor ebben nyerő
Darth Laci Bá!
Azért én kicsit védtelennek érezném olyan kevés ruhában főszereplőnket .De azért valld be,hogy jól áll neki az a fekete ruci!
Nar Shaadan nekem már két kardom volt és teljesen gonszka voltam (na jó teljesen az Onderonon lettem akkor már az erő vihar semmit sem vett le a pontjaimból) . Jó kis bolygó és ne felejsd el jedivé képzeni Attont sok sikert hozzá! Handromed lovag!
-Darth Tom.ee krónikás
Köszönöm ó Darth Tom.ee Krónikás!!!
Amúgy nekem is két kardom van és épp elakarom készíteni a fénykardot...így második végigjátszásra is rengeteg érdekes dolgo történik,és ez kevés játéknál van így...a kotor ebben nyerő
Valahonnan ismerős ez a nő.Ráadásul az izlésünk is stimmel PadawanIgaz az enyémen kevesebb a ruha.Mondjuk Mira is igy lett jedi,mert beigértem neki ha nem lesz a tanitványom a táncosruhában fog rohangászni végig.Erre beadta a derakát és jedi lett.Viszont mivel gonosz vagyok a táncosruha örökkre rajta maradt
Nar Shaadan nekem már két kardom volt és teljesen gonszka voltam (na jó teljesen az Onderonon lettem akkor már az erő vihar semmit sem vett le a pontjaimból) . Jó kis bolygó és ne felejsd el jedivé képzeni Attont sok sikert hozzá! Handromed lovag!
-Darth Tom.ee krónikás
Én nem érzek semmit, de kicsit se bánom, mert a mészárlás az megy nekem is.Üdv Darth Laci Bá.
De gonosz vagy Darth Laci Bá...ezt megbosszulom.....de tényleg...cserébe én is leértékeltem jónéhány képedet a kotor 2 galériában (csak vicc,én nem vagyok ilyen aljas mint te- Befolyás elveszítve : Handromed)
Most láttam a képeket és jól leszavaztam őket( a pozitiv oldalon) Visas nagyon édes, bár nekem eleve az esetem.Ezt a képet még annak idején Persian_Warrior küldte kifejezetten nekem, mert tudta hogy Darth Laci Bá szive sincs kőből és néha dobban egyet(néha)
Köszi Padawan ezzel teljes mértékben lenyügöztél Ez a tiszta erőmmel ölöm őket olyan volt mint egy pecsét a leendő Sith Tanácstagi kérelemhez.Lesz ebből rang és cim ,csak igy tovább Padawan.Ne sajnálj senkit és rossz.Üdv Darth LaciBá, ja és kellemes hétvégét+ a szokásos bigét vagy a cserejátákost az öledbe
Köszönöm Darth Laci Bá...egész jó a gonosz oldal kezdem élvezni néha nagyon jó gonoszkodni
Apropo tettem fel egy pár képet a galériába...nem a legjobbak....de ez van nem sikerült jó képeket kiválasztani
És kezdek dolgozni a harmadik kotor 2 videómon is
Köszi Padawan ezzel teljes mértékben lenyügöztél Ez a tiszta erőmmel ölöm őket olyan volt mint egy pecsét a leendő Sith Tanácstagi kérelemhez.Lesz ebből rang és cim ,csak igy tovább Padawan.Ne sajnálj senkit és rossz.Üdv Darth LaciBá, ja és kellemes hétvégét+ a szokásos bigét vagy a cserejátákost az öledbe
Andrasp Tanácsos én ezért játszom a lego SW- szériával is Más: Darth Laci Bá végre behatoltt a kohóba.Hébe-hóba jönn pár arra koborló ellenség , de ez picitse tudja elrontani a jókedvemet.Egyrészt, hurrá hétvége, más részt smaci
Annyira aranyos faj az ithoriai nagyon bírom őket,csak sajnos most a gonosz oldalon állok...és hát tiszta erőmmel ölöm őket
Andrasp Tanácsos én ezért játszom a lego SW- szériával is Más: Darth Laci Bá végre behatoltt a kohóba.Hébe-hóba jönn pár arra koborló ellenség , de ez picitse tudja elrontani a jókedvemet.Egyrészt, hurrá hétvége, más részt smaci
Gyönyörü látvány lenne Ettől a futástól, mert ez halálos lenne még kardot se kéne használnod.Simán a röhögéstől feldobnák a bacskert az ellenfelek Én csak kifosztottam őket , de azt alaposan
hát az biztos hogy az ithoriaiak nem igazán futásra vannak kitalálva... de tehettek volna bele abból a fajból ami Yoda meg Vandar akkor Ki-Adi-Mundi (benne volt a Jedi tanácsba hosszúkás feje van a tetjén 1 tincs haj)fajtájábólis és Kit-Fisto (Predatorra eléggé hasonlít ott volt amikor Windu ment Palpatine-hoz) és még mindig sorolhatnám... kissé rasszisták voltak a tervezők
Gyönyörü látvány lenne Ettől a futástól, mert ez halálos lenne még kardot se kéne használnod.Simán a röhögéstől feldobnák a bacskert az ellenfelek Én csak kifosztottam őket , de azt alaposan
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.