A bérgyilkos küldetés szériában található célszemély. Rulannak hivják.Lent az erdő sűrűjében Jolee kunyhájától nem messze találunk a földön egy adattárolót ésezzel lebuktathatjuk a pár méterrel arrébb álló alakváltot. Ezt utána még többször le kell majd verni . mindenféle formákban.
Pár vadász leszedése után megérkeztünk a Kashyyk-ra.
Kár hogy nem voltam még itt, mert eléggé imádom ezt a bolygót is : főleg ezeket a félhomályos részeket imádom ahol a semmiből előtünnek az álcát használó Mandalorok.
Brahh a hideg még most is kirázz tőlük.
Alig várom hogy az alakváltó Rulan pofája röhögjek és kardomat szivébe nyomjam.
Amugy cicuka karakterem kezd egyre szebb és szebb lenni
Szemüveg használata javasolt
Üdv : Darth Laci Bá.
Ahogy ígértem neki is kezdtem a játéknak. Most épp Tarison párbajozgatok.
(Képeket viszont egyelőre úgy néz ki nem tudok csinálni, valamiért nem működik a Fraps... )
Gratula a végigjátszáshoz Mester
Darth tesó neked pedig kellemes és jó játékot
Üdv mindenkinek.
czibiklaszlo írta:
Darth tesó neked pedig kellemes és jó játékot
Kösz! Jelentem KotOR-ok telepítve és patchelve! (És még az EAX hangeffekteket is sikerült megoldanom Vista alatt a Creative hangkártyámhoz!) Szóval készen állok a kezdésre...
Ezt a spoliler tartalmat nem tudtam, de nem most fogom megtapasztalni
Én egyenlőre visszatértem a lakatlan buckákhoz és most cserkésztem be ezt a disznó, galád férget.
A buckák lakatlanok!
Szétvadásztam magamat és felvettem a bérgyilkos küldetéseket.
Suhanok tovább..
Üdv: Darth Laci Bá.
Egyik kedvenc küldetéssorozatom!
A Dantuin-on lévő célpontot úgy is el lehet intézni, hogy megvárjuk amíg Malak lerohanja a bolygót. A Rodian ugyan úgy elfogadja, arra viszont nem emlékszem, hogy így is jár-e jutalom, vagy csak teljesítettnek lesz nyilvánítva?
Mondjuk ez a sötét pont adás tényleg túlzás érte.
Bár én mivel gonosz vagyok :elve örülők neki Viszont jedi részről tényleg genyaság.
Amugy én is élvezem ezeket a küldetéseket.
elvileg az hogy sötét pontot kapasz-e az csak attól füüg hogy hogyan nyírod ki a célpontot... de lehet hogy tévedek
Az indok meg van rá hogy szegény és egyben szerencsétlen, amugy a végtelenül szimpatikus Nihilus miért lett ennyire kidolgozatlan és szinte szereptelen karater: mert minél hamarabb kiakarták nyomatni a játékot.( lehet hogy nem jól mlékszem, de talán a filmek premierjei miatt)
Pedig -pedig jó munkához időkel.
Én szivesen látnák egy játékot az ő alakitásával, sőt akár még lego-ban is végig küzdeném vele a Galaxist.
Bár ezt ,szinte bárkivel megtenném
Force Unleashed topikba már beraktam, (pont Nihilus és Sion volt ott a téma.) de beteszem ide is, művelődjenek csak a KotORosok is, elvégre mégiscsak ide tartozik!
Kivágott jelenet a KotOR II-ből, ha még valaki nem látta volna:
Nihilus vs Sion
Elég értelmetlen harc, mert bár Nihilus fél kézzel összepakolja Sion-t, csak az ugye meg ameddig van akaratereje, gyakorlatilag "halhatatlan".
És akkor itt is feldobnám a témát:
Szerintetek is indokolatlanul kevés szerepet kapott Nihilus a KotOR II-ben? (Ami főként a LucasArts sürgetésének is köszönhető...) Örülnétek egy játéknak Nihilus főszereplésésvel? Mi a véleményetek a karakterről? Nihilus háttértörténete
(Kötelező olvasmány! )
Pont most néztem a Youtobe-on,hogy Cart és Nihilus is benne lesz az MMO-os játékban.
Cart-ot szite telejesen öregen láthatjuk benne és Nihilust pedig maszk nélkül. Valamelyik képes videót nézétek, meg amiben a történet egy két szereplője szerepel.
A másik meg,azt tudtam,hogy vannak módok az első és a második részhez, de azt nem, hogy magával Exar Kunnal találkozunk, ha lemegyünk a Yavinra. Szívesen kipróbálnám,de én sohasem alkalmazok módokat,bár csak ez az egyetlen módja,hogy találkozak a Sötét Nagyúrral.
Erről jut eszembe,hogy Persian_Warrior Mester már biztos járt a Yavinon és összefutottak. Azt, ahogy én elnéztem, itt is csak két választásunk van,vagy harcolunk vele vagy beszélgetünk és a végén a sírjából megkapjuk ami jár.
seta-mihi írta:
Pont most néztem a Youtobe-on,hogy Cart és Nihilus is benne lesz az MMO-os játékban.
Cart-ot szite telejesen öregen láthatjuk benne és Nihilust pedig maszk nélkül.
Az SWTOR (az MMO játék) kb. 300 évvel a KotOR II történései után játszódik majd, addigra Carth már biztosan halott, Nihilus pedig csak szellem formájában él tovább. Szóval Carth semmiképp sem fog szerepelni, esetleg megemlítik majd néhányszor, Nihilus pedig maximum szellemként jelenhet meg valami barlangban. (Ez persze nem zárja ki azt, hogy maszk nélkül, mert ugye a KotOR II-ben miután legyőztük, magunkkal vihetjük a maszkját, a Jedi Visszatér-ben pedig miután Vader meghal és ő is szellem lesz, szintén nem visel már maszkot.)
Nekem se mondtak semmit a buckalakók, bár én eleve HK-47 lángszórójával tárgyaltam velük.
Visitani viszont visitottak
Azért még maradok, mert vadászgatni élvezet, valamint néha-néha a szent buckalakó harcosok is támadgatnak, ezeket meg különősen szeretem Lacipecsenyévé alakitani
Üdv és tényleg két süsü van
Hy mindenki.
Ezt amódot szeretném berakni a kotor 1-be. Addig oké is hogy bemásolom a fájlokat az override mappába de kell egy appearance.2da de sehol nem találom és a 2da editorral sem tok mit kezdeni. Valaki segítsen pls!!
Ott van a readme-ben is, hogy előbb ez a mod is kelleni fog, mert erre épül az, amit te akarsz felrakni.
Hy mindenki. Ezt amódot szeretném berakni a kotor 1-be. Addig oké is hogy bemásolom a fájlokat az override mappába de kell egy appearance.2da de sehol nem találom és a 2da editorral sem tok mit kezdeni. Valaki segítsen pls!!
Köszi az infókat Darth Razor
Felraktam én is az első részt
Itt vagyok a sivatagban jelenleg.
Van itt valami nagy-nagy barlang
Kicsit megpihenek benne
A sivatagban amúgy két Krayt sárkány is van! Az egyik az, amelyik a barlangban él (egy darabig ), de én találtam egy másikat is, a buckalakók táborával szembeni részen, ahogy megérkezel a tábor elé, le kell fordulni balra, ott lesz a fejvadász küldetések egyik célpontja, mellette pedig a sárkány teteme.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.