oorrkk-tesó, te gonosz vagy és nem is kicsit
Persze ennek örölök , valamint gratulálok is.
HK nekem is a nagy kedvencem : rengeteg buckalakót megsütőttem vele
A kard meg azért jó ha van neki : hogy eltudjuk tőle venni
Malak-nak annyi
Többször végeztem vele. Még fel is robbantottam.
Érdemes kiprobálni : mielőtt bemennénk hozzá óvatosan sorban pakoljuk le az aknákat ( jó sokat)
Majd miután közöltük vele hogy : pofa be!
Szépen csaljuk a gránátok közé....hamarosan fogja majd a hasát.
Egyenlőre nem tudom hogy a 2-ben kezdjek garázdálkodni, vagy a feltett mod miatt iegy új karakterrel belekezdjek megint ebbe a nagyon-nagyon jó kis első részben.
Üdv . Darth Laci Bá
@Andrasp Mester: köszi
Sejtettem egyébbként hogy ez lehet nálam a gond.
Hamarosan ugyis kezdek egy újat
@ Tom.ee Mester : üdv újra
Legyél rossz és jó játékot
Más : csillagkohó
Van meló, szinte folyamatosan
Kicsikém végre igzán meg van szépülve
Üdv
Na megint nekiestem a kotor 1 nek szeretném fullra megcsinálni az összes mellékküldivel együtt ugy még sosem volt meg
A kis Bastillát is mingyárt kiszabadítom a teloson megyek is vissza!
Az Erő legyen minden Jedivel és Sithel is
Sajna nekem nem sikerült továbbra se.
Mondjuk már igy a végefelé mivel ugy is kinyirok mindenkit, nem is nagyon bánom.
Ettől függetlenül Andrasp Mester majd áruld el légyszi hogy te hogy raktad fel.
Amugy jól vagyok és most nyirtam ki pár társamat
Üdv : Darth Laci Bá
újat kell hozzá kezdeni és amikor kimész a búvóhelyről a tarison onnantól jedi cuccban van Carth Mission meg amikor találkozol vele és vége a beszélgetésnek.
Sajna nekem nem sikerült továbbra se.
Mondjuk már igy a végefelé mivel ugy is kinyirok mindenkit, nem is nagyon bánom.
Ettől függetlenül Andrasp Mester majd áruld el légyszi hogy te hogy raktad fel.
Amugy jól vagyok és most nyirtam ki pár társamat
Üdv : Darth Laci Bá
Sikerült lenyügöznöm a Mestert
Sajnálom itt hagyni, mert ő a kedvenc figurám
Kölcsönös tisztelettel bucsuztunk el és felhivta rá a figyelmemet hogy itt : bármikor szivesen látnak
én meg a Dantooine-on nyomulok. de legalább gyorsabbak lesznek a dolgok mert találtam 1 jó kis modot Carth és Mission Jedi .
és talán miattuk én is jedi vagyok ...
Sikerült lenyügöznöm a Mestert
Sajnálom itt hagyni, mert ő a kedvenc figurám
Kölcsönös tisztelettel bucsuztunk el és felhivta rá a figyelmemet hogy itt : bármikor szivesen látnak
Mester: én már annak is örülök ha erre jut egy pici idő!
Gratula Jorran-hoz ( jó kis szabaditós rész az) valamint ne fogdd vissza magadat Vrook "mester"-el kapcsolatban.
Addj neki helyettem is
@ Andrasp :JÓ
Másodszor kezdtem el a játékot! Cerka vállalatnak vittem a droidot! Luxa adott egy olyan feladatot hogy találkozzak a 082 -es lakónegyedben a b3 -as szobában valakikkel! Na most egyedül kéne mennem de hiába váltok magányos módba az ajtó előtt csak azt hajtogatják hogy amíg nem egyedül megyek nem engednek be! Valakinek valami ötlete esetleg???
KotOR 1 kivégezve, ismét sötét oldalon! Éljen Darth Revan!
Hamarosan nekilátok a második résznek is... Meg még a Force Unleashed is itt vár rá (PS3-on), hogy végigtoljam Sith Master fokozaton (legnehezebb) is.
OFF:
Amúgy nem tudja valaki, hogy lehet-e még kis hazánkban valahol SW Empire at War-t, és annak a kiegészítőjét együtt, tehát Gold Pack-ot kapni?
Én is nekik szoktam segiteni ( főleg a bárdommal)
Szerencsétlenek olyan sz@rul néznek ki hogy ha lenne szivem még sajnálnám is őket
Viszont szerencsére nincs igy segitek nekik : meghalni.
Mondjuk a Czerkásokat is utálom, sőt szinte mindenkit
Persze leszámitva titeket
Üdv és jó játékot Mester.
U.i: kellemes bányászást
@Gabif2:az a lényeg hogy a Tatooine-on fogadd el az adattárolót, mert ez a belépő a bérgyilok-tesókhoz.
Ezt akkor kapod amikor már többedik alkalommal tartasz a városból a sivatagfelé.
Amugy tedd amit tennedd kell
@oorrkk: vigyázz magadra és nyugi óvatosan kezeljük majd a káoszt.
Üdvözlöm a csajokat
Később lesz majd kardod
Addig csak fenyegesdd
Amugy ezekkel a kardokkal mit össze smucikoskodnak
Nem csak itt, mindenhol.
Később meg annyi van benne hogy le se hajol érte az ember.
Üdv oorrkk-tesó
U.i .: biztos hogy jedi akarsz maradni?
Lenne benned képesség a javulásra, én érzem
Amugy éljenek a csajok ( gyengébbek kedvéért a csaj karakterek)
Nem vagyok szaki ezen a téren se, de szerintem valami változott azota a gépén.
Az se kizárt hogy valamelyik játék , vagy ez egy leszedéskor valamit magával rántott, de lehet hogy codec-pakk csere.
Lehet hogy a lemez rakoncátlankodik.
Lehet hogy azt kéne hogy irni a szoftveres fiúknak, mert azok értenek hozzá.
Üdv : oorrkk-tesó.
U.i : üdvözlöm a csajokat is
Lehet hogy sok, de ezt a képet még tőled kaptam Mester : és láthatod hogy meg van becsülve
oorrkk -jedi-tesó : köszi és szerencsére nem tudom
Talán túl jó a gépe
Vagy pedig
Ha valaki szeretné egy kicsit felturbózni a menüt a KotOR 2-ben, akkor töltse le ezt.
(Ha alapól éppen nem Nihilus áll a menüben, akkor át kell írni az swkotor.ini-ben a CurSithLord rész után a számot 2-re!)
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.