Ja-ja : ki emlékszik ilyenekre
Én mondjuk felirtam ezt is, de az előzőnél is hiába irtam le.
VISZONT TESSÉK
Tom.ee -nak igaza van ,mert itt tényleg le van irva.
Amugy hogy a picsba végeztél a robival ilyen hamar
Tegnap adig kerestem a megoldást míg medgtaláltam tom.ee. aszem bárki akinek grafik. problem van a kotor 1-el annak .
hatásos. FairLight exe-crackel nekem a radeon x550-es kártyám úgy viszi hogy minden csúcson van, nincs butitás nincs patch,
csak simán felől kell írni a könyvtári indítóprogival
De nem vállalok érte felelőséget ha valakinek elbas..odik ( csináljon biztonsági mentést.)
Én mondjuk felirtam ezt is, de az előzőnél is hiába irtam le.
VISZONT TESSÉK
Tegnap adig kerestem a megoldást míg medgtaláltam tom.ee. aszem bárki akinek grafik. problem van a kotor 1-el annak .
hatásos. FairLight exe-crackel nekem a radeon x550-es kártyám úgy viszi hogy minden csúcson van, nincs butitás nincs patch,
csak simán felől kell írni a könyvtári indítóprogival
Én mondjuk felirtam ezt is, de az előzőnél is hiába irtam le. VISZONT TESSÉK
Egyébként anno az újságban volt egy végigjátszás és ez is benne volt valahol itt fenn van csak keresd meg
Ha jól emlékszem a válaszok valami : Freedon Nadd, 20, Gizka és ezt fejböl
Valamiért pedig ezt irtam fel..............mondjuk arra emlékszem hogy sokat próbálkozgattam vele én is.
Erre szerintem senki sem fog pontosan emlékezni
Próbálkoz, mást nem nagyon tudok..........kérdés hogy akkor én mit irtam fel ...és minek
Bocsi
Valamiért pedig ezt irtam fel..............mondjuk arra emlékszem hogy sokat próbálkozgattam vele én is.
Erre szerintem senki sem fog pontosan emlékezni
Próbálkoz, mást nem nagyon tudok..........kérdés hogy akkor én mit irtam fel ...és minek
Bocsi
Gratula Padawan . a rabszolgává tételhez főleg
VAN ITT PÁR MOD
Én legutoljára ahogy megérkeztem a Taris-ra az Andrasp Mester által ajánlott modtól egyből megkaptam Carth lézerkardosan
Kicsit később már Mission is lézerkardosan erő(sith) gette gyilkos kis csapatomat
Üdv és gratula
nah megint elakadtam a Nar Shada vagy milyen bolygón a T3-M4 es kell menni,már eladtam a huttnak egy raktárba vagyok és valamit el kell forgatnom pont hogy meg eggyezen az alatta lévővel
plz help
Gratula Padawan . a rabszolgává tételhez főleg VAN ITT PÁR MOD
Én legutoljára ahogy megérkeztem a Taris-ra az Andrasp Mester által ajánlott modtól egyből megkaptam Carth lézerkardosan
Kicsit később már Mission is lézerkardosan erő(sith) gette gyilkos kis csapatomat
Üdv és gratula
Nincs mit
Abban a barlanban egyébbként ahol a személyre szóló kristályt találjuk ( a legalján) : érdemes életben hagyni a kis tojásokat, mert ebből a kicsik folyamatosan újratermelődnek (kikellnek).
Én azt szoktam csinálni hogy a kikellt kicsiket kinyirom, majd elindulok felefelé vagy 20 lépést és a csapatválasztot használva cserélek egy társat.
A mikor visszafordulok, már a kicsik megint kikelltek.
Én a játék elején annyi szintet szoktam lépni hogy a banya rendesen könyörög hogy előléptethessen
Előfordulhat de nem akarok warez témáról beszélni.
Ja és catalistból van 9. akármennyi is.
Nekem semmilyen patch nincs fent sima alap verzió és nem fagy nem akad semmi baj nem volt vele de más gépen se tapasztaltam.
Egy megoldást tudok talán:
talán a "feltörő fájl szar probáld másikkal ugy menni fog"
Na jó ez sehogy se indul inkább hagyom (bár picit csalódtam) de azért kösz hogy probáltál segíteni
Előfordulhat de nem akarok warez témáról beszélni.
Ja és catalistból van 9. akármennyi is.
Nekem semmilyen patch nincs fent sima alap verzió és nem fagy nem akad semmi baj nem volt vele de más gépen se tapasztaltam.
Egy megoldást tudok talán:
talán a "feltörő fájl szar probáld másikkal ugy menni fog"
Nem, azt mondtam nekem bármilyen problémám akadt azt meg lehet oldani pofon egyszerűen de a legegyszerübb a nem illegális játék használata. A régi kártyám radeon x550 volt és hipp hopp driver frissítés vagy hasolnók vagy grafikai butítás futó programok kikapcsolása millió aproság javit a futtatáson csak a többség nem használja a fejét és az elsö képfagyás után jön sírni, hogy milyen szar ez a játék.
Speciel nekem egy hibám van ha a lovagi gyorsaság képességet használom akár a 2 ben is akkor csikos meg pöttyös lesz a kép na erre még nem jöttem rá.
hát nem tom amiket mondtál mind megg csináltam de be se enged lépni a játékba mert kusza betűs vacak nem enged
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.