Kérjük jelentkezz be!
Star Wars: Knights of the Old Republic

Star Wars KOTOR 1-2

A világ legjobb Star Wars játéka!
#381566 czibiklaszlo 2009. március. 14. 09:06
czibiklaszlo
@Tomm.ee Mester: várom és köszi

@Moody Padawan: a sorsodat nem kerülheted el
Egyébbként ahogy Tomm.ee Mester irta :erővihart nekik oszt annyi. Érdemes egyébbként egyből a gyógyitást és magát az erővillámot tovább fejleszteni.
Üdv és kitartás Darth Laci Bá

#381526 Moody 2009. március. 13. 23:14
Moody
#381517 :: Tom.ee (2009. március. 13. 22:59)
Laci Bá Mester! Ezt az infó kibányászást holnapra hagyom hisz' bármekkora is egy Jedi aludni néha neki is kell Moody:nem ki kell nyierni mindenkit de nem nehéz. Ha jó oldalon állsz elég az erőhullámokat használni azzal totál K.O és aztán lecsapod öket Sithként pedig adj egy kis 230 at nekik. Az én karim már a Leviathánon elég erös volt, hogy két sithet két erőhulámmal kinyirjon
yo csak az a gond hogy én már Dark siedos vagyok

és azok a mocskos kis elit katonák idegesítenek de nagyon

amugy ha másik pályával végzek ugyan itt jukadok ki?
#381517 Tom.ee 2009. március. 13. 22:59
Tom.ee
Laci Bá Mester! Ezt az infó kibányászást holnapra hagyom hisz' bármekkora is egy Jedi aludni néha neki is kell
Moody:nem ki kell nyierni mindenkit de nem nehéz. Ha jó oldalon állsz elég az erőhullámokat használni azzal totál K.O és aztán lecsapod öket Sithként pedig adj egy kis 230 at nekik.
Az én karim már a Leviathánon elég erös volt, hogy két sithet két erőhulámmal kinyirjon
Believe in yourself or no one else will!
#381479 Moody 2009. március. 13. 21:51
Moody
#381423 :: czibiklaszlo (2009. március. 13. 20:48)
@Tom.ee: te ki tudtad hámozni a sötét oldalos átállitásos infórmációkat? Mert ha igen akkor : spoilerbe röviden berakhatnád. Üdv
Elakadtam!

Malak hajóján vagyok és a hídon van 2 Sith +4elit katon és az admirális és nem tudom kinyirni öket

vagy csak elég az Admirálist?
#381423 czibiklaszlo 2009. március. 13. 20:48
czibiklaszlo
@Tom.ee: te ki tudtad hámozni a sötét oldalos átállitásos infórmációkat?
Mert ha igen akkor : spoilerbe röviden berakhatnád.
Üdv
#381396 czibiklaszlo 2009. március. 13. 20:28
czibiklaszlo
@Moody Padawan: mod nélkül max a sírba
Csak nem felraktál valamit?
Ügyes vagy
@Brillians Padawan: nagyon jól haladsz., gratula.
Később majd még jobb lesz , főleg ha már a kiképzést és a kardot is megkaptad.
Valamint ha majd szabadon mehetsz planétáról-planétára.

Más : én még csak most érkeztem meg Darth Laci Bá -val, viszont Diával már találkoztam
Hamarosan begyűjtöm a ....fejét
#381394 Tom.ee 2009. március. 13. 20:19
Tom.ee
Nem ajánlom senkinek ezt a linket az sw wikihez mert ha egyszer elkezded olvasni nem tudod abbahagyni
Egyébként irtózatosan sok információ van rajta csak kell az angol
Az uccsó hsz óta nem játszottam folytatni kéne irány a Rakata Prime
Believe in yourself or no one else will!
#381363 Brillians 2009. március. 13. 19:23
Brillians
Csak most tudtam elszakadni a játéktól (jönnek a szülők netezni ). Még mindig Taris-on vagyok, de már megmentettem Zalbaar-t és kiszabadítottam Bastilla-t... Legyőztem Twitch-et és kinyírtam azt az M betűs embert, Selven-t (vagy kit) és leszedtem Dia fejéről a vérdíjat...Már csak Bendak maradt Jah, és elküldtem az Ígéret Földjé-re a Kitaszítottakat
Plusz már majdnem fényesebb vagyok a Nap-nál
Ejj, de jó kis játék ez... (Jobban leköt, mint a Mass Effect...)
#381348 Moody 2009. március. 13. 18:14
Moody
#381286 :: czibiklaszlo (2009. március. 13. 15:37)
Jó játékot Padawan Már vártam egyébbként a jelentkezésedeti Érdemes egyébbként minden helységet alaposan átkutatni és az elején betárazgatni a gyógycsomagokból.Később ha Bastila bekerült a csapatba már könnyebb lesz. Ráérsz egyébbként és nekapkodjál, alaposan fosztogass ki minden ládát és csináljad a mellékküldetéseket. A következő végigjátszáshoz pedig a jeletkezési lapodat már el is fogadtam Magyarán :tanuSithatom hogy leszel te még rossz is Üdv Darth Laci Bá
Nah Darth Bandon-t is irányíthatom majd?

És lehet törölni ally-t a kiválasztó listárol? mert ha kell neki a hely akk bajban leszek
#381321 czibiklaszlo 2009. március. 13. 17:09
czibiklaszlo
@Sarevok18 : nem kell őket félteni, egyébbként vigyázok én rájuk, bár egészen jól használják az erőt, is
Üdv itt is
#381309 Sarevok18 2009. március. 13. 16:38
Sarevok18
oorrkk: A Star Wars kánon szerint Revan férfi, az Exile pedig nő.

czibiklaszlo: szekszi a csapatod, de úgy szegényeket nem védi semmi.
#381286 czibiklaszlo 2009. március. 13. 15:37
czibiklaszlo
Jó játékot Padawan
Már vártam egyébbként a jelentkezésedeti
Érdemes egyébbként minden helységet alaposan átkutatni és az elején betárazgatni a gyógycsomagokból.Később ha Bastila bekerült a csapatba már könnyebb lesz.
Ráérsz egyébbként és nekapkodjál, alaposan fosztogass ki minden ládát és csináljad a mellékküldetéseket.
A következő végigjátszáshoz pedig a jeletkezési lapodat már el is fogadtam Magyarán :tanuSithatom hogy leszel te még rossz is
Üdv Darth Laci Bá
#381240 Brillians 2009. március. 13. 14:49
Brillians
Tegnap (mikor megérkezett a játék) telepítés után este 10-ig nem tudtam leszállni a játékról... Természetesen jó vagyok
Most Taris-on vagyok lent a Rejtett Bek-eknél, de még sok mellékküldetés van... (Sajnos a táncos tw'ilek-nél elestem )
#381233 czibiklaszlo 2009. március. 13. 14:43
czibiklaszlo
@Gabif2-tesó :EZT TALÁLTAM NEKED
A leforditott változat valami borzalom, bár több mint semmi.....sajna én nem lettem tőle okosabb, de te hátha jobb angolos vagy...................tuti
Remélem sikerül valamit összehoznod.
Üdv Darth Laci Bá
#381211 czibiklaszlo 2009. március. 13. 13:40
czibiklaszlo
Ja
Egyenlőre tesztelem...sajna nálam csak egyre jobb lesz
Van egyébbként egy olyan rész a végefelé amikor a Citadel Station-on vagyunk és mészárolgatunk nekem akkor volt egy olyan rész hogy nagyon megnyilt a drága Teljesen biztosra nem mondom, mert mondom nálam csak egyre jobb
#381111 czibiklaszlo 2009. március. 13. 07:00
czibiklaszlo
@ Gabif2-tesó:Hogy lehet Briannát elérni?
@oorrkk Padawan: félelmetes lehetet
........párszor én is megijedtem........főleg a kutatótol.........mert őt aztán tényleg soha nem vittem sehová
Legyél óvatos a Dxun-on
@Moody Padawan: az első rész eleje: szerintem a világ legjobb oktató pályája.Amire a mentőkabinhoz érsz élvezetesen kitanulsz szinte mindent a játék kezeléséről.Szerintem nagyon jóra sikeredett.
A robikat meg nem muszáj vinni

Én még a barlangban vagyok a csajokkal

Üdv Darth Laci Bá
#380672 czibiklaszlo 2009. március. 12. 16:38
czibiklaszlo
Ez a Hanharr olyan mint egy éretségi bizonyitvány
Őt : csak a gonoszok kapják meg
Ügyes vagy Padawan
Majd figyeldd meg hogy vele az arénázás mennyire könnyű lesz.
Kellemes őrjöngést vele......ezt használdd majd mindenképpen
Gyönyörüen haladsz egyébbként
Üdv Darth Laci Bá
#380476 czibiklaszlo 2009. március. 12. 07:25
#380468 czibiklaszlo 2009. március. 12. 06:47
czibiklaszlo
Jó, Padawan jó........de azért beszélges vele...........vannak dolgok amikben profi a vén csaj.

Nélkülözhetetlen ,főleg ami az előléptetésedet illet. ..............bár én kapásból nagy Úr-rá neveznélek ki , mert ez a sötét oldal erejés megállapitásod: rendesen megdobta a napomat
Amugy igazad van.............ne foglalkoz vele és főleg majd később vegyél el tőle minden holmit........
Nekem régi lemez mellékleteken van pár modom, de egyébbként én is csak pár ruha felrakó és főleg lerakót használtam
Az ajánlott oldalon van egyébbként sok minden.
A legtöbbet az override mappába kell másolni és új karival már megy is.
Üdv Darth Laci Bá
#380391 Moody 2009. március. 11. 21:26
Moody
#380364 :: czibiklaszlo (2009. március. 11. 20:46)
Én nem tudom biztosra egyébbként. Pontosan mire gondolsz amugy és mit láttál? Mit szeretnél egyébbként...........persze ha most valami Sith nagyon nagy Úr -i cimről, meg ilyenekről kezdesz nekem............ KÁBÉ mit akarsz? SZERK: egészen jól hangzik Gabif2-tesó A bugokat majd kiszedik a srácok, nincsen játék hiba nélkül Üdv és köszi
seta-mini

1xerüen lenyűgöző érzés a Sötét oldal ereje, és szinte hallom mindig a kísértést hogy olyan sötét legyek....

és ráadásul Kreai-ával nem is nagyon fogok foglalkozni hamár a végén úgyis az ellenségem lesz

Még valami azt a modot a KOTOR1-hez láttam
#380364 czibiklaszlo 2009. március. 11. 20:46
czibiklaszlo
Én nem tudom biztosra egyébbként.
Pontosan mire gondolsz amugy és mit láttál?
Mit szeretnél egyébbként...........persze ha most valami Sith nagyon nagy Úr -i cimről, meg ilyenekről kezdesz nekem............
KÁBÉ mit akarsz?

SZERK: egészen jól hangzik Gabif2-tesó
A bugokat majd kiszedik a srácok, nincsen játék hiba nélkül
Üdv és köszi
#380360 seta-mihi 2009. március. 11. 20:45
seta-mihi
Moody: Majd Czibiklaszlo Sith Nagyúr válaszol neked erre.
Én, sajna nem szeretek semmilyen módot használni a játékokhoz.
És, egyébként milyen, a sötét oldal mámorító ereje?Jó mi.
Enged szabadjára a dühödet és a sötét oldal, egyszer és mindenkorra a tiéd.
Sok sikert a továbbiakhoz.
#380357 Moody 2009. március. 11. 20:41
Moody
#380352 :: czibiklaszlo (2009. március. 11. 20:38)
Nem
kár

pedig láttam egy vidit
#380352 czibiklaszlo 2009. március. 11. 20:38