Kérjük jelentkezz be!
Star Wars: Knights of the Old Republic

Star Wars KOTOR 1-2

A világ legjobb Star Wars játéka!
#247476 superstan 2008. július. 27. 20:47
superstan
#247396 :: czibiklaszlo (2008. július. 27. 19:00)
Nem is rossz ötlet ez a KOTOR 2 Sikerült visszajönnöm jelenteni Roland-nak.Hát nem tudom de valami csobosabb tanitványokat is küldhetett volna Egy karcolás nélkül kinyirtam mind 3-at Most Roland-tól kérek ajándékot előbb-utobb ugyis ad valamint mert csak elunja Ha nem akkor meg jó sok sötétpontot kapok legalább Acsajok nagyon várják a nyaralást,remélem nem lesz semmi gubanc
Lent vagyok a sithek bolygólyán, a barlangokban. Folyamatosan női sikolyt hallok, ez a háttérzaj része, vagy valahol valaki azt várja hogy megmentsék? Már bejártam a barlangot de semmi. Találkoztam sith növendékekkel, akik nem akartak többé sithek lenni, őket is kiszabadítottam w
#247396 czibiklaszlo 2008. július. 27. 19:00
czibiklaszlo
Nem is rossz ötlet ez a KOTOR 2 Sikerült visszajönnöm jelenteni Roland-nak.Hát nem tudom de valami csobosabb tanitványokat is küldhetett volna Egy karcolás nélkül kinyirtam mind 3-at Most Roland-tól kérek ajándékot előbb-utobb ugyis ad valamint mert csak elunja Ha nem akkor meg jó sok sötétpontot kapok legalább Acsajok nagyon várják a nyaralást,remélem nem lesz semmi gubanc
#247327 czibiklaszlo 2008. július. 27. 16:54
czibiklaszlo
Nehéz az élet de a tengerben jó mélyen azért elég kellemes,kár hogy a társaim nem jöhettek velem pedig a csajok megérdemelnék Mindenesetre ha itt végeztem valahova elviszem őket pihizni Vittem magammal sok tüskét bár ez a szélhámos csaj nem sokat használ.Még jelentek egyet és majd viszem a csajokat Remélem nem jön közbe valami kobor támadás hogy a tervem dugába dőljön
#247271 czibiklaszlo 2008. július. 27. 14:04
czibiklaszlo
Ügyes vagy ez a lényeg hogy a csillag térképek meglegyenek Na meg persze a gyikokat is nyirni rendesen Akkor gondolom visszavitted neki a papuci holmiját Én vettem egy olyan lángszorot hogy so se fogy ki erre hamarosan szügségem lesz Bár én páncélt nem hordok de gyúűjtők még egy kis lovét és megveszem a 20000 páncélt is mert az embereim élete(amig nem unom meg őket)nekem fontos
#247265 superstan 2008. július. 27. 13:53
superstan
#247244 :: czibiklaszlo (2008. július. 27. 13:25)
Ha ott vagy van a földön a bejáratnál(a belsőtáborban) egy rongycsomó abbol vegyél fel abrakot és majd ahova jelenleg felesleges menni oda feltétlen kel majd Feleslegesen minek rohangálj Én a Manaani sith bázisban most végeztem,jól le is tartoztattak.Igaz előtte olyan mészárlást végeztem hogy ebből a rengeteg halból egy konzervgyárat lehetne nyitni
Elutaztam Yavin-ra . Azt hittem hogy többminden lesz ott, visszamentem a hajóra, majd megint vissza ahoz a feltalálóhoz, és ott volt pár gyík is. Most töltöttem vissza mert az előbb elmentek, megpróbálom megölni őket . Ja és sikerült megszereznem Tatooine-on a térképet, és megismerkedtem Bastilla anyjával is .
#247244 czibiklaszlo 2008. július. 27. 13:25
czibiklaszlo
Ha ott vagy van a földön a bejáratnál(a belsőtáborban) egy rongycsomó abbol vegyél fel abrakot és majd ahova jelenleg felesleges menni oda feltétlen kel majd Feleslegesen minek rohangálj Én a Manaani sith bázisban most végeztem,jól le is tartoztattak.Igaz előtte olyan mészárlást végeztem hogy ebből a rengeteg halból egy konzervgyárat lehetne nyitni
#247185 superstan 2008. július. 27. 10:56
superstan
#247137 :: czibiklaszlo (2008. július. 27. 05:44)
Hulas -t kell meg keresnek a akeletiközpontban és tőle veheted fel a bérgyilok küldetéssorozatot,ami rettentő izgalamas és nyereséges is.Viszont ha elvállalod akkor előtte a két ittenit teljesisd és utána egyedül jelensd neki,maajd mielőtt a tengeralá merülnél feltétlenül utaz el és járj a végére az összes nyirni valonak mert én a multkor nem tudatam már visszajönni,,...soha többet ide ,de nem árulok el mindent.De fogad meg a tanácsomat és mindegyik végére és csak utánaa végez itt a főszálal
Bejutottam a buckalakó bázisra, beszéltem a főnökkel . Meg kell keresnem neki egy párologtatót vagy mit. A Dűne tengerhez még nem enged be, mert azt írja hogy nincs értelme oda menni.
#247137 czibiklaszlo 2008. július. 27. 05:44
czibiklaszlo
Hulas -t kell meg keresnek a akeletiközpontban és tőle veheted fel a bérgyilok küldetéssorozatot,ami rettentő izgalamas és nyereséges is.Viszont ha elvállalod akkor előtte a két ittenit teljesisd és utána egyedül jelensd neki,maajd mielőtt a tengeralá merülnél feltétlenül utaz el és járj a végére az összes nyirni valonak mert én a multkor nem tudatam már visszajönni,,...soha többet ide ,de nem árulok el mindent.De fogad meg a tanácsomat és mindegyik végére és csak utánaa végez itt a főszálal
#246966 czibiklaszlo 2008. július. 26. 19:26
czibiklaszlo
Persian_Warrior a velénél sem járok de miota Juhani a gyilkosság miatt berinyált elmodta
Képet nem mellékelek rola nem veszem el más örömét valamint a nevet is azért nem irtam.Jelenleg nyomozgatok jolee haverja ügyében
#246811 czibiklaszlo 2008. július. 26. 14:42
czibiklaszlo
Gratula ,de azt elfelejtettem mondani hogy ezek a mandaloriaik többször támadnak a legutolsó támadáshoz a jeladojukat a siklok egyikébe kell tenni ekkor már lehet nálad mindenféle fegyver mert a vézérkar a jelre ugyis visszajön.Érdemes őket csontr nirni és igy a vuki is megjutalmaz.Én jelenleg mivel van egy pénzem visszamentem a yavinra és és ulyam küldetés indult ugyan is ezt a szerncsétlen árust a tőzsde zsarolgatja Na majd utána járok én ennek ,egyébbként jól megfenyegettek Félek is nagyon.Tehát mégis érdemes ide is benézni.Valamint vettem egy Baragwin árnypáncélt,belevan épitve egyy lopakodo generátor ,valaminr egy Baragwin rohampengét ez elnyelia célpontáltal mért ütéseket állitolag ,mert idáig nem probáltam.Ennyi
#246728 superstan 2008. július. 26. 12:11
superstan
#246713 :: czibiklaszlo (2008. július. 26. 11:28)
Én megmondtam neki az összes létező legvéresebb befejezést a kérdéseireés gyönyörüen azonositott és ennyi Nem lehet hogy az egérgörgövel lejjebb kéne görgetni és lenne valami kilépési lehetőség MAX ennyi ,nekem nem volt vele semmi gáz. Viszont ha ott vagy menj vissza asegitséget kérő vuki hoz és segitsneki.Tedd el a fegyvereket és indulj a siklok felé(mindenki tegye el a fegyverét még a centrifuga is ha veled van Figyledd meg mi fog történni
Az egeremben tönkre ment a görgő (ugye azt egy kis rúd tartja, ami eltörött), de amúgy se láttam ott olyan lehetőséget. Majd kifogom próbálni, hogy magammal viszem Bastillát hátha... Kinyírtam nagy Z testvérét is, szóval most visszamegyek a lifttel, mert az előbb elfelejtettem hogy csak akkor támadnak azok a valamik hogyha fegyvertelen vagyok .
#246713 czibiklaszlo 2008. július. 26. 11:28
czibiklaszlo
Én megmondtam neki az összes létező legvéresebb befejezést a kérdéseireés gyönyörüen azonositott és ennyi Nem lehet hogy az egérgörgövel lejjebb kéne görgetni és lenne valami kilépési lehetőség MAX ennyi ,nekem nem volt vele semmi gáz. Viszont ha ott vagy menj vissza asegitséget kérő vuki hoz és segitsneki.Tedd el a fegyvereket és indulj a siklok felé(mindenki tegye el a fegyverét még a centrifuga is ha veled van Figyledd meg mi fog történni
#246702 superstan 2008. július. 26. 10:50
superstan
#246692 :: superstan (2008. július. 26. 10:34)
Hát ezt se hiszem el, az a *&x#@ Nord még a vukiknál is ott van . Most kicsináltam, szerintem sokkal könnyebb volt mint a sitheknél . Csatlakozott hozzám a bácsika, kinyitottuk az erőkaput, találkoztam a fehér vukival, és most... barangolok az erdőben .
Bocs a floodért, de mindjárt felrobbanok . A vuki erdőben találkoztam egy hologrammal, ami egy "halat" vetít ki. Lehet kérdezni a csillagtérképről, a telepítéséről meg még pár dologról. A beszélgetésből hoy tudok kilépni??? Már 10 perce szenvedek, hallottam minden választ legalább százszor, de kilépni nem tudok.
#246675 czibiklaszlo 2008. július. 26. 09:45
czibiklaszlo
Hát mivel fogalmam sincs hogy kik vannak veled ,max de lehet hogy ez se biztos a cenrifuga +a lealkudott bérgyilkos robi de ebben sem vagyok biztos igy nem tudom.Bastila gondolom veled van Én mindenkivel beszélgetek de amikor a küldetéseket csinálom akkor az erő birtokában lejöket viszem magammal,mert gyógyitgatnak támadgatnak Nem akarom igy felsorolni mert minek vegyem el az örömöt tőled hogy kit hol de halgas rám és menj vissza a Tatooine ra és nyirjad a nagy dögöket,majd térj vissza regenerálodni a hajóhóz,utána pedig a vissza használatával megint térj vissza és egy csomo ponton lehet ,szintlépéseket lehet összehozni.A koponyákat meg közvetlenül a kapunál a vadásztanyán el is adhatod.Ha fejlődtél akkor nem tudom itt meg találtad már a csillagtérképet?Mert ha nem akkor a buckatábor mellett a másik járatonmegtalálod.Jelentkez Padawan.
#246671 superstan 2008. július. 26. 09:22
superstan
#246669 :: czibiklaszlo (2008. július. 26. 09:09)
Zajlanak az események,nálam legalábbis Juhani mivel már az örület határát surolja annyira gyűlőlkődik,gondolom a vadászat is az agyára ment, visszautaznunk a csajokkal a Manaan-ra egy kis mártozásra Már a bejáratnál bérgyilkosokkal várt a Juhani főellensége (polip_fejű)Kiderült miután már csak hörögni birt a nyomorult hogy még a papiját is ő ölte meg Juhani a saját kezében tartot kardjával végezte ki Most folyamatosan rinyál hogy milesz vele Hát vannak tippjeim Ugyhogy Juhani szál felgöngyölitve
Csak úgy eljöttem, mert valahol fejlődgetnem kell hogy ki tdjam nyírni Nordot . Még nem találkoztam azzal az öregemberrel, de befogom venni a csapatba . Ki lesz az utolsó vagy hol fogok vele taláékozni akit még bevehetek a csapatba? Nem szeretnék senkit kifelejteni. Most kétségbeesetten keresek gyógyítócsomagokat, mert mind elfogyott és az utamat állja egy három fős sötét jedi gyülekezet.
#246669 czibiklaszlo 2008. július. 26. 09:09
czibiklaszlo
Zajlanak az események,nálam legalábbis Juhani mivel már az örület határát surolja annyira gyűlőlkődik,gondolom a vadászat is az agyára ment, visszautaznunk a csajokkal a Manaan-ra egy kis mártozásra Már a bejáratnál bérgyilkosokkal várt a Juhani főellensége (polip_fejű)Kiderült miután már csak hörögni birt a nyomorult hogy még a papiját is ő ölte meg Juhani a saját kezében tartot kardjával végezte ki Most folyamatosan rinyál hogy milesz vele Hát vannak tippjeim Ugyhogy Juhani szál felgöngyölitve
#246663 czibiklaszlo 2008. július. 26. 05:44
czibiklaszlo
Superstan lesz ott egy öreg Jolee őt feltétlenül hagyd életben és vedd be a csapatba , bár nem tudom a méh telepszerű főhadiszálásra befér-e Mindeenesetre rá mindenképpen szügséged lesz Halgas rám Padawan, érezd a jó számdékomat én a javadat akarom Ja és hogy eljöttél a bolygoról az mit jelent?Végeztél vagy csak ugy eljöttél?Nálam Juhani kezd becsavarodni, félelmetes
#246538 superstan 2008. július. 25. 20:53
superstan
#246506 :: czibiklaszlo (2008. július. 25. 20:33)
Hát ,neked is erősődnőn kéne ,modjuk én még Buckalakóknál kicsináltam. Szerezzél be gránátokat gyógycsomagot és -és kik vannak veled ,ugy összességében a centrifugát nekem nehogy elkezd dicsérgetni mert egyből átállitalak a sötétoldalra Én nem rohangálok össze-vissza ,itt napozkatunk a csajokkal az előbb adtam el 110 db sivatagi trofeát,közbe kiraboltam a teljesen üres bucka tábort és megint támadnak a szent harcosok.Iszonyu jól elvagyok lehet hogy nem is megyek tovább
Eljöttem a sithe bolygójáról . Most a vukiknál vagyok, nagy Z épp az előbb árulta el, hogy őt bizony száműzték .
#246506 czibiklaszlo 2008. július. 25. 20:33
czibiklaszlo
Hát ,neked is erősődnőn kéne ,modjuk én még Buckalakóknál kicsináltam. Szerezzél be gránátokat gyógycsomagot és -és kik vannak veled ,ugy összességében a centrifugát nekem nehogy elkezd dicsérgetni mert egyből átállitalak a sötétoldalra Én nem rohangálok össze-vissza ,itt napozkatunk a csajokkal az előbb adtam el 110 db sivatagi trofeát,közbe kiraboltam a teljesen üres bucka tábort és megint támadnak a szent harcosok.Iszonyu jól elvagyok lehet hogy nem is megyek tovább
#246498 superstan 2008. július. 25. 20:22
superstan
#246334 :: czibiklaszlo (2008. július. 25. 17:16)
Superstan akkor most átálltál hogy mindenkit kinyirsz?Van üresedés Padawan-ilag Persian_Warrior ezen a robisan én is meglepődtem hogy nem sikerült gonoszkodnom,hiába vertem szét cafatokká Ez ilyen körmönfont küldetés volt ,de legközelebb bepotolom A csajok nagyon jól el vannak,még maradunk.Üdvözölnök mindekit és gyurnak a harcokra
Nem, én rávettem hogy álljon vissza a jedikhez . A Sith akadémián vagyok, de nem tudok senkivel párbajozni . Kihívok valakit, rábólint aztán semmi... És megjelent bebugyolált Calo is . Egy csöppet megerősödött, a három ellenből egyet se tudtam kinyírni... A fejvadász, és Mission van velem.
#246334 czibiklaszlo 2008. július. 25. 17:16
czibiklaszlo
Superstan akkor most átálltál hogy mindenkit kinyirsz?Van üresedés Padawan-ilag Persian_Warrior ezen a robisan én is meglepődtem hogy nem sikerült gonoszkodnom,hiába vertem szét cafatokká Ez ilyen körmönfont küldetés volt ,de legközelebb bepotolom A csajok nagyon jól el vannak,még maradunk.Üdvözölnök mindekit és gyurnak a harcokra