Kérjük jelentkezz be!
Star Wars: Knights of the Old Republic

Star Wars KOTOR 1-2

A világ legjobb Star Wars játéka!
#251215 ferdzso 2008. augusztus. 04. 09:21
ferdzso
Dxun mien jó is az...
egyébként Atton átállásánál a szövegeket már-már én is elhittem, mikor kamuztam neki a legjobban megfogalmazott rész a 2-ben. igaz az egyetlen
#251188 czibiklaszlo 2008. augusztus. 04. 05:44
czibiklaszlo
Andrasp Mester , a valóságban Remélem ez nem valami folytogatást jelent Közben 2osztályú Sith Úrnő lett csini karakterem és mivel Baó továbbre sem beszél kidobtam a csapatbol.Utána olvastam és folyamatosan velem kellet volna lenni-e ,valamint ha mészárolgat az ember akkor van egyedül esély ha velünk van a banya is folyamatosan Atonnál pedig tényleg össze lehethozni ,de közben töltéssel rájöttem azért nem sikerült mert a menekült szektorban a polip-fejünek az információért fizetnem kellet volna és az Atonról megtudott információval valamint az ártatlanok gyilkolásával sikerült volna Valamint Atonnak a gyilkosságokat indokolni kell hogy ez elkerülhetetlen volt és ő elhiszi.Majd elmondja hosszas háborus történetét.Sajna közben vagy a fél Univerzumot levertem igy nem folytatom onnan.de ártatlanok nyirására még van esély Igy még lehet hogy sikerül.Most mondjuk a 3. szintre koncentrálok, valamint az állat tetemek hulláiibol az alkatrészeket kinyerni.
#251058 andrasp 2008. augusztus. 03. 21:30
andrasp
#251047 :: ferdzso (2008. augusztus. 03. 21:18)
inkább sith nagyasszony lettél vagy nagyúrnő am meg villám+grip 3mas szint után nem is kell csapat
Ferdzso igazad van!!!mellesleg a valóságban elkezdtem tanítani a padawanomat a Sötét Oldal erejére
#251047 ferdzso 2008. augusztus. 03. 21:18
ferdzso
inkább sith nagyasszony lettél vagy nagyúrnő am meg villám+grip 3mas szint után nem is kell csapat
#251002 czibiklaszlo 2008. augusztus. 03. 18:52
czibiklaszlo
Fiukmost végeztem a Nar Shadaan ,de egyenlőre csak az arca rohad Atonnak de nem sikerült kiképezni,viszont ahogy visszatétem a hajóra Sith Nagyur lettem Most landoltam a dzsungelban igy Aton pihenni fog egyideig( ráfér szerencsétlenre ,viszont Baó és a banya velem van remélem sikerül Baó val kezdeni valamit.Nem olyan könnyü ezeket magamhoz édesgetni,lekoptatni könnyebb őket.Na mindegy ,egyedül is legyőzőm az egész Univerzumot , nincs szükségem ezekrea rémfejekre Lesz még ezekből Sith csicsek
#250994 ferdzso 2008. augusztus. 03. 18:18
ferdzso
Attonból jó sithet csinálni. tök jó beszélgetéseken mész akkor keresztül (Nar Shadaa)
#250945 andrasp 2008. augusztus. 03. 16:05
andrasp
#250878 :: czibiklaszlo (2008. augusztus. 03. 12:03)
Nem is nagyon beszél velem, lehet hog az elején még a Telos-on nem kellet volna mindenkit lemészárolnom,mindenesetre ha később beszélni fog akkor majd beszélek vele.Aton-on is gondolkodom,de nála ugyhiszem annyi elég hogy velünk legyen és a mészárlások után azt mondjuk neki hogy ez szügséges volt és el is hiszi.Disciple nem kell maradjon ott ahol van,abban nincs semmi kihivás.Kösz Andrasp Mester
nincs mit te is sokat segítettél nekem
#250878 czibiklaszlo 2008. augusztus. 03. 12:03
czibiklaszlo
Nem is nagyon beszél velem, lehet hog az elején még a Telos-on nem kellet volna mindenkit lemészárolnom,mindenesetre ha később beszélni fog akkor majd beszélek vele.Aton-on is gondolkodom,de nála ugyhiszem annyi elég hogy velünk legyen és a mészárlások után azt mondjuk neki hogy ez szügséges volt és el is hiszi.Disciple nem kell maradjon ott ahol van,abban nincs semmi kihivás.Kösz Andrasp Mester
#250876 andrasp 2008. augusztus. 03. 11:54
andrasp
#250873 :: czibiklaszlo (2008. augusztus. 03. 11:50)
Most érkeztem meg a Nar Shaddaa-ra és egyből begonoszodtam Jelenleg 28-aas szinten vagyok,megyyek zaklatni a menekülteket meg mindenkit.Azért ezek a vadászatok elég élvezetesek és hasznosak is.Akkor senki nem tudja hogy lehet Bao-ból jedit faragni, mert feleslegesen nem akarom magammal huzgálgatni,akkor inkább Visast huzgálgatom Amugy eddig babaarcu karakterem arca pár kisebb gyilok után egyből rothadni indult,kép legközelebb.
az a lényeg hogy sok legyen a befolyásod és akkor átáll a te oldaladra. aztán beszélni kell vele a háborúról és akkor majd kiírja hogy Bao-ból Jedi Védelmező lett.örülök hogy tetszik az oldal de a Handmaiden sokkal jobb mert Bao egyébként nem közelharcra van tervezve csak hát a csaj karakternél Disciple van de sztem belőle is lehet Jedit csinálni.mellesleg ha jól emlékszem Persian_Warrior Mesternek volt 1 olyan hozzászólása hogy Atton-ból Jedit csinált.
#250873 czibiklaszlo 2008. augusztus. 03. 11:50
czibiklaszlo
Most érkeztem meg a Nar Shaddaa-ra és egyből begonoszodtam Jelenleg 28-aas szinten vagyok,megyyek zaklatni a menekülteket meg mindenkit.Azért ezek a vadászatok elég élvezetesek és hasznosak is.Akkor senki nem tudja hogy lehet Bao-ból jedit faragni, mert feleslegesen nem akarom magammal huzgálgatni,akkor inkább Visast huzgálgatom Amugy eddig babaarcu karakterem arca pár kisebb gyilok után egyből rothadni indult,kép legközelebb.
#250813 czibiklaszlo 2008. augusztus. 03. 02:48
czibiklaszlo
Nem maradok de még a játék elején vagyok a kardom is csak most lett kést,nyugi lesz még lehetőségem gonoszkodni Néztem az oldalt az erdei jeti kifejezetten érdekes, gondolom a fogait alaposan kefélheti mert igen szépek, lehet a sok rágcsálás Egyébbként én Bao-ból soha nem faragtam jedit az tényleg igaz hogy bármennyit kegyetlenkedünk ha velünk van a banya akkor lehet igy is lehet belőle jedit faragni?Neked hogy sikerült a multkor?
#250746 andrasp 2008. augusztus. 02. 20:59
andrasp
#250726 :: czibiklaszlo (2008. augusztus. 02. 19:52)
Egy örök vadász és ráadásul most még arra is rájöttem hogy a barlangban egy métert se kell menni sehová max pár lépést és annyit kell csinálni hogy cserélgetni kell a csapattárskat és ezek az ocsmány tójás -szökevények egyből ki is keltek a tójásokból.Jelenleg 21 -es szinten vagyok és még önszántamból csak itt voltam.Andrasp Mester ezeknek a vukiknak nem sok agyuk lehet Gratulálok egyébbként előre leendő (arcodhoz) Az én karakterem annyira édes hogy egyenlőre vigyázok a pofikájára és miután gonoszkodtam ,szépen beszélek társaimmal és kapok ránc simitó világos pontokat
szóval maradsz a szürkeségben azt hittem örök Sith vagy amúgy láttad már az oldalunkat (hacerommal összedobtuk 1 este alatt)?????megéri a röhögni akarsz
#250726 czibiklaszlo 2008. augusztus. 02. 19:52
czibiklaszlo
Egy örök vadász és ráadásul most még arra is rájöttem hogy a barlangban egy métert se kell menni sehová max pár lépést és annyit kell csinálni hogy cserélgetni kell a csapattárskat és ezek az ocsmány tójás -szökevények egyből ki is keltek a tójásokból.Jelenleg 21 -es szinten vagyok és még önszántamból csak itt voltam.Andrasp Mester ezeknek a vukiknak nem sok agyuk lehet Gratulálok egyébbként előre leendő (arcodhoz) Az én karakterem annyira édes hogy egyenlőre vigyázok a pofikájára és miután gonoszkodtam ,szépen beszélek társaimmal és kapok ránc simitó világos pontokat
#250700 andrasp 2008. augusztus. 02. 18:12
andrasp
#250622 :: czibiklaszlo (2008. augusztus. 02. 13:32)
Most végeztem Vrook (mesterrel) Kicsit forgatni kell a levegőben ,majd bezuzni arcát Igy a legkönnyebb kifingatni. Az édes kis Visas csatlakozott a csapthoz és meg van a dupla pengéjű lézer kardom.Jelenleg maradok vadászgatni a csajokkal mert a tójásokra vigyázztam és ezekből állandoan kikelnek a kis-csufok Kinyirja őket az ember majd kimegy és mikor megint visszajön,lám megint kikeltek.Ugyhogy maradok
Czibiklaszlo te egy örök vadász vagy ugye??? mellesleg én meg kinyírtam Freyr-t (Zaalbar apját) nem siratta nagyon... de hülye ez a vuki Mission-t nem akarja megölni de a saját apját szemrebbenés nélkül megölné. mellesleg nem azért kérdeztem mert nem tetszik hanem azért mert igen és olyan akarok lenni mint Sion!
#250622 czibiklaszlo 2008. augusztus. 02. 13:32
czibiklaszlo
Most végeztem Vrook (mesterrel) Kicsit forgatni kell a levegőben ,majd bezuzni arcát Igy a legkönnyebb kifingatni. Az édes kis Visas csatlakozott a csapthoz és meg van a dupla pengéjű lézer kardom.Jelenleg maradok vadászgatni a csajokkal mert a tójásokra vigyázztam és ezekből állandoan kikelnek a kis-csufok Kinyirja őket az ember majd kimegy és mikor megint visszajön,lám megint kikeltek.Ugyhogy maradok
#250596 ferdzso 2008. augusztus. 02. 11:55
ferdzso
én gonoszként sajnáltam maszkot hordani sokkal jobb volt anélkül egyébként folyamatosan rohad, és a legvégső fázis a legalsó rész. de már ha csak egy kicsit is elmozdul a mérő már kezdenek látszani az erek a homlokodnál, stb.
egyébként kár hogy Sion szerűen nem lehet elváltozni
#250507 czibiklaszlo 2008. augusztus. 02. 07:41
czibiklaszlo
Rohad az folyamatosan Adrasp mester,meg főleg a tekintete lesz eszelős.Ha nagyonzavar hordjál maszkot Vagy szemüveget mert az is sokat tompit
#250239 andrasp 2008. augusztus. 01. 19:44
andrasp
#250010 :: czibiklaszlo (2008. augusztus. 01. 13:47)
Hát ,azért én ezt a Canderous félét nem bánom egy picit se,sőt még a banyát se Viszont alig várom a kis Visas-t hogy a csapatomban legyen
lenne 1 kérdésem a fejem csak akkor lesz"rohadt" amikor a mérő teljesen az alján van??
#250010 czibiklaszlo 2008. augusztus. 01. 13:47
czibiklaszlo
Hát ,azért én ezt a Canderous félét nem bánom egy picit se,sőt még a banyát se Viszont alig várom a kis Visas-t hogy a csapatomban legyen
#249943 ferdzso 2008. augusztus. 01. 11:45
ferdzso
szeretnéd ha kreia vetkőzne?! egyébként kár hogy Canderous nem veszi le a cumóját a kettőben.
#249918 czibiklaszlo 2008. augusztus. 01. 11:28
czibiklaszlo
Bao-dur csatlakozott a csapathoz Kivételesen lehet hogy magammal fogom hurcolászgatni,jelenleg mártozom egyet ,hiába mondom nekiöltözzenek le ők is ,de olyan szégyenlősek
#249795 czibiklaszlo 2008. augusztus. 01. 06:19
czibiklaszlo
Wolkare. Itt annyit gonoszkodhatsz ,vagy akár ( ne tedd, ne tedd) jóságoskodhatsz hogy akár még rendesen félelmetes kinézetűvé is vállhat a karaktered,pedig az elején milyen édes kis csitri volt és lám a végére mi lett belőle.Egy alaposan tapasztalt gonosz továbbra is csinibaba(szigoruan korhatáros buksival) Jó játékot és tényleg szerezdd be mert nagyon-nagyon jó játék.
#249738 ferdzso 2008. július. 31. 22:30
ferdzso
pedig szerintem a 3mat kéne beszerezned. vagy azért írtad hogy ne írjuk mer az meg van? egyébként az 1et szerezd először hisz sorozat, hiába nincs semmi közük egymáshoz (nem sok).
#249707 Wolkare. 2008. július. 31. 21:27
Wolkare.
Hehe a sötét oldal mindent legyőz, hollywood 1 csaló!
#249691 czibiklaszlo 2008. július. 31. 21:16
czibiklaszlo
Mindkettőt Az első nekem szinesebb és a történetenete is jobb ,de a második is nagyon jó. Nem fogsz egyikben sem csalodni Tessék odacsapni az asztalra és beszerezni mindkettőt Ha mégis az asztal lenne erősebb akkor szerintem az első résszel kezdjél és örökre a rend hűséges tagja leszel, remélem a gonosz oldalon