Hát én se voltam egy nagy téritő.Sajna a jó oldal eddig számomra ismeretlen fogalom.Gonoszként meg nehéz az élet.A lényeg egyébbként a sok -sok duma Bao pl szoba se áll velem sose de őt állitolag ugy lehet hogy állandoan velünk kell lennie + a banyának is folymatosan , állitolag mert nekem nem sikerült.Aton -nál az alényeg amit Andrasp Mester is mondot azzal kiegészitve hogy az ártatlanok mészárlása után azt kell neki mondani hogy ez szükséges volt és elhiszi.Kb ennyi ,mert én eddig nem nagyon foglalkoztam a téritő melóval
Egészen belehuztál Andrasp Mester Szegény-szegény pazaak függő Azért lehet éltetni a Sitheket ha más nem hát sutyiba. Ha belehuzol még a héten lehet hogy végzel is.Nem jó félbehagyni játékot.Na csaó Mester.
Viszont a Genesis féle verziót ,mármit ezt a gyűlőletes izzó tekintetet ki fogom probálni Csak meg lesz a Gizka-féle verzió kompletten is ,legalábbis remélem.Andrasp ez a ingadozás hogy ide vagy oda nem jó mert én a multkor ugy megjártam hogy még a barlangba is csak később tudtam bejutni mert a játék elején a jóság csirája belém fészkelte magát és igen sokat küzdőttem amig aránylag ki tudtam irtani Ez komoly Vagy legyünk gonoszak vagy jók de mindketttőben alaposak Jó nyaralást ha esetleg nem talákozunk.Rád fér a pihenés
kösz szépen hát már orvosoltam a problémát és Attonból is Jedit csináltam akit érdekel leírom hogy úgy csináltam hogy amikor Kreia +mutatja hogy hogyan kell belenézni a mások fejébe utána dumálni kell Attonnal és a vége az lesz hogy kitanítomTIPP: általában olyan válaszok a jók amik a Jedik ellen szólnak (nem a Stheket kell éltetni!!!!! csak szidni a Jediket!!!) és néhány eléggé érdekes infót is megtudunk pazaak függő barátunkról de sok befolyásnak kell lennie (úgy szerezhetünk hogy a közös beszélgetéseknél mellé állunk és nem a banya mellé csk akkor tudunk vele beszélni mert egyébként csak a pazaak van )!!! meg még újraépítettem HK-47-et kivontam a forgalomból GOTO jachtját asszem ennyi
Viszont a Genesis féle verziót ,mármit ezt a gyűlőletes izzó tekintetet ki fogom probálni Csak meg lesz a Gizka-féle verzió kompletten is ,legalábbis remélem.Andrasp ez a ingadozás hogy ide vagy oda nem jó mert én a multkor ugy megjártam hogy még a barlangba is csak később tudtam bejutni mert a játék elején a jóság csirája belém fészkelte magát és igen sokat küzdőttem amig aránylag ki tudtam irtani Ez komoly Vagy legyünk gonoszak vagy jók de mindketttőben alaposak Jó nyaralást ha esetleg nem talákozunk.Rád fér a pihenés
Hát akkor nem tudok mit mondani.Mondjuk nem tudom másnak újratermelődnek-e?Ha valakinek igen akkor jelezze már ha nem gond, ne maradjon ez a téma elvarratlan.Hátha Gabif, vagy Ferdzso jelentkezik és okosabbak leszünk
ok én ráérek még... a hétvégéig aztán nem leszek 1 hétig me Balatonon leszek mindenesetre most a Nar Shaddan segítek a népeknek próbáltam gonoszkodni de nem sikerült jobban megéri Jedinek lenni mert ha nem vok az akkor nem tok csak Attonból meg max Canderusból Sithet csinálni mellesleg Handmaiden már megvan
Hát akkor nem tudok mit mondani.Mondjuk nem tudom másnak újratermelődnek-e?Ha valakinek igen akkor jelezze már ha nem gond, ne maradjon ez a téma elvarratlan.Hátha Gabif, vagy Ferdzso jelentkezik és okosabbak leszünk
Pedig azokból a tójásokból folyamatosan kikellnek a kis-csufok.Probáldd meg ugy hogy miután kinyirtad őket gyere ki a barlangból és menjél vissza.Nem lehet hogy a tójásokat elpusztitottad és ez a gond?Másra nem tudok gondolni hogy mi lehet a gubanc.Légyszives probáld meg ujra ezzel a kijővős modszerral és nézzd meg hogy a tójások még meg vannak-e.
meg van minden tojás és még a közelükbe se mentem scsak addig ameddig összeszedtem a kristályokat és úgy is próbáltam már hogy ki be mászkáltam
Pedig azokból a tójásokból folyamatosan kikellnek a kis-csufok.Probáldd meg ugy hogy miután kinyirtad őket gyere ki a barlangból és menjél vissza.Nem lehet hogy a tójásokat elpusztitottad és ez a gond?Másra nem tudok gondolni hogy mi lehet a gubanc.Légyszives probáld meg ujra ezzel a kijővős modszerral és nézzd meg hogy a tójások még meg vannak-e.
Már beugrott nekem is közben,sőt még az is hogy mikőzben vadászgattam végig ezen agyaltam hogy nem kéne e vele beszélni.Majd amikor visszatértem akkor egyből dumáltunk és ugy választottam.Igazad van Gabif.
Á ,dehogy.Pontosan nem emlékszem, de talán valamivalami 20 körül lettem,De ha logikusan visszaszámolunk ,akkor a 30-ból ha leveszük a 9-et akkor 21 marad.Viszont ez biztos attol is függ mire szakosodott az ember.Sok sikert Andrasp Mester.
Köszi Annyi a titka az egésznek hogy a kristály-barlangban a legvégén ahol a tójások vannak azokat nem szabad bántani és ezekből állandoan kikellnek a kis-csúfok.Én még arra is rájöttem hogy miután kinyirta őket az ember a csapatot megváltoztatva egyből újratermelődnek és megint lehet őket vadászni.Jó vadászatot
kössz élvezd ki a siker minden percét mert nem fog sokáig tartani!! egyébként csak 30 szinttől lehet Sith nagyúr a kari??? mellesleg tessék egy kis érdekes mod nézzétek meg
Köszi Annyi a titka az egésznek hogy a kristály-barlangban a legvégén ahol a tójások vannak azokat nem szabad bántani és ezekből állandoan kikellnek a kis-csúfok.Én még arra is rájöttem hogy miután kinyirta őket az ember a csapatot megváltoztatva egyből újratermelődnek és megint lehet őket vadászni.Jó vadászatot
Várom én is a gizka-félét.Mindenesetere most játszottam végig sokadszorra és annyi lézerkardom volt hogy felsem vettem már ,sőt semmit nem vettem fel egyálltalán.Mindennemű csalás kod segitsége nélkül kizárolag a küldetések teljesitésével ,valamint némi vadászgatással 9 osztályon végeztem.
hát akkor had gratuláljak neked először!!! és szerintem most te tartod a rekordot 39 szinttel de azon leszek hogy megdöntsem
Várom én is a gizka-félét.Mindenesetere most játszottam végig sokadszorra és annyi lézerkardom volt hogy felsem vettem már ,sőt semmit nem vettem fel egyálltalán.Mindennemű csalás kod segitsége nélkül kizárolag a küldetések teljesitésével ,valamint némi vadászgatással 9 osztályon végeztem.
ahogy előttem is írták Kramer, ez neked magyarul se tetszene tuti próbálkozz inkább az egyel. az nem olyan "nehéz". a kettő kicsit hardabb szerintem. mondjuk téll tele van hibával, de a hangulat üt. ám a sztori nem jobb az egynél, ráadásul amit elért, azt is csak a BioWare alapjainak köszönheti (bár tény, hogy jól alakítgatták a srácok). sztem az egy jobb, viszont a 2 töbször végigjátszható. fura, de ez a lényeg
Oké . Lehet hogy kipróbálom, egyik haveromnak megvan. Majd nála magyarosítással! Magyarosítással sokkal könnyebb? Lehet hogy túl hanar lehúztam a játékot. Majd akkor írok új véleményt ha játszottam vele magyarúl.
KI MONDTA, HOGY A KOTOR 2 SZAR JÁTÉK?!!! NEM SZAR!!!!!!!
A hangulata az elsőnél ha nem is sokkal, de jobb (bőven), persze aki kihagyja az olyan apró nüanszokat, mint a Nar Shadaa-i swoop üzlet tulajdonjogainak kis machinálással más kézre való átjátszása az magára vessen . A lényeg, hogy a játék legapróbb elemeiről is süt a Star Wars hangulat, de ez inkább a Birodalom Visszavág-féle, vagy inkább még annál is jóval sötétebb hangulat, ahol (persze csak ha veszed a fáradtságot, és elolvasod az összes párbeszédet) süt a láthatatlan fenyegetés, a három Sith Lord jelenléte, és még a saját társaink motivációi se mindig tiszták. A játék tele van a Jedik és Sithek filozófiániak fejtegetésével, hiszen a Kreia szál jó részét ez teszi ki. De ismétlem: ha valaki elolvasta a párbeszédeket, és megértette a lényeget, az a 8. végigjátszásra is élvezettel merül el benne. Persze, nagyot üt rajta a történet hiányossága, kétségtelen, de még ilyen hiányokkal is iszonyú jó játék, a KOTOR 1 hangulatát, történetét és sekélyes főgonoszát (Malak) utcahosszal előzte. Igen, az 1 is igazán jó játék volt, így is - de a 2 minden tekintetben győz.
Én miért akarok Amcsi lenni? Azért hogy az új játékok , filmek, könyvek többsége hamarrabb az anyanyelvemen meglegyen. Szerintem mindenki jobban szeretne úgy játszani a KOTOR-ral vagy bármely más játékkal hogy abba az anyanyelvén beszélnek , és a küldetésekt is úgy írják. Hozzáteszem Amerikában se csöves se néger nem lennék.
az 1 nem jobb százszor. az csak a BioWare csodája, amit nem lehet felülmúlni. ám a 2ben jobb a hangulat. mondjuk olyan sztori nélkül, mint az 1, semmit nem ér. és miért is akarsz te amerikai lenni?!
És egyébként meséljetek a játékról. Hosszú ? hogy lehet konkrétan átálni? Beismerem ha Amerikai lennék lehet hogy tetszene . Úgy hallottam az 1, 100-szor jobb. Ez igaz?
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.