Kérjük jelentkezz be!
Star Wars: Knights of the Old Republic

Star Wars KOTOR 1-2

A világ legjobb Star Wars játéka!
#265274 seta-mihi 2008. augusztus. 25. 10:41
seta-mihi
ÜDV!

Igen jól van Persian_Warrior Mester,jól van. Szerintem Kreia egyetlen szándéka velünk szemben az,az volt hogy minden eddiginél hatalmasabb egyéniséget neveljen belőlünk. Szóval,hogy még nála is nagyobbak legyünk,mind erőben,mind emberileg,csak ezt a maga módján próbálta elérni nálunk. Egyszóval ne felejtsük el,amit az 1-ben is mondtak a Jedi Mesterek: A JEDI NEM HARC ÚTJÁN GYŐZ! Ezért fordult velünk szembe,mert próbálta elmodani az imént emlitett mondatott,de a végén ugyis mindent elmagyaráz tisztábban,és ezzel rá jövünk,hogy ő nem is akart olyan rosszat nekünk. Akár jó,akár rossz voltam kiderül hogy mit is akart velünk elérni. Tehát Kreia csak segíteni akart,és erre nekünk kellet volna rá jönni. Én sajnáltam a végén hogy meg kellett küzdenünk.
#265248 seta-mihi 2008. augusztus. 25. 09:46
seta-mihi
ÜDV!

Nem tudom hogy ezt miért írta ki,és hogy ezt miért tanultam meg,mert egyáltalán semmi hasznát nem vettem Kreia-nál,ő folyamatosan uralkodót fölöttem. Bár már a játék elején is,be lehet szólni neki,hogy ne kotorászon a fejünkben,persze ettől elvesztjük a bizalmat vele,de folyamatosan vissza lehet hozni a kapcsolatott. Szóval,mindig ezt írta ki nekem amikor erről a témáról beszéltem vele.
czibiklaszlo: Nagyon szívesen mesterem! És sok sikert a továbbiakhoz.
#265241 czibiklaszlo 2008. augusztus. 25. 09:23
czibiklaszlo
Kösz Persian_Warrior , én se hittem ,de mondomén olvastam egy régi GS-ben hogy lehet, Seta-mihi segitsége meg pont jókor jött.Most mondjuk Seta-mihi biztos szomoru lesz ,de én bevallom őszintén ez kártyázás nekem a rémálmaim közt szerepel igy én szinte még beszélni is féltem vele ,nehogy zsugázni kelljen vel Grat Seta-mihi
#265235 seta-mihi 2008. augusztus. 25. 09:11
seta-mihi
ÜDV!

Tudja valaki,hogy Attonal amikor beszélgetsz vele a pazzakról,hogy kell azt játszani,akkor nekem valami olyat mutatott hogy lehídaltam. Valami olyasmit írt ki hogy Atton megtanított,hogy elcsendesitettem az elmém vagy valami ilyesmi.
Magyarul,meg tanított hogy Kreia ne tudjon a fejemben kotorászni. Sikerült ez már valakinek?
#265230 seta-mihi 2008. augusztus. 25. 08:39
seta-mihi
ÜDV!

Tudtam,hogy sikerülni fog. Gratulálok! Egyébként,mikor még én is először térítettem meg,majdnem elsírtam magam,olyan édes volt a drága nagyon,de nagyon megsajnáltam,átéreztem az érzéseit. Mellesleg nagyon eltalálták a szinkronhangját,tényleg szívbemarkoló. Mégegyszer gratula,és ezentúl mindig így csináld.
#265224 czibiklaszlo 2008. augusztus. 25. 07:36
czibiklaszlo
Na , sikerült is és Seta-mihi-nek igaza van kifejezetten ragaszkodik pont ahoz a helyhez ahola banya felnyitotta a szemünket.Szegény Mirának nagyon fájt , teljesen meg is sajnáltam közben
#265218 czibiklaszlo 2008. augusztus. 25. 05:40
czibiklaszlo
Gratula a végzősőknek Seta-Mihi ha végeztem a barlangokban ,megyek a Nar Shaddanra és beszélek Mirával a családjáról Köszi. Egyébbként amugy is menni akartam (mandaloriaiak) csatlakoztatása végett , de azértigy lelkesebbenmegyek.Nálam egyébbként mindenki jedi tton , Handmaiden,Baó, és Visas is patyolat fehér.
#265203 seta-mihi 2008. augusztus. 25. 00:09
seta-mihi
ÜDV!

Most nyomtam végig már megint a Kotor-1-et,de fordított sorrendben Korriban,Maanan,Tatooin,Kashyyyk és még így is könnyű volt,bár azért Korriban elsőre egy kicsit nehéz volt. Bár szerintem,nem érdemes Jedit faragni a társakból,mert későn érik el már a szinteket,de végülis miért is ne. Ja,nagy kár hogy Kreia nincs benne(vagy legalábbis,említésre kerülne)az 1-ső részben,mert hisz tudjuk,a 2-ben azt mondta,hogy tanította Revant. Én szívesen bele tettem volna az 1-ső részbe legalább egy történet erejéig.
#265158 seta-mihi 2008. augusztus. 24. 23:01
seta-mihi
ÜDV MINDENKINEK!

Nem mondjátok mesterek,hogy nem tudjátok Mirát hogy kell megtériteni?

czibiklaszlo: Hát én már tényleg rég játszotam a 2-részel,de az holtbiztos,hogy Mirát én áttérítettem.Megmondjam?Asszem mindenről ki kell kérdezni,nem csak Hanrrarról,hanem a családjáról is.Adj neki mindenben igazat és majd valami olyan kérdés is lesz(az a bizonyos Jedikkel való téma)és majd ígérd meg neki,hogy be fogod bizonyítani.Ekkor vissza kell menni a Nar Shaadarra és azon a helyen ahol Kreia muttata neked a bolygó hangját(amikor mondta hogy,hallod,érzed ezt az egész dolgot),na ott megint hozzakodj elő a témával és a befolyásolásoddal,akkor ő is gügyögni kezd valamit(ő is érzi,és felkínálhatod neki a válasz utat,mármint hogy akar-e jedi lenni vagy sem)kb ennyi amire emlékszem remélem segítettem. Ja és csak annyi lesz,mint Baónál,egyszerűen ki írja hogy Mirából Jedi védelmező lett.
#265153 andrasp 2008. augusztus. 24. 22:54
andrasp
#265062 :: ferdzso (2008. augusztus. 24. 21:05)
hát, én már nagyon rég megmondtam, hogy reménytelen
hát nekem meg mind1 mert Mirát soha nem viszem sehova... nálam most Atton- Visas mag Atton- Handmaiden párosok vannak és hát már télleg nekem is be kéne sorozni a Mandi cimbiket nem tetszik nekem hogy mindenfelé csak lopják a napot és nem húznak el a Dxunra megerősödni mellesleg az1be befejeztem a Bastilla mellékszálat és volt 1 kis érdekesség
a Canderus szálat is addig vittem emíg lehetett mert a vége csak a nagy szembesülés után követlezik be ugyanez vonatkozik HK-47-re is itt egyébként az utóbbi kettőt vittem magammal vagy HK-47 helyett Bastillát meg NÉHA kihoztam a többieket szintlépésre meg friss levegőt szippantani mert azé ne csak a hajóban üldögéljenek még TBC-t kapnak nekem és vehetem nekik az ellenmérget meg azért a Manaan-t megéri megnézni
#265062 ferdzso 2008. augusztus. 24. 21:05
ferdzso
hát, én már nagyon rég megmondtam, hogy reménytelen
#265006 czibiklaszlo 2008. augusztus. 24. 20:05
czibiklaszlo
Hát , továbbra sincs semmi fejlemény a téritést illetően, pedig már kiszabaditottam a dokit és a jedi mesterrel is beszéltem ,valamint a távozást , többször is töltöttem.Egyrészt sötétedés nélkül , másrészt sötétedve.Most végeztem a Korriban akadémián oda is csak Mirát vittem ,de nem hatodott meg semmin ,max annyit mondot : hogy te ide tényleg beakarsz menni Hát mondtam volna neki pár kimaradt lehetőséget, de sajna nem lehet csak a kijelőlt szövegekből választani Kapott egy szép páncélruhát , ez olyan szoknya-szerű( jól nézz ki benne)Most megyek a mult hibáit korrigálni.Utána visszamegyek a Nar Shaddanra hogy az ott vesztegelő Mandalorokat csatlakozásra birjam.
#264832 czibiklaszlo 2008. augusztus. 24. 16:27
czibiklaszlo
Hát nagyon ugynézz ki Idáig hiábs fűzőgetem ,teljesen hütyünek nézi a jediket,valamint egyből átlátta a helyzetett hogy csak egy lenne a sok közül és nem akar a többi csaj sorsára jutni.Ettől függetlenül továbbra is van rá befolyásom és amikot az ölésre esik a beszég mindig belátja hogy nem fogja mellettem sem magát vissza és bánkodva csodálkozik ezen.Ezért reménykedek mert hátha esetleg segithetek meggátolni ezen reflex-szerű cselekedetét.Mondjuk a fegyvert lehet hogy nála hagyom ,mert legalább ennyi haszna legyen
#264787 czibiklaszlo 2008. augusztus. 24. 13:50
czibiklaszlo
Köszi Találtam egy ősi GS számot és az van benne irva hogy ha Mirát az ártatlanok gyilkolászásával kapcsolatban kérdezgetjük akkor sikerül idővel a bizalmába férközzni és idővel jedit lehet belőle faragni.Délután ,azaz most probálkozni fogok, hátha .Ha nem sikerül akkor a táncos ruhában fog a játék végéig fegyvertenül rohangászni utánam
#264765 czibiklaszlo 2008. augusztus. 24. 12:54
czibiklaszlo
Ja , ezt nem tudtam Akkor főleg megvárom és megveszem Ez hol lesz egyébbként?A galaxisnál?
#264736 czibiklaszlo 2008. augusztus. 24. 12:15
czibiklaszlo
Köszi, várok.Amugy se most terveztem , de mindenképpen megfogom mégegyszer venni ,ez egy eltökélt szándék.Mondjuk nem hiszem hogy az ára ezeknek annyira lemenne ,, de még igy is megéri, sőt még többet is.
#264640 czibiklaszlo 2008. augusztus. 24. 10:07
czibiklaszlo
Annyira megéri hogy ,bár nekem mindkettő eredetiben megvan ,de biztonsági tartaléknak tervezem újra megvenni mindkettőt,mert szerintem ezzel még évek mulva is érdemes lesz játszani.
#264504 Kramer 2008. augusztus. 23. 22:12
Kramer
Nem akarok Offolni , de ez a lúzer aki poénozni akart a KOTOR nevével mikor regisztrált nem tudjátok? Már kezdem unni ezt a mentő akciót mde még kitartok, már meg szerettem a játékot. Nem hiszem, hogy még egyszer végig játszom, de azért már egész jónak találom, már sajnálom, hogy leszaroztam. Osztottam volna azt a lúzert a Hsz-embe de mennem kellet, sajnos. Szerintem, ha végig játszottam kipróbálom az 1-et is már néztem boltba is 3990-ért. Na még mindegy, ahogy anyám mondja addig sok víz folyik le a Dunán.
#264494 andrasp 2008. augusztus. 23. 21:43
andrasp
#264479 :: ferdzso (2008. augusztus. 23. 21:13)
jah, arra én is emlékszem de nem ad elég xp-t ahhoz hogy hozzájárjak mindennap
jaja de jobb híján... a tekintélyem már úgy is elég volt hogy az uccsó sírt meg se közelítettem csak mellékeztem meg kiürítettem a barlangot de kár hogy nem lehet kimenni a másik oldalon jha és Ferdzso most csináltak jópár képet a Google Maps-hez´
#264479 ferdzso 2008. augusztus. 23. 21:13
ferdzso
jah, arra én is emlékszem de nem ad elég xp-t ahhoz hogy hozzájárjak mindennap
#264438 andrasp 2008. augusztus. 23. 20:07
andrasp
#264430 :: ferdzso (2008. augusztus. 23. 20:01)
a völgybe vezető bejárat bal oldalán (az épületen belül) az egyik twi-lek nyelven beszélő ember az.
kösz szépen találtam 1 végtelen XP forrást beszélni kell Yuthurával a Sith Kódexről és azt kell mondani hogy értem és kapsz 125 XP-t
#264430 ferdzso 2008. augusztus. 23. 20:01
ferdzso
a völgybe vezető bejárat bal oldalán (az épületen belül) az egyik twi-lek nyelven beszélő ember az.
#264407 andrasp 2008. augusztus. 23. 19:22
andrasp
#264348 :: czibiklaszlo (2008. augusztus. 23. 18:16)
Szerintem ha ez film lenne Jolee mellékszereplőként minden dijat bezsebelne Mondjuk a 2-ben azért Atton-nak is remek beszolásai vannak, kár hogy ezt a kártya izét belerakták ,mert midig fosizok vele beszélgetni hogy esetleg véletlenül ,majd kártyázhatok vele Egyébbként nekem sose sikerült a vén szoknyapecért kiszabaditani ,csak a haláltól mentettem meg, ha jól emlékszem
amikor meg kell mérgezni Yuthurát a Korribanon az a csávó aki a mérget adja merre van???
#264348 czibiklaszlo 2008. augusztus. 23. 18:16
czibiklaszlo
Szerintem ha ez film lenne Jolee mellékszereplőként minden dijat bezsebelne Mondjuk a 2-ben azért Atton-nak is remek beszolásai vannak, kár hogy ezt a kártya izét belerakták ,mert midig fosizok vele beszélgetni hogy esetleg véletlenül ,majd kártyázhatok vele Egyébbként nekem sose sikerült a vén szoknyapecért kiszabaditani ,csak a haláltól mentettem meg, ha jól emlékszem
#264303 ferdzso 2008. augusztus. 23. 17:38
ferdzso
hát, én azt bírtam, hogy Jolee nem sértődik be ha lecsukatod a haverját, hanem elfogadja, és helyesli. szal jóarc a pali