Egyszerre irtunk Padawan ,csak én később küldtem el.Ezekszerint jjedi vagy igy nem kell kinyirni a kapitányt az a lényeg hogy juss vissza a siklóhoz és miután visszatértél az Ebon Hawkhoz ,vagy kapsz egy üzenetet ,vagy nem , de az a lényeg hogy most még bárhová elmehetsz elintézni a többi bolygón a dolgodat pl( a Korriban-on benézzni a barlangok végébe és bemenni a sötét erő uralta részre rendezni a multat, vagy bárhová) mert amikor visszatérsz már vége a bolyongásnak.A Kantinba menj és ott a belső résznél Bakkel,vele kell beszélni.
Volt Padawan-om Adrasp Mester, Á dehogy Már megtettem a dolgomat és kiképeztelek ,csak a segitő szándék az vezérel(meg a kiváncsiság hogy akkor libegőőő -ből mi lett?)
Libegőőő .hát te nem jedi vagy?Eddig a jó oldalon voltál.Tessék a kapitányt életben hagyni!Van ez a karakter lap ,van rajta egy olyan ami mutatja hogy melyik oldalhoz ment el a karaktered, neked ez mit mutat?Ha sötét vagy akkor öld meg, sőt akkor mindenkit akit csak tudsz.
Libegőőő .hát te nem jedi vagy?Eddig a jó oldalon voltál.Tessék a kapitányt életben hagyni!Van ez a karakter lap ,van rajta egy olyan ami mutatja hogy melyik oldalhoz ment el a karaktered, neked ez mit mutat?Ha sötét vagy akkor öld meg, sőt akkor mindenkit akit csak tudsz.
Hát probálj meg beszélni előszőr Riiken kapitánnyal a gyilkosságról mert lehet hogy ragaszkodik a sorrendhez.Ha semmi nem sikerül a mntéseket másold kivalahová és szerintem rakdd fel újra ,utána visszamásolod a mentéseket és reménykedj hogy sikerül.
Molnarbenjamin,gratula ezeket én is megcsináltam Mármint a 2-ben, szép és felejethetetlen emlékek Mondjuk most nem gonoszkodtam (eleget) Sajna végeztem megint a 2-ben és ráadasulnem tévedtem el ,ezen gondolom még Sion is meglepődőtt mert hiába vártam a helyszinennem jött ,majd mikor megindultam az egyik ajtó felé akkor slatyizott elő(vesztére)Amugy hiába hogy most végeztem lazán elkezdeném újra ha nem várna az első rész
Úgy emlékszem igen. NEkem is sikerült rávennem zaalbart hogy megölje MIssiont. Meg a 2-be voltak szemetebb tetteim. PL:Egy beteg embert rábeszéltem az öngyilkosságra,egy csajt arra hogy adja el magát a bűnözőknek.
Darth Laci Bá jelentkezik és érti ,sőt hamarosan ki is probálja az Andrasp-féle kinyirást, de mi lesz a sorsa Zaalbar-nak?Őt saját magunknak kell kinyirni?
Hát ,ezt a metamorfozist inkább mellőzném, mármint hogy Yodává alakuljak Ha nem muszáj akkor inkább kihagyom ,vagy inkább nem lehetnék Darth Laci bá Na , félre a tréfát sikerült Mirával kegyelmet gyakorolnom és bejutottam hogy megküzdjek majd mindkét főgonosszal Modjuk itt tényleg mindig eltévedek és a multkor annyira eltévedtem hogy már miután legyőztem tudjukit teljesen visszamentem az elejére a pályának.Tanultam belőle igy kibiztositott térképpel közlekedem.Darth Laci Bá távozik az erő-leves legyen veletek
nos "Darth Labi' bá" örülök hogy végeztél a 2-vel én meg az 1-el nagyon vagány ez a Revan köpeny tök gizde voltam benne látom csak sikerült az a világos oldal grat egyébként akkor majd eladom Nihilus maszkját vajon mennyit adnak érte?? bár nem hiszem hogy sokat mert lézerkardért is csak 495 creditet perkálnak Darth Revan búcsúzik az erős-pista legyen veletek!!
Hát ,ezt a metamorfozist inkább mellőzném, mármint hogy Yodává alakuljak Ha nem muszáj akkor inkább kihagyom ,vagy inkább nem lehetnék Darth Laci bá Na , félre a tréfát sikerült Mirával kegyelmet gyakorolnom és bejutottam hogy megküzdjek majd mindkét főgonosszal Modjuk itt tényleg mindig eltévedek és a multkor annyira eltévedtem hogy már miután legyőztem tudjukit teljesen visszamentem az elejére a pályának.Tanultam belőle igy kibiztositott térképpel közlekedem.Darth Laci Bá távozik az erő-leves legyen veletek
Én most mivel patyolat fehér vagyok ,még megérinteni sem engedtem Visasnak, még a végén beszennyezi it magát Visas olyanokat mondott megint hogy kénytelen voltam maradni vele egy kicsit és szószerint az erőt keresztűl nézeggettük egymást.Handmaiden pedig amikor még az állomáson kaszaboltunk hirtelen elkezdett beszélni hogy elvessztette az irányitást maga felett , probálkoztam többször de hiába dumálok vele max csak a befolyást lehet elvesziteni(amugy már elmondott mindent magárol a családjárol mindent ami létezik lehet hogy ha a sötét oldalon lennék akkor lehetet volna valamit kezdeni vele ezen a részen.
Hihetelen ,de egyből ledaráltam és nem tévedtem el Tehát ,ezért is érdemes többször végigjátszani, mert a tájékozodást is kitanulja az ember Darth Nihilusnak annyi, fejjel becsapodott a hid padlójába és fűstként távozott A bombák elhelyezzve ,már csak vissza kell cammognom és kész ez a rész is
én elsőre se tévedek el az Eban Hawk-on még mindig egyébként Nihilus maszkját nem lehet elvenni????
Hihetelen ,de egyből ledaráltam és nem tévedtem el Tehát ,ezért is érdemes többször végigjátszani, mert a tájékozodást is kitanulja az ember Darth Nihilusnak annyi, fejjel becsapodott a hid padlójába és fűstként távozott A bombák elhelyezzve ,már csak vissza kell cammognom és kész ez a rész is
Lacibá megkegyelmezett Atrisnak és jelenleg tisztogatom az utamat eljussak Darth Nihilus hoz.Itt álltalában elszoktam tévedni és csak többszöri körde-körbe mászkálás után tudok csak továbbjutni
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.