Én is jó vagyok most, de tényleg nehéz.Nem sokkal járok előtted és most szereztem meg a suhanohoz a cuccot.Irj nyugodtan ha valami gond van itt mindig fog valaki segiteni.Légy jó Padawan és az erő legyen veled.
Padawan bemész a kantinba és lesz ott egy Sith nő ,vagy férfi attol függ milyen nemű a karaktered ezután beszélsz vele és elmész bulizni.Ott mivel kiőtik magukat egyből meglesz a páncélod és mehetsz.Később majd ezt eltudod cserélni papirokra.
Pls Valaki monja má meg hogy kell le menni az alsó városba nem tuok se jegyet se ruhat szerválni psl valaki segtsen !!!!!!!!!!!! pls
JOSH17 írta:
Pls Valaki monja má meg hogy kell le menni az alsó városba nem tuok se jegyet se ruhat szerválni psl valaki segtsen !!!!!!!!!!!! pls
Kicsit pontosítanám, a ruhát nem találja. Én már elfelejtettem hol szereztem be A droidot, amelyik felrobbant már megvette, de nem tudja megvenni azt amelyiket nem adja el a boltos.
Pontosítanám magam is, az őrruhát nem tudja beszerezni
Hát , attol függ ki van veled.Végeredményben ha Visas-al csinálod és gyenge vagy akkor körbe-körbe kell rohangászni és használni az erő villámokat,ha fegyveres valakivel akkor szintén körbe-körbe és ugy lődőzni.Jó körbe-körbe rohangászást Padawan.Fog az menni.
És a rangom?Akkor eddig hiába KOTOR-tam.Bár a KOTOR 2 -ben is jó voltam utoljára , igaz csak megjátszom magam igy maaradhatnánk a Darth Laci Bánál , ha nem gond
Szerintem is , bár a Padawanom esetében ez már késő Majd a következő libegőőő Mester fokozaton bepótolja. Én jelenleg letudtam a kantint és csatlakozott hozzám Mission.Megtaláltam erre az ocsmány betegségre a gyógyirt, csak annyi gondom van gyógycsomagom 2-3 db max igy nem igazán látom értelmét bemennem a csatonákba, bár az elején kitisztitom.Ez a jóság nemcsak nehéz de még költséges is , ez a koldusoknak ugyan segitsünk már , meg ugyan nefogadjuk el a kis hálapénzeket teljesen leapasztott Jóság ide- jóság oda , megyek kirámolom a lakómodulokat
Jobbra Padawan jobbra Igazad van.Sőt még abban is hogy marha sokan vannak, de ezk a villámok képesek egyszerre több kis kobakot is bezúzni Véletlen volt a balra ezer bocs érte Be kell menni abba a nagy épületbe nincs mese.Acsapattársakat be lehet állitgatni hogy ki hogy viselkedjen harc közben, pl Baó egy sugárvetővel tökéletesen jó távolságinak, vagy Visast jedi támogatásba. Én ha meg vagyok szorulva bekapcsolom a mágányos modot és leállitok egy jedit ,majd elindulok harcolgatni és gyógyitásért időnként visszatérek, átváltok a jedire gyógyitok ,majd megint harc, utána megint visszajövök és addigra regenerálodott a jedi ereje.Persze kellő távolságba kell leállitani , nehogy egy hullához menj vissza.Benn az épületben majd ne mártozz meg a sötét erő által átjártt térben
Nem kell a riasztoval foglalkozni, az alagut végén elmész balra ,majd fel a lépcsőn és kész .Ha valaki megakarna állitani márpedig megakarnak szépen adsz nekik Visas erővillámjaival és kész.A lépcső tetején majd bemész középen és igy tovább
Hát ,kell is a biztatás .Ahogy kijöttem a Sith buliból holmi részeges banda nem belém kötött, rendesen újra kellett töltenem mert reflexből bezúztam őket a talajba Utána eszméltem hogy sötétedek(A dek még nem lenne gond mert odatartok csak ez a csunya sötét) Nhéz ez a világos oldal mert itt tényleg uralni kell az indulatokat Főleg nekem egy ilyen névvel hogy Darth Laci Bá.Ugyhogy lehet szoritani nyugodtan.
Darth Laci Bá ,sikeresen felgyógyult és kilépve Taris egyik lakó moduljából gigászi küzdemet vivót mert ez a Dia nevű csaj kinyirása szokott elinditani a lejtőn Nem létező lézerkardommal gondolatban többször ledöftem és szétkaszaboltam testét, ám mégsem tettem a valóságban semmit igy elindultam egy reményekkel és buktatokkal teli jedi útján Megyek a kantinba és a dokihoz.
Padawan a csapat szétosztására majd figyelj hogy legyen a másik csapatban is jedi,valamint érdemes abba a csapatba Baót is berakni.Az erő legyen veled Padawan
Darth Laci Bá se csinált semmit a védelem érdekében, sőt én a kristály barlanngol mindig ugy jöttem ki hogy az újszülőttek folyamatos nyirása révén ugy feltuningoltam a karakteremet hogy a zsoldosakat a kijáratnál egyedül simán kicsináltam. Amugy ha gyenge a karaktered Libegőőő Padawan akkor ( mert én már ezt is kiprobáltam)amikor elkezdődik a harc egyből bespurizol a folyósó végén levő sarokba és vársz egy picit ,majd jön a bejátszás hogy milyen sokat segittel( én annyit csináltam hogy kinn a létező összes aknát felszedtem és kész Ráadásul mivel gonosz voltam jól be is zsebeltem minden dicséretett ,ja meg a gubát is Padawan az értelem világositja meg utadat és kapsz egy dupla adag erő-levest
igazából libegőőő tényleg hazudj majd a zsoldosoknak nem fogod tudni leverni őket (nekem mindig sikerül, de ez a tapasztalat ). nagyon erősek (igazából csak Trayaval sikerült meggyőznöm őket, hogy álljanak át a túlvilági fénybe)
Amikor bemész a kristály-barlangba menj egyből balra tovább .Hamarosan lesz balra egy beugró rész ott kéne lenni a kiszabaditásra váró jedi mesternek.Miután kiszabaditottad menj vissza a központi épületbe és beszélj a fönökséggel.Ja amikor kijösz a barlangból némi zsoldos fog várni, ezeknek hazudj nyugodtan.Amikor beszéltél a fönökséggel az lesz a feladatod hogy megvédd az épületet.Én álltalában nem csinálok semmit ,csak simán leverem a behatolokat.Ennyi Padawan .,Dart Laci Bá küld egy extra erő-levest
A KOTOR 1-ben még jó még nem voltam.A 2-ben végeztem nemrég.Egyébbként ahogy megindultam a folyósokon ,hihetetlen jó kedvem lett és olyan volt mintha hazamentem volna.Ez halálosan komoly.
Gyomrom ,mint a katlan Sikerült egy Luke nevű karaktert elinditanom, tök kopasz és ez a mostani divatos mini szakálla meg középen ez a pici pamacs kb igy nézz ki.Azért a csajokban jobb a kinálat, na mindegy.Jó gyorsan felöltöztettem mert iritált ez a csupaszkodás Bezzeg régi csajok .Kapott két kardot meg egy páncélt és szépen haladok vele.Eddig nincs gond ,mert ugyebár itt még nincs jótékonykodás.Mindenesetre Andrasp Mester a segitség felajánlását előre is köszi.
Bár Darth Laci Bá most végzett a KOTOR2 ben jedi mesterként 17-es szinten, de az élet az élet KOTORtalanul sivár igy a KOTOR 1-ben ,mivel eddig csak a sötét oldalon remekelten most kiprobálom a jóság külőnősen mámoritó oldalát, ráadásul egy himet generálok.Majd később jeletkezem, mert egyenlőre csakaz ötlet született meg.Rengeteg segitségre lesz szükségem mert ez a jóság egy ismeretlen fogalom nekem a KOTOR1 -ben igy tuti hog Darth Laci Bá egy tantu tanonc szintjére fog visszazuhanni Az erő-leves legyen veletek.
hát akkor ha kell én segítek az erős-pista legyen veled
Bár Darth Laci Bá most végzett a KOTOR2 ben jedi mesterként 17-es szinten, de az élet az élet KOTORtalanul sivár igy a KOTOR 1-ben ,mivel eddig csak a sötét oldalon remekelten most kiprobálom a jóság külőnősen mámoritó oldalát, ráadásul egy himet generálok.Majd később jeletkezem, mert egyenlőre csakaz ötlet született meg.Rengeteg segitségre lesz szükségem mert ez a jóság egy ismeretlen fogalom nekem a KOTOR1 -ben igy tuti hog Darth Laci Bá egy tantu tanonc szintjére fog visszazuhanni Az erő-leves legyen veletek.
a hologram a kantinában van. egyébként ha jó vagy, akkor nem kell kinyírni a kapitányt. szal valszeg a gonoszok, és nem a királynő pártjára álltál így jártál. ez dark lesz. de asszem még lehet majd változtatni.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.