Darth Laci Bá jelentkezik.Á ,nem sikerült még.Mondom Persian_Warrior Sith Tanácsos egyenlőre saját magamat nem irányitom ,mert nem használhatok kardot ,igy Bastilla-t cibálgatom nagy élvezettel.Egyébbként már nem sokára távozom és az akadémián már csak a tesztek és meg lesz a tanácsosi kardom, tra-la-la tra-la-la
Nincs mit és tényleg nincs mit ,mert nekem fogalmam sincs hogy pontosan hogy kell.Nekem mondjuk a két mag meg van de két gépen külön-külön.Talán a feladat kezelőben kell , de szerintem a hardveres fiuk segitenek.Szerintem addig várjál nehogy valami nagyobb galiba legyen.Türelem és kitartás Padawan
Én szivesen segitenék ,de max annyira tudok gondolni hogy tul sok neki a két mag.Szerintem jobban jársz ha valamelyikmgfelelő topicban teszed fel a kérdést vagy kérdezd meg V8506-ot mert a Fable topic-ban elég sok hasonló gondot orvosolt Hát sajna én ennyit tudnák javasolni.Majd jelenkezz hogy sikerült -e valami.
Darth Laci Bá! Vagy bárki. PSL HELP ME!!!!!!!!!!! Na szóval a gonodom techikai természetű. A játék szép és jó egy darabig aztán!: Megáll majd iszonyat gyorsasággal beturbósodik. Ez mitől van: A gépem adatait a can you run it-ről másolom be:
CPU
Minimum: Pentium III or Athlon
You Have: 2 processors running - Intel(R) Pentium(R) D CPU 2.66GHz
PASS
CPU Speed
Minimum: 1 Ghz
You Have: 2.68 GHz Performance Rated at 4.82 GHz
PASS
System RAM
Minimum: 256 MB
You Have: 1.5 GB
PASS
Operating System
Minimum: Windows 98SE/ME/2000/XP (95 & NT not supported)
You Have: Microsoft Windows XP Professional (Build Szervizcsomag 32600)
PASS
Video Card
Minimum: 32 MB OpenGL 1.4 compliant AGP or PCX 3D Graphics card with Hardware Transform and Lighting (T&L) Capability required.
You Have: NVIDIA GeForce 7600 GT (GeForce 7600 GT)
PASS
Video Card Features - Minimum attributes of your Video Card
Video RAM: Required - 32 MB , You have - 256 MB
Video Card 3D Acceleration: Required - Yes , You have - Yes
Video HW Rasterization: Required - yes , You have - Yes
Video HW Transform & Lighting: Required - yes , You have - Yes
Video Card Driver Version (DirectX)
Your driver version number is: 6.14.11.7519
FYI: Your video card driver version is provided for your information, but it is not part of this analysis. But proper video card driver versions are important to the proper operation of your product.
DirectX Version
Minimum: 9.0b (included)
You Have: 9.0c
PASS
Sound Card
Minimum: Yes
You Have: SoundMAX HD Audio O
PASS
Sound Card Driver Version
Your driver version number is: 1.0
FYI: Your sound card driver version is provided for your information, but it is not part of this analysis. But proper sound card driver versions are important to the proper operation of your product.
CD
Minimum: 4X CD-ROM or DVD-ROM
You Have: TSSTcorp CD/DVDW SH-S182D
PASS, but the Speed could NOT be analyzed.
Elvileg ajánlotton megy. Amúgy ilyet csak a KOTOR csinál. A régi hulladék gépemed minden gond nélkül hasított.Minden lehetséges felbontáson kibróbáltam. Valaki SEGTSEN!!!! Mert megőrülök.
Persian_Warrior Tanácsos ,én nem is irányitok mást mint Bastilát Feltuningoltam a drágát igy szépen gyógyitgat is , ráadásul még csinos is Nagyon csinos
Á, Tanácstagok én ezeket a részeket is szeretem a Dantooine-t különösen imádom.Amugy köszönöm hogy gondoltatok rám Már végeztem a bázison most ,megyek a kantinba.
Darth Laci Bá jelenleg a KOTOR1-ben a Sith bázison infórmáció gyűjtésen van és mivel nem akarom a tesókat bántani igy csak a tovább jutáshoz szügséges mértékben gyilkolászik Azért valami alternativ megoldás lehetne Miéert van erre szügség? Amugy kiváncsi vagyok Superstan Mirával tovább jutott-e menekülve
Darth Laci Bá szerint,nem kell félni Superstan jedinek,mert nekünk Sith Tanácsban a sötétség terjesztése a célünk Sith Tanácstag társaim javaslom hogy ne bántsuk a jediket ,mert akkor kiken fogunk gyakorolgatni.
így van én nem fogok átállni és nincs bennem semmi vívódás ! megtanultam uralni az érzéseimet kivéve a félelmet mert az tesz engem/ minket erőssé (Sitheket)! de a Jedik nem igázzák le az Univerzumot ok csak "fenntarják a rendet" fölösleges a Sötét oldal úgyis győz!!!
andrasp írta:
.... a Sötét oldal úgyis győz!!!
themaster írta:
Így van.A sötét oldal győz.
molnarbenjamin írta:
Pontosan.A sötét oldal erős hatalmas,pusztító,kegyetlen,és GYŐZTES!!!
Kolbászt ettem vacsorára ,legfeljebb azt érezheted mert lenyomtam utána egy traubit Egyébbként ennyi erővel amit teljesen feleslegesen a sziklaszilárd jellemű tagjaink és jómagam téritgetésére forditasz , már én végeztem volna az egész Univerzummal Jedi pihenj le és gondold át az életed és nem kell neked halálpálcákat árulni
így van én nem fogok átállni és nincs bennem semmi vívódás ! megtanultam uralni az érzéseimet kivéve a félelmet mert az tesz engem/ minket erőssé (Sitheket)! de a Jedik nem igázzák le az Univerzumot ok csak "fenntarják a rendet" fölösleges a Sötét oldal úgyis győz!!!
Kolbászt ettem vacsorára ,legfeljebb azt érezheted mert lenyomtam utána egy traubit Egyébbként ennyi erővel amit teljesen feleslegesen a sziklaszilárd jellemű tagjaink és jómagam téritgetésére forditasz , már én végeztem volna az egész Univerzummal Jedi pihenj le és gondold át az életed és nem kell neked halálpálcákat árulni
Padawan ahogy visszatérsz a táborba mond azt hogy a hajodra akarsz visszamenni és egyből ott leszel.Ezuttán visznek majd az események.Azért nincs még ennek vége nyugi.Gratulálok egyébbként. Superstan ez most valami téritő tevékenység ,vagy mi? Nyugi Adrasp Mester alaposan kitanult mindent és tökéletesen uralja az indulatait Superstan ,esetleg nem nyomtál magadba valami harciserkentőt? Tessék békén hagyni aTanácstagokat
Darth Laci Bá, egyre jobban érzem benned a vívódást Egyszer sikerül valakit megtérítenem Ha azt a kicsit macskára emlékeztető fejű nőt sikerült megtérítenem az első részben, akkor bárkit
Padawan ahogy visszatérsz a táborba mond azt hogy a hajodra akarsz visszamenni és egyből ott leszel.Ezuttán visznek majd az események.Azért nincs még ennek vége nyugi.Gratulálok egyébbként. Superstan ez most valami téritő tevékenység ,vagy mi? Nyugi Adrasp Mester alaposan kitanult mindent és tökéletesen uralja az indulatait Superstan ,esetleg nem nyomtál magadba valami harciserkentőt? Tessék békén hagyni aTanácstagokat
Ne legyen már fönök De várjuk meg a többieket is, én a Sith Tanács akaratának alávetem magam ez természetes.Darth Laci Bá a Tanács pénzügyeit szivesen magára vállálja
hát akkor én meg elvállalom a hadsereg irányítását
Ne legyen már fönök De várjuk meg a többieket is, én a Sith Tanács akaratának alávetem magam ez természetes.Darth Laci Bá a Tanács pénzügyeit szivesen magára vállálja
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.