Van benne párologtató? Én is hentesként végeztem, persze a sötét oldalon Mondjuk én ezeket a bucka-jelmezeket csak a fénykép készitéshez vettem fel és le, tehát engem kötelességük volt megtámadniuk( tök feleslegesen)
Hellow mindenki!
Persian_Warriort személyesen ismerem. Egy suliba járunk. Ő segített nekem néhény dologban,a kotor1-2 végigjátszásában. nnyi tapasztalatot osztott meg velem,hogy mostmár én is tudom terjeszteni,és látom itt is aktív emberke.
Tomeenak üzenem,h ne szerezze be a párologtató,csak gyakjon le mindenkit!!!!!!!
Király holnap csak két órára kell bemenni lopótöka bár ez megkkora hülyeség .
Kotorászhatok délutánn megint a Tatooint rohamozom bár kiírtottam egy hadseregnyi buckalakót . Egy kérdés : Merre vannak az ok a pára bizölelok amit a fönök kér ? Mert múltok igaz, hogy jó voltam mint most de akkor kiirtottam öket
Off: remélem ezeknél a videoknál nem a kedved ment el Főleg hogy nem az én agyatlankodásom miatt.Mert ha igy lenne, felesleges emiatt rágodni és folytasd a munkásságodat, mert én tényleg csak vicceltem és nem akartam bántodást okozni.Amugy kellemes hétvégét mindenkinek, bár van aki szombaton is robotolni fog, de azoknak meg jó lazitást.Üdv Darth Laci Bá. Más :Tessék azt a sötét oldalt végigvinni, irgum-burgum
Hát ,én ott szoktam maradni és vadászgatok.Annyi páncélt gyűjtők hogy később Yavin-on mindent megveszek és ráaadásul annyi szintet lépek hogy olyan kigyurt a karakterem hogy félkézzel lerendezi az egész Univerzumot.Persze én magát a vadászatot és magát a környezetet imádom, ha nem kapnák érte semmit akkor is maradnák.Ja és akkor ott vannak a buckalakó szentharcosok, azokat is imádom kinyirni.Ezek tényleg méltó ellenfelek.Üdv Darth Laci Bá
OFF: Elkészült a harmadik vidim,de nem linkelem be mert történt egy két dolog....szóval elrontottam....
ON: Ha a gonosz oldalon játszom végig a játékot a történet vége változik?
Hát ,én ott szoktam maradni és vadászgatok.Annyi páncélt gyűjtők hogy később Yavin-on mindent megveszek és ráaadásul annyi szintet lépek hogy olyan kigyurt a karakterem hogy félkézzel lerendezi az egész Univerzumot.Persze én magát a vadászatot és magát a környezetet imádom, ha nem kapnák érte semmit akkor is maradnák.Ja és akkor ott vannak a buckalakó szentharcosok, azokat is imádom kinyirni.Ezek tényleg méltó ellenfelek.Üdv Darth Laci Bá
Andrasp Tanácsos: fogadd részvétemet és eggyütt érzésemet Handromed Mester: várom az anyagot Themaster Tanácsos: ráadásul, ezek általában később meg is támadják az embert pl:a Tatooine-on én kifejezetten mindenkivel kötekedtem és miután kimentem a sivatagba , még jólki is nyirhattam őket
Az tetszik a KOTOR 1-ben, hogy egy rakat embert meg lehet fenyegetni sötét oldal pontokért. Több helyről is el lehet zavarni őket.
a 2-ben is nem hiszem el hogy amikor nagy nehezen megcsinálom a Nar Shaddat (amit utálok) hát nem kidobott a játékból?? most kezdhetem előről Goto hajójának úrítését
Padawan, csak vicceltem.És mondom nekem tetszettek, ugyhogy ne legyél morci.Nem mondta egyébbként senki ezt a szavazat -gyűjtést sem, ez is vicc volt.Igérem máskor nem viccelek.Üdv Darth Laci Bá
Okés ,tudom csak túlreagáltam ,nem bíroma kritikát ,amúgy kész van az új videó ,majd belinkelem,ez inkább a kotor 2 történetét írja le...nem lett túl jó
Padawan, csak vicceltem.És mondom nekem tetszettek, ugyhogy ne legyél morci.Nem mondta egyébbként senki ezt a szavazat -gyűjtést sem, ez is vicc volt.Igérem máskor nem viccelek.Üdv Darth Laci Bá
Az előzőeket láttam és szerintem nem voltak olyan rosszak Padawan.Mondjuk, mintha valaki emlitette volna hogy kezdjük aláirás gyűjtésbe, mint tudjukki esetében hogy fejezze be a filmkészitészt Persze lehet hogy nem jól emlékszem és szerintem majd belejössz, ami nem azt jelenti hogy az előzőek nem űtik meg a mércét Na , fel a fejjel és fog ez menni.Üdv Darth Laci Bá
OFF: Gondolkoztam,hogy az utolsó hsz-edet vegyem sértésnek vagy dicséretnek!
Ki mondta azt,hogy kezdjetek aláírás gyüjtésbe,hogy fejezzem be a filmkészítést?Bevallom nem a legjobbak a videóim,de azért annyire nem szörnyűek.....Szerintem másnak sem lett az első videója olyan hú de milyen lopótöka.....
Az előzőeket láttam és szerintem nem voltak olyan rosszak Padawan.Mondjuk, mintha valaki emlitette volna hogy kezdjük aláirás gyűjtésbe, mint tudjukki esetében hogy fejezze be a filmkészitészt Persze lehet hogy nem jól emlékszem és szerintem majd belejössz, ami nem azt jelenti hogy az előzőek nem űtik meg a mércét Na , fel a fejjel és fog ez menni.Üdv Darth Laci Bá
Oké Padawan(Mester) igazad van Tehát javitom,:vetköztetni. Annyi szolgál a mentségemre hogy nekem : elég egy bugyira gondolni és már össze is zavarodtam Nem kell ide jedi elme-trükk. Amugy meg olyan gonosz vagy ( szerencsére)
Valaki nem tudna küldeni az új kotor 2 videómhoz egy pár videót mert kifogytam már belőlük
Oké Padawan(Mester) igazad van Tehát javitom,:vetköztetni. Annyi szolgál a mentségemre hogy nekem : elég egy bugyira gondolni és már össze is zavarodtam Nem kell ide jedi elme-trükk. Amugy meg olyan gonosz vagy ( szerencsére)
Hát igen.Szerintem is ezek a ruhák kb olyanok mintha egy kozák-paraszt összeröffenésre ment volna az ember.Sajna ez van, én egyébbként ezért öltöztetem le a csajokat
Themaster Tanácsos: "azért nem irtam, mert folyamatosan játszottam".Gondolom akkor picit tetszett a móka, ráadásul mindkét kezedben lehetet kard, ugyhogy maximálisan megértjük miért nem tudtál irni Persze ez vicc Nem kell egyből Darth Mamucimat átkozgatni érte Andrasp Tanácsos: dettó/ maximálisan.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.