Kérjük jelentkezz be!
Star Wars: Knights of the Old Republic

Star Wars KOTOR 1-2

A világ legjobb Star Wars játéka!
#276362 czibiklaszlo 2008. szeptember. 09. 06:51
czibiklaszlo
Libegőőő te ne csorgassad a nyálad, neked hipnotizálni kellmagad hogy az a feladatod hogy megtaláld a jedi mestereket, ráadásul te nem is abban a részben vagy Ugyhogy tessék befejezni egyrészt a kiváncsiskodást, másrészt az irigykedést Neked ott van pl Mira. Padawan tessék koncentrálni
#276232 czibiklaszlo 2008. szeptember. 08. 20:31
czibiklaszlo
Andrasp Mester akkor teljesen megnyugodtam ,mert én azt hittem ez a smacizás az elején van Darth Laci Bá Pénzügyminiszter jedi , ráadásul azt mondták a mesterek a rend megbecsült tagja Annyiszor játszottam és még jó sose voltam , igy most igaz csak megtévestztés jeleggel ,de kénytelen vagyok a jó oldalt végigvinni.Ahoz hogy az ember eltudja dönteni mi a jó és a rossz kénytelen a rosszat is kiprobálni ,jelenesetben ez a jó oldal ami rossz Na ez elég mákos duma lett ,magyarán mimelem hogy jó vagyok
#276203 andrasp 2008. szeptember. 08. 20:18
andrasp
#276188 :: czibiklaszlo (2008. szeptember. 08. 20:12)
Nem adom fel nyugi, már levezettem a feszültséget Többször kinyirtam t, igaz töltögetéssel a fél Univerzumot és megnyugodtam Jelenleg a KOTOR1-ben a liget-szépét visszatéritettem a jó oldalra ( iszonyu kinokat éltem át közben, Darth Laci Bá énem végig az egeret szoritotta hogy ne kelljen a kardommal amorf alakzatokat mintáznom pofikájára) Végeztem a Matuka családdal is, ez is borzalmas gyötrelem volt .Emlékszem a régi szépidőkre mikor mindenki végzet mindenkivel és utána széthazudtam a jedi tanácsot Ennyi ,ja és Bastila nem smacizik továbbra se
Darth Laci bá' Pénzügyminiszter úr most jedi?? mert ha nem akkor szerintem kinyírhatta volna Juhani-t mert nem mind1 hogy mikor ölöd meg????
#276188 czibiklaszlo 2008. szeptember. 08. 20:12
czibiklaszlo
Nem adom fel nyugi, már levezettem a feszültséget Többször kinyirtam t, igaz töltögetéssel a fél Univerzumot és megnyugodtam Jelenleg a KOTOR1-ben a liget-szépét visszatéritettem a jó oldalra ( iszonyu kinokat éltem át közben, Darth Laci Bá énem végig az egeret szoritotta hogy ne kelljen a kardommal amorf alakzatokat mintáznom pofikájára) Végeztem a Matuka családdal is, ez is borzalmas gyötrelem volt .Emlékszem a régi szépidőkre mikor mindenki végzet mindenkivel és utána széthazudtam a jedi tanácsot Ennyi ,ja és Bastila nem smacizik továbbra se
#276083 czibiklaszlo 2008. szeptember. 08. 18:58
czibiklaszlo
Nincs semmi bajom, de tényleg.Szerintem hagydd életben,mert te ugyis jó vagy Mindenesetre én végzek valakivel
#275965 czibiklaszlo 2008. szeptember. 08. 17:39
#275921 czibiklaszlo 2008. szeptember. 08. 17:04
czibiklaszlo
Melegedik,melegedik...........Egyébbként Padawan ,van még valaki a csapatodban és nem Visasra gondolok, bár..
#275862 czibiklaszlo 2008. szeptember. 08. 15:45
czibiklaszlo
Libegőőő, folyamatosan azt hiptozilád magadnak hogy az a fő célod hogy megtaláld a jedi mestereket, ez a fő feladat.Ezért érdemes beszélgetni velük hogy minél többet megtudj magadról a multadról és a teendőkről.Nézzd meg a naploban hogy ha nem emlékszel hogy mi a feladat ,sőt azt is megnézheted amit már letudtál.Padawan a táncoshoz pl szerinted kire tudnál ráadni egy táncos cuccot a csapatodból?( ha most valamelyik robival előjössz nekem, esküszöm saját magamon alkalmazok egy végleges elme trükkőt)
#275846 czibiklaszlo 2008. szeptember. 08. 15:30
czibiklaszlo
Van ott három vezérlő helység és ki kell silabizálni, nem tudom máshogy irni, ezt viszont mivel nem készitek jegyzeteket ha esetleg erővillámokat vezetnének testembe és szénné égetnének de akkor sem tudnám megmondani ,mert nem emlékszem rá.Akkor indulj el és irány egy másik bolygó.Egyébbként hol voltál eddig?
#275833 czibiklaszlo 2008. szeptember. 08. 15:21
czibiklaszlo
Ha Goto hajóján végeztél akkor ezekszerint találkoztál a következő jedi mesterrel igy végeztél ezen a bolygón.Érdemes egyébbként a mellékküldetéseket is megcsinálni de ha nem akarodzik akkor mehetsz tovább.
#275819 czibiklaszlo 2008. szeptember. 08. 15:00
czibiklaszlo
Abban a szobában ahol megtaláltad magadat van egy láda az ajtó közelében, ha jól emlékszem ,mert nekem sajna ez a bajom hogy a belső terekben rendszeresen eltévedek.Na jól emlékszem abban lesznek a kodok amivel hozzáférhetsz a rendszerhez.Ugyhogy sipircc vissza.Utána már át fogod tudni tenni az irányitást.Csak a testedet járja át a sötétség Padawan.Ha nem megy küldök egy mentést, igaz abban még Mirábol is jedit faragtam sőt a robikat leszámitva mindenkiből, de én ezt már nem birom billentyűvel
#275747 czibiklaszlo 2008. szeptember. 08. 06:46
czibiklaszlo
Persian_Warrior Tanácsos ez a Libegőőő tökéletes alany a Sith képzéshez : folyamatosan vivódik és folyamatosan enged az érzelmeinek Mégiscsak át kéne állitani. Libegőő állj át és nézz a jövöbe:ott láthatod hogy szépen kiinyitod a ládákat kiveszedd a kodokat majd a hidon a másodlagos rendszerre átraksz mindent és lekapcsolod az áramot ezuttán visszatérsz ( lehet hogy buksikkal a fejeden, de visszatérsz) A sötétség járja át testedet Padawan
#275665 czibiklaszlo 2008. szeptember. 07. 19:35
czibiklaszlo
Hát előszőr is ki kell szabaditanod saját magadat,valamint tömören az a lényeg hogy kinyirod a robikat megszerzel mindenféle kodokat és ezután végeredményben a másodlagos energia rendszerre kapcsolsz mindent és lekapcsolod az áramot.Ha ez sikerült a visszafelé úton jelentős ellenre számithatsz.Végülis a kérdezet ajtót hogy nyitottad ki?
#275511 andrasp 2008. szeptember. 07. 15:24
andrasp
#275498 :: czibiklaszlo (2008. szeptember. 07. 15:02)
Dantes Mester nekem sem volt ilyen hibám soha Libegőőő errea forgatásra szerintem senki sem fog emlékezni ,de nem olyan vészes.Mondjuk én ugy emlékszem hogy a középső négyet balra,a bal oldali négyest balra,és a jobb oldalit jobbra
benne van a végigjátszásban most nekem se jut eszembe de ha oda jutok mindig kitalálom
#275498 czibiklaszlo 2008. szeptember. 07. 15:02
czibiklaszlo
Dantes Mester nekem sem volt ilyen hibám soha Libegőőő errea forgatásra szerintem senki sem fog emlékezni ,de nem olyan vészes.Mondjuk én ugy emlékszem hogy a középső négyet balra,a bal oldali négyest balra,és a jobb oldalit jobbra
#275474 czibiklaszlo 2008. szeptember. 07. 14:34
czibiklaszlo
Igazad van Tanácsos társ Felesleges az elme trükk használata Amugy meg lehet halni ,de azért kulturált keretek közt .Nekem olyankor szépen lassan mint a hőmérőben a higanyszál szépen zéróra huzodik az életem , majd összeesik a karakterem és kész.Mondjuk ez csak olyan homályos emlék -foszlány , lehet hogy nem is velem történt meg
#275467 andrasp 2008. szeptember. 07. 14:26
andrasp
#275460 :: czibiklaszlo (2008. szeptember. 07. 14:19)
Darth Laci Bá szigoruan ,betör mindenhová Viszont nekem szerencsére megy a játék rendesen,ha átlépek egy küszöbön nekem nem történik semmi rendkivüli,simán kifosztok mindent és kész Soha nem gyorsulgat,sőt mégcsak nem is akadozik, mondjuk lehet hogy a rutin Libegőőő ,nem akarsz halálpálcát árulni és mész lepihenni és átgondolod az életed
OFF Mester annyiszor csinálod ezt hogy immunis leszON
#275460 czibiklaszlo 2008. szeptember. 07. 14:19
czibiklaszlo
Darth Laci Bá szigoruan ,betör mindenhová Viszont nekem szerencsére megy a játék rendesen,ha átlépek egy küszöbön nekem nem történik semmi rendkivüli,simán kifosztok mindent és kész Soha nem gyorsulgat,sőt mégcsak nem is akadozik, mondjuk lehet hogy a rutin Libegőőő ,nem akarsz halálpálcát árulni és mész lepihenni és átgondolod az életed
#275453 andrasp 2008. szeptember. 07. 14:11
andrasp
#275248 :: czibiklaszlo (2008. szeptember. 07. 10:04)
Tessék akkor nem betörni a házakba Hát , lehet hogy kell venni egy gagyi gépet ,mert az enyémen megy
Darth LAci bá' Pénzügyminiszter úr ezt ugye nem te mondtad??te is mindig betörsz a Tarison
#275248 czibiklaszlo 2008. szeptember. 07. 10:04
czibiklaszlo
Tessék akkor nem betörni a házakba Hát , lehet hogy kell venni egy gagyi gépet ,mert az enyémen megy
#275243 molnarbenjamin 2008. szeptember. 07. 09:47
molnarbenjamin
De nálam sajnos ugyanúgy szarul megy. És nem gyorsan megy hanem egyszer iszonyatosan beszaggat aztán meg rákapcsol a turbóra. Pl: Megyek a Tarison,be akarok menni az orvosi rendelőbe de amikor átlépem a küszöböt szaggat ,nem is inkább megáll,majd beturbósodik,úgy hogy eljutok a szoba végére 1 mp alatt. Megy akkor is ezt csinálja amikor betörök valami házba. Elképzelni nem tudom mi a baj.
#275205 czibiklaszlo 2008. szeptember. 07. 07:51
czibiklaszlo
Darth Laci Bá a rend megbecsült tagja lett(jól beépülők közéjük) meg van a tanácsosi zöld kardom, sajna Bastila lekapása eddig nem sikerült.Lehet hogy velem kihagyja az előjátékot Megyek szétnézek a ligetben és megkeresem a liget-szépét , remélem ő majd nem akar lekapni, mert akkor inkábbeldobom a kardomat és eléugrom
#274971 molnarbenjamin 2008. szeptember. 06. 20:10
molnarbenjamin
Köszönöm Citrogosth.