Libegőőő te ne csorgassad a nyálad, neked hipnotizálni kellmagad hogy az a feladatod hogy megtaláld a jedi mestereket, ráadásul te nem is abban a részben vagy Ugyhogy tessék befejezni egyrészt a kiváncsiskodást, másrészt az irigykedést Neked ott van pl Mira. Padawan tessék koncentrálni
Andrasp Mester akkor teljesen megnyugodtam ,mert én azt hittem ez a smacizás az elején van Darth Laci Bá Pénzügyminiszter jedi , ráadásul azt mondták a mesterek a rend megbecsült tagja Annyiszor játszottam és még jó sose voltam , igy most igaz csak megtévestztés jeleggel ,de kénytelen vagyok a jó oldalt végigvinni.Ahoz hogy az ember eltudja dönteni mi a jó és a rossz kénytelen a rosszat is kiprobálni ,jelenesetben ez a jó oldal ami rossz Na ez elég mákos duma lett ,magyarán mimelem hogy jó vagyok
Nem adom fel nyugi, már levezettem a feszültséget Többször kinyirtam t, igaz töltögetéssel a fél Univerzumot és megnyugodtam Jelenleg a KOTOR1-ben a liget-szépét visszatéritettem a jó oldalra ( iszonyu kinokat éltem át közben, Darth Laci Bá énem végig az egeret szoritotta hogy ne kelljen a kardommal amorf alakzatokat mintáznom pofikájára) Végeztem a Matuka családdal is, ez is borzalmas gyötrelem volt .Emlékszem a régi szépidőkre mikor mindenki végzet mindenkivel és utána széthazudtam a jedi tanácsot Ennyi ,ja és Bastila nem smacizik továbbra se
Darth Laci bá' Pénzügyminiszter úr most jedi?? mert ha nem akkor szerintem kinyírhatta volna Juhani-t mert nem mind1 hogy mikor ölöd meg????
mellesleg a smacizától még nagyon messze vagy mert asszem az az utolsó beszélgetésban lesz amit feljegxez a küldi
Nem adom fel nyugi, már levezettem a feszültséget Többször kinyirtam t, igaz töltögetéssel a fél Univerzumot és megnyugodtam Jelenleg a KOTOR1-ben a liget-szépét visszatéritettem a jó oldalra ( iszonyu kinokat éltem át közben, Darth Laci Bá énem végig az egeret szoritotta hogy ne kelljen a kardommal amorf alakzatokat mintáznom pofikájára) Végeztem a Matuka családdal is, ez is borzalmas gyötrelem volt .Emlékszem a régi szépidőkre mikor mindenki végzet mindenkivel és utána széthazudtam a jedi tanácsot Ennyi ,ja és Bastila nem smacizik továbbra se
Libegőőő, folyamatosan azt hiptozilád magadnak hogy az a fő célod hogy megtaláld a jedi mestereket, ez a fő feladat.Ezért érdemes beszélgetni velük hogy minél többet megtudj magadról a multadról és a teendőkről.Nézzd meg a naploban hogy ha nem emlékszel hogy mi a feladat ,sőt azt is megnézheted amit már letudtál.Padawan a táncoshoz pl szerinted kire tudnál ráadni egy táncos cuccot a csapatodból?( ha most valamelyik robival előjössz nekem, esküszöm saját magamon alkalmazok egy végleges elme trükkőt)
Van ott három vezérlő helység és ki kell silabizálni, nem tudom máshogy irni, ezt viszont mivel nem készitek jegyzeteket ha esetleg erővillámokat vezetnének testembe és szénné égetnének de akkor sem tudnám megmondani ,mert nem emlékszem rá.Akkor indulj el és irány egy másik bolygó.Egyébbként hol voltál eddig?
Ha Goto hajóján végeztél akkor ezekszerint találkoztál a következő jedi mesterrel igy végeztél ezen a bolygón.Érdemes egyébbként a mellékküldetéseket is megcsinálni de ha nem akarodzik akkor mehetsz tovább.
Abban a szobában ahol megtaláltad magadat van egy láda az ajtó közelében, ha jól emlékszem ,mert nekem sajna ez a bajom hogy a belső terekben rendszeresen eltévedek.Na jól emlékszem abban lesznek a kodok amivel hozzáférhetsz a rendszerhez.Ugyhogy sipircc vissza.Utána már át fogod tudni tenni az irányitást.Csak a testedet járja át a sötétség Padawan.Ha nem megy küldök egy mentést, igaz abban még Mirábol is jedit faragtam sőt a robikat leszámitva mindenkiből, de én ezt már nem birom billentyűvel
Persian_Warrior Tanácsos ez a Libegőőő tökéletes alany a Sith képzéshez : folyamatosan vivódik és folyamatosan enged az érzelmeinek Mégiscsak át kéne állitani. Libegőő állj át és nézz a jövöbe:ott láthatod hogy szépen kiinyitod a ládákat kiveszedd a kodokat majd a hidon a másodlagos rendszerre átraksz mindent és lekapcsolod az áramot ezuttán visszatérsz ( lehet hogy buksikkal a fejeden, de visszatérsz) A sötétség járja át testedet Padawan
Hát előszőr is ki kell szabaditanod saját magadat,valamint tömören az a lényeg hogy kinyirod a robikat megszerzel mindenféle kodokat és ezután végeredményben a másodlagos energia rendszerre kapcsolsz mindent és lekapcsolod az áramot.Ha ez sikerült a visszafelé úton jelentős ellenre számithatsz.Végülis a kérdezet ajtót hogy nyitottad ki?
Dantes Mester nekem sem volt ilyen hibám soha Libegőőő errea forgatásra szerintem senki sem fog emlékezni ,de nem olyan vészes.Mondjuk én ugy emlékszem hogy a középső négyet balra,a bal oldali négyest balra,és a jobb oldalit jobbra
benne van a végigjátszásban most nekem se jut eszembe de ha oda jutok mindig kitalálom
Dantes Mester nekem sem volt ilyen hibám soha Libegőőő errea forgatásra szerintem senki sem fog emlékezni ,de nem olyan vészes.Mondjuk én ugy emlékszem hogy a középső négyet balra,a bal oldali négyest balra,és a jobb oldalit jobbra
Igazad van Tanácsos társ Felesleges az elme trükk használata Amugy meg lehet halni ,de azért kulturált keretek közt .Nekem olyankor szépen lassan mint a hőmérőben a higanyszál szépen zéróra huzodik az életem , majd összeesik a karakterem és kész.Mondjuk ez csak olyan homályos emlék -foszlány , lehet hogy nem is velem történt meg
Darth Laci Bá szigoruan ,betör mindenhová Viszont nekem szerencsére megy a játék rendesen,ha átlépek egy küszöbön nekem nem történik semmi rendkivüli,simán kifosztok mindent és kész Soha nem gyorsulgat,sőt mégcsak nem is akadozik, mondjuk lehet hogy a rutin Libegőőő ,nem akarsz halálpálcát árulni és mész lepihenni és átgondolod az életed
OFF Mester annyiszor csinálod ezt hogy immunis leszON
Darth Laci Bá szigoruan ,betör mindenhová Viszont nekem szerencsére megy a játék rendesen,ha átlépek egy küszöbön nekem nem történik semmi rendkivüli,simán kifosztok mindent és kész Soha nem gyorsulgat,sőt mégcsak nem is akadozik, mondjuk lehet hogy a rutin Libegőőő ,nem akarsz halálpálcát árulni és mész lepihenni és átgondolod az életed
De nálam sajnos ugyanúgy szarul megy. És nem gyorsan megy hanem egyszer iszonyatosan beszaggat aztán meg rákapcsol a turbóra. Pl: Megyek a Tarison,be akarok menni az orvosi rendelőbe de amikor átlépem a küszöböt szaggat ,nem is inkább megáll,majd beturbósodik,úgy hogy eljutok a szoba végére 1 mp alatt. Megy akkor is ezt csinálja amikor betörök valami házba. Elképzelni nem tudom mi a baj.
Darth Laci Bá a rend megbecsült tagja lett(jól beépülők közéjük) meg van a tanácsosi zöld kardom, sajna Bastila lekapása eddig nem sikerült.Lehet hogy velem kihagyja az előjátékot Megyek szétnézek a ligetben és megkeresem a liget-szépét , remélem ő majd nem akar lekapni, mert akkor inkábbeldobom a kardomat és eléugrom
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.