Tomm.ee, remélem még időben az utazás előtt vagy és megtudod látogatni a Fassa hátamögött levő konténeres hullajelölteket.Van egyrészt egy Ithorian, meg talán két kabinnal arrébb egy elveszett férj.Jó gyikászást .Persian_Warrior később megnézem, igérem de egyenlőre a kávésbögrém fülét alig látom
Naaa megöltem Vrookot nem is volt olyan nehéz csak trükközni kellett most utazok Duxn-ra a királynő már nem sokáig lesz trónon ha rajtam múlik . Ja és merre találok még egy ártaatlant akit megölhetnék mert Attont nem vittem az egyikhez Nar Shaadan ezért kéne még hullajelölt .
Nem is rosz az Erő sötét oldala sőt! Azért én megmaradok Grey Jedeainak. Lehet, hogy új rendet kéne alapítani ? nem jó ez a kettö ami van
na,tessék,milyen ötletek...
hát a nar shaddaa-n nem hiszem hogy találsz hullajelöltet így-ártatlant-azt inkább a teloson tudtál...
Naaa megöltem Vrookot nem is volt olyan nehéz csak trükközni kellett most utazok Duxn-ra a királynő már nem sokáig lesz trónon ha rajtam múlik . Ja és merre találok még egy ártaatlant akit megölhetnék mert Attont nem vittem az egyikhez Nar Shaadan ezért kéne még hullajelölt .
Nem is rosz az Erő sötét oldala sőt! Azért én megmaradok Grey Jedeainak. Lehet, hogy új rendet kéne alapítani ? nem jó ez a kettö ami van
Lenne egy kérdésem a Tiszetelt Sith Lordokhoz ! Elkövettem azt a hibát, hogy véletlenül az egyik Jedi mester életben hagytamez valamin változtani fog ? Jóként megkiméltem öket de itt egy elcseseszett párbeszéd miatt Zez kai ell megmaradt az uccsót most akarom kinyirni . Remélem csórikám nem fog csodálkozni hogy egyedül van a dantooinon. XD
Nagyon durva szerintem a csillagkohó, de igy a jó , mert ha kevesebben lennének akkor olyan érzése lehetne az embernek hogy kisporoltak vagy 200 védelmező akárkit Hát az elsőben max 20 és kész, de ebben benne van a söpredék is.De nm a szint a lényeg szerintem , hanem hogy imádja az ember magát a játékot .
Az a lényeg Tanácsos társak hogy müködjön köztünk a kohézió és akkor uralhatjuk a topicot, mert ez a cél Ja meg a kobor jedik átállitása ,ez is nagyon fontos Mondjuk én Persian_Warrior-nak akár a főtanácsosi cimet is odaadnám, mert tényleg olyan régen van jelen ebben a topicban De szerintem ne viszálykodjunk ,hanem tartsunk össze.
Szabadon lehet ott is röpködni bárhová, nincs megkötve az ember.A területek is nagyok, még eltévedni is el lehet.Pl a Tatooine-on , vagy a Dantooine-on( ez még nagyobb mint a 2-ben.De más egyébb bolygok is vannak és csodaszépek ,de tényleg .Siont egyébbként élvezetes kinyirni .
Egyébbként a KOTOR 1-et is érdemes beszerezni ,mert az még ettől is jobb.Annak a története pazar, ráadásul igy lenne kerek a történet.Mondjuk az első rész ,még véletlenül se hidd azt hogy valami grafikai borzalom vagy ilyesmi.Nekem még szebb is talán.
Darth Laci Bá gratulál Mester és legközelebb mivel a történet már ismerős lesz probáldd majd társidat jedivé képezni Ez tényleg nagyon izgalmas lesz ,majd figyeldd meg.Annyi a titka hogy legyen rajtuk befolyásod és jókor jó helyen legyenek, meg ilyesmik.Gratula mégegyszer és legközelebb probáld meg a másik oldalt is, mert csak akkor tudod majd eldönteni hogy melyik volt a jobb
Köszönöm,Darth Laci Bá!
Mennyit guggolt ez a twilek csajszi már? XDikszdéXD
csak a karim sztem gyenge maradt a végére,mert alig volt az állóképességén valami...
Darth Laci Bá gratulál Mester és legközelebb mivel a történet már ismerős lesz probáldd majd társidat jedivé képezni Ez tényleg nagyon izgalmas lesz ,majd figyeldd meg.Annyi a titka hogy legyen rajtuk befolyásod és jókor jó helyen legyenek, meg ilyesmik.Gratula mégegyszer és legközelebb probáld meg a másik oldalt is, mert csak akkor tudod majd eldönteni hogy melyik volt a jobb
na elérkeztem egy tyranus akadémiára vagy mi,megtalált a szigony(sion)elkezdtem ütni,de a végén kiderült hogy az erőviharra hallgat inkább úgyhogy most azzal vittem le a hp-ját egy párszor,de újratölti-rohaggggggyon meg!
Bocsánat a floodért,de:
Bejelenteni való
Meghalt a banya meg a szigony is.meg nihilius,meg kismillói egyéb sith tanítvány,ilyesmi.
Végigvittem ezennel teljesen a
Star Wars Knights of the Old Republic 2-t, 28,5 ös szinten zártam a játékot.most már van tapasztalatom,és a következő végigvitelnél már ügyesebb leszek.
most már hivatalosan is hívhattok Dragnan Mesternek
Kössz a segítséget,Darth Lacibá!
És kihozta fel Na , Darth Laci Bá mivel megsajnálta Sith társait igy felraktam egy régi újságban talált modot ami a Sith tesókat lecseréli sima rohamosztogosokra.Másba nem kavarbe ,mert nem használok semmilyen csalást és egyebeket,de ennek örülök ,mert annyira sajnáltam a tesókat kaszabolni.Jelenleg még vadászgatok és igy Sith nincs sehol igy nem tudom hogy mükődik-e.Egyenlőre gyűjtőgetem a lemezeket és majd leadás után megveszem a robit
na elérkeztem egy tyranus akadémiára vagy mi,megtalált a szigony(sion)elkezdtem ütni,de a végén kiderült hogy az erőviharra hallgat inkább úgyhogy most azzal vittem le a hp-ját egy párszor,de újratölti-rohaggggggyon meg!
És kihozta fel Na , Darth Laci Bá mivel megsajnálta Sith társait igy felraktam egy régi újságban talált modot ami a Sith tesókat lecseréli sima rohamosztogosokra.Másba nem kavarbe ,mert nem használok semmilyen csalást és egyebeket,de ennek örülök ,mert annyira sajnáltam a tesókat kaszabolni.Jelenleg még vadászgatok és igy Sith nincs sehol igy nem tudom hogy mükődik-e.Egyenlőre gyűjtőgetem a lemezeket és majd leadás után megveszem a robit
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.