Ö...Igen emlékszem,de az előszőr is a mesteré válásról volt szó. Ezt csak azért kérdeztem,mert elolvastam a régebbi oldalakat,és asszem Andraps mester vettete fel a Sith Nagyúrak tanácsát,amit azóta te és a többi sith mester jóvá is hagyot.
És ha már itt tartunk,akkor én a Sith Nagyúrak közül,mondjuk vagy mágia mester,vagy kardforgató szeretnék lenni,ha ezzel a címmel még nem rendelkezik senki! Még egyszer külön köszönöm a megtiszteltetést! Éljen sokáig a Sith birodalom,és persze a Sith tanács!
Itt aztán már elég régen jártam,de látom sok új taggal bővült a topic. Ez sajnos így is lesz mert sok a munka. De hagyjuk ez nem ide tartozik. Látom vannak kisebb nézet eltérések,viták,de az álandó Mesterek tudják a módját,hogy legyen rend itt.
Megszeretném kérdezni,hogy kerültem bele a Sith Nagyúrak Tanácsába? Persze ez nekem külön meg tiszteltetés hogy befogadtak.
Persze , elsőre én is fűbe haraptam , rengetegszer.Monndjuk én nem is számitottam rá hogy támadni fog, teljesen lenyűgőzzve voltam hogy megtaláltam a tudjuk mit.Annyi szerencsém volt elsőre hogy voltak gránátjaim.Mondjuk most hogy vadászgattam előtte egy kicsit és tudtam hogy jön a kis cuki és hozza a páncélomat ,kicsit másabb volt
Na ugy levertem Calo Nordot és kis bandáját hogy hűlt helyűket találtam mire eszméltem Leadtam a botokat , felvettem a bérgyilok küldetésekhez az adattárolot és már itt vagyok a Manaan, sőt már az egyik alanyt ki is nyirtam (a vallató helységben a másik fülkében volt , mozdulni se tudot .Sajna kaptam érte sötét pontot, de nem nagyon izgat ,ADarth Laci Bá vér nem válik vizzé
Na, bár nem sikerült a köpenyt összehoznom , de ezt a rengeteg lemezt eladtam és az árából megvettem HK-t.Mivel Darth Laci Bá álcázza hogy igaziból nem jedi igy magamra vettem a bucka cuccot és bejutottam a belsőtáborba.Annyir felidegesitett a fönők ,mert valami párologtatot akart hogy lemészároltam mindenkit Most kicsit elmélkedni fogok hogy hogyan tovább, valahogy olyan ismerős ez az eset
Nem sikerült egyik se , pedig a konzol is előjött szépen , ráadásul betartottam az utasitásokat is.Mindegy azért később majd próbálkozom.Köszi Persian_Warrior Ezt az oldalt egyébbként már ajánlottad egyszer és ki is raktam a kedvencekhez Gabif pedig ilyen hireket lehet olvasni
Én se várom, még egy picit sem Mondjuk én eleve nem is szeretem az MMO-kat , de egy ilyen játéknál azoknak akik szerették katasztrófa lesz.Mindenesetre jó hogy lesz és szerintem rengetegen fogják imádni, mert biztos hogy jól megcsinálják ebben biztos vagyok.Majd valakinél ki fogom azért próbálni, nehogy kimaradjak valamiből
Xanax88 még azt meg lehet próbálni, mert ha egyszer már már ment akkor lehet hogy az utolsó mentés kavar be.Nálam amikor a mentéssel volt probléma akkor csinált ilyent.Én simán bementem a játék fökönyvtárába és simán kitöröltem az utolsó mentést.Persze tuti hogy Persia_Warriornak igaza van , de azért meg ér egy probát CSAÓ
Köszönöm Andrasp Mester Tanácsos Hadügyminiszter Mindenkiben benne lappang ez a hajlam,ezért innen kérem a kobor jediket és leendő Padawanokat engedjenek ennek a hajlamnak és a Sith Tanács segit ,egyrészt a játék végigjátszásában ,más részt a Sith Tanács tagsági cim elnyerésében Tehát játszatok a sötét oldalon, mert megéri. Üdv Darth Laci Bá Sith Tanácstag +pénzügyminiszter
Nem akartalak sértegetni,de ha ez a vágyad akkor tessék:igen vérszomjas vagy ,sőt én is Mondjuk ennyi végigjátszás után nincs ebben semmi különősAz egyben van ez a Dia nevű csaj , hát én nem tudom ki hogy van vele ,de én amikor oda betörök mindig a bűnbe taszit,mert ellenállhatalan vágyat érzek hogy kinyirjam Ugyhogy ő a hibás az egész Darth Laci Bá-dolog miatt
Persian_Warrior Tanácsos sikerült megnéznem a videókat és gratula.Darth Laci Bá teljesen megnyugodott amikor meglátta szinte saját magát kicsinykorában, ebben a zseniális Darth Kid monban, nálam ez vitte el a pálmát, mondjuk Raven is tetszett, sőt a HK- csapat is. Gratula mégegyszer. Tomm.ee majd legközelebb kinyirod
Kösz a segítséget de post azt a férjet öltem emg Attonnal és az ithoriai meg kimaradt vele
Későn olvastam az idevágó commentet egy vagy két oldallal hátrébb.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.