Darth Laci Bá Sith Tanácsos társai nevében köszöni eme remek tájékoztatást Seta-mihi Tanácsos Mágia Mester lehet hoy én is kipróbálok ezután egy partit, de semmit nem igérhetek.Más : Jolee-val megindultunk szépen a kapuhoz, de előtte találkoztunk az alakváltó Rulan-al Most szintén eljátszotta a különbőző alakváltos trükkjeit , de nem tudot becsapni.Kinyirtam minden formájában és még kis tachként sem tudot menekülni.Mondjuk , ha ez küldetés , akkor miért kell sötét pontot adni Annyira szomoru vagyok
Áááá köszönöm szépen,végre nyertem .Am még volt a kotor sorozaton kívül Star Wars Rpg? (nem hiszem ,de nem vagyok túl jártas a star wars-ban)
Darth Laci Bá Sith Tanácsos társai nevében köszöni eme remek tájékoztatást Seta-mihi Tanácsos Mágia Mester lehet hoy én is kipróbálok ezután egy partit, de semmit nem igérhetek.Más : Jolee-val megindultunk szépen a kapuhoz, de előtte találkoztunk az alakváltó Rulan-al Most szintén eljátszotta a különbőző alakváltos trükkjeit , de nem tudot becsapni.Kinyirtam minden formájában és még kis tachként sem tudot menekülni.Mondjuk , ha ez küldetés , akkor miért kell sötét pontot adni Annyira szomoru vagyok
czibiklaszlo: Nagyon köszönöm,megtisztelsz vele,de nem nagy ördöngőség a pazzak!
Handromed padawan: A pazzak lényege,hogy kerek 20 pontot érjél el amit számtalan módon érthetünk el. Először is,mindig jól válaszd ki azt a 4 lapot amivel játszod a partit. Érdemes már az elején venni a kantinban plusz és mínisz lapokat,és ezeket betenni a játékba. Később majd lesznek arany lapok is,amiket megnyersz és megvehetsz ezek is sokat fognak segíteni a játszmában. A másik legfontosabb,hogy nem mindig a 20-as számmal nyersz. Pl: Neked van 18 vagy 19-ed az ellenek meg mondjuk 17,már nyertél is egy kört. A másik legfontosabb hogy ha már vannak olyan kártyáid amelyre az van írva hogy egyben ( - +)akkor ezeket mindenféleként tedd be a pakliba. Ezek a lapok már olyannyira segítenek nyerni hogy Pl: Neked a lapod 23 vagy 24, akkor meg tudod fordítani a lapodat(- +) hogy pont 20 legyen. Na kb ennyit a pazzakról,de nyugodtan írj, hogy ha még mindig nem megy szívesen segítek,csak egy kis dolgot kérek cserébe,térj át a sötét oldalra és megmutatom a sith mágia igazi mivoltát.
Mindenkinek továbbra is játékot kívánok,és már látom a sötét fellegek leple reánk borul. (vagyis eme nagyszerű topicra)
Én vadászgatni jobban szerettem.Amugy ezek a versenyek elég élvezetesek voltak.Talán Andrasp mindet meg is nyerte, én mondjuk csak amatőr szinten és szigoruan csak élvezetből, ráadásul csak hébe-hóba .nevezgettem
Na , beugrott hogy Seta-mihi Tanácsos társ szakterülete a zsuga , ugyhogy küldök neki egy üzenetet hogy tartson a témában egy rövid előadást, Remélem hamarosan jeletkezik és lesz segitség.
Hát, én segitenék szivesen ,de nekem ettől a kártyázástól rémálmaim voltak és ezt a lehetőséget mindig kihagytam.Viszont Sith Tanácsos társaim, segiteni fognak.Üdv egyébbként a csapatban
Persze hogy a világos oldalon vagyok, igy épülők be a jedik közé és számolom fel őket Akkor várok türelmesen és nem fenyegetgetem a kardommal tovább.Most csatlakozott Jolee a csapatomhoz ,legalább lesz min röhögni, mert ez olyanokat mond hogy attól tartok az új köpenyem a röhögéstől nehogy sáfrányos legyen Ahogy leértünk a kosárral támadott a kis buta.Mondjuk elég kemény harc volt, de szerintem a tágas tér miatt jobban jártam mintha a vizalatt cseréltünk volna köpenyt
Hello.Lenne egy kérdésem.Van az a kártyajáték.És fogalmam sincs,hogy kell játszani ...1.mindig vesztek 2.elfogynak a lapjaim és nem kapok újakat.
Mit tehetnék? Előre is köszi
Persze hogy a világos oldalon vagyok, igy épülők be a jedik közé és számolom fel őket Akkor várok türelmesen és nem fenyegetgetem a kardommal tovább.Most csatlakozott Jolee a csapatomhoz ,legalább lesz min röhögni, mert ez olyanokat mond hogy attól tartok az új köpenyem a röhögéstől nehogy sáfrányos legyen Ahogy leértünk a kosárral támadott a kis buta.Mondjuk elég kemény harc volt, de szerintem a tágas tér miatt jobban jártam mintha a vizalatt cseréltünk volna köpenyt
Vissza is menetem, valamint kinyirtam mindenkit akit lehetet és sem a hajón nem beszél sem sehol Nem tudom mit rontottam el Mindenesetre ha ő kikosarazótt, akkor én most lekosarazom Valószinű hogy lent majd jól meg is támadnak minket ,mert eddig nem piszkált semmilyen tanitvány.Örülők neki ,mert legalább leszállitja az úl ruhámat
Majd később visszamegyek és magaméváteszem az ötleted Persze ha belemegy akkor nemcsak az ötleted Most annyira benne vagyok a nyirásba hogy kár lenne ezt a lendőletet megszakitani.
Darth Laci bá beljebb nyomult közben beszélgettem az édes kis Bastilámmal.Hát , ezt a csajt olyan élvezet széditgetni és bosszantgatni hogy aki készitette a karakterét , vagy nős volt, vagy csak simán volt, vagy pedig volt tapasztalata a nők terén rendesen Na ennyi romantika után megyek és végzek a pár méterrel előttem álldogáló tesókkal.Gondolom elakarják rontani a napomat.Hát ebből nem esznek, már X-et nyomva ialapjáratba tettem a kardomat.Az is lehet hogy csak simán közéjük dobom A hétvége legyen veletek
Hát , ebben az eltévedgetésben, te csak veréb lehetsz, mert én ebben bagoly vagyok, ráadásul nagyfejű Mert nekem a méregtől akkorára nőt a fejem hogy sapkát huztam rá nehogy szétdurranjon Tudod jól hogy én még az egyirányú utcában is képes vagyok eltévedni, hát még odalent a fák szinte teljes sötétjében.Ezért jó mindig késziteni egy-két jelző-hullát és igy könnyebb a tájékozodás
Jó , de ez nekem egy réges-régen egy messzi-meszi uton megszerzet GS mellékletem modja. Viszont az ajánlot oldalad maximus Na sajna ismét kaptam sötét pontokat, mert ennek a Rolandnak ahogy jeletettem a cápa őlést ,az ajándék kérést nem birtam kihagyni De megérte mert ez amilyen pofát vág, bármit megérne.Sajna a lábamat ide többet nem tehetem be, igy most áttettem a főhadiszállást a Kashyyk-ra.Ezt a bolygót is imádom ,olyan látványos amikor a fák sötétjében erőlkődik az ember
Lám ,lám akkor mégis csak ügyes vagyok és sikerült ezt a modot beraknom.Ez nem csalás , csak a ruházatot cseréli le.Darth Laci Bá , köszöni Arbynak.Az erő legyen veled és a hétvége.
Akkor nem tudja senki hogy ezek a rohamosztagosok eleve benne vannak a KOTOR1 -ben, vagy akkor ez a modtól lenne?Mindenesetre Darth Laci Bá az ügy érdekében tengeralatjáróba pattant és felszámolta ez az őrült bandát, valamint kinyirtam az óriási cápát.Most remélem táncolnak majd a tiszteletemre
Küldjek egy mentést?Ha igen , jeletkez a cimeddel.Na sikeresen felszámoltam a Sith társaim táborát és olyan kiváncsi voltam mi lesz ha hűlyeségeket felelek a tárgyalásomon: hát ezek kivégeztek rendesen Itt a kép amiben nem vagyok biztos hogy most ezek eleve ilyen cuccban vannak vagy akkor a berakott mod miatt ilyen a ruhájuk
Seta-mihi Sith Tanácsos Mágia Mester, üdv a csapatban. Themaster Tanácsos Persian_Warrior Tanácsoa szavait habzsoldd és utaz egy másik bolygóra , én is mindig ezt tettem és csak utána kaptam meg az üzenetet, ráadásul nekem soha nem is nagyon akarodzott visszamenni Egyébbként én az 1-ben bejutottam a Sith tesók bázisára és vagy a multkori Sith cucc lecserélése müködik, vagy nem jól emlékszem mert ezek a tesók rendesen olyan ruhákban vannak mint a SW filmekben a rohamosztagosok.Majd holnap készitek képet.Mondjuk lehet hogy előtte is ilyen cuccban voltak ,de tényleg erre nem emlékszem.Az erő legyen veletek Sith társak
Nemrég megcsináltam az első összecsapást az Onderon-on és várom Kelbor üzenetét. Már másfél órája várom és nem jön . Mi a fenét csináljak ? Régen sith-ként hamar jött, gondoltam most megpróbálom jedi-ként is, de ez nem befolyásolja szerintem.
Akkor ezennel,felesküszöm a Sith Nagyúrak Legfelsőbb Tanácsának,hogy hűen követtem a Sith Kódexben leírtakat és minden segítségemet arra fogom forditaní,hogy a Sith Birodalom és a Sith Tanácst tovább gyarapitsam újabb tagokkal.
Az eskümhöz hű maradok,nem tántoríthat el semmi féle szent beszéd,és aki mégis megpróbálja,lehet hogy ő esik át a megtévesztés sötét csapdáiba ahonnan nincs kiút.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.