Kérjük jelentkezz be!
Star Wars: Knights of the Old Republic

Star Wars KOTOR 1-2

A világ legjobb Star Wars játéka!
#293316 czibiklaszlo 2008. október. 08. 14:13
czibiklaszlo
A társaiddal ne legyél gonosz Padawan, náluk mindig legyen befolyásod.A vörös képhez ,meg gratula, de lesznek méd a társaid is főnyeremények egy plasztikai sebész számara, ugyhogy :nyugi
#293309 Handromed 2008. október. 08. 14:01
Handromed
#293292 :: czibiklaszlo (2008. október. 08. 13:20)
Örülők neki és majd később figyeldd meg hogy mennyire más lesz a játék a sötét oldalon.Beszélj társaiddal rengeteget és gonoszkoodj jó sokat, az erő legyen veled Padawan
már azt csinálom olyan rossz érzésem van.sokkal jobb dolog a társaimmal jóban lenni,már most kezd a karakterem képe vörösen világítani de azért ez is izgi
#293292 czibiklaszlo 2008. október. 08. 13:20
czibiklaszlo
Örülők neki és majd később figyeldd meg hogy mennyire más lesz a játék a sötét oldalon.Beszélj társaiddal rengeteget és gonoszkoodj jó sokat, az erő legyen veled Padawan
#293287 Handromed 2008. október. 08. 13:09
Handromed
#293218 :: czibiklaszlo (2008. október. 08. 06:24)
BOCSImugy Themaster Tanácsos Sith Tanács megbecsült tagja igy ez a közénk állás a hozzánk való csatlakozásra vonatkozott, mielőtt beleéled magad Mester valami rombolgatásba Üdv Darth Laci Bá.Vagy akkor most csatlakozol?
Üsse kő csatlakozok de azért még lekileg jó maradok...de gyakorlatilag gonosz
#293218 czibiklaszlo 2008. október. 08. 06:24
czibiklaszlo
BOCSImugy Themaster Tanácsos Sith Tanács megbecsült tagja igy ez a közénk állás a hozzánk való csatlakozásra vonatkozott, mielőtt beleéled magad Mester valami rombolgatásba Üdv Darth Laci Bá.Vagy akkor most csatlakozol?
#293217 czibiklaszlo 2008. október. 08. 06:18
czibiklaszlo
Egyébbként, az első 20- 30 percben szinte még nem is lehet kibontakozni, a sötét oldal terén.Most nem az hogy téritgetni akarlak , de később rájönnél , ez halál komoly hogy a söttét oldal sokkal izgalmasabb ezt bárki megmondja neked.A jó oldalban annyi van hogy többet kell mászkálgatnod, de itt a sötét oldalon , olyan érzése van az embernek hogy eleve a készitők ezt a szálat támogatták volna.Ezt is megmodja bárki.Egyébbként többször végig kell játszani .Üdv Darth Laci Bá
#293214 Handromed 2008. október. 08. 06:01
Handromed
#293211 :: czibiklaszlo (2008. október. 08. 05:46)
Vader Nagyúr: jó leirni ezt a nevet Egyébbként , éerthetetlen hogy miért nem készitenek egy sima folytatást Más , jól kinapoztam magamat és bár a kép csaloka , de egetlen ( értitek :egyetlen)Rakata sincs már életben Most megyek és a másik banda kapunyitogató kántálásán tovább feszitem a hurt
themaster írta:

Állj közénk Handromed. Együtt elpusztítjuk a Köztársaságot.

Szívesen

Amúgy én is nekikezdtem végigjátszodni újra a sötét oldalon a kotor 2-t de szerintem jobb jónak lenni itt (nem a fórumon ).

Én sehogy sem tudok elképzelni kotor 3 mmorg-t
#293211 czibiklaszlo 2008. október. 08. 05:46
czibiklaszlo
Vader Nagyúr: jó leirni ezt a nevet Egyébbként , éerthetetlen hogy miért nem készitenek egy sima folytatást Más , jól kinapoztam magamat és bár a kép csaloka , de egetlen ( értitek :egyetlen)Rakata sincs már életben Most megyek és a másik banda kapunyitogató kántálásán tovább feszitem a hurt
#293170 themaster 2008. október. 07. 21:20
themaster
Handromed írta:

Akkor sem állok át a sötét oldalra soha..inkább halok meg...de jó jedi módjára ...szóval ....Van itt még rajtam kívül a jó oldalon álló jedi?

Állj közénk Handromed. Együtt elpusztítjuk a Köztársaságot.
#293166 Vader nagyur 2008. október. 07. 20:59
Vader nagyur
#293161 :: czibiklaszlo (2008. október. 07. 20:51)
Nem kötelező senkinek végigjátszani a sötét oldalt,Ez olyan mintha lenne két barátnőd, de csak az egyiket vinnéd fel a hegyoldalra.Üdv Darth Laci Bá.
Nekem alapból nem kell rang czibiklaszlo mester, én már alapból a nagyúr vagyok (tekints csak a nevemre).
Kár, hogy MMO lesz. Jobban örültem volna egy teljes értékű singleplayer folytatásnak.
#293161 czibiklaszlo 2008. október. 07. 20:51
czibiklaszlo
Nem kötelező senkinek végigjátszani a sötét oldalt,Ez olyan mintha lenne két barátnőd, de csak az egyiket vinnéd fel a hegyoldalra.Üdv Darth Laci Bá.
#293159 Tom.ee 2008. október. 07. 20:48
Tom.ee
Én is minden sw játékot elöször a jó oldalon játszom végig mert a valóságban jó vagyok de a sötét oldalt is érdemes kipróbálni ha csak egyszer is. Az Erő úgyis felettünk áll! Darth Tom.ee Króikás kiszáll.
Believe in yourself or no one else will!
#293152 Handromed 2008. október. 07. 20:40
Handromed
#293151 :: czibiklaszlo (2008. október. 07. 20:38)
Darth Tom.ee Tanácsos Erő kronikása, légy üdvözölve sorainkban Handromed , te pedig légy a söté oldalon Padawanom és tiéd lesz az egész Univerzum.Amugy tőlünk tuti hogy nem kapsz semmilyen cimet, se rangor, mert itt gonosznak kell lenni
Akkor sem állok át a sötét oldalra soha..inkább halok meg...de jó jedi módjára ...szóval ....Van itt még rajtam kívül a jó oldalon álló jedi?
#293151 czibiklaszlo 2008. október. 07. 20:38
czibiklaszlo
Darth Tom.ee Tanácsos Erő kronikása, légy üdvözölve sorainkban Handromed , te pedig légy a söté oldalon Padawanom és tiéd lesz az egész Univerzum.Amugy tőlünk tuti hogy nem kapsz semmilyen cimet, se rangor, mert itt gonosznak kell lenni
#293139 Handromed 2008. október. 07. 20:27
Handromed
#293133 :: Tom.ee (2008. október. 07. 20:18)
Akkor ha a Mesterek beleegyeznek felveszem a Darth Tom.ee az Erő kronikása titulust . Ha bárkinek az sw világával kapcsolatos kérdése van akkor válaszolok Az Erő legyen mindnyájunkal!
Hohhóóóó a jó odlalonállók miért ne kaphatnának rangokat?....Egyébként 26-os Jedi Örző és 16-os Jedi Fegyvermester....
#293133 Tom.ee 2008. október. 07. 20:18
Tom.ee
Akkor ha a Mesterek beleegyeznek felveszem a Darth Tom.ee az Erő kronikása titulust . Ha bárkinek az sw világával kapcsolatos kérdése van akkor válaszolok Az Erő legyen mindnyájunkal!
#293129 czibiklaszlo 2008. október. 07. 20:09
czibiklaszlo
Vader Nagyur, egyébbként amig távol voltál Adrasp Tanácsos ( volt padawanom) javaslatára megalakitottuk a Sith Tanácsot, tehát Tomm.ee ehez kérte a rangot és megszolitást.A tnács célja a sötét tanok terjesztése a kobor jedik átállitgatása és uralni a topicot.A fent tartozkodó Tanácsos tejhatalommal rendelkezik a kétes ügyekben.A szábályzat rögziti hogy nem sértegetjük a jediket.Üdv Darth Laci Bá pénzügyminiszter
#293124 Vader nagyur 2008. október. 07. 19:59
Vader nagyur
#293113 :: czibiklaszlo (2008. október. 07. 19:47)
Ezt a rangot csak a sötét oldalon végzett nagyra becsült Sith Tanácstagok kérhetik és kaphatják meg.A sima jedik csak mesterek lehetnek.Egyébbként hanyas szinten vagy mester?
Czibiklaszlo mester, egyetértek, az egyszerű jedik, csak mesterek lehetnek, míg a sötétoldal sithjei sokkal nagyobb rangokat kaphatnak.
Egyébként KOTOR 3 még mindig nem készül? Bár a KOTOR I-et, és a KOTOR II-tőt, már számtalanszor végigvittem, most kezdem el úgy érezni, hogy kéne már nagyon egy új rész.
#293113 czibiklaszlo 2008. október. 07. 19:47
czibiklaszlo
Ezt a rangot csak a sötét oldalon végzett nagyra becsült Sith Tanácstagok kérhetik és kaphatják meg.A sima jedik csak mesterek lehetnek.Egyébbként hanyas szinten vagy mester?
#293110 seta-mihi 2008. október. 07. 19:44
#293109 Handromed 2008. október. 07. 19:43
Handromed
#293101 :: czibiklaszlo (2008. október. 07. 19:38)
Én szeretem azt a részt is, de Persian_Warrior talán tud valami modot amivel átugorható az eleje.Szerintem irj neki, ha nagyon unod.Tomm.ee , kérhetsz bármit csak nelegyen tul hosszú és amikor irsz valamit akkor tedd hozzá .pl Üdv a napozáshoz Darth Laci Bá
Én is kérek szépen rangot de azthiszem,hogy én a jó oldalon maradok
#293101 czibiklaszlo 2008. október. 07. 19:38
czibiklaszlo
Én szeretem azt a részt is, de Persian_Warrior talán tud valami modot amivel átugorható az eleje.Szerintem irj neki, ha nagyon unod.Tomm.ee , kérhetsz bármit csak nelegyen tul hosszú és amikor irsz valamit akkor tedd hozzá .pl Üdv a napozáshoz Darth Laci Bá
#293096 Tom.ee 2008. október. 07. 19:32
Tom.ee
Mesterek elmentem a Tatooiunra kicsit napozni az 1 egy hangulat bomba ez tény!! Most kirándulok egy kicsit a dünetengerhez majd a buckalakókhoz. Tom.ee kiszáll. (tényleg én milyen rangot kaphatok ? )
#293080 Handromed 2008. október. 07. 19:16
Handromed
#293079 :: czibiklaszlo (2008. október. 07. 19:14)
Persian_Warrior Tanácsosnak maximálisan igaza van Csodálatos az első rész, és gyönyörű, de tényleg.Majd meg látod, pl a Tatooine homok-tengere teljesen olyan mintha ott lennél és éreznéd ahogy a perzsel a nap és az arcodba csapodnak a homok szemek.Esküszöm neked én órákat képes vagyok ott vadászgatni, vagy a sokkal nagyobb Dantooine lenyűgőző szépségű ligetei, vagy az a hely ami kicsit titok, de ez egy földi paradicsom.A történet meg Nobel-dijas.Szóval, mindenképpen. És -és akkor még nem is beszéltem Persian_Warriro végigjátszásáról, szóval ha kihagyodd egy életre bánni fogod.
Köszi,akkor biztos megofogom venni majd...de most újrakezdtem a kettest egy gonosz karakterrel,hihetetlenül unalmas az első része a játéknak....
#293079 czibiklaszlo 2008. október. 07. 19:14
czibiklaszlo
Persian_Warrior Tanácsosnak maximálisan igaza van Csodálatos az első rész, és gyönyörű, de tényleg.Majd meg látod, pl a Tatooine homok-tengere teljesen olyan mintha ott lennél és éreznéd ahogy a perzsel a nap és az arcodba csapodnak a homok szemek.Esküszöm neked én órákat képes vagyok ott vadászgatni, vagy a sokkal nagyobb Dantooine lenyűgőző szépségű ligetei, vagy az a hely ami kicsit titok, de ez egy földi paradicsom.A történet meg Nobel-dijas.Szóval, mindenképpen. És -és akkor még nem is beszéltem Persian_Warriro végigjátszásáról, szóval ha kihagyodd egy életre bánni fogod.