Ha szorgalmasan gonoszkodol a végére elég nagy állat leszel Persze ez csak vicc .Én nem hiányoltam, sőt ha lenne még vagy két folytatás amiben akár törpeként kéne apritanom az se nagyon izgatna Üdv Darth Laci Off , de csak kicsit a kép
Éedemes egyébbként még cserélgetni is a társainkat , persze ha lehet ,mert mindegyiknek van egy-egy kis titka.Tehát ,majd később probáld ki és beszélgess velük jó sokat, de másokkal gonoszkodj ne velük.A sötétség járja átt a testedet Padawan.Üdv Darth laci Bá
Jééé még citadel állomáson vagyok,de már szinte a legnagyobb gonoszság szintem van és a társaimra is hatással van ez,ők is kezdenek "vörösülni "
Éedemes egyébbként még cserélgetni is a társainkat , persze ha lehet ,mert mindegyiknek van egy-egy kis titka.Tehát ,majd később probáld ki és beszélgess velük jó sokat, de másokkal gonoszkodj ne velük.A sötétség járja átt a testedet Padawan.Üdv Darth laci Bá
Handromed: Bármikor el tudod venni magad mellől a társakat(kivéve. persze ha harc van).
És ahogy Persian_Warrior Sith Sötét Nagyúr mondta,használd a végigjátszását,mert még sokadjára is segíthet bárkinek.
Még mindig nem találom a játékoknak a cd-it.Hoppá most eset le,hogy én azt odaadtam az egyik havernak.
Gyorsan sebtibe, vissza kell szereznem.Remélem már ő is túl van legalább az egyik részen.
Szívesen Pénzügyminiszter Nagyúr.
Most jelenleg egy kicsit mérges vagyok,mert nem találom egyik játéknak sem a cd lemezeit!
Lehet,hogy benne felejtettem valamelyik másik játéknak a dobozában,mert ez gyakran előfordul nálam.
De ha előkerülnek is,csak hétvégén fogok velük játszani.
További jó játékot mindenkinek.
Üdv minden jedinek és sithnek .(kezdem átvenni ennek a tpicnak is a fílingjét,még elég noob vok )
Amúgy újrakezdtem a játékot egy új karakterrel ...mint tudjátok...és a gonosz oldal kicsit könnyebb néhány helyen,de valahol elakadtam.Szóval van Citadel állmáson az a küldi,amit Luxa kisasszony ad....szóval kell találkozzak valakivel,de csak egyedül kell menjek...de van egy pici bibi,hogy lehet egyedül menni, ilyen a jó oldalon nem volt vagyis ilyen küldi
szerk...ja bocsi megvan .D ott a menüben rákattintottam arra az izére,aztán a karakterek fejére,és eltávolít megvan jipp
Szívesen Pénzügyminiszter Nagyúr.
Most jelenleg egy kicsit mérges vagyok,mert nem találom egyik játéknak sem a cd lemezeit!
Lehet,hogy benne felejtettem valamelyik másik játéknak a dobozában,mert ez gyakran előfordul nálam.
De ha előkerülnek is,csak hétvégén fogok velük játszani.
További jó játékot mindenkinek.
Seta-mihi Tanácsostárs ,szavaid gyógyirként hatnak sóvárgó szivemre.Igy akkor tovább él a remény hogy tudjukivel és tudjuk mi, majd összejön.Köszi Az erő legyen veled, valamint Off a rengeteg ezüst kulcs amit leirtam neked a FABLE topicbanOn Üdv Darth Laci Bá
Az már egyszer biztos,hogy tényleg nagyon nehéz a jedik élete!
Amikor először vittem végig én is jóként,akkor teljes szívemből sajnáltam a többieket,hogy nem áltak át hozzám, pedig micsoda kalandokat éltünk át,és egy ilyen apróságon múlt az egész.
Csak el kellett volna fogadniuk a sorsukat és beteljesíteni. Nem, ők vállat vontak az olyan hatalomra amely nem sok mindenkinek adatik meg,és ehelyet inkább szembe néztek a végzetükkel. Nagy kár értük,hiszen csak egyszer lehetett élni a lehetősségel,de szemtelenül megtagadták és ezért elkárhozattak.
Nem volt kegyelem!
czibiklaszlo: Ne aggódj,ami miatt úgy sóvárogsz be fog teljesedni!
Mi ez az éjszakai élet? Darth Laci Bá közben behatolt a templomba és a rengeteg ellenség és logikai rész után, végre megint találkozott , tudjukivel.Nem történt semmi, de a remény továbbra is él , mivel mosz álcázom hogy jó vagyok, nem bántottam.Jó azért védekeztem, de szándékosan nem bántottam.Most hogy közledek a tenger-parton a hajóhoz, eszembe jutnak a régi szép idők, amikor egyedül közeledtem a többi egyenlőre életben levő társaimhoz Nehéz ez a jóság( szinlelése)Üdv Darth Laci Bá
Köszöntők minden mestert és padawant! Elnézést kérek,hogy nem tudok jelentkezni,csak időkőzönként,de megpróbálok majd többet itt lenni köztettek.
Szerencsére van mentésem mindegyik részhez,úgyhogy azokat be fogom fejezni és kezdek egy újat az 1-ső részel.
Amúgyis már régen játszottam velük,egyszóval ideje lesz belekezdeni egy teljesen gonosz karakter elindításának.
Gratulálok én is mindenkinek akik végigvitték ezt a remek gamet.
Biztos nekem a Fable ben glóriám volt Egyébként érdemes figyelmeseen olvasni amikor KOribbanon vagy Dantooinon a Mesterek beszélnek mert igen fontos, tartalmas mondatokat adtak a szájukba
a Korribanon én nem sokat beszéltem a mesterrel nem volt beszédes kedvében
Biztos nekem a Fable ben glóriám volt Egyébként érdemes figyelmeseen olvasni amikor KOribbanon vagy Dantooinon a Mesterek beszélnek mert igen fontos, tartalmas mondatokat adtak a szájukba
Dragnan Tanácsos , gratulálok és légy üdvözölve a Sith Tanácsban. A csajok közt vannak egészen szemre valók Nekem nem volt rájuk semmi panasz, ugyhogy tuti hogy neked se lesz, legfeljebb el-elterelgetik néha-néha az ember figyelmét Üdv Darth Laci BÁ.
Jó , de én rengeteg karaktert inditottam és volt amikor csak átlagosan voltam gonosz és főleg a mellék küldetésekre mentem rá.Amugy , nem akarok senkinek a pédaképe lenni , főleg gonoszkodás terén
Véégre gonosz karakteremmel kijutottam Pergasuról,hihetelen,hogy mennyire utálom azt a bolygót...
Jó , de én rengeteg karaktert inditottam és volt amikor csak átlagosan voltam gonosz és főleg a mellék küldetésekre mentem rá.Amugy , nem akarok senkinek a pédaképe lenni , főleg gonoszkodás terén
Darth Laci Bá: Te csak annyiura vagy gonosz? Hát a sithmesterről a topicban lévő tanács alapítótagjáról sokkal több rosszat feltételeztem. Énnekem a mércém a LEGALJÁN állt. Fekete parázs meg egyéb extra dolog világított.
Ezt a bevétel izét, én szintén el tudom képzelni, sőt én máshogy nem is tudom elképzelni. Handromed Padawan, ami a külsődet illeti:Á, dehogy Nyugi itt szarvad nem fog nőni, ezt garantálom.Ugyhogy bátran kaszabold az ártatlanokat és taszitsd nyomorba a menekülteket
Kár pedig én szerettem volna,ha pl szarvam nőtt volna,vagy szemeim vörösen világítottak volna
Ezt a bevétel izét, én szintén el tudom képzelni, sőt én máshogy nem is tudom elképzelni. Handromed Padawan, ami a külsődet illeti:Á, dehogy Nyugi itt szarvad nem fog nőni, ezt garantálom.Ugyhogy bátran kaszabold az ártatlanokat és taszitsd nyomorba a menekülteket
A társaiddal ne legyél gonosz Padawan, náluk mindig legyen befolyásod.A vörös képhez ,meg gratula, de lesznek méd a társaid is főnyeremények egy plasztikai sebész számara, ugyhogy :nyugi
Ha a gonosz oldalon vagyok valami változik a karakter külsején?
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.