Kérjük jelentkezz be!
Star Wars: Knights of the Old Republic

Star Wars KOTOR 1-2

A világ legjobb Star Wars játéka!
#377350 robibaki 2009. március. 05. 19:02
robibaki
#377198 :: czibiklaszlo (2009. március. 05. 16:41)
Jó-jó Amugy milyen kártyád van? Főleg az érdekel hogy amit Persian_Warrior Mester emlitet , azaz hogy neked is ilyen okokkból nem megy. Ha most valami römi-t kezdesz el............kártyaként emlegetni Az egyik felesleges kardomat bedobom a monitoorrkk-ba Üdv : Darth Laci Bá
Most telepítem az eredetit, elkértrem haveromtól... Majd kiderül ezzel mi lesz!
#377198 czibiklaszlo 2009. március. 05. 16:41
czibiklaszlo
Jó-jó
Amugy milyen kártyád van?
Főleg az érdekel hogy amit Persian_Warrior Mester emlitet , azaz hogy neked is ilyen okokkból nem megy.
Ha most valami römi-t kezdesz el............kártyaként emlegetni Az egyik felesleges kardomat bedobom a monitoorrkk-ba
Üdv : Darth Laci Bá
#377077 czibiklaszlo 2009. március. 05. 06:49
czibiklaszlo
Köszi Mester
Robibaki kicsit szomoru lesz...viszont oorrkk-tesó lehet hogy nagyon-
Azt elfejtettem irni hogy oorrkk- tesónak van a gondja a kártyával
Mindenesetre köszönjük Mester, mert ebből is megtudtuk a lényeget.
Üdv Darth Laci Bá
#376973 Tom.ee 2009. március. 04. 20:41
Tom.ee
Milyen kard ez ? nekem új mondjuk az én kedvencem igaz a 2 ben az ezüst és narancs de ez csak kristály vagy mi ?
Believe in yourself or no one else will!
#376969 czibiklaszlo 2009. március. 04. 20:38
czibiklaszlo
Van valami kártya összeférhetetlenség is.
Erre nem emlékszem pontosan. Talán Persian_Warrior tudja pontosan..bár ő meg nem nagyon jár erre mostanában.
Privátba megkérdezem tőle.
#376922 czibiklaszlo 2009. március. 04. 19:23
czibiklaszlo
Használd egészséggel
A minőséget meg kell fizetni......én a rengeteg vadászatban szerzet lemezek, valami botok eladásából minden megvettem a Yavin-on.
A gatyám is ráment
Üdv
#376456 czibiklaszlo 2009. március. 03. 20:23
czibiklaszlo
Az a egy-két sötét pont ne vegye el a kedvedet...kár kihagyni, mert tényleg izgalmasak.
Persze te tudod .
Azért próbáld meg , mert én nem mondom biztosra hogy nem lehet . csak azt mondom hogy én nem jótékonykodtam
Üdv
#376449 czibiklaszlo 2009. március. 03. 20:15
czibiklaszlo
Van több választási lehetőség, mint gondolom tapasztaltad.
Én azt tanácsolom készits egy mentést és kisérletezges vele, mert én mindig a leggonoszabb megoldást választottam.
Nem mondom biztosra egyébbként hogy sötétedés nélkül megúszható lenne.........de végeredményben ez a végső cél
Üdv
#376393 czibiklaszlo 2009. március. 03. 19:32
czibiklaszlo
Nincs mit....azt hittem hogy csak ennyi
Lehet más is persze..codec pakk, vagy lehet hogy egy sima újratelepités is megoldás lenne.
A mentést előbb kimásolod és max a telepitési idő fáradsága.
Vagy ha nem eredeti , akkor is ...csinál ilyeneket... ..bár nekem eredeti de volt hogy hasonló gondjaim voltak( én simán újraraktam)
Sajnálom Padawan..
Üdv
#376373 robibaki 2009. március. 03. 19:16
robibaki
#376231 :: czibiklaszlo (2009. március. 03. 16:53)
Jobb oldalon találsz egy olyan lehetőséget hogy lapozás. Ott lapozz vissza légyszi a 29 oldalra ( én is most kerestem ki) és ott Citrogosth le irja pontosan. Nekem egy van egyébbként , de mivel másnak volt ilyen gondja azért emlékeztem rá ( valamennyire) Üdv és remélem sikerül majd.
Hát megtaláltam, köszi, de a probléma nem teljesen oldódott meg.... Még mindig fagy, igaz nem olyan sűrűn. Most pl ott fagyott meg mikor csatlakozott a vuki a csapathoz a csatornában, és rámentem h szintlépés és puff... mentve meg nem volt.... Auto mentés meg a csatorna elején volt csak.... XD Csak kicsit idegesítő probléma amugy....XD Nah mindegy, köszi mindent!
#376231 czibiklaszlo 2009. március. 03. 16:53
czibiklaszlo
Jobb oldalon találsz egy olyan lehetőséget hogy lapozás.
Ott lapozz vissza légyszi a 29 oldalra ( én is most kerestem ki) és ott Citrogosth le irja pontosan.
Nekem egy van egyébbként , de mivel másnak volt ilyen gondja azért emlékeztem rá ( valamennyire)
Üdv és remélem sikerül majd.
#376157 robibaki 2009. március. 03. 15:12
robibaki
#376058 :: czibiklaszlo (2009. március. 03. 07:06)
Lehet hogy az egyik magot a feladatkezelőben le kell állitani és ennyi Remélem ezzel megoldodik minden baki Robibaki Várlak Padawan az egyik mag legyen veled!
Köszi!
De most akkor azt mondd meg nekem pls, hogy hogy tudom letiltani az egyik magot a feladatkezelőben?
#376058 czibiklaszlo 2009. március. 03. 07:06
czibiklaszlo
Lehet hogy az egyik magot a feladatkezelőben le kell állitani és ennyi
Remélem ezzel megoldodik minden baki Robibaki
Várlak Padawan az egyik mag legyen veled!
#375926 Tom.ee 2009. március. 02. 20:05
Tom.ee
Hát igen most a fény útját járom ismét
Ja az új végigjátszáshoz új avatar dukál a koribban áttérítése is sok jó pontal gazdagít azért néha összejött néhány gonosz is amikor nagyon felidegesítettek a sithek
Még nem tartok ott de egy jó tippet tudtok, hogy a rakata bolygón a templomban az uccsó terem elötti "csempéken" hogy lehet kihozni a H formár mert nem nagyon szokott sikerülni ja hogy ezt spojlerezni kellet volna majd legközelebb
#375880 czibiklaszlo 2009. március. 02. 19:09
czibiklaszlo
Ezért is jó ez a játék : mindig tud meglepetéseket szerezni
Grat az új avatarhoz
#375871 Tom.ee 2009. március. 02. 19:04
Tom.ee
Na megválaszoltam a saját kérdésem de azért laírom ja és kösz azért
Igen meg lehet találni Griffet ugyanugy csak oda kell caplatni.
egyébként Léna nem mindig a Dantooinon jön most ott jön ahol épp vagy nekem most pont a Kashyyykon jött.
Na minden! eggyes szereplö multja jelene jövöje letudva irány a Manaan még ott is rendet kell tennem
#375858 andrasp 2009. március. 02. 18:49
andrasp
#375607 :: czibiklaszlo (2009. március. 02. 14:44)
Na: ezt nem tudom Viszont Andrasp hátha tudja
hát igen andrasp tudja tudja hogy csak akkor találod ott griffet
#375607 czibiklaszlo 2009. március. 02. 14:44
czibiklaszlo
Na: ezt nem tudom
Viszont Andrasp hátha tudja
#375598 Tom.ee 2009. március. 02. 14:32
Tom.ee
Nem akarok Laci bá Nagyúr ellen beszélni de először érdemes Jedit játszani és igen hüpp énis voltam már Sith de vissza húz a szívem
Kérdés: Ha már kipucoltam mindent a Tatooinon és Manaan kivételével megvan az összes trkép (igen már megszöktem a Leviathánról) akkor ha üres a buckalakós placc akkor is meglehet csinálni Mission bátyusos küldijét ? A többieké már rég megvan ennyire sosem csináltam meg még már csak ö hiányzik.
Az Erő legyen veletek!
#375580 czibiklaszlo 2009. március. 02. 14:04
czibiklaszlo
A bérgyilkosnál annyi a lényeg hogy ha valaki bárhol ad egy adattárolót akkor fogad el.Nekem a Tatooineon szokott ez történni ( többedik alkalommal miután a sivatagot megjárta az ember Sith-e Miután elfogadtad.Ha eljutsz a Manaan-ra akkor mielőtt Rolandhoz bemennél közvetlenül ott a boltok közelében megtalálod az illetőt.Akinél a küldetéseket felveheted.( lényeges hogy egyedül legyél: társak nélkül) Ezután a másik lényeges hogy ne menjél cápát ölni, max a fogoly melleti egyik célszemélyt likvidáld..Ezt jelesd le majd igy tovább........addig ne nyird ki a cápát ameddig nem végeztél és igy mehetsz bolygóról-bolygóra..........majd ha később nem találsz valakit szól és segitek.

@Brillians: magam ellen beszélek , de elsőre legyél jó, mert a sötét oldal egyrészt izgalmasabb, másrészt akciósabb
Ettől függetlenül várlak Padawan
#375333 Brillians 2009. március. 01. 20:16
Brillians
Lehet, hogy mindkettőben... De nem tudni, hogy mit hoz a sors... (Jah és most erősen el kezdtem gondolkozni, hogy Világos v. Sötét legyek...)
#375268 czibiklaszlo 2009. március. 01. 18:46
czibiklaszlo
Lehet hogy csak elmetrükközik
Utána meg :majd jól át állit. Szinte észre se fogod venni
Melyik részben nem fogsz egyébbként átállni?
Leendő Padawan-om
#375230 czibiklaszlo 2009. március. 01. 18:04
czibiklaszlo
Jó játékot Gabif2
Neked már felesleges lenne bármit is mondani.......max annyit hogy vigyázz magadra és beszélj jó sokat.....mindenkivel.