... vagy elég ha ellenőrződ, hogy nem hibás-e valamelyik játékfájl.
Angol nyelvű Steamnél:
Steam --> Library --> Left 4 Dead 2 --> (Jobb klikk) Properties --> Local Files --> Verify Integrity of Game Cache
Magyar nyelvű Steamnél:
Steam --> Könyvtár --> Lef 4 Dead 2 --> (Jobb klikk) Tulajdonságok --> Helyi fájlok --> Játékfájlok épségének ellenőrzése.
Ha valamelyik fájl hibás, akkor azt a Steam lefogja tölteni az ellenőrzés végén.
Nem tudja valaki hogy mi baj lehet a l4d2-vel, megvan steamen de ahányszor elindítom a menüig se jutok el, a töltőképernyőnél kilép újra elindítja. Valami ötlet hogy miért csinálja ezt?(úgy is csinálja hogy kihagyom vagy megnézem az intrót)
Nem tudja valaki hogy mi baj lehet a l4d2-vel, megvan steamen de ahányszor elindítom a menüig se jutok el, a töltőképernyőnél kilép újra elindítja. Valami ötlet hogy miért csinálja ezt?(úgy is csinálja hogy kihagyom vagy megnézem az intrót)
Az általad megadott kódot már aktiválták egy létező steam fiókra, így érvénytelen
Ezt írja ki neki
Mivel te már aktiváltad a játékot, a saját Steam profilodon ezért már nem lehet másik profilnál regisztrálni. Az a baj, hogy valószínűleg a saját Steam accountján keresztül próbálja aktiválni a programot. Mond meg neki, hogy a te Steam fiókodba lépjen be, Akkor elméletileg fel tudja majd telepíteni.
sziasztok! Nem nagyon vagyok otthon a steam-es játékokban ezért lenne egy kérdésem, hogy ugye én egyszer már felinstalláltam a játékot, multiban nem játszottam vele, csak single-ben keveset, steam accountom van, és eladtam másnak a játékot, de az illető nem bírja feltelepíteni, nem engedi neki, valaki segítsen hogy ez miért van, csak egyszer lehet telepíteni vagy mi a megoldás??
Igazából legyen e a te kis titkod de azzal hogy eladtad neki a lemezt csak átverted ugyanis minden steames játékot csak accountostúl lehet eladni ha elakarod.
sziasztok! Nem nagyon vagyok otthon a steam-es játékokban ezért lenne egy kérdésem, hogy ugye én egyszer már felinstalláltam a játékot, multiban nem játszottam vele, csak single-ben keveset, steam accountom van, és eladtam másnak a játékot, de az illető nem bírja feltelepíteni, nem engedi neki, valaki segítsen hogy ez miért van, csak egyszer lehet telepíteni vagy mi a megoldás??
Az alábbi hiba üzit írta ki a L4D2:
two or more add-ons have conflicting files
please check the developer console for more information
Elég sok mindent szedtem le a műhelyből(1Gb), lehet nem szabadott volna ennyit egyszerre..
Vki megoldást javasolni tudna?
nézd végig miket szedegettél le,ha két addon ugyanazt módosítja akkor van ez a hiba,nem kellett volna egyszerre felpakolnod mindent
ha minden kötél szakad akkor töröld az összes addont és rakd őket újra úgy hogy mindig megnézed egy feltelepítése után hogy működik-e a játék,tehát egy adon felrak->játék indít->ha megy akkor kilépés és jöhet a köv addon
Assassinated - What a satisfying word - With five syllables
Tenebra írta: Legalábbis annak idején elég sok volt a gyökér, pedig csak 1-et engedtünk be, mikor nem voltunk 4-en.
Pont tegnapelőtt játszottam két haverommal, versus mód, és a vége az lett hogy kiszavaztattak mindhármunkat a saját sessionünkből. Szóval nem változhatott sokat...
OFFki tudna segíteni privátban, hogy a játékban miképp tudnám beállítani,hogy halljanak engem is miközben játszunk,mert vmiért csak nem áll össze a kép..nos hálás lennék.
Ha van 4 ismerősöd, akivel akarsz játszani, akkor igen. De amúgy nem ajánlom az idegenekkel játszást. Legalábbis annak idején elég sok volt a gyökér, pedig csak 1-et engedtünk be, mikor nem voltunk 4-en. Single miatt meg nem érdemes megvenni, mert dögunalmas és frusztráló a lépesmézA. I. miatt.
Tenebra írta:
Legalábbis annak idején elég sok volt a gyökér, pedig csak 1-et engedtünk be, mikor nem voltunk 4-en.
Pont tegnapelőtt játszottam két haverommal, versus mód, és a vége az lett hogy kiszavaztattak mindhármunkat a saját sessionünkből. Szóval nem változhatott sokat...
Most meglehetősen olcsó a dupla pakk. Eddig még egyik epizóddal sem játszottam (én most hétvégén nem is lenne rá időm). Érdemes rá beruházni?
Ha van 4 ismerősöd, akivel akarsz játszani, akkor igen. De amúgy nem ajánlom az idegenekkel játszást. Legalábbis annak idején elég sok volt a gyökér, pedig csak 1-et engedtünk be, mikor nem voltunk 4-en. Single miatt meg nem érdemes megvenni, mert dögunalmas és frusztráló a lépesmézA. I. miatt.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.