persian warrior egy a gond hogy oldalt ki van írva hogy A.I. disabled vagyis tört verzió
és némelyik tört verzióban van ez a bug hogy az ellenfelek megfagynak vagyis az AI
és ott éppen egy átvezető jelenet lenne mert a combine katonák pont elkapnának mert ők nyitnák ki az ajtót
és emiatt ott nem is fogsz tovább jutni
mert tört
vagy ha sokszor próbálkozol minél gyorsabban akkor pont lehet hogy hamarabb odaérsz mint az AI disabled bekövetkezne
de ved meg eredetiben inkább már nem kerül sokba
ha meg eredeti akkor nem tudom mitől van A.I. disabled
Ne legyetek türelmetlenek. Ha én kibírom akkor Ti is!
MIKOR ADJÁK MÁR KI?!?!?!
NA jó!
Elvileg kapunk hírt róla a héten. Szóval ne aggódjatok.
Én szerintem nem akarják egyből lelőni a poént. De szerintem most indul be az amiről beszéltek.
Hogy a játékos mondja meg mi is legyen. Lehetséges hogy búják a különböző fórumokat és nézegetik ki mit ír róla, és abból vesznek ichletet. Lehet hogy krissz, vagy lacesz a tégla!
Mindjárt kiderül:
"A valve !"
Mindenesetre várom a videot és a hírmorzsát.
Ezt most átadom a Gabe Newell-nek, ugyanis itt üll a mellettem levő gépnél...
Na mindegy, sajnos nem dolgozok a Valve-nél, bárcsak ott dolgozhatnák...
http://hardwired.hu/cgs.php?id=1244 Esetleges megjelenési dátum 8008 utolsó negyedéve!!!!
Ne legyetek türelmetlenek. Ha én kibírom akkor Ti is!
MIKOR ADJÁK MÁR KI?!?!?!
NA jó!
Elvileg kapunk hírt róla a héten. Szóval ne aggódjatok.
Én szerintem nem akarják egyből lelőni a poént. De szerintem most indul be az amiről beszéltek.
Hogy a játékos mondja meg mi is legyen. Lehetséges hogy búják a különböző fórumokat és nézegetik ki mit ír róla, és abból vesznek ichletet. Lehet hogy krissz, vagy lacesz a tégla!
Mindjárt kiderül:
"A valve !"
ez engem is szépen elszivatgatott, nem értem hogyha a játék nyelve magyar, akkor miért kell egy hozzá legfeljevbb az indításkor közrejátszó proginak is magyarnak lennie, de... a magyarosítok legalább rájöttek
még mindig nincs semmi a HL2EP3ról? nem értem, mintha nem is fejlesztenék...
http://hardwired.hu/cgs.php?id=1244 Esetleges megjelenési dátum 8008 utolsó negyedéve!!!!
Rájöttem, hogy amikor magyarosítom akkor a steamet is kellene, és úgy jó lesz, de azért kössz.
ez engem is szépen elszivatgatott, nem értem hogyha a játék nyelve magyar, akkor miért kell egy hozzá legfeljevbb az indításkor közrejátszó proginak is magyarnak lennie, de... a magyarosítok legalább rájöttek
még mindig nincs semmi a HL2EP3ról? nem értem, mintha nem is fejlesztenék...
Nekem egy olyan problémám lenne az ep1, hogy amikor elindítom, kiírja alul, hogy loading egy fél perc múlva kidob a kovetkező hibaüzenettel: PlatformError: module failed to initialize. Nyomok egy OK-ot és kilép. Mi lehet a probléma? Ha valaki tudja kérem segítsen, előre is köszönöm.
Eredeti? Ha igen akkor csináld azt, hogy a jobb also sarokban kilépsz a Steambol és utána ujrainditod a Steamet, akkor letölti hozzá a javitást. Nekem a Team Fortress 2 vel ugyanez volt a gondom.
Nekem egy olyan problémám lenne az ep1, hogy amikor elindítom, kiírja alul, hogy loading egy fél perc múlva kidob a kovetkező hibaüzenettel: PlatformError: module failed to initialize. Nyomok egy OK-ot és kilép. Mi lehet a probléma? Ha valaki tudja kérem segítsen, előre is köszönöm.
emlékszek, amikor én megvettem, alig tudtam kibírni a hazutt, csak bámulta a tokot és bámultam és bámultam, szóval jó választás.
miért nincs semmi új a HL2EP3ról? az EP2ről hónapokkal a megjelenés elött volt egy csomó videó a youtuben
Csak olyan sokáig telepítette, főleg mikor az elején még nem is a lemezről ment hanem a steamen huzta azt a csikot
Végre gyüllött egy kis zsebpénzem és meg tudtam venni az Orange Boxot!!! A régi warezes verziót meg frizbinek használtam! Most már végre tudok a Team Fortress 2-vel is játszani! Istenem de örűlök ennek a játéknak...
emlékszek, amikor én megvettem, alig tudtam kibírni a hazutt, csak bámulta a tokot és bámultam és bámultam, szóval jó választás.
miért nincs semmi új a HL2EP3ról? az EP2ről hónapokkal a megjelenés elött volt egy csomó videó a youtuben
A valve a Steam-el jól be van biztosítva. Amíg az jól megy addig nincs félnivalójuk.
No meg amíg olyan jó játékot csinálnak mint a HL.
Végre gyüllött egy kis zsebpénzem és meg tudtam venni az Orange Boxot!!! A régi warezes verziót meg frizbinek használtam! Most már végre tudok a Team Fortress 2-vel is játszani! Istenem de örűlök ennek a játéknak...
igazából szerintem ez egy nyitott kapú marad, talán a HL2EP3 (mert hát ugye sajnos ez lesz az utolsó eddig bejelentett fojtatás, szóval talán az utolsó) végén egyszerűen elsétál melettüműnk megigazítja a nyakkendőjét, és továbbsétál
Ahogy már korábban is írtam a ep3-nak úgy lesz vége ahogy vége kell hogy legyen egy játéknak.
De valószínüleg hagynak kiskapukat ill. valami fejtörőt ami fentartja az érdeklődést az emberekben a HL iránt. Így szerintem a ep3-ban sem fog több kiderülni G-manről ki is ő igazánból. Szépen vége lesz a ep3-nak. Gondolom a főmufti az overlord lesz. Őt kell majd kicsinálni. Azt jön g-man aki elviszminket aludni. Azt majd X év (nem 10) múlva bejelenti a Valve hogy készül a HL3.
Addig is elleszünk az eddigi részekkel.
Én már egyre kiváncsibb vagyok, hogy ki G-Man, ha egyszer már ilyen képességei vannak!
igazából szerintem ez egy nyitott kapú marad, talán a HL2EP3 (mert hát ugye sajnos ez lesz az utolsó eddig bejelentett fojtatás, szóval talán az utolsó) végén egyszerűen elsétál melettüműnk megigazítja a nyakkendőjét, és továbbsétál
végüis, amikor jelentkezett a black messaba lehetett KB 30-32, azán ugye nem öregedett, végül a HL2 alatt öregszik egy hét és egy napot (mert a lassú teleport egy hétig teleportálta őket DR. cleiner laborjába (vincsesztert kén cserélniük a combinoknak ))
aztán az EP1 egy nap, de, az EP2ben nem volt éjszaka, szóval a még mindig a 30-32re tippelnék (bár akár lehet 27is)
Amikor Black Mesaba ment akkor 27-volt, ezt tegnap ellenőriztem, mivel kiirja a játék elején amikor vonatozunk!
Sz.tem pontosan 33, mivel 27 volt és 6 évig készült a HL2. Tehát a HL2-ben 33, az ep 1-ben 34 az ep 2-ben pedig 35!
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.