Kérjük jelentkezz be!
Half-Life 2

Half-life 2 és epizódjai

A pajszer fémes tapintása a legjobb érzés, ami érhet, és Lamarrnak hívják a kiskutyád? Akkor nézz be!
#342077 Jemax 2009. január. 03. 00:22
Jemax
Ti hány helyen találkoztatok G-mannal a HL2-ben? A videókon kívül a játék közben?
Én most láttam 1 pályán 2x Fel is vettem videóra: itt
Szerk: ... néztem videót a youtubeon sokszor van
#340496 krisz113 2009. január. 01. 16:55
krisz113
#340296 :: ALIEN 007 (2009. január. 01. 10:47)
Na hát nekem nem úgy van a mappa rendszer ahogy azokban a fájlokban van olyan hogy nincs is olyan mappa amit ott írnak és a fiókom se a stemben van hanem van külön egy steamapps mappa és abban akkor most csináljam meg azokat a mappákat amik nincsenek ott vagy mi? Ja és ha az számít akkor elmondom hogy Orange Boxom van.
Üm, nekem is, de ez nem oszt-nem szoroz igazából
Azok a mappák, amik nem léteznek, full-ra átmásolhatóak (Vidd mappával együtt)
Igen, nekem is úgy van a STEAM fiokom, Steam SteamApps és a fióknevemen belül a telepített játékok.
Elég sok cucc van, ha jól emlékszem, amit mappával együtt kell átvinned...
#340296 ALIEN 007 2009. január. 01. 10:47
ALIEN 007
#339953 :: krisz113 (2008. december. 31. 18:40)
NA szóval a teendők listája elég hosszú, kezdem is: Első feladat, megkeresed a STEAM mappádban a STEAM-es neveddel ellátott mappát, ott most akkor vegyük példaképp a HL2-t, ott vannak azonos nevű mappák, mint a magyarosításban, mindent a Magyarosítás mappáiból rakj az azonos nevű mappába, ezek után futtasd a Steam-Hungarian.reg-et, vagy állíts át a STEAM-ban az interfészt Magyarra, ha nem voltam érthető, írj és elmondom részletesebben SZERK: Így visszaolvasva tényleg kicsit érthetetlenül írtam, ha nem tiszta szólj nyugodtan
Na hát nekem nem úgy van a mappa rendszer ahogy azokban a fájlokban van olyan hogy nincs is olyan mappa amit ott írnak és a fiókom se a stemben van hanem van külön egy steamapps mappa és abban akkor most csináljam meg azokat a mappákat amik nincsenek ott vagy mi? Ja és ha az számít akkor elmondom hogy Orange Boxom van.
#339953 krisz113 2008. december. 31. 18:40
krisz113
#339360 :: ALIEN 007 (2008. december. 31. 10:10)
Valaki segítsen nem tudom feltenni a magyarítást se a Half Life 2-höz se az Ep1-hoz se a Ep2-höz
NA szóval a teendők listája elég hosszú, kezdem is:
Első feladat, megkeresed a STEAM mappádban a STEAM-es neveddel ellátott mappát, ott most akkor vegyük példaképp a HL2-t, ott vannak azonos nevű mappák, mint a magyarosításban, mindent a Magyarosítás mappáiból rakj az azonos nevű mappába, ezek után futtasd a Steam-Hungarian.reg-et, vagy állíts át a STEAM-ban az interfészt Magyarra, ha nem voltam érthető, írj és elmondom részletesebben
SZERK: Így visszaolvasva tényleg kicsit érthetetlenül írtam, ha nem tiszta szólj nyugodtan
#339360 ALIEN 007 2008. december. 31. 10:10
ALIEN 007
#337206 :: Jemax (2008. december. 28. 20:14)
Aha jó ezt megcsináltam... De! Visszaraktam magyar nyelvűre a steamet és ugyanaz... ok visszaraktam angolra és így megy... kössz!
Valaki segítsen nem tudom feltenni a magyarítást se a Half Life 2-höz se az Ep1-hoz se a Ep2-höz
#337206 Jemax 2008. december. 28. 20:14
Jemax
Aha jó ezt megcsináltam... De! Visszaraktam magyar nyelvűre a steamet és ugyanaz... ok visszaraktam angolra és így megy... kössz!
#337198 croow 2008. december. 28. 20:06
croow
#337195 :: Jemax (2008. december. 28. 20:03)
És te mit csináltál hogy jó legyen? Mert sokminden le van írva... és hülye vagyok hozzá, meg megpróbáltam de nem ment.
Jemax írta:

És te mit csináltál hogy jó legyen? Mert sokminden le van írva... és hülye vagyok hozzá, meg megpróbáltam de nem ment.

Preda írta:

Na szóval:
1. Átkel állítani magyarról angolra a steamet.
2. Majd katt a File-ra azon belül settings
3. In-game fülecskére katt.
4. Leveszed a pipát az Enable Steam Community In-game-ről és OK
5. Elindítod a játékot és már megy is.

Ezután vissza lehet kapcsolni Community-s cuccot, mert már nemfog bezavarni a magyar nyelv.

Remélem így jó lesz

#337195 Jemax 2008. december. 28. 20:03
Jemax
#337162 Jemax 2008. december. 28. 19:23
Jemax
Nemrég ujjra kellett rakni a gépet ezért minden játékom elszált.
Most kaptam kedvet a Half-Life 2 höz ezért fölraktam az orange boxomat. Utána elinhult a játék, nem volt vele semmi baj. Letöltöttem hozzá a magyarítást, de nem működött, ezért letöröltem. Azóta azt írja ki hogy engine error. meg: a 0x241f94f7 címen futó művelet a 0x0ec8f41c memóriacímre hivatkozott a memóriaterületen nem végezhető a következő művelet: read ...
Már ujjraraktam de az se segített ha valaki tud valamit segíteni szóljon pls...
Köszönöm.
#334797 TOMYKILLER 2008. december. 24. 18:28
TOMYKILLER
Pontosan nem emlékszem rá,de rémlik.
Nem lehet az oldalán kiugrani,vagy a feszítő vassal szétütni?
Elvileg mellette van egy alagút vagy egy pillér.

Kösz és Neked is.
#334795 Lackobacsi 2008. december. 24. 18:25
Lackobacsi
Sziasztok!

A téli ünnepeket a Half Life első részével szerettem volna megkoronázni. Azonban a harmadik pályáról nem tudok továbbjutni.
Egészen pontosan a liftél vagyok, amely a felszínre visz. Ott lenne a helikopteres csetepaté.
Tehát beszállok a felvonóba, elindítom, és a közepén - amikor tölt a gép - megáll a szerkentyű, az életerő meg szépen elfogy. Nem lehet tovább menni. A kérdésem az volna, hogy találkoztatok-e már ezzel a problémával, és ha igen, akkor hogyan orvosoltátok?

A segítséget előre is köszönöm!
Boldog Karácsonyt.
#334523 Preda 2008. december. 24. 11:21
Preda
Na én is rájöttem már a megoldásra egy külföldi fórumon olvastam. Az egyik megoldás úgy van ahogy Krisz írta.

Na szóval:
1. Átkel állítani magyarról angolra a steamet.
2. Majd katt a File-ra azon belül settings
3. In-game fülecskére katt.
4. Leveszed a pipát az Enable Steam Community In-game-ről és OK
5. Elindítod a játékot és már megy is.

Ezután vissza lehet kapcsolni Community-s cuccot, mert már nemfog bezavarni a magyar nyelv.
#334423 krisz113 2008. december. 24. 01:43
krisz113
#334404 :: Preda (2008. december. 24. 00:19)
arby írta: Lenne egy "érdekes" problémám a HL részekkel... Minap megvettem az Orange Boxot, felpakoltam a játékokat belőle. Nosztalgia kedvéért játszani szerettem volna a sima HL2-vel, azonban a játék, mikor a főmenünek kellene megjelenni, kifagy, és bedob egy hibaüzenetet, miszerint az alkalmazás xy memóriaterületre hivatkozott, és ott nem hajtható végre valami. Illetve ad még egy hibaüzit, amiben az áll, hogy "Module failed to initialize." Újratelepítés nem segít. Teljesen ugyanez a probléma a CS: Source-nál is megvan. Feltettem a HL2:EP2-t, és a Portalt is. Ezeknél "csak" annyi lenne a gond, hogy amikor a menüben az achievements gombra kattintok ugyanúgy meghal a játék, néha már csak az újraindítás segít... Viszont ezekkel legalább játszani tudok, míg a HL2 és a CS egyáltalán nem fut... Régebben minden flottul ment ugyanezen a gépen, de most meg nem... Nem értem. Poénból elkértem havertól az egyik warez verziót, azzal is fennállt a probléma. Ha valakinek van bármi tippje mit kéne tennem, akkor kérem jelezze...
Nekem is pontosan ez a problémám! Már mindent próbáltam, de csak nem tudok játszani az Ep1-el. És ugyanez a probléma a HL2 DeatchMatch-nél is. Az Ep2 simán megy... Valaki tényleg nem tudna segíteni?
Üm, magyarosítottátok a STEAM-ot?
A "Module failed to initialize." szöveg nekem akkor jön ki, ha magyarosítva van a STEAM, de a játék nem
Az, hogy már van magyar nyelven is a STEAM, nem tudom, változtat-e a régi dolgokon, de próbáljátok meg magyarosítani a STEAM-ot, vagy, állítsátok vissza Angolra
Nekem a "Module failed to initialize." szöveget ez megoldotta, hiszen valószínűleg azért nem találja azt a "modult" mert a játék angolt keres, amíg a STEAM magyart használ

Az XY memóriaterületes cucc, meg nekem egy másik, de ugyancsak Source motort használó játéknál jött, a Vampire: The Masquerade - Bloodlines-nál, ez azért van, mert a videókarik túl újak.... észrevettem, ha az intrók alatt ledobom kis ablakba, utána vissza, akkor a menüt még behozza ( ) ott levettem ha jól emlékszem valamilyen effectet és ment is Gondolom a kari túl új, ahhoz, hogy még azt használja És mivel a HL2 meg a Vampire: The Masquerade - Bloodlines ugyanazt a Sourcet használja, lehet ugyanez a probléma

Az EP1 viszont már más tészta
Ennyit tudtam segíteni, remélem sikerül

Bár nekem is megvan az Orange Box, még sincs baj, szóval én inkább a STEAM magyarosítást tippelném meg problémaként

SZERK: Az új STEAM-os játékok létrehoznak egy full üres mappát "játék neve_Hungarian" nével, ha a STEAM Magyar, de a játék Angol és ettől máris jó
#332691 z0li 2008. december. 21. 16:18
z0li
nekem ez keltette fel a figyelmemet de csak jövőre jön
#332678 Plaxer 2008. december. 21. 16:11
Plaxer
#332672 :: z0li (2008. december. 21. 16:07)
milyen jó modok vannak hl2-höz ??
Itt nagyon sok jó mod van a HL2-höz szerintem itt nézz körül
#332672 z0li 2008. december. 21. 16:07
z0li
milyen jó modok vannak hl2-höz ??
#325198 Dzséjt 2008. december. 10. 12:59
Dzséjt
Mázlis vagyok (nálam a GTA4 sem szarakszik, és ebben én is az Intel+Nvidia páros meglétét látom), meg is őrülnék, ha a kedvenc játékom nem indulna el Vista alatt.
Az alkotó élet titka az, hogy felnőttkorban is megőrizzük a gyermekkor szellemét.
#325074 Chocho 2008. december. 09. 21:25
Chocho
#325054 :: Dzséjt (2008. december. 09. 21:07)
Nálam a 64 bites Vista alatt is gond nélkül fut a HL2. Nemrég töröltem le a sokadik végigjátszás után, szóval nem az lehet a gond.
Na, ez nagyon érdekes... ilyen nem sok van netszerte. Akkor szerencséd lehet. Vagy az Intel+Nvidia páros az ami segít, bár az erősen atis HL2-nél ez nem túl valószínű...
Gaming is believing.
#324891 Chocho 2008. december. 09. 18:32
Chocho
OFF: Ne floodolj! Ott a szerkesztés gomb.
Gaming is believing.
#324460 basszus..gitár 2008. december. 08. 18:36
basszus..gitár
A Half-life 2-höz van valahol végigjátszás?Most kezdtem vele játszani,de már az első pályán megakadtam,mi lesz még ezután...
A másik kérdésem: A Team fortress 2 állandoan kidobál a szerverekről 5 sec. játék után,valami ilyesmit ír kiecure connection failed...........blabla.A játék eredeti,1 hete vettem.Steamos.
Ha tud valaki segitsen.
#324211 Chocho 2008. december. 08. 13:36
Chocho
Igen dragon, sajnos ebben Xanaxnak van igaza. A fórumokon senki sem talált megoldást. Igazából dühít, mert a játékot még most is forgalmazzák.

XP? Volt sokáig, köszönöm, nem kérek belőle. Ha már DX10-es a kártyám, hát legyen lehetőségem használni. Majd váltok, ha lesz normális Windows 7...
Gaming is believing.