Igen, az Ep1-ben vannak Combine(katona) zombik is. (Zombine.)
Azo egyébként ilyen...izé...Angolban Headcrab-nek hívják, amit kb. fejráknak lehetne fordítani, de ez kissé gagyin hangzik. Egyébként űrlények a Xen bolygóról (vagy dimenzióból? Hogy is van ez?), akárcsak az antlionok és a vortigauntok.
hát szerintem is könnyű...ennyit kell benne csinálni:menni és gyilkolni....
Hát az ep2 a videok alapján jobb lesz.
A hl2 a kedvencem de az ep2 még jobb lesz.
Ahogy látom egy kicsit mentek arra hogy ne legyen teljesen lineáris a játék.
De inkább ezt azzal akrták hogy nagy terek vannak és hogy sok helyre el lehet jutni.
Ez az én koncepcióm, de remélem így lesz. Jó lenn egy kicsit még jobban belemélyülni a hl világába. NA meg a kocsit is meglehetne hajtani.
Remélem nem az lesz mint a hl2-ben hogy csak egyfelél lehet menni az autóval vagy az airboattal. Ahogy mondtam a videokból az tükröződik hogy jól belehet járni az edőt és nem csak egy irányba kell menni.
Egyébként szerintetek mi lesz az ep2 története?
Itt azt is értem hogy mi lesz a kezdő történet és mi lesz a vég történet és hogy miért megy a cél.
Én szerintem az elején ugyen felborolunk a vonattal és majd elmegyünk egy kisebb bázisra. Onnan el kell jutni majd Elihez és Kleinerhez. Közben összefutunk minden egyébbel.
VAgy pedig az elején megyünk Elihezés Dr. Kleinerhez és utána kell eljutni valahova. Esetlegesen Judith-ot megkeresni.
Van még egy két ötletem de azt a későbbiekben fejtem ki.
Drax!
Én nem akarlak piszkálni, de olyan dolgokat mondasz amit szerintem az is észre vesz aki először játszik vele.
Komolyan nem piszkálni akarlak vele, de semmi érdekes nincs abban amit írtál.
Szerintem a HL2 Rohadt könyű végig vinni.
Nem akarok nagyképű lenni de én megakadás nélkül végig vittem.
Vannak szerintem nehezebb játékok is amiben nehéz rájönni merre is kell menni.
Ez igaz,a Half-life 2 sztem sem egy olyan játék ahol meg lehet akadni,aztán gondolkodni,hogy merre is kéne menni meg ilyenek.Komolyabb gondom nekem sem volt a játékkal.
1.Ne lőjj van a gravitációs puska vagy mi és azzal szedj fel minden tárgyat ami sokat sebezz mint például egy fűrész amivel levághatod a gumót a halott fejéről.
2.Mindenhol nézz szét mert a pálya tele van élőholtakkal.
HÁT EZ KOMOLY TIPPEK!
Mondjuk nekem mondhatod mert már ezerszer végignyomtam.
Aztem valami érdekességet akartál.
NA mondjuk már azokból is láttam eleget.
Nézzetek fel youtube-ra.
Van egy két érdekes video.
No meg ott a speed run is.
Az egy idő után uncsi de egyszer meglehet nézni.
Mondjuk én több örömömet leltem a HL1 speed runjában.
1.Ne lőjj van a gravitációs puska vagy mi és azzal szedj fel minden tárgyat ami sokat sebezz mint például egy fűrész amivel levághatod a gumót a halott fejéről.
2.Mindenhol nézz szét mert a pálya tele van élőholtakkal.
Adok 2 tippet a ravenholmos részre.Ha kíváncsiak vagytok szóljatok.
Bocs!
Csak most olvastam a problémádat.
Ha netán még mindig ott tartasz akkor kövit csináld.
Lőd ki először is a két autót.
Az elég könnyen meg van.
A hátsót a hajó mögé bújva a másik ami meg az elején van azt meg úgy hogy gyorsan bemész a padló alá hogy ne tudjon lőni és a kiálló kerekét lőd szét.
Ezután ahol bejöttél ebbe az öbölbe azzal szember lesz egy piros konténer a vízben.
Ha kiszállsz a boatból és oda mész látod hogy van benne két hordó.
Azokat lőd szét
Ekkor kirobban a konténer ajtatja.
Bemész a boattal és átugratsz a ugratón.
Csak itt van ilyan küldi.
4 ballon van. Egy a vízben, egy kint ott melletted és kettő oldalt a csatornában.
Fogd meg őket és az ugrató alatti ketrecbe pakold be őket.
Azt mehetsz is.
Mondok még egyrészt mert lehet hogy itt is elakadsz.
Ez szintén egy ugratós rész.
Azután van miután a helikoptert leráztad.
EGy csövön mentél keresztül.
Miután kiérsz a csatornából bal oldalt lesz egy rámpa mi le van erestve.
A mellett lesz egy ketrec ami előtt van egy kar.
Azt húzd meg. Ekkor leesik a ketrec.
Ezután mögötted a betongyűrük között van egy létra. Ott feltudsz mászni és eltudsz jutni a ketrec fölötti teraszra. Ott van egy mosógép. Azt lökd bele a ketrecbe.
Ekkor felemelkedi a rámpa és ugrathatsz.
Ha gond van szól.
Vagyunk egy páran akik tudnak segíteni.
Egyébként nem piszkálásként.
Rohadt könyű játél a HL2.
Én semmi nehezet nem találtam benne. Feladatok nem nehezek. De a ellenségek sem olyan nehezek.
Na Jó! Hardon még nem mentem vele. De majd egyszer azt is kipróbálom.
De az Easy és a Medium is könnyebb mint más játékokban.
Mondjuk én örültem neki. Nem azért mert így könnyebb volt végigvinni.
Így jobban eltudtam merülni a játékban. És ezért is szerettem meg annyira.
Nem hiába hogy a Kedvenc Játékom!
lived írta:
Ha gond van szólj.
Vagyunk egy páran akik tudnak segíteni.
Köszi. Szólók. Még mindig Eli Vance-hez kell eljutnom. Ott tartok, hogy átugrattam a mosógépes résznél a rámpán, és ott az airboat-tal elmenetem balra. Bejutottam egy lázadó bázisra, ahol egy katona megmutatta, hogy hova kell eljutnom. Egy vortigaunt felturbózta az aitboat-omat, tett rá egy újratöltödő gépágyút (egész hatásos ). Na szóval, ott továbbmentem, és eljutottam egy olyan zárt helyre, ahol van egy nagy roncshajó, két oldalt pedig két rakétalövő autó szórja rám az áldást... Azokat kilőttem, de itt is egy ugratós rész van, csak nem tudom, hogyan kell az ugratóhoz hozzáférni.
Azért csodálkozom, mert megnéztem a HL2 végigjátszást, és ott teljesen mást írnak:
"A mosógépet ami ott van, dobd a liftbe. Ugorj át a rámpán a kerítés túloldalára. Menj előre és keress egy konténert melynek az ajtaját két robbanós hordóval nyithatod ki. Ha ez megvan, menj vissza a járgányodhoz és hajts bele a konténerbe és menj az ugratóhoz. Menj egy kicsit majd egy helikopter fog megjelenni. Menj a kapuhoz, mássz fel a létrán és tekerd el a kereket. Megint egy ugratós rész lesz. Ugrass fel az épületre és menj be. Menj át a hídon G-Man irányába és nyisd ki a zsilipet, majd ugorj megint át azon is."
Lehet, hogy csak én tévedek el az útvonalon? Nem értem...
Sziasztok, elakadtam a HL2-ben. Ott tartok, hogy megszereztem az Airboat-ot, és elérkeztem arra a helyre, ahol a hídról dobnak le felszerelést. Itt nem tudom, hogy mit kell csinálni. Ugye van egy nagy medenceszerűség, ahol egy V alakban valami hídszerűség található. Nagyjából rájöttem, hogy át kéne ugratnom a túloldalra, de fogalmam sincs, hogyan tudnám ezt végrehajtani... Mit kell itt csinálni?
ott van a Counter Strike
az Valve és elég kól kerestek azon az egy játékon
de igazából a Half-Life a játékuk a CS-t csak kiadják de jót kaszálnak vele
szóval nem csak a HL az egyetlen gémjük
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.