csak a letöltés hez vagy a játék hoz is?
JA ÉS AKOR A PGO ROL IS LE LEHET TÖLTENI HA JOL TUDOM?
"Önállóan nem jelenik meg, csak Half-Life 2: The Orange Box keretein belül."
ez van a kis rublikájában!
Ami a rublikában van az azt jelenti,hogy a játék nem fog külön dobozban megjelenni,szal elvileg nem fogod a tescoban látni a Portalt magában. Csak az Orange boxban van,de gondolom ha Te csak a Portalt akarod végignyomni,akkor csak azt rakod fel.
csak a letöltés hez vagy a játék hoz is?
JA ÉS AKOR A PGO ROL IS LE LEHET TÖLTENI HA JOL TUDOM?
"Önállóan nem jelenik meg, csak Half-Life 2: The Orange Box keretein belül."
ez van a kis rublikájában!
Hát a Half-Life demojával fix, hogy nem lehet Portalozni mivel két külön játék.
A Portal megy magától is, pl.: le lehet szedni a Steam-ról is, de benn van az Orange Box ban is. A Portal indításához viszont feltétlen szükséges a net a Steam miatt.
nos...ezt a kérdést nem éppen értem, végigvitted már? mert csak egyes pontokon, és csak a HL2, és az EP1ben van,
ha viszont azt kérdezed hogy, hogyan kell kódal megcsinálni, azt nem tudom
Nem tudjátok a modokat(konkrétan a Riot Act-ot) hogyan kell telepíteni mert feltelepíti de nem működik.
nos...ezt a kérdést nem éppen értem, végigvitted már? mert csak egyes pontokon, és csak a HL2, és az EP1ben van,
ha viszont azt kérdezed hogy, hogyan kell kódal megcsinálni, azt nem tudom
Tudja valaki hogy kell előhívni a konzolt? Me nekem nem jön be a nullára (az opció beállításável és anélkül sem). Csak a kék gravy gun kéne a suórakozáshoz.
Na, most segítsetek, teljesen tanácstalan vagyok:
"The MSS DLL file is installed in the Windows or Windows system directory- it must be installed in the application directory."
most mit kezdjek?
ez steam frissítésel jött le? ha igen akkor gáz van, mikor írja ki?
ÁÁÁÁÁ ő túl kemény ehez a szerephez,első fél órába lerendezné az egészet,és folytatás se lehetne
Na, most segítsetek, teljesen tanácstalan vagyok:
"The MSS DLL file is installed in the Windows or Windows system directory- it must be installed in the application directory."
most mit kezdjek?
Rendező-Uwe Boll
Gordon-Chuck Noris
Axyl-Kiszel Tünde
Na jó most komolyan,na rendező-Fincher
Gordon-fuha na ez nem könnyű- komolyan nem tudom
és "mell"ette-Naomi Watts
Krisz-ja,ahogy mondod-de a Valvr sajnos nem erről hires
A film-na ez vagy egy mega bukás-vagy mega siker lenne,mondj egy olyan szinészt,akit el tudtsz képzelni Gordon szerepére ,és végig játsza a fimet,egy nem nyög ki egy szót sem
nos, igen tényleg ez lehet a legnagyobb probléma, egy játékban még csak...csak meglehet csinál hogy a főszereplő egyszersem nyög oda semmit,
aztán ott van a vagy bukás vagy siker, ettől minden játékból készűlt filmnél kell félni
a színész? hm.... jó kérdés, talán az az ember aki játsza a DR.houseban, houset.
ha ti rendeznétek a filmet, ti kiket választanátoka szerepekre? akármelyikre
Krisz-ja,ahogy mondod-de a Valvr sajnos nem erről hires
A film-na ez vagy egy mega bukás-vagy mega siker lenne,mondj egy olyan szinészt,akit el tudtsz képzelni Gordon szerepére ,és végig játsza a fimet,egy nem nyög ki egy szót sem
Én azt csináltam ott hogy ki a kocsiból gravigun elő törpe kilő aztán kocsiba vissza a törpéig megint ki és tüz újra.A helikopternél meg lazán lerakod a kocsit a híd alatt még a load elött visszamész a törpéig a vonatok alatt törpe megfog gravigunnal kilö és vissza.
hellboynak: sajnos számítottam arra hogy ez lesz a válasz
szeva raikoh , nos reménykedek hogy a valve mozgosít valami eddig zsebben tartott tartalékot, és még karácsony elött játszhatok a z új HL2EPvel, még legroszabb rémálmaimban sem gondolok arra hogy az EP3 2009ben jön ki.
ráadásúl talán ha vége a HLeknek elkezdik a filmet, annak nagyon örülnék
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.