nos igen főleg a HLek világában
tegnap unatkoztam, és HL2EP2-ztam, és valami nagyon nagy baromság jutott az eszembe, egy a HLek világában vitatott dologban, Gmanel kapcsolatosan:
mi van ha Gman maga Gordon, talán a G is ezt jelenti, csak éppen öreg, de ez így csak fikció lenne, hiszen Gordon nem ilyen kozmikus ember, de lehet hogy a borelais fedélzetén megtalálja a portalt (ugyebár HL2EP3) és felturbózza, ezért most segít régi önnmagának. na...?
Az első részben 27 éves, ki is írja az elején. Azóta meg állítólag nem túl sokat öregedett...Az igaz, hogy öregnek néz ki, de hát vannnak furcsa dolgok a világon, mi?
nos igen főleg a HLek világában
tegnap unatkoztam, és HL2EP2-ztam, és valami nagyon nagy baromság jutott az eszembe, egy a HLek világában vitatott dologban, Gmanel kapcsolatosan:
mi van ha Gman maga Gordon, talán a G is ezt jelenti, csak éppen öreg, de ez így csak fikció lenne, hiszen Gordon nem ilyen kozmikus ember, de lehet hogy a borelais fedélzetén megtalálja a portalt (ugyebár HL2EP3) és felturbózza, ezért most segít régi önnmagának. na...?
Az első részben 27 éves, ki is írja az elején. Azóta meg állítólag nem túl sokat öregedett...Az igaz, hogy öregnek néz ki, de hát vannnak furcsa dolgok a világon, mi?
pontosan... erre gondoltam. Persze csak tippek, hiszen ha úgy nézzük gordon már majdnem 50 éves, csak éppen a HL1 és HL2 között nem öregedett, hála Gmannak
na ez az a pillanat amikor pipa vagyok a torrentes oldalakra és tálsaikra.
Amúgy helló, kicsit nehéz volt megtalálni a topikot, az "összevonás" miatt.
Multkor beszélgettem messi19el, és valahogy feljött hogy Gordon hány éves, messi19 szerint 40, de szerintem max 30, szerintetek?
Úgytudom hogy a key-ről egy képet el kell küldeni a steam-nek és küldenek egy újat nagyon nem vágom ezeket.
De én is megrendeltem az ob-t de ha ilyen baja lesz nekem is akkor szét fog vetni a düh....xD
na ez az a pillanat amikor pipa vagyok a torrentes oldalakra és tálsaikra.
Amúgy helló, kicsit nehéz volt megtalálni a topikot, az "összevonás" miatt.
Multkor beszélgettem messi19el, és valahogy feljött hogy Gordon hány éves, messi19 szerint 40, de szerintem max 30, szerintetek?
Pff... Most de nagyon ki van kattanva az agyam!!! Megvettem az Orange Boxot, és mikor serényen telepíteni akartam, a kedves Steam közölte velem, hogy a full legális serial numberemet már használja valaki!
Nem tudja valaki mit kell tenni ilyenesetben? 11 rugóm bánja a dolgot :@
Úgytudom hogy a key-ről egy képet el kell küldeni a steam-nek és küldenek egy újat nagyon nem vágom ezeket.
De én is megrendeltem az ob-t de ha ilyen baja lesz nekem is akkor szét fog vetni a düh....xD
biztos ez a HL2k lényege, eljuss a boeralisera (vagy mi, ezt sohasem tudom megjegyezni) és rákerülj a tablóképre
Pff... Most de nagyon ki van kattanva az agyam!!! Megvettem az Orange Boxot, és mikor serényen telepíteni akartam, a kedves Steam közölte velem, hogy a full legális serial numberemet már használja valaki!
Nem tudja valaki mit kell tenni ilyenesetben? 11 rugóm bánja a dolgot :@
Először is szeretnék köszönetet mondani pár dolognak; A Valve -nak, hogy feltalálta HL2-t és epizódjait, ami miatt én megvettem, azt a bizonyos kis csinos doboz-t, s azt a meglepetést amit a telepítés után; - a Portal nevezetű játéka _végén_ (vége előtt pár perccel) okozott nekem.
S amit szeretnék megosztani velettek: ugyanaz a meglepetés ami engem sok kísérletezés után meglepett.
Én csak egyvalakit hiányolok: Hol van Gordon Freeman???
nos nincs valakinek fent az OBs verzió? mert most nekem nincs fenn, csak az EP2, akinek fent van az írja meg hogy vannak-e abban is archiementek,
Először is szeretnék köszönetet mondani pár dolognak; A Valve -nak, hogy feltalálta HL2-t és epizódjait, ami miatt én megvettem, azt a bizonyos kis csinos doboz-t, s azt a meglepetést amit a telepítés után; - a Portal nevezetű játéka _végén_ (vége előtt pár perccel) okozott nekem.
nos, ez a törpés archiement, elég jó ötlet (meg úgy a többi is) sokkal többet játszottam miattuk vele, de az Obs HL2,EP1be is jó ötlet volt berakni ilyeneket
krisz113 írta:
az Obs HL2,EP1be is jó ötlet volt berakni ilyeneket
A HL2-be és EP1be hol vannak? Hivatalosan biztosan nem, mert stat sincs róluk. Ez valami mod?
krisz-ezt márt próbáltam párszor,de soha nem sikerült-meg nem is fog,öszintén megnézném azt a valakit aki képes rá!!!!
szerintem ez direkt van, csináltak valamit, ami végigvihetetlen, hogy ellegyél vele,(amúgy ismerek valakit aki dicsekedett hogy kóddal megcsinálta, de szerintem az semmi)
Van olyan hogy az össze antlion hernyót likviálni kell. Azt van amikor a Dog-al versenyzel, akkor le kell győni. Azt van olyan hogy 30 ellenséget el kell csapni.
Ezekről tudok.
ja, és a legnagyobb nehézséget okozó (máig nem sikerül) vidd végig úgy a játékot hogy csak EGYSZER lőssz a játék alatt (Gravity gun, rakétavető, használható)
Van olyan hogy az össze antlion hernyót likviálni kell. Azt van amikor a Dog-al versenyzel, akkor le kell győni. Azt van olyan hogy 30 ellenséget el kell csapni.
Ezekről tudok.
nso... ez nem éppen dolgok megtalálása, de pl, amikor bementek alyxékkal abba a szobába, ahol a judittos videóból látunk még részletet, van egy ráccsal elzárt terület, vágj be egy gránátot, az eltakarítja azt ami nem kell, ezekután pakolj ki mindent, amíg nem találsz egy HL1es HEVtöltő állomást.
de persze vannak végrehajtandók is: üss el 30 élőlényt a kocsiddal, vagy győzd le DOGot a fehér erdő felé vezető úton (amikor versenyeztek)
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.