Saját teóriám G-Manről: Semmi köze Freemanhaz se semmi máshoz(kivéve ugye,hogy Freemant terelgeti).A játékfejlezstők csak egy húde titkos,nagyhatalmú karaktert akartak és k ennek eredménye G Man és eddig azért nem tudtunk meg róla semmit,mert még gondolkoznak azon,hogy mi legyen a története.
ÉN a nagy várakozást a Synergy 2.6os béta bácsival töltöm, aki nem ismerné annak elárulom, hogy ez egy coop mód a gémhez, naon tuti. Spannal már majdnem végigtoltuk,és az egész gém+ ha jól tom még az ep1 is jó hozzá, minden benne van elvégre a scriptek és hasonlókat kicsit átalakítva használja + kicsi.
Tök jó főleg ha vagyunk vagy 10en , a motorcsnóakos résznél meg az ilyeneknél mindenkinek scriptelődik egy jármű vagy gravigun ilyesmi _
extra fegyver is van, pl egy fénypisztoly, ezt mondjuk az impulse 101es kóddal találtam meg
téged nem láttalak már valahol? half-life2.hu?
amúgy a mód tényleg benga, csak fel kelett rakjam hozzá az ep1et, mert az ep2-es source motor már nem jó hozzá, mert túl új, se baj megérte
ÉN a nagy várakozást a Synergy 2.6os béta bácsival töltöm, aki nem ismerné annak elárulom, hogy ez egy coop mód a gémhez, naon tuti. Spannal már majdnem végigtoltuk,és az egész gém+ ha jól tom még az ep1 is jó hozzá, minden benne van elvégre a scriptek és hasonlókat kicsit átalakítva használja + kicsi.
Tök jó főleg ha vagyunk vagy 10en , a motorcsnóakos résznél meg az ilyeneknél mindenkinek scriptelődik egy jármű vagy gravigun ilyesmi _
extra fegyver is van, pl egy fénypisztoly, ezt mondjuk az impulse 101es kóddal találtam meg
jó lenne mert naaaaaaaaaaaaagyon jó játék, mondjuk rövid , talán ha mellé raknánk az EP2t elérné az elfogadható hosszúságú játék címet, de az EP3, istenem csak jönne már róla valami hír.
EP 3...... Hát, Krisz, arra még várnod kell, nem is keveset.
Talán mégis ki kéne próbáljam az Ep1-et? Amit mellesleg tőled kaptam szülinapomra?
jó lenne mert naaaaaaaaaaaaagyon jó játék, mondjuk rövid , talán ha mellé raknánk az EP2t elérné az elfogadható hosszúságú játék címet, de az EP3, istenem csak jönne már róla valami hír.
ja, az
az EP1ben sem hagyták ki: a parkoló ház is épp olyan benga mint rawenholm
de az EP2ben legfeljebb azt néztem ehez hasonlónak amikor az udvart kell kipucolni a három autolövegtől, amik éppen a zombikat lövik(bár akkor sem kelett foglalkozni a zombikkal)
Talán mégis ki kéne próbáljam az Ep1-et? Amit mellesleg tőled kaptam szülinapomra?
ja, az
az EP1ben sem hagyták ki: a parkoló ház is épp olyan benga mint rawenholm
de az EP2ben legfeljebb azt néztem ehez hasonlónak amikor az udvart kell kipucolni a három autolövegtől, amik éppen a zombikat lövik(bár akkor sem kelett foglalkozni a zombikkal)
Ja az ot a kedvencec részem,ugye azene amikor ki jössz az alagútból,na meg jönn a "gránátall köszönök be az ablakban kukucskáló népnek",ettől már csk a híd jobb,meg a citadell,áá marhaság az egész jóó
az összes HL2 (HL)jó, úgyhogy minek ezen veszekedni
Ja az ot a kedvencec részem,ugye azene amikor ki jössz az alagútból,na meg jönn a "gránátall köszönök be az ablakban kukucskáló népnek",ettől már csk a híd jobb,meg a citadell,áá marhaság az egész jóó
Itt olyat is olvasvashatsz, ami ploiler, ezért csak akkor futsd végig, ha kivitted az EP 2-őt!
Az EP 3 az északi sark körül fog játszódni, de erre ne vegyen senki mérget. Az EP 2-ben, Alyx megmutatja, mi van azon az adathordozón, amit a Citadellából hoztak. Az eddigi ismereteink szerint csak annyi van a videóban, hogy Judith beszél, majd a Combine megtámadja a csapatát és a nyakukba szedik a lábukat. DE, ekkor jön az újdonság. Egy elfeledett hajó, a Borealis képe tűnik fel, amit mindenki elveszettnek hitt. Valószínűleg a Combine támadáskor az Aperture Science (a Black Mesa "ellenlábasa", ellentéte, lásd Portal) ide rejtette a technológiáját, ami most kell mind a lázadoknak, mind a Társulásnak. A hajó elhelyeszkedését csak páran tudják, és ebből bizony a Combine kimaradt, ezért "szívják el az agyát" az EP 2 végén Eli-nak, mivel ő is tudja a koordinátákat. Tehát röviden: északra mentek a helikopterrel és ott harcoltok, valószínűleg a portal technológiáért. Érdekel mien lesz az észeki környezet és hogy ott kik laknak.
A színes probléma meg oldódott hála az égnek de megint baj vanAnnál a résznél amikor a vasútállomáson kell az embereket ki menekíteni az utolsó csoporttal be menekülünk egy kis szobába amit Alyx lezárt és ott nem történik semmi csak áll mindenki Már a boltba is telefonoltam,hogy nem e lehet crc hiba miatt vagy ilyesmi de azt mondták,hogy nemA pályát át ugranám de nem jön be a console hiába írtam be az exe hezHa van valakinek valami ötlete pls segítsen vagy ha tudna egy olyan mentést adni ami azután a rész után van azt nagyon meg köszönném
LOL bug miatt nem tudtam tovább haladni, Alyx beragadt....na mind1 most jó, úgyh. minden ok.
A színes probléma meg oldódott hála az égnek de megint baj vanAnnál a résznél amikor a vasútállomáson kell az embereket ki menekíteni az utolsó csoporttal be menekülünk egy kis szobába amit Alyx lezárt és ott nem történik semmi csak áll mindenki Már a boltba is telefonoltam,hogy nem e lehet crc hiba miatt vagy ilyesmi de azt mondták,hogy nemA pályát át ugranám de nem jön be a console hiába írtam be az exe hezHa van valakinek valami ötlete pls segítsen vagy ha tudna egy olyan mentést adni ami azután a rész után van azt nagyon meg köszönném
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.