A kristály az amin át jöttek azok a szörnyek?? Amúgy az 1-ben nem ellenünk voltak villám vagy milyen kezűek??
DE!
Pontosan.
Elvileg az a történet, hogy a Combine lerohanta valamikor a Xen bolgyót és rabszolga sorsba döntötte a vortikat, amik a xen bolygó lakosaik mint földön az ember. Aztán a HL1-ben a combineok a Vortikat használták fel hogy a földet lerohanják, amit aztán mi megkisérelünk megállítani. A többit már tudod.
De ha kell még info szólj, tudok még egy két dolgot. DE NEM mindent. pl: "Ki is Gman? "
G-manus titkát szerintem most még a Valve se tudja. Talán valamit majd a HL3-ra kitalálnak valamit.
Szerintem a ep3-ban már többet fogunk tudni róla. Azért nem hiszem hogy a Valve is a végtelenségig akarják húzni. A HL3 meg még nagyon messze van.
A ep3 valszeg jóval hosszabb lesz mint az ep2 pont amiatt hogy jó pár kérdésre kapjunk választ, de valszeg sok kiskaput nyitva fognak hagyni az esetleges folytatások miatt. De nem fogják csak úgy ott hagyni hogy aztán évekig várjunk. Az ep3 mondhatni egy záró darab lesz amibe félig meddig fel is világododunk. Amit lejebb leírtam azt se hiszem hogy véletlenül csempészték bele az ep2-be. Tudják hogy az emberek tűkön ülnek.
Hát igen az alap zombi tényleg nem nagy ész pláne nem nagy ellenség. Juj emlékszem mikor az EP2-ben a csaj fentről fedezet míg mi mentünk lent és volt egy kis ház aminek a tetejét lelőve meg tizedelte a zombikat. Gondolom áhh csak pár van azokat lecsapom feszítővassal az meg ott a sarokban meg rács mögött van nem fog bántani. Leugrok kinyilik két ajtó vagy három robbanás és telis tele a szoba zombikkal hát ott anyáztam rendesen Én komolyan pokolnak irtam a pókot??
drekorig: az aláírásodba linkelt vidin szét röhögtem a vejem
BOKK: DE NAGYON IS HARAGSZOM!!!
Semmi baj!
Én csak mondtam valamit. Már annyi mindennek elmondtunk G-manust hogy én csak egy újabb teóriát adtam elő. Már franc se tudja hogy ki ő. Szerintem már a Valve se tudja.
A combine katonák emberek. Már a HL2-ben is láthasz róluk képet de az ep1ben ép agymosás közben is megfigyelheted őket.
Az advisoroknak én is oda pörkölnék. Egyébként ha megnézitek a földi advisoroknak is van egy földi vezetőjük. Legalább is aki Breen-el beszélt és ep1-ben feltünt a monitorokon, az máshogy néz ki mint az ep2 beliek. Valszeg az lehet a "főnök" ill. lehet hogy az kiszívta Breen agyvelejét, mert ugye mondta hogy kell gazda test Breenek. De miután nem portál így gondolom nem akarták veszni hagyni az öreget de megbeszülni se becsülték meg, így aztán üdítő lett Breenből.
Hát igen az alap zombi tényleg nem nagy ész pláne nem nagy ellenség. Juj emlékszem mikor az EP2-ben a csaj fentről fedezet míg mi mentünk lent és volt egy kis ház aminek a tetejét lelőve meg tizedelte a zombikat. Gondolom áhh csak pár van azokat lecsapom feszítővassal az meg ott a sarokban meg rács mögött van nem fog bántani. Leugrok kinyilik két ajtó vagy három robbanás és telis tele a szoba zombikkal hát ott anyáztam rendesen Én komolyan pokolnak irtam a pókot??
drekorig: az aláírásodba linkelt vidin szét röhögtem a vejem
Amúgy nektek mi a véleményetek a pokolról azaz fejpók, fejrágó(jó pár nevet hallottam). Én például undorodom tőlük és irritálnak is ,de azért csak át tudom magam rágni rajtuk ha nagyon muszáj.
A Combine katonák emberek akik úgymond behódoltak félelemből mert ugye botlábuak lettek volna (aszem) és akik Breen halála után is harcolnak azok meg megszokták a hatalmat (sztem)
Akkor mi?
A combine-ok nem hódoltak be, nem volt választásuk. Agymosás. Implantátumok. Semmi szabad akaratuk nincsen. A combine mindig ezt csinálja, ha nézed a csapatait is mennyire változatos: striderek, gunshipek, hunterek... félig organikus, félig robot lények. Valamikor biztos ezek is saját bolygójukon saját akaratuk szerint éltek. A combine, minden egyes meghódított világról átalakítja a legerősebb fajt, hogy aztán majd őt szolgálja.
verneskrisztian: szerintem minden pillanata ilyen király, az egész egy interaktív mozi, hangulatában köröket ver a sima HL-ra. Csak Freeman ne lenne egy némalevente, mert néha nagyon kiábrándító tud lenni. Ott van Alyx is, szegény próbál beszélni vele, ő meg csak bámul ki a fejéből. Nem lehetett nagy szerencséje a nők terén
A Combine katonák emberek akik úgymond behódoltak félelemből mert ugye botlábuak lettek volna (aszem) és akik Breen halála után is harcolnak azok meg megszokták a hatalmat (sztem)
Akkor mi?
Hát azok után amit a EP2 végén véghezz vittek,még szép hogy!!!!!!!
Kegyelem mentes talik lesznek remélem,óó édes bosszú
Kicsit vissza térve G-Man-re,mi van ha ő nem ember,se más faj??
lived semmi harag ,de sztem ez az eddigi lesz hülyébb feltételezés. G-manus már az 1-ben is volt és ott nem volt Conbino (vagy legalábbis azokat az embereket én terroristáknak néztem). És ha az emberek majd nem el verik őket akkor egy felsőbb elme miért ne?? Engem viszont azok a hatalmas hernyó szerű izék jobban izgatnak.
Az advisorok, az pedig - legalábbis szerintem - egyszerű: a combine kihelyezett parancsnokai, "tanácsadói", akik a combine sereget irányítják. A kommentár módban van is utalás, hogy az ep3-ban komolyabban is beléjük kötünk majd és nem csak tétlen nézői leszünk az eseményeknek.
lived semmi harag ,de sztem ez az eddigi lesz hülyébb feltételezés. G-manus már az 1-ben is volt és ott nem volt Conbino (vagy legalábbis azokat az embereket én terroristáknak néztem). És ha az emberek majd nem el verik őket akkor egy felsőbb elme miért ne?? Engem viszont azok a hatalmas hernyó szerű izék jobban izgatnak.
Ez az, mert ő okozta ezt, ő adta azt az anyagot, ami a portál megnyitotta, de később pedig a combine ellen küldd minket ...
Ide megtalálta a kulcsot.
Akkor még se kacsa volt.
Hát G-manust én sem értem.
Szerintem egy harmadik fajhoz tartozik, akik minket használnak fel hogy a combine erőket lemészáruljuk. Lehetséges hogy van egy nép ami a combine elnyomás alatt van. G-man is közéjük tartozik, akinek sikerült kimenekülnie. Lehet hogy Xen-t azért akarta hogy felszabadítsuk, mert tudta hogy csak a Vortik segítségével tudjuk legyőzni a combinokat és felszabadítani az ő népét.
Szerintem Gman nem ember. Valami lény ami emberi külsőt vett fel.
Nem baj h van ilyen kiadás mint az orange box mert tök jó csak olyannak szar akinek megvan már belöle pár dolog és mondjuk csak a TF2 meg az Episode 2 kéne .. és én speciel ilyemsi helyzetbe vagyok és nekem az lenne az aktuális ha dobozosba meglenne mert a letöltés jódolog de szmtem nem imndenki tudja ugy megoldani... ugyhogy várom h esetlegesne dobozos verzióba is napvilágot látnak majd
Nem tom ki hogy mit tud a HL történetéről - legyen az 1, a 2 vagy a ep-k és más iratokról amik a neten találhatók - én már teljesen össze vagyok zavarodva.
Már sokadszorra játszom végig az ep2-őt. De most magyarosítást tettem fel aminek köszönhetően jobban megértettem ill. jobban is figyeltem dolgokra.
Nos hát!
Amikor Alyx-et támasztják fel a Vortik meg jelenik nekünk G-man. Ugye mondj a dolgokat. Mondja hogy ő mentette ki Alyx-et anno Black Mesa-ből és azt mondja Alyxnek hogy mondja meg apjának hogy Készüljön fel váratlan következményekre. Ezt aztán el is mondja Alyx Elinek aki a mondat hallatán majdnem elájul. Miután kiküldi Alyxet, azt mondja hogy egyszer már hallotta ezeket a szavakat Black Mesa-ban egy régi ismerőstől. NA ITT AKADTAM EL ill. világosodtam fel.
Először azt hittem Breen a közös ismerős, de most meg az jött le hogy Gman az. Vagyis Eli ismeri Gmant.
Mondta hogy ő mentette ki Alyx-et és azt is mondta hogy most meg szavakat ad a szájába. Itt kiderül hogy elvileg ő adta oda a Xen kristályt. Majd azt mondja Eli hogy csak a saját érdekeit nézi.
Én nem értem már.
Ez a Gman valami keverő lehet.
Csak kihasznál minket.
Hát jah, remélem az EP3-mal nem csinálják meg (mittommén Orange Box 2, vagy Black Box), még az "elajándékozomúgyiskarácsonyvan" dologgal együtt se volt tisztességes húzás.
Nem baj h van ilyen kiadás mint az orange box mert tök jó csak olyannak szar akinek megvan már belöle pár dolog és mondjuk csak a TF2 meg az Episode 2 kéne .. és én speciel ilyemsi helyzetbe vagyok és nekem az lenne az aktuális ha dobozosba meglenne mert a letöltés jódolog de szmtem nem imndenki tudja ugy megoldani... ugyhogy várom h esetlegesne dobozos verzióba is napvilágot látnak majd
Hát jah, remélem az EP3-mal nem csinálják meg (mittommén Orange Box 2, vagy Black Box), még az "elajándékozomúgyiskarácsonyvan" dologgal együtt se volt tisztességes húzás.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.