Szasztok !
lenne egy problémám
hosszú idő után elővettme ujból a half life 2-et felraktam de már elfejtelttem a régi regisztrácios cimemet és jelszavamat amivel megcsinátlam a gamet,ha most cisnátlam egy új fiokot ahhoz milyen modon rendelhetme hozzá a kodomat ami az előző fiokomhoz van? mert itt néztme a steam magyar support részét de épp fejlesztés alatt van és szeretném tudni h tudnám ujból megodlhatóvá tenni h müködjön..aki tud segiteni az kérem irjon Pv-t üzit thx előre is
Hát azt sehogy... Ha egyszer egy kódot hozzárendelsz egy fiókhoz akkor az ottis marad. Hát pontosan nem tudom már hogy van Steamnél ez de ilyen elfelejtett jelszó cuccal próbálkozz meg, de ahozz kéne tudd az accountod nevét. Mást nem nagyon lehet csinálni...
Na tessék! Asszem vége az E3-nak és még mindig semmi az Ep3-rol, ha még semmi info nincs rola akkor mikor fog megjelenni??? 2019-ben?
Szasztok !
lenne egy problémám
hosszú idő után elővettme ujból a half life 2-et felraktam de már elfejtelttem a régi regisztrácios cimemet és jelszavamat amivel megcsinátlam a gamet,ha most cisnátlam egy új fiokot ahhoz milyen modon rendelhetme hozzá a kodomat ami az előző fiokomhoz van? mert itt néztme a steam magyar support részét de épp fejlesztés alatt van és szeretném tudni h tudnám ujból megodlhatóvá tenni h müködjön..aki tud segiteni az kérem irjon Pv-t üzit thx előre is
Emberek!
Nem sokára megtudunk valami(cské)t az EP3-ról!
Talán már a mai napon.
Elkezdődött ugyebár az E3.
Remélem nem kell sokáig várni és már ma kapunk egy kis ízelítőt belőle.
nemlenne rosz.
nézegetem a PGOt, rámegyek a half-life2 galériákra, és találtam valami tök jó programot a Fake Factory's Cinematic Modot, itt még régebbi verziórol vannak képek, de ember, az EP1-2 höz nagyon élethű textúrákat hoztak létre, bár néha nekem nemtetszett hogy nagyon eltértek az eredeti karaktertől, mindenkinek csak ajánlani tudom
Emberek!
Nem sokára megtudunk valami(cské)t az EP3-ról!
Talán már a mai napon.
Elkezdődött ugyebár az E3.
Remélem nem kell sokáig várni és már ma kapunk egy kis ízelítőt belőle.
Deamon Tools van a gépeden? Mert én ugy hallottam, hogy ez a hiba akkor a leggyakoribb, ha a Deamon Tools 3.xx verzioja fenn van. A 4.xx verziokkal már nincs ez.
Hali!
Van egy kis problémám a Half-Life 2-vel. Az a baj, hogy ha játszom, egyszer csak úgy dönt a játék, hogy kinyírja az AI-t. Vagyis kijön az AI_DISABLE felirat, és minden karakter befagy. Tudom, hogy ez a hiba a feltört verziókon jelentkezik és ez a fő problémám, hogy nekem bolti az Orange Boxom van.
Na már most, egyrészt mi a megoldás? (A konzolos AI_DISABLED 0-ról tudok, de nálam a konzol cseszik előjönni - bár lehet, hogy rosszúl próbálkozom, elméletben a 0 vagy az ö az, ami előhozza, úgy tudom.)
Másrészt, miért lehet ez, ha egyszer eredeti a játékom? Lehet az a probléma forrása, hogy eredetileg a játékot XP-re telepítettem, majd közben átváltottam a Vistára, de az új op-rendszeren csak reinstalt csináltam, nem teljes újrainstallálást (semmit nem töröltem a reinstall előtt, minden file megvolt az XP-ről). Viszont, miután először jelentkezett ez a hiba, már uninstaláltam az egész HL2-t (az epizódok, a Portal, a TF2 és a steam maradt), és újraraktam, de azóta is kikapcsol az AI. Vagy lehet, hogy egyszerűen a Vistát nem bírja?
A konzolt úgy tudod előhozni, hogy a gamet a -console paranccsal indítot el.
Szóval a total commander-be be mész és a hl2.exe után beírod hogy -console.
Vagy pedig az asztali icon-on a tulajdonság menüpontra kattintva a játék adatlapja jön elő. Ott van egy olyan hogy "Cél". Itt van az hogy honnan indul a game. Itt is beírhatod az exe után hogy -console.
De a Steam-ben is be lehet állítani hogy jöjjön elő a konzol.
Egyébként olvass visszább mert ez a probléma már sokaknak jelentkezett.
Hát ha találsz megoldást.
Van egy kis problémám a Half-Life 2-vel. Az a baj, hogy ha játszom, egyszer csak úgy dönt a játék, hogy kinyírja az AI-t. Vagyis kijön az AI_DISABLE felirat, és minden karakter befagy. Tudom, hogy ez a hiba a feltört verziókon jelentkezik és ez a fő problémám, hogy nekem bolti az Orange Boxom van.
Na már most, egyrészt mi a megoldás? (A konzolos AI_DISABLED 0-ról tudok, de nálam a konzol cseszik előjönni - bár lehet, hogy rosszúl próbálkozom, elméletben a 0 vagy az ö az, ami előhozza, úgy tudom.)
Másrészt, miért lehet ez, ha egyszer eredeti a játékom? Lehet az a probléma forrása, hogy eredetileg a játékot XP-re telepítettem, majd közben átváltottam a Vistára, de az új op-rendszeren csak reinstalt csináltam, nem teljes újrainstallálást (semmit nem töröltem a reinstall előtt, minden file megvolt az XP-ről). Viszont, miután először jelentkezett ez a hiba, már uninstaláltam az egész HL2-t (az epizódok, a Portal, a TF2 és a steam maradt), és újraraktam, de azóta is kikapcsol az AI. Vagy lehet, hogy egyszerűen a Vistát nem bírja?
Az alkotó élet titka az, hogy felnőttkorban is megőrizzük a gyermekkor szellemét.
Most számolgattam hogy a HL2 és az ep1 között 19 hónap telt el. Az ep1 és az ep2 között 16 hónap.
Az ep2 már 7 hónapja megjelentt de az ep3-ról még semmi. Azt mondogatták hogy az ep2 alatt már gyártották az ep3-mat is. Akkorm miért nem mutatnak már legalább egy pár képet belőle. Vagy egy trailert hozzánk vághatnának.
Remélem valami nagy dobásra készülnek a Valvenél az HL-ep3-al kapcsolatban.
Meg kérnék pár segítőkész emberkét, hogy ha tudnak küldjenek képeket a HL2 és a Ep1-ből a Citadelláról.
Olyan képeket várok, ami az épület teljes egésze látszik, részletesebben is az épület.
Nem csak maga azépület kell, hanem a vége felé a görörröl is képek, amikor be akarunk hatolni a Citadellába. Itt a gödörröl képeket, a gödör peremérröl, egyszóval mindenröl amit le lehet kapni. A citadelláról kell az alap épület, ill. amikor harci helyzetbe kapcsol az is.
Az ep1ből szintén kell mindenféle megvilágításban. Ott is fontos a gödör és környéke.
Minden kép a citadelláról.
Azért kell ennyi kép és lehetőleg minden szögből, irányból, minden részletét lekapva, mert ha minden jól megy építek egy makettet belőle.
Ehhez kérném a segítségeteket.
Előre is Köszöm.
u.i.
A képeket az e-mailemre küldjétek:
cory555@freemail.hu
a parancsikonján, egy jobbegérkatt, tulajdonságok, és ott modosíthatsz, ha pl a cheatelni akarsz, akkor a cél végére kell írni
Meg kérnék pár segítőkész emberkét, hogy ha tudnak küldjenek képeket a HL2 és a Ep1-ből a Citadelláról.
Olyan képeket várok, ami az épület teljes egésze látszik, részletesebben is az épület.
Nem csak maga azépület kell, hanem a vége felé a görörröl is képek, amikor be akarunk hatolni a Citadellába. Itt a gödörröl képeket, a gödör peremérröl, egyszóval mindenröl amit le lehet kapni. A citadelláról kell az alap épület, ill. amikor harci helyzetbe kapcsol az is.
Az ep1ből szintén kell mindenféle megvilágításban. Ott is fontos a gödör és környéke.
Minden kép a citadelláról.
Azért kell ennyi kép és lehetőleg minden szögből, irányból, minden részletét lekapva, mert ha minden jól megy építek egy makettet belőle.
Ehhez kérném a segítségeteket.
Előre is Köszöm.
u.i.
A képeket az e-mailemre küldjétek:
cory555@freemail.hu
a LCnek, vagy az eddigi 2EPnek? bár a válasz mindegyikre az hogy IGEN, mondjuk, én még mindig azt mondom, hogy jobb a háromrészre osztott játék, mint hogy 4 évet keljen megint várnunk az egy hosszúra, fogadok, ha kiadják az EP3at (ami uyge nagyvaloszinűséggel, az utolsó lesz) kiadnak egy OBhez hasonló packot, amiben összeheggezstik az eddigi EP1et meg 2-t a 3-al
Hát a heggesztésnek én is örülnék. Jó lenne ha nem kéne ide oda indítani ki-be lépni, telepítgetni a játékokat.
Lenne egy nagy és kész. Elkezdeném a HL2-őt azt a Ep3-al lenne végig. Úgy hogy nem kell kilépnem az HL2 és az ep-k végén,hanem folyamatosan menne. Az biztos hogy akkor egy napot rásszánnék úgy és akkor egybe végig nyomnám.
OH!
Egy fontos kérdés.
Amikor az Ep1 végén megyünk ki a vonattal a városból, akkor a citadella mögöggünk van közvetlenül. JA és sík terepen vagyunk.
Az ep2 elején viszont 90fokkal elforgatva van a vonat szerelvény a citadellához képest és egy hegy tetején. Na most akkor az ep1 végén lévő "robbanásnál" vagy minél a vonat még megy tovább?
Találtam egy hibát a játékban (a sok közül).
Amikor az ep1-ben a föld alatt mászkálunk, van egy rész amikor az antlionok három helyről jönnek ki egy parkolóházban.Ott egy kocsit kell bele lökni a lyukakba. Ott a szintek meg vannak számozva hogy P5, P4, P3. A P5-ös résznél az egyik oszlopra az van írva hogy P5 viszont egy kicsivel arrébb egy másikra már az hogy P2. Most akkor hanyadik szinten is vagyunk?
Egyébként ha az ember talál valami hibát azért lehet szólni a Valvenak?
Jha okés no problem ..cska annyi a gond vele h irtóhamarvége van én ezt az egy dolgot sajnálom benne nagyon
a LCnek, vagy az eddigi 2EPnek? bár a válasz mindegyikre az hogy IGEN, mondjuk, én még mindig azt mondom, hogy jobb a háromrészre osztott játék, mint hogy 4 évet keljen megint várnunk az egy hosszúra, fogadok, ha kiadják az EP3at (ami uyge nagyvaloszinűséggel, az utolsó lesz) kiadnak egy OBhez hasonló packot, amiben összeheggezstik az eddigi EP1et meg 2-t a 3-al
Tényleg jöhetne már a 3.ep... Mi ez a Half Life 2: Lost Coast?
ez egy egypályás demonstráció amibe a source engine turbozása van ha jól tudom... ez minden HL tulajdonosnak elérhető a steamen keresztül ha nem tévedek
na... a dolgod, megkeresed, a legelső rart (bevannak elvileg számozva) ha winrar képe van (sok könyv) szerencséd van, ha nem akkor nyisd meg a vinrart, és keresd ki megintcsak az első fájlt, jobb egérkatt, fájlok kibontásaegy megadott mappába (vagy valami ilyesmi) az jó esetben rákérdez, hogy "mindet elejétől a végéig?" a válasz igen, KB ez a lényeg, ha megvan, és nem megy a fojtatás, akkor írj bátran (ha biztosra akarsz emnni, akkor írj nekem privátba)
Mikor Jön már az a Fránya Ep3?!?!?!?!
Már 6 hónapja megjelent az ep2 de az új részről még semmi hír.
Valami morzsát dobahtnának már.
Egyébként ha így megy akkor még egy jó pár év mire megkapjuk az új részt.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.