Kérjük jelentkezz be!
Half-Life 2

Half-life 2 és epizódjai

A pajszer fémes tapintása a legjobb érzés, ami érhet, és Lamarrnak hívják a kiskutyád? Akkor nézz be!
#368089 találd]{i 2009. február. 16. 21:57
találd]{i
arby írta:

G-man meg nem kormányember, hanem az Aperture Science egyik vezetője. Mondjuk lehet az Aperture Science kormányvállalat...

Hát te meg mit szívtál ? G-man sosem volt az Aparture science főnöke. Szerintem egy titkos társaság egy ügynöke, nem hiszem, hogy olyan nagy vezető lenne, különben nem rohangálna Gordon után... ( értsd sok helyen feltűnik a HL2-ben )
#368063 Adrianus 2009. február. 16. 21:04
Adrianus
#367690 :: Szaki13 (2009. február. 16. 14:28)
Milyen kisfilmröl irtatok??Egyébként 1 HL-es film nagyon jol jönne kell uj kedvenc a filmek között1ébként én nem nagyon akarom hogy vége legyen a Hl-nek mert ez a világ legjobb játéka(szvsz)és még ha csinálnának egy mindent bele folytatás akkor is szomoru lennék mert gondolom ugy tervezik a Ep3-t hogy minden kiderül na már most ha minden kiderül min fogom törni a fejem??? Az EP2 -nek ezért van kitünö befejezése mert nem tuccc meg szinte semmit.Tehát én ugy csinálnám hogy jo persze megcsináljuk az EP3-at ott kiderül a dolgok nagy része(jah igen amit elfelejtettem az az hogy még a magyaritást is meg kell várnom mert sik vok english-ből )de bevezetnének valami új relytéjes dolgot és az EP3 után egy mini kieg-et ezzel nem csak növelve a profitot (mert biztos megvenné minden lelkes HL fan)de még tovább borzolva az idegeket.Lehet hogy 1eseknek hülyén hangzik de nekem ez a véleményem. Akinek szurja a szemét ne olvassa el 1ébként sok benne az egyébként
Sokan örülnének neki ,h ne legyen vége a szériának,mindenki örülne neki de be kell vallani a készítők is elfásulhatnak idővel és megunhatják h x éve ugyanazt csinálják és nincs váltás szal ha végleg le is zárják akkro lezárják és sztem nem kell ezt majd felroni a valve-es srácoknak mert sokmindent köszönhetünk nekik
ami G-Man-t illeti ez a kormány embere ez ugy emészthető dolog is bár tény h sok a hasonlóság G Man arca közt és a borítókon megformált Gordon közt szakáll szemüveg és pár év különbség csak mindenesetre én vmi igazán nagy durranást várok az episode 3-tól ,vmi ütöset amiről még évekig lehet beszélni
A kisfilmmel kapcsolatban,sztem maga a film ötletes,tehetségesek a srácok és simán lehetne belőle egész estés verzió is az h nem Gordon Freeman központú nem feltétlenül baj
De az tény h nagyon durván let vége az episode 2-nek és égek a vágytól h tudjam mi lesz mi jön de muszáj várni addig maradnak a részek és a modok
tényleg tud vki vmi jó singleplayer-es modot a Half life -2höz?
#368062 Zeroo93 2009. február. 16. 21:01
Zeroo93
#368061 :: Plaxer (2009. február. 16. 21:00)
No de ha esetleg, nincs az asztalon parancsikon?
Akkor b@szhatod
#368061 Plaxer 2009. február. 16. 21:00
Plaxer
#368056 :: Zeroo93 (2009. február. 16. 20:54)
Ugye van egy parancsikonod asztalon? - Rá jobb klikk, Tulajdonságok Parancsikon Cél: itt van egy elérhetőség na ez nem fontos, ennek a végére egy kötőjel (-) irásával illeszdbe ezt -console és okézd le, amint bejön a főmenü lesz is konzolod.
No de ha esetleg, nincs az asztalon parancsikon?
#368056 Zeroo93 2009. február. 16. 20:54
Zeroo93
#368054 :: Plaxer (2009. február. 16. 20:52)
Hogy kell elő hívni a konzolt ahova a kódokat kell beírni? (HL 2)
Ugye van egy parancsikonod asztalon? - Rá jobb klikk, Tulajdonságok Parancsikon Cél: itt van egy elérhetőség na ez nem fontos, ennek a végére egy kötőjel (-) irásával illeszdbe ezt -console és okézd le, amint bejön a főmenü lesz is konzolod.
#367690 Szaki13 2009. február. 16. 14:28
Szaki13
#367077 :: z0li (2009. február. 14. 21:28)
vagy egy teljesen más városban pl. city16-ban vagy mitom én
Milyen kisfilmröl irtatok??Egyébként 1 HL-es film nagyon jol jönne kell uj kedvenc a filmek között1ébként én nem nagyon akarom hogy vége legyen a Hl-nek mert ez a világ legjobb játéka(szvsz)és még ha csinálnának egy mindent bele folytatás akkor is szomoru lennék mert gondolom ugy tervezik a Ep3-t hogy minden kiderül na már most ha minden kiderül min fogom törni a fejem??? Az EP2 -nek ezért van kitünö befejezése mert nem tuccc meg szinte semmit.Tehát én ugy csinálnám hogy jo persze megcsináljuk az EP3-at ott kiderül a dolgok nagy része(jah igen amit elfelejtettem az az hogy még a magyaritást is meg kell várnom mert sik vok english-ből )de bevezetnének valami új relytéjes dolgot és az EP3 után egy mini kieg-et ezzel nem csak növelve a profitot (mert biztos megvenné minden lelkes HL fan)de még tovább borzolva az idegeket.Lehet hogy 1eseknek hülyén hangzik de nekem ez a véleményem.

Akinek szurja a szemét ne olvassa el

1ébként sok benne az egyébként
#367077 z0li 2009. február. 14. 21:28
z0li
vagy egy teljesen más városban pl. city16-ban vagy mitom én
#367057 Ndk-turmixgép 2009. február. 14. 21:07
Ndk-turmixgép
#367051 :: találd]{i (2009. február. 14. 21:01)
vassadi írta: Vagy a film is olyan lenne, mint a játék, csak belső nézet, és nem látnánk a főszereplőt
Hát te meg mit szívtál ? Akkor ugyan olyan lenne lol. az én elképzelésem a HL filmről a következő : Azon elindulva amit a mai kisvideóban láthattumk. Szóval lázadók vagyunk, éppen sikerült megszöknünk egy Combine rajtaütésből, és most menekülünk, eddig ennyi lenne. Folytatásról ötletek ?
]{italálom: én az elején kezdenék - C17, nem túl fényes élet, pár emberke, akinek ez az egész nem tetszik. A történet közben derül ki, hogy volt egyszer egy Black Mesa, 7 órás háború stb... közben szereplőink csatlakoznak a megalakuló ellenálláshoz, és mondjuk kapnak piti feladatokat, de valami oknál fogva egy nagyobb buliba is bekerülnek. Majd egyszer csak jön a pukkan egyet a teleport, és ezzel együtt sokak agyában pár ideg, s kirobban a forradalom.

zoli: igaz, de a játékban hányszor látjuk Gordont? Naugye.
#367053 z0li 2009. február. 14. 21:05
z0li
#367045 :: Ndk-turmixgép (2009. február. 14. 20:51)
Ott a pont! Egy film szerintem is jót tenne mindenkinek. De abban nem Gordon lenne a főszereplő
Ndk-turmixgép írta:

Ott a pont! Egy film szerintem is jót tenne mindenkinek. De abban nem Gordon lenne a főszereplő

A terminátor 1-ben Svarci sem mondott többet 3 mondatnál
#367051 találd]{i 2009. február. 14. 21:01
találd]{i
vassadi írta:

Vagy a film is olyan lenne, mint a játék, csak belső nézet, és nem látnánk a főszereplőt

Hát te meg mit szívtál ? Akkor ugyan olyan lenne lol. az én elképzelésem a HL filmről a következő : Azon elindulva amit a mai kisvideóban láthattumk. Szóval lázadók vagyunk, éppen sikerült megszöknünk egy Combine rajtaütésből, és most menekülünk, eddig ennyi lenne. Folytatásról ötletek ?
#367045 Ndk-turmixgép 2009. február. 14. 20:51
Ndk-turmixgép
#367039 :: találd]{i (2009. február. 14. 20:48)
Miért akarjátok, hogy vége legyen a HL történetnek ? Az, hogy mindenre választ kapunk még nem jelenti azt, hogy be is kell fejezni. Láttátok az új hírek között a Hl kisfilm -et ? Azt bírnám, ha valaki ( csak ne Uwe Boll legyen az ) felkarolná őket és készítenének egy egész-estés HL mozit, na az nagyon f@sza lenne!
#367039 találd]{i 2009. február. 14. 20:48
találd]{i
Miért akarjátok, hogy vége legyen a HL történetnek ? Az, hogy mindenre választ kapunk még nem jelenti azt, hogy be is kell fejezni. Láttátok az új hírek között a Hl kisfilm -et ? Azt bírnám, ha valaki ( csak ne Uwe Boll legyen az ) felkarolná őket és készítenének egy egész-estés HL mozit, na az nagyon f@sza lenne!
#367033 Adrianus 2009. február. 14. 20:41
Adrianus
#367031 :: Ndk-turmixgép (2009. február. 14. 20:36)
Emberek, lázadók, polgárőrök! Szerintetek valaha, még ebben az időszámításban lesz valami infó a harmadik felvonásról? Kicsit kínosnak érzem, hogy egy cég egyetlen egy játékon dolgozik, és arról meg semmi hír. Szerintetek ez így oké?
Hát nemtom emlékszem anno a half life 2-ről is sokáig nem volt info.. legalábbis volt egy olyan időszak de bízzunk benne h jó lesz őszintén szólva én még nem csalódtam a valve-be és sztem egy méltó folytatás van készülőben
#367031 Ndk-turmixgép 2009. február. 14. 20:36
Ndk-turmixgép
#367023 :: Adrianus (2009. február. 14. 20:24)
igen volt módosítás de sztem így jobb jobban illenek bele a szereplők a történetbe az h ki G Man igazándiból engem is érdekelne illetve azok a röpülö nagy dögök is akik az episode 2 végén vannak illetve lesz e harc ellenük v vmi hasonló
Emberek, lázadók, polgárőrök! Szerintetek valaha, még ebben az időszámításban lesz valami infó a harmadik felvonásról? Kicsit kínosnak érzem, hogy egy cég egyetlen egy játékon dolgozik, és arról meg semmi hír. Szerintetek ez így oké?
#367017 Adrianus 2009. február. 14. 20:13
Adrianus
#367007 :: találd]{i (2009. február. 14. 20:03)
Adrianus említette Ely-t a spoilerben. Szerintem
Remélem h mindenre magyarázatot kapunk de ehhez nem lesz elég 5 v 7 chapter-es episode mindenre kell válasz
#367007 találd]{i 2009. február. 14. 20:03
találd]{i
Adrianus említette Ely-t a spoilerben. Szerintem
#367006 z0li 2009. február. 14. 19:56
z0li
G-MAN (government man-a kormány embere) maga Dr.Eli Vance is látja, hallja (pl. mikor az ep2-ben azt mondja hogy " előre láthatatlan következmények, mikor utoljára hallottam ezt a szót a közös barátunk súgta a fülembe pont a baleset előtt a black mesában" ) meg még a Vortigauntok is beszélnek róla

Eli Vancel még a HL1-ben doktorként szerepel szóval butaság hogy katona

a jégtörő hajó amiről beszélsz az a EP2ben megemlített

egyébként itt elég sok hasznos infó van a HL-ről Combine OverWiki
#363789 z0li 2009. február. 08. 17:19
z0li
idén fog meg jeleni a sorce motoros HL1 a BlackMessa

#363392 Adrianus 2009. február. 07. 18:43
Adrianus
#361911 :: Adrianus (2009. február. 04. 18:41)
Oké akkor csak az én hallásom pocsék hát akkor ezentúl a jó öreg lézeres komával veszem célba őket
Huh ez az episode 2 témyleg lényegesen durvább pergős változatos nagyon és nagyon hatékony a vortiguant segítő a guardinnal való végső bunyo nagyon bejött bár az elején párszor bevitt egy két jó ütést de durva a sebzése nagyon