Sziasztok, nemrég játszom a játékkal, az ACT 1 Quest 1-et nyomom. Próbálom az összes démont kiirtani, de mindig újratermelődnek. Tudom, hogy akkor van vége a küldinek, amikor meg/kivilágosodik. Ezt hogyan tudom elérni?
LOL.. annyi trükk hogy lemész körbe mész minden szegleten 3xor nem-e ott maratt vhol 1-2 de egyébként kijön másodszorra quest log ha már csak 5 maradt!
Járd körbe ha kell többször is a barlangot!
Sziasztok, nemrég játszom a játékkal, az ACT 1 Quest 1-et nyomom. Próbálom az összes démont kiirtani, de mindig újratermelődnek. Tudom, hogy akkor van vége a küldinek, amikor meg/kivilágosodik. Ezt hogyan tudom elérni?
Mindenki csak a sorciról beszél...
ÉN személyesen a burizonokat preferálom (szigorúan csak PvE-ben): villámgyors ölés, elementálsebzések, tömegkontrolláló skillek, tökéletes solo-kaszt, partyban pedig nincs párja aki helyt állna mellette...
JA amugy keresek vkit/vkiket akivel kezdhetnék, NEM LADDER karit, és elszórakozhatnánk alkalmanként pár mefiölős délután, v pár baalrun alkalmán
szal msnen vegyen fel akit érdekel
Diablo-FAN ok csinálunk 1 hat fős team-et?
Avgy egy olat miben mindenk kasztból van 1
Stpi-stop-sorci Várom a jelentkezőket msn.-en felvehettek vagy itt megdumálhuk és aztán veszetk fel Mert ha parti van akkor az MSN required!
Mindenki csak a sorciról beszél...
ÉN személyesen a burizonokat preferálom (szigorúan csak PvE-ben): villámgyors ölés, elementálsebzések, tömegkontrolláló skillek, tökéletes solo-kaszt, partyban pedig nincs párja aki helyt állna mellette...
JA amugy keresek vkit/vkiket akivel kezdhetnék, NEM LADDER karit, és elszórakozhatnánk alkalmanként pár mefiölős délután, v pár baalrun alkalmán
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.