Attila meg meg szorongatva. Amég te ütsz egyet kalapáccsal addig én megkerülöm a földet (mit Földet? a holdat is) a Frenzymmel és begyűjtöm a füledet.
Darths bácsi betehetné azt a bizonyos smileyt végre.
CheAttilaTenebra írta: Na, kinek is a füle van a palám és a barbárom tarsolyában is? Vagy nem emlékszel? Jó, lehet, hogy az egyik nem a tied... Jaj, nem, az Csybéé... . Sajnos a paladinomon cold resistance volt... Nem is kicsi.... . De megértem a kihívásod, a bosszú már ég.... De ahogy Gilmi mondta: "ha mondod a neved, én is mondom az enyémet". Hanyas a sorcid? Ha van hozzá illõ karim, akkor megyek, természetesen...
Nekem ilyenek vannak jelenleg: 23-as paladin (amivel lecsaptalak egyszer), 19-es MaceBarbár, 21-es assassin, 20-as WolfDruid, 12-es amazon.... Szóval nem tudom, van-e a sorcidhoz illõ karim...
Ja, és a 43-as barbár... Õt megszüntettem... Néha még kegyeimbe zárom, és betöltöm a régi szép idõk emlékére, amit Warnen-nel nyomultunk... Brühühü! . De a cuccait átadtam más karaktereknek... Isten nyugosztalja! Élt 4 hónapot...
JA, és a legfontosabb: Duelszabályok!!! (csak azért, mert a múltkor sem éppen fair volt...):
-Nem használsz zsoldosokat
-Sem potion-t
-Nem szabd felvenni az aranyat, és a másik cuccait (csak ha megegyeztünk)
-TILOS varázsolni (NA, JÓ, EZ CSAK POÉN)
OK benne vagyok és acucaidat nem venném fel minek sorcimnak nem gyur
És nekem 27 lvl sorcim van ami a mai bálgyakás után reményeim szerint eléri a 30-at!
És akkor már lessz Frozen orb=Szilánkszóró
1 szilánk 34-40 dmg és ez 1 szilánk demint mondottam volt(nem vok paraszt csak távol lakok a bekötő uttú) és akrámilyen ice reses vagy lassulni lassulsz és ott a static(bár nejm óhylatok annyira közel menni)
És a FW 510-590 dmg és 4 mp-n kersztül mondjuk gondolom hogy nem állsz benne de ha lassabn mozogsz tovább pirulsz
Szal mondj időt pl most szombat? addigra felfejlőcc!
3 óra hossza alatt el tudok jutni Diabloig.... Persze ha nincs szemét lag . Tehát majd szólok, mikor... Addig paladinomnak feljesztem a tündéri villám auráját, ami 20-30 m-es körzetben sebez... . És még gombot sem kell nyomnom... Meg van neki egy édi kis ZEAL-je, ami már közelít a maximumhoz... Az életerő-lopó íjját említettem már? .
Na, jó, nem szeretek királykodni, csak leírtam a tényeket. Szóval amint felértem 28-30-as szintre, megcsináljuk... Az már csak rajtad múlik, hogy bosszú lesz-e belőle, vagy egy újabb fül nekem....
Egyébként meg hogy lehet, hogy még csak 27-es vagy Baal-nál? Mi Warnen-nel nála értük el a 40-es szintet... Rush-olsz nagyon, SZVSZ. XP is kell... Bár igazad van: mi a francot tötyörögjünk. Csak hát ha nem tötyörögsz, akkor ladder-en nem leszel fönn egyhamar a legjobb 20 között.
Na, kinek is a füle van a palám és a barbárom tarsolyában is? Vagy nem emlékszel? Jó, lehet, hogy az egyik nem a tied... Jaj, nem, az Csybéé... . Sajnos a paladinomon cold resistance volt... Nem is kicsi.... . De megértem a kihívásod, a bosszú már ég.... De ahogy Gilmi mondta: "ha mondod a neved, én is mondom az enyémet". Hanyas a sorcid? Ha van hozzá illő karim, akkor megyek, természetesen...
Nekem ilyenek vannak jelenleg: 23-as paladin (amivel lecsaptalak egyszer), 19-es MaceBarbár, 21-es assassin, 20-as WolfDruid, 12-es amazon.... Szóval nem tudom, van-e a sorcidhoz illő karim...
Ja, és a 43-as barbár... Őt megszüntettem... Néha még kegyeimbe zárom, és betöltöm a régi szép idők emlékére, amit Warnen-nel nyomultunk... Brühühü! . De a cuccait átadtam más karaktereknek... Isten nyugosztalja! Élt 4 hónapot...
JA, és a legfontosabb: Duelszabályok!!! (csak azért, mert a múltkor sem éppen fair volt...):
-Sem potion-t
CheAttilaTenebra írta:
Na, kinek is a füle van a palám és a barbárom tarsolyában is? Vagy nem emlékszel? Jó, lehet, hogy az egyik nem a tied... Jaj, nem, az Csybéé... . Sajnos a paladinomon cold resistance volt... Nem is kicsi.... . De megértem a kihívásod, a bosszú már ég.... De ahogy Gilmi mondta: "ha mondod a neved, én is mondom az enyémet". Hanyas a sorcid? Ha van hozzá illõ karim, akkor megyek, természetesen...
Nekem ilyenek vannak jelenleg: 23-as paladin (amivel lecsaptalak egyszer), 19-es MaceBarbár, 21-es assassin, 20-as WolfDruid, 12-es amazon.... Szóval nem tudom, van-e a sorcidhoz illõ karim...
Ja, és a 43-as barbár... Õt megszüntettem... Néha még kegyeimbe zárom, és betöltöm a régi szép idõk emlékére, amit Warnen-nel nyomultunk... Brühühü! . De a cuccait átadtam más karaktereknek... Isten nyugosztalja! Élt 4 hónapot...
-Sem potion-t
OK benne vagyok és acucaidat nem venném fel minek sorcimnak nem gyur
És nekem 27 lvl sorcim van ami a mai bálgyakás után reményeim szerint eléri a 30-at!
És akkor már lessz Frozen orb=Szilánkszóró
1 szilánk 34-40 dmg és ez 1 szilánk demint mondottam volt(nem vok paraszt csak távol lakok a bekötő uttú) és akrámilyen ice reses vagy lassulni lassulsz és ott a static(bár nejm óhylatok annyira közel menni)
És a FW 510-590 dmg és 4 mp-n kersztül mondjuk gondolom hogy nem állsz benne de ha lassabn mozogsz tovább pirulsz
Szal mondj időt pl most szombat? addigra felfejlőcc!
Heheheheheh!
Kacag a májam Charles meg Csybe rá a tanu hogy TE ENGEM ha legyőzöl...
De nem fogsz azt garantálom! Kiváncsian várom a DUELT!
Sőt legyen nyilvános így mindenki megláthaja a pusztítás Hercegét(nőjét mert sorci)
És mielőtt megkéredznéd IGEN EZ KIHÍVÁS
Tűzzük ki az időpontot és leszámolok veled!
Amennyiben nem elküldöm postán a DarkMessiah-t ha még kell! (mármint ha legyőzöl)
Mert már galxisnet-en kapható!
De akkor is ha megveszed, ha elküldöm ez kihívás és ha nemet mondassz GYÁVA VAGY!
És ne fogd arra hogy nincs időd mert 7 napból biztos lesz max 30 perced
Kiváncsian várom a válaszod!
ui:aszem helyesen írtam de ha nem, nem érdekel nem javítom ki
Na, kinek is a füle van a palám és a barbárom tarsolyában is? Vagy nem emlékszel? Jó, lehet, hogy az egyik nem a tied... Jaj, nem, az Csybéé... . Sajnos a paladinomon cold resistance volt... Nem is kicsi.... . De megértem a kihívásod, a bosszú már ég.... De ahogy Gilmi mondta: "ha mondod a neved, én is mondom az enyémet". Hanyas a sorcid? Ha van hozzá illő karim, akkor megyek, természetesen...
Nekem ilyenek vannak jelenleg: 23-as paladin (amivel lecsaptalak egyszer), 19-es MaceBarbár, 21-es assassin, 20-as WolfDruid, 12-es amazon.... Szóval nem tudom, van-e a sorcidhoz illő karim...
Ja, és a 43-as barbár... Őt megszüntettem... Néha még kegyeimbe zárom, és betöltöm a régi szép idők emlékére, amit Warnen-nel nyomultunk... Brühühü! . De a cuccait átadtam más karaktereknek... Isten nyugosztalja! Élt 4 hónapot...
-Sem potion-t
Nah, Che, látom hogy fent vagy PGO-n, és azt is látom hogy nem jössz velünk diablózni. Holnap Fallennel rendezünk egy szép kis Baalvágást, és így a nagy nyílvánosság előtt meghívlak téged is! Egy ezresbe hogy begyűjtöm a füledet! Beijedtél, azért nem jössz? Áá, nem vagy te olyan!
-=FallenAngel=- írta: De egyedül a firesorci elég mazo!
Kellemes játékot és kellemes hajtépést!
Firesorcim már van, és írt mint állat. Mondjuk olyan cuccokkal, hogy:
Oculus,Spirit,Shako,Mara,Annihilus,Torch,Arachnid,Magefist,CoH,2x Bul athos ring, stb.
máshogy nem lehet elképzelni.
Én először blaze-sorcra gondoltam, csak a teszt miatt meggondoltam magam, mert kb. 20 allskillel is nagyon mazo, főleg amiatt, hogy körbe kell futni az ellenséget , de kitalálok vmi mást, vagy norm karikkal nyomom magatalálósan, vagy nemtom. Mondjuk van skilltervező is a neten. Megpróbálok azzal vmi jót kitalálni.
Én barbárral vagy Nekromantával szoktam dio2-zni, és meg kell mondjam, ha jól használjuk ki őket, akkor nagyon ütős mindkettő. Bár én még eléggé kezdő Diablo2-ős vagyok (lvl29 barbár a legmagasabb szintű karim ) azért tudom hogy mi erős, és mi nem. a fire varázslónő tényleg a legerősebb, viszont az act4-ben lévő ellenségek nagy része fire resistance, ami annyit tesz hogyha tűzzel lövöd pofánröhög és széttép. Én inkább a jegeset ajánlom, de kinek mi az ízlése, én tiszteletben tartom.
Ami elmaradhatatlan: mikor megpróbálok csatlakozni a battle.net-hez, akkor nem enegd fel mert nem tudja felismerni a verziómat. Pedig eredeti diablo2-m van (+ LoD, az is eredeti). Így csak direct IP kapcsolódással tudok multizni, és naonszépen megkérek mindenkit, hogy aki szeret dio2 multizni, az vegyen fel engem MSN-re (dio021@freemail.hu) és akkor nyomulhatunk. plz. köszi.
Ragnos mazo fejlesztés hmmm..
FireSorceress aratni arat de ha full ice-os "makákó" sorcival akacc össze és netán összefogtok na ha titeket bárkiis megállít!..olyan nics max az áramszünet
De egyedül a firesorci elég mazo!
-=FallenAngel=- írta:
Firesorcim már van, és írt mint állat. Mondjuk olyan cuccokkal, hogy:
Oculus,Spirit,Shako,Mara,Annihilus,Torch,Arachnid,Magefist,CoH,2x Bul athos ring, stb.
máshogy nem lehet elképzelni.
Én először blaze-sorcra gondoltam, csak a teszt miatt meggondoltam magam, mert kb. 20 allskillel is nagyon mazo, főleg amiatt, hogy körbe kell futni az ellenséget , de kitalálok vmi mást, vagy norm karikkal nyomom magatalálósan, vagy nemtom. Mondjuk van skilltervező is a neten. Megpróbálok azzal vmi jót kitalálni.
sztem energy-re ne rakj semmit, van a világon manasteal is, meg cuccokból is lehet plusz manát szerezni, meg ugye szintlépéskor is kapsz vmennyi manát
Ragnos mazo fejlesztés hmmm..
FireSorceress aratni arat de ha full ice-os "makákó" sorcival akacc össze és netán összefogtok na ha titeket bárkiis megállít!..olyan nics max az áramszünet
Hogy a bront fogja meg a B.netet! B+ az a LAGos -os mocskos ég! Kapják be a ::-em!
2 hete vadászok egy -os prizma amura, nagynehezen kidobja, jajdejó, minden resistem maxon, go battle, és akkor - elsötétül, és kiírja, hogy bocsika, de a kib***ott összeköttetésed megszakadt. Anyátokat!
Az durva! De még mindig jóbb, mint ha azt írná ki, hogy te már rég a B.neten vagy és, hogy probálj később bejelentkezni Aztán 10 újrainditás után beenged
Hogy a bront fogja meg a B.netet! B+ az a LAGos -os mocskos ég! Kapják be a ::-em!
2 hete vadászok egy -os prizma amura, nagynehezen kidobja, jajdejó, minden resistem maxon, go battle, és akkor - elsötétül, és kiírja, hogy bocsika, de a kib***ott összeköttetésed megszakadt. Anyátokat!
Mazo-fejlesztést?
Van pár öltetem
Próbáltad már a Double throw barbit?
Vagy esetleg a caster paladint?
Mellesleg adhatsz egy lehetőséget a poison-nekronak is....
Mondjuk nem tudom h hellen hogy fogsz alkotni egyedül
Mindenesetre sok sikert
Én kíváncsiságból felraktam a Magyar szinkront...nem kellett volna.
Aki játszott a PGM fullgame-jeként kiadott Space-Hack nevű Diablo-klón nevű förmedvényével, úgy hogy feltette a magy. szinkront, az tudja miről beszélek...
Értettem Cherokee tesó, szal Great Maul kell...meglesz!
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.