Kérjük jelentkezz be!
Diablo 2

Diablo 2 és kiegészítői

A stílus egyeduralkodója, a mágikus tárgyak cukrosbácsija...
#17999 maarkoo 2006. november. 21. 17:04
maarkoo
Szívesen mennék duelezni de ladder karijaim nincsenek CSak normal bnet...
Ha nektek/neked Mr Cal nem csak ladder karijaitok vannak akkor szívesen duelezek
#17995 Mr. Cal 2006. november. 21. 16:41
Mr. Cal
#17985 :: Charles (2006. november. 21. 15:36)
Akkor nézd meg a mostanit....xD Valaki oktasson ki idézős druidból!!! Akarja huzni valaki a palámat a pénteki duelra?
Charles írta:

Akkor nézd meg a mostanit....xD
Valaki oktasson ki idézõs druidból!!!
Akarja huzni valaki a palámat a pénteki duelra?

előző ladderben volt idézős dudum is, funra jó, egyébként hellen már igencsak szenvedős, de van jó taktik arra is

klántársam, Mr. Plata-féle idézős dudu a legjobb sztem:

idézős-synergys skillek max + how vagy oak ízlés szerint + pár pont werebear + lycantrophy + shock wave (stunnol, addig a minionok dolgozhatnak) nagyjából ennyi
#17985 Charles 2006. november. 21. 15:36
Charles
#17889 :: Tenebra (2006. november. 20. 21:37)
1/2 OFF: Nos, lehet, hogy múltkor nem voltam érthető (ez főleg CHARLES-nak szól), de most még egyszer elmondom: NEM DUELEZEK! Sőt, alább kiderült egy félmondatból, hogy nem DIABLOZOK! STARCRAFTOZOK! STARCRAFT nem= DIABLO . Capisce? Mivel nem Diabloztam már 2 hete, így logikus, hogy nem fejlődtem semmit a párbaj óta... Mi következik ebből? Az, hogy ugyanazok a n00bjaim vannak, mint eddig. Mit jelent ez? Azt, hogy NEM duelképesek. Tőlem nevezzetek gyávának, vagy szarnak, vagy aminek akartok, nem izgat különösebben, de pénteken nem megyek Diablozni.... A témát ezennel lezártam. MAGYARÁZAT: MSN kiírás miatt....
Akkor nézd meg a mostanit....xD
Valaki oktasson ki idézős druidból!!!
Akarja huzni valaki a palámat a pénteki duelra?

#17984 Mr. Cal 2006. november. 21. 15:29
Mr. Cal
#17966 :: maarkoo (2006. november. 21. 14:46)
Drága Mr. Cal! Nagyon nem tetszik, hogy mindenkit kioktatsz itt... Nem tudok ellene semmit tenni, de azt hiszem nem csak a mások leszólására kéne koncentrálnod, hanem ha Te annyira nagyon profi vagy akkor esetleg segíthetnél (pl nem leszólni Kredenc 5letét hanem elmondani h mit csinálnál máshogy...). Melleselg mivel Diablo 2 topic van itt, ne offoljad már szét plz a fórumot fikázó hszeiddel. Köszi a többiek nevében is Amugy mi az a nevezetes karid aki verhetetlen? Hányas szintű? Ha gondolod duelezhetünk majd...csak aztán nehogy máshogy süljön el a dolog mint ahogy azt tervezted
maarkoo írta:

Drága Mr. Cal!
Nagyon nem tetszik, hogy mindenkit kioktatsz itt... Nem tudok ellene semmit tenni, de azt hiszem nem csak a mások leszólására kéne koncentrálnod, hanem ha Te annyira nagyon profi vagy akkor esetleg segíthetnél (pl nem leszólni Kredenc 5letét hanem elmondani h mit csinálnál máshogy...). Melleselg mivel Diablo 2 topic van itt, ne offoljad már szét plz a fórumot fikázó hszeiddel. Köszi a többiek nevében is
Amugy mi az a nevezetes karid aki verhetetlen? Hányas szintű? Ha gondolod duelezhetünk majd...csak aztán nehogy máshogy süljön el a dolog mint ahogy azt tervezted

ha megnézed, diablos dolgot írtam be először, és utána jegyeztem meg, h crap a fórummotor...(legalábbis nem szokványos) ezt az off dologra is írtam...

ha vki kéri a segítségemet, akkor segítek szívesen (kivétel, ha nem és csak osztok xD)

verhetetlen kari nincs legalábbis legit tuti nincs van néhány duel karim, ha gondolod fölsorolom őket:

lvl9 assa (melee)
lvl50 assa (ranged/caster)
lvl50 pala (ranged/caster)
lvl50 baba (melee)
lvl83 baba (ranged/caster)
lvl92 ama (ranged/caster)

szal ma este duel?

#17966 maarkoo 2006. november. 21. 14:46
maarkoo
Drága Mr. Cal!
Nagyon nem tetszik, hogy mindenkit kioktatsz itt... Nem tudok ellene semmit tenni, de azt hiszem nem csak a mások leszólására kéne koncentrálnod, hanem ha Te annyira nagyon profi vagy akkor esetleg segíthetnél (pl nem leszólni Kredenc 5letét hanem elmondani h mit csinálnál máshogy...). Melleselg mivel Diablo 2 topic van itt, ne offoljad már szét plz a fórumot fikázó hszeiddel. Köszi a többiek nevében is
Amugy mi az a nevezetes karid aki verhetetlen? Hányas szintű? Ha gondolod duelezhetünk majd...csak aztán nehogy máshogy süljön el a dolog mint ahogy azt tervezted
#17939 Mr. Cal 2006. november. 21. 10:55
Mr. Cal
#2881 :: ]{redenc (2006. október. 08. 22:55)
No, én is toltam picit magamban most hétvégén. Nekiálltam egy assassinnak, kedvet kaptam rá az Assassin Creed miatt . Dual claw assy, tiszta martial art, tehát nincs trap egy szál se, a vége Phoenix Strike lesz, azért az se gyenge kis skill
szal martial assa...lassú és gyönge sztem...fun karinak elmegy, de pvm-ben és pvp-ben sem állja meg a helyét, túl lassú mire magadra pakolod a charge up skilleket, addigra egy jobb kari megfektet dual clawnak van értelme, de kicker/wwer/trapper assán ^^

most IS kiléptetett a fórummotor, szal szerkesztési lehetőségem megen nem volt -.-
#17937 Mr. Cal 2006. november. 21. 10:24
Mr. Cal
#17924 :: ]{redenc (2006. november. 21. 01:28)
Mr. Cal, örülök, hogy idetaláltál, de ha így folytatod, itt léted hamar múló emlék lesz csupán... Két jó tanács: 1. Egyetlen hozzászólásban több hsz-re is válaszolhatsz. Erre jó az idézés. 2. Ha nem tudod kezelni a fórumot, az nem feltétlenül a fórummotor hibája, főleg, ha rajtad kívül mindenki más jól csinálja...
LOL kioktatnak fórumozásból xDD

NORMÁLIS fórummotor* a "válasz" gombra kattintva nem csak előzménylinkként menti el a megválaszolandó hsz-t, hanem pl egy quote taggel be is idézi....+az egy felhasználótól származó, egymás utáni hsz-eket összefűzi és egyként kezeli + nem léptet ki baromi sűrűn

mellesleg mivel újra be kellett lépnem, már szerkeszteni sem tudtam a hsz-eim...ennyi hozzáfűznivalóm van

na jó, kis dícséret is kijár, az tök jó pl. hogy gyors a fórummotor

*pl. ipb, phpbb...

mellesleg gyertek duelezni, tnap fallenangel csúnyán kikapott ha benne vagytok, csinálhatunk 7v1 duelt szinte bármelyik karim ellen, mert végigolvasva a topikot, csupa pro embert láttam hiába, ez a pgo színvonala (sajnos)
#17924 ]{redenc 2006. november. 21. 01:28
]{redenc
Mr. Cal, örülök, hogy idetaláltál, de ha így folytatod, itt léted hamar múló emlék lesz csupán...

Két jó tanács:

1. Egyetlen hozzászólásban több hsz-re is válaszolhatsz. Erre jó az idézés.

2. Ha nem tudod kezelni a fórumot, az nem feltétlenül a fórummotor hibája, főleg, ha rajtad kívül mindenki más jól csinálja...
Nem tűrök meg más zsarnokot, csak azt a kis hangot a lelkemben. (Mahátma Gandhi)
#17920 Mr. Cal 2006. november. 20. 23:48
Mr. Cal
de gedva ez a fórummotor...még a quote se működik normálisan benne xD

zod-ra ment a "szép..."

az az előtti meg a gyakori patchelés hibák garmadája okfejtésre
#17918 Mr. Cal 2006. november. 20. 23:14
Mr. Cal
#11269 :: Ragnos (2006. október. 29. 09:02)
maarkoo írta: Kiesett az Amazonomnak A Skystrike edge bow !!!!!!!! Most nagyon büszke vagyok magamra Kés a vajban hatás sry de valakivel meg kellett osztanom
én meg akkor lepődtem meg, amikor pindle Zod-ot (!!!) dobott.
az szééép...nem tartom magam kezdő Diablósnak, de nekem gul volt a legnagyobb rúnaesésem evvan
#17916 Mr. Cal 2006. november. 20. 23:08
Mr. Cal
#6927 :: dihep (2006. október. 16. 00:49)
gyakori patchek nem kellenek mert az azt jelentené hogy megint tele van hibával
nem feltétlenül...lehet, hogy csak apróbb szépséghibákat javítanak, mert hiba nincs benne (bár úgy lenne), így azt jelentené, hogy foglalkoznak a játékkal...komolyabb cheat-szűrés sem ártana...
#17893 Mr. Cal 2006. november. 20. 21:54
Mr. Cal
hali / re all!

újra van pg fórum, én is újra vagyok itt, akinek kedve támad egy duelhez, keressen meg nyugodtan, vegyen föl msn-en is akár: calpunk@hotmail.com

majd ha lesz időm, végigböngészem a topikot
#17889 Tenebra 2006. november. 20. 21:37
Tenebra
1/2 OFF: Nos, lehet, hogy múltkor nem voltam érthető (ez főleg CHARLES-nak szól), de most még egyszer elmondom: NEM DUELEZEK! Sőt, alább kiderült egy félmondatból, hogy nem DIABLOZOK! STARCRAFTOZOK! STARCRAFT nem= DIABLO . Capisce? Mivel nem Diabloztam már 2 hete, így logikus, hogy nem fejlődtem semmit a párbaj óta... Mi következik ebből? Az, hogy ugyanazok a n00bjaim vannak, mint eddig. Mit jelent ez? Azt, hogy NEM duelképesek. Tőlem nevezzetek gyávának, vagy szarnak, vagy aminek akartok, nem izgat különösebben, de pénteken nem megyek Diablozni.... A témát ezennel lezártam.

MAGYARÁZAT: MSN kiírás miatt....
Post tenebras lux
#17600 maarkoo 2006. november. 19. 14:44
maarkoo
Ladder kari? Mert ha norm. bnet akkor játszhatunk ha gondolod...
#17599 Warnen 2006. november. 19. 14:41
Warnen
#17578 :: maarkoo (2006. november. 19. 13:12)
Értem, akkor bocs a "gyanúsításért" Amugy lehetnek nehéz terepek tényleg... Amugy hányas szintű a karid? CSak mert én 60as szintig bloodyrunozok és utána sosincs gond nighton végig
62+. Nincs is sok gond, csak nem olyan egyszerű, mint szeretném. Nem dob sem rúnát, sem setet, se unique-ot már vagy 2 hete...
#17578 maarkoo 2006. november. 19. 13:12
maarkoo
Értem, akkor bocs a "gyanúsításért"
Amugy lehetnek nehéz terepek tényleg... Amugy hányas szintű a karid? CSak mert én 60as szintig bloodyrunozok és utána sosincs gond nighton végig
#17557 Warnen 2006. november. 19. 11:51
Warnen
#17525 :: Tenebra (2006. november. 19. 08:44)
Ejnye... Én kellek oda... Egyébként Warnen pont nem az, aki rosszul osztja el a skillpontokat. Ő tanított engem is nagyrészt, hogy kell bánni velük. Ha esetleg bevárod a barbáromat, akkor ok. Bár mostanában más Blizzard-ot tolok. Szerintem nincs semmi baj ot... Egyszerűen Nightmare. Az én 43-as barbárom Lut Gholeinig bírta. Tehát én nagyon elszarhattam... De Warnen-é... Pfff... Nekem aztán lövésem sincs, hogy hol cseszhette el. Bár őt szereti szivatni a Blizzard, meg a Bnet, úgy általában .
Jaja. Nincs az elcseszve, csak megakadt a kés a vajban. Kicsit megmelegítem, aztán tolom tovább.
#17525 Tenebra 2006. november. 19. 08:44
Tenebra
#17440 :: Warnen (2006. november. 18. 19:34)
Komolyan mondom, engem szívat ez a játék. A nightmare végefelé elakadtam, és nem bírok haladni. Hiába van minden resistem max-on (75), és hiába a 400-as sebzés, úgy legyalulnak a Gleccser folyosón, mint egyszer...
Ejnye... Én kellek oda...

Egyébként Warnen pont nem az, aki rosszul osztja el a skillpontokat. Ő tanított engem is nagyrészt, hogy kell bánni velük.

Ha esetleg bevárod a barbáromat, akkor ok. Bár mostanában más Blizzard-ot tolok.
Szerintem nincs semmi baj ot... Egyszerűen Nightmare. Az én 43-as barbárom Lut Gholeinig bírta. Tehát én nagyon elszarhattam... De Warnen-é... Pfff... Nekem aztán lövésem sincs, hogy hol cseszhette el. Bár őt szereti szivatni a Blizzard, meg a Bnet, úgy általában .
Post tenebras lux
#17523 maarkoo 2006. november. 19. 08:18
maarkoo
Hmm ez érdekes...
Valószínűleg rosszul osztottad el a skillpontokat nem? Mert általában -a tapasztalat azt mutatja- nightmare végére derül ki, hogy a karakter életképes lesz-e később. Szal itt jönnek elő a problémák általában...
Persze, lehetnek rosszak a cuccok, de ez maxos resnél nem hiszem hogy megtörténhet
Esetleg nem tartod kicsinek baal előtt azt a 400as sebzést?
Másra már tényleg nem tudok gondolni
#17440 Warnen 2006. november. 18. 19:34
Warnen
Komolyan mondom, engem szívat ez a játék. A nightmare végefelé elakadtam, és nem bírok haladni. Hiába van minden resistem max-on (75), és hiába a 400-as sebzés, úgy legyalulnak a Gleccser folyosón, mint egyszer...
#17231 -=FallenAngel=- 2006. november. 17. 17:36
-=FallenAngel=-
#17228 :: maarkoo (2006. november. 17. 17:33)
Ha bow van idézősnél akkor dex,dex,dex... De mivel te elementalist így aztán 0 dex kell, mert pl. az Aldur's Watchtowerhez nem kell dex... Helyzetjelentés: csak úgy hullik az amazonomnak a M'avina's set Már megvan az öv és a kesztyű
Marko felveszelek msn.-re és jer diablozni vélem!
#17228 maarkoo 2006. november. 17. 17:33
maarkoo
Ha bow van idézősnél akkor dex,dex,dex... De mivel te elementalist így aztán 0 dex kell, mert pl. az Aldur's Watchtowerhez nem kell dex...
Helyzetjelentés: csak úgy hullik az amazonomnak a M'avina's set Már megvan az öv és a kesztyű
#17171 Charles 2006. november. 17. 15:00
Charles
#17167 :: -=FallenAngel=- (2006. november. 17. 14:51)
Charles sztem de csak sztem az idézős Druidnak sok dex-kell mert az nyillal nyomul! De ez csak az én véleményem!
Elflejtetted, hogy egy kicsikét elementalista mind a két fickó

Én személyszerint utálom az íjat.... Hamarosan a kicsi pala eléri a 24-es szintet
#17167 -=FallenAngel=- 2006. november. 17. 14:51
-=FallenAngel=-
#17157 :: Charles (2006. november. 17. 14:35)
Csak le akarom ellenőrizni magam: Úgye megfelelő az idézős druidnak max 60 körüli erő és max 40 körüli dex ?
Charles sztem de csak sztem az idézős Druidnak sok dex-kell mert az nyillal nyomul!
De ez csak az én véleményem!
#17157 Charles 2006. november. 17. 14:35
Charles
Csak le akarom ellenőrizni magam: Úgye megfelelő az idézős druidnak max 60 körüli erő és max 40 körüli dex ?