Kérjük jelentkezz be!
Diablo 2

Diablo 2 és kiegészítői

A stílus egyeduralkodója, a mágikus tárgyak cukrosbácsija...
#18955 -=FallenAngel=- 2006. november. 26. 17:02
-=FallenAngel=-
#18944 :: maarkoo (2006. november. 26. 16:29)
Mr. Cal írta: dc? mit értesz ez alatt? mert ált. Diablo Clone (über diablo) rövidítése
Sry, h nem voltam 1értelmű, wowban igy mondják azt, hogy your connection has been interrupted (gy.k. disconnencted ). Nah lényeg, hogy ty a helpet Jah és egy kérdés: anno 1.09ben GA burival átment mindenen, de most bár 20 pont van a piercen és ugye a buri passzív pierce is ott van, még sem megy át egyetlen mobon sem a gam Bug, vagy 1.11 change? Arreat Summit jó; valaki ismeri a diabloii.netet (utóbbit preferálom) ?
Mr.Cal!

A Pontos Skeleton-nekró leírást ird le ide nekem hogy hanyass szintig mire menniyt!

Mert a "csökött agyam" nemt tárolta el!

Előre is köszi!

ui.:a rövidítéseket hanygold vagy ird ki teljesbe!Esetleg lábjegyzetbe hogy meik mit jelent hogy azt is megtanuljam!
#18944 maarkoo 2006. november. 26. 16:29
maarkoo
#18897 :: Mr. Cal (2006. november. 26. 13:46)
maarkoo írta: Nekem tegnap 1 óra alatt 4 dcm volt, és utána volt, h 4-5. alkalomra sikerült ujra csatlakoznom... Ráadásul a lag miatt annyiszor haltam meg, h 1 órán keresztül kellett farmolnom az elvesztett pénzért. Holy shield tényleg jó, de pl. caster paladinok -különösen bh-val- szerény véleményem szerint, nélkülözhetik. 9es szintû assával 30as karikat ölni? Gratulálok, ilyet még nem hallottam, gondolom dual claw, Bos, és tiger strike nem? Amugy Mr Cal vagy Warnensztetek bowazonom buriját mire cseréljem le (ha 1általán érdemes lecserélni)? Mert 2600at sebzek, ha bejön a critical akkor 5200at, szal ne mtudom, h van e ennél jobb? M'avina's caster a vágyam de azon kívül?
dc? mit értesz ez alatt? mert ált. Diablo Clone (über diablo) rövidítése hs kell hammer palának is, mivel minden karinak jól jön a def + a blokk 9-es assám egy claw + shield, bos + ts stimm ^^ buri helyett eaglehornt, windforce-ot vagy faith-et (mb) vagy botd-t (hydra) javaslok amúgy buri jobb, mint mavina bow Warnen: de ugye mennyivel jobb a bnet? single-ben hell act3-ig vittem anno a hammer palámat, elég hamar ráuntam a dologra, nade a bnet...hmmm buriza-do kyanon, unique ballista (crossbow, nem set)
Mr. Cal írta:

dc? mit értesz ez alatt? mert ált. Diablo Clone (über diablo) rövidítése

Sry, h nem voltam 1értelmű, wowban igy mondják azt, hogy your connection has been interrupted (gy.k. disconnencted ).
Nah lényeg, hogy ty a helpet
Jah és egy kérdés: anno 1.09ben GA burival átment mindenen, de most bár 20 pont van a piercen és ugye a buri passzív pierce is ott van, még sem megy át egyetlen mobon sem a gam Bug, vagy 1.11 change?

Arreat Summit jó; valaki ismeri a diabloii.netet (utóbbit preferálom) ?
#18923 Mr. Cal 2006. november. 26. 15:08
Mr. Cal
az amám azért lett szar, mert kevés az ias-a, és mire ütne, addigra az ellen már pár lépéssel arrébb van (btw ez az ama nincs is fölsorolva a karijaim közt )

szal dex: dex ad amazonnak damage-et + minden kasztnak (melee és ranged skilleket használva) attack ratinget a program a támadó fél attack ratingét plusz a védő fél defense-ét veszi alapul, mikor azt számolja, hogy betalál-e a támadó + ezek után még mindig ott a blokk (pl. guided arrownak nincs ar-e, de lehet blokkolni...)

pontos formula arreat summiton
#18910 Charles 2006. november. 26. 14:22
Charles
Ha egyszer befejeztem a palám nevelését akarok csinálni egy PvP palát, de eddig egy PvP-s karakterem se volt szóval tanácsokat kérek
Meglepetés:
#18897 Mr. Cal 2006. november. 26. 13:46
Mr. Cal
#18863 :: maarkoo (2006. november. 26. 08:35)
Nekem tegnap 1 óra alatt 4 dcm volt, és utána volt, h 4-5. alkalomra sikerült ujra csatlakoznom... Ráadásul a lag miatt annyiszor haltam meg, h 1 órán keresztül kellett farmolnom az elvesztett pénzért. Holy shield tényleg jó, de pl. caster paladinok -különösen bh-val- szerény véleményem szerint, nélkülözhetik. 9es szintű assával 30as karikat ölni? Gratulálok, ilyet még nem hallottam, gondolom dual claw, Bos, és tiger strike nem? Amugy Mr Cal vagy Warnensztetek bowazonom buriját mire cseréljem le (ha 1általán érdemes lecserélni)? Mert 2600at sebzek, ha bejön a critical akkor 5200at, szal ne mtudom, h van e ennél jobb? M'avina's caster a vágyam de azon kívül?
maarkoo írta:

Nekem tegnap 1 óra alatt 4 dcm volt, és utána volt, h 4-5. alkalomra sikerült ujra csatlakoznom...
Ráadásul a lag miatt annyiszor haltam meg, h 1 órán keresztül kellett farmolnom az elvesztett pénzért.
Holy shield tényleg jó, de pl. caster paladinok -különösen bh-val- szerény véleményem szerint, nélkülözhetik.
9es szintû assával 30as karikat ölni? Gratulálok, ilyet még nem hallottam, gondolom dual claw, Bos, és tiger strike nem?
Amugy Mr Cal vagy Warnensztetek bowazonom buriját mire cseréljem le (ha 1általán érdemes lecserélni)? Mert 2600at sebzek, ha bejön a critical akkor 5200at, szal ne mtudom, h van e ennél jobb? M'avina's caster a vágyam de azon kívül?

dc? mit értesz ez alatt? mert ált. Diablo Clone (über diablo) rövidítése

hs kell hammer palának is, mivel minden karinak jól jön a def + a blokk

9-es assám egy claw + shield, bos + ts stimm ^^

buri helyett eaglehornt, windforce-ot vagy faith-et (mb) vagy botd-t (hydra) javaslok

amúgy buri jobb, mint mavina bow

Warnen: de ugye mennyivel jobb a bnet? single-ben hell act3-ig vittem anno a hammer palámat, elég hamar ráuntam a dologra, nade a bnet...hmmm

buriza-do kyanon, unique ballista (crossbow, nem set)
#18896 Warnen 2006. november. 26. 13:24
Warnen
Nem is kötekedni akartam Calypsol, csak ahhoz képest hogy régebben milye segítőkész voltál, (nem mintha most nem lennél) most egy kicsit beleálltál a lámákba...
Amúgy nem érint mélyen a dolog, én 5 évig a magam módján Diablo-ztam. Nem is érdekelt a B.Net, és csak a te tanácsodra indítottam closed karit. Duelezni, meg életemben először Cherokee-val....

markoo: buri set? az igen hányévbe telt összeszedni?
#18865 Charles 2006. november. 26. 08:41
Charles
Á sőt XD Diablo olyan vackokat dobott, hogy csak na... Viszont a venom csicskása elég értékelhetőket dobott és mivel közl a Mikulás Fallen a nekrod kap egy 20 ezres drágaságot Persze valami csurrant cseppent a druidomnais csak nem tudoom, hogy neki jóbb van-e XD
A szövegemböl kiderült, hogy a palám letette a CheAttila vizsgát vagyis egyedül megölte Diablo...Hísz addigra minden kiderül talán most jön Bál, de lehet, hogy GW vagy egyik se..
#18864 Ragnos 2006. november. 26. 08:40
Ragnos
#18863 :: maarkoo (2006. november. 26. 08:35)
Nekem tegnap 1 óra alatt 4 dcm volt, és utána volt, h 4-5. alkalomra sikerült ujra csatlakoznom... Ráadásul a lag miatt annyiszor haltam meg, h 1 órán keresztül kellett farmolnom az elvesztett pénzért. Holy shield tényleg jó, de pl. caster paladinok -különösen bh-val- szerény véleményem szerint, nélkülözhetik. 9es szintű assával 30as karikat ölni? Gratulálok, ilyet még nem hallottam, gondolom dual claw, Bos, és tiger strike nem? Amugy Mr Cal vagy Warnensztetek bowazonom buriját mire cseréljem le (ha 1általán érdemes lecserélni)? Mert 2600at sebzek, ha bejön a critical akkor 5200at, szal ne mtudom, h van e ennél jobb? M'avina's caster a vágyam de azon kívül?
Sztem a M'avina set nem egy nagy szám. Milyen a Buri? Uppolt vagy sima? Sztem max vmi jó kis rw-re érdemes lecserélni, vagy Windforce-ra.
#18863 maarkoo 2006. november. 26. 08:35
maarkoo
Nekem tegnap 1 óra alatt 4 dcm volt, és utána volt, h 4-5. alkalomra sikerült ujra csatlakoznom...
Ráadásul a lag miatt annyiszor haltam meg, h 1 órán keresztül kellett farmolnom az elvesztett pénzért.
Holy shield tényleg jó, de pl. caster paladinok -különösen bh-val- szerény véleményem szerint, nélkülözhetik.
9es szintű assával 30as karikat ölni? Gratulálok, ilyet még nem hallottam, gondolom dual claw, Bos, és tiger strike nem?
Amugy Mr Cal vagy Warnensztetek bowazonom buriját mire cseréljem le (ha 1általán érdemes lecserélni)? Mert 2600at sebzek, ha bejön a critical akkor 5200at, szal ne mtudom, h van e ennél jobb? M'avina's caster a vágyam de azon kívül?
#18859 Charles 2006. november. 26. 08:00
Charles
#18848 :: Tenebra (2006. november. 25. 22:56)
Bosszankodni jöttem... . Játszok nagyban Diablo II-vel, Battleneten, barbimmal, már majdnem 29-es szintet elérem, erre a szemétláda Bnet ledob... "Your connection has been interrupted". Fúúú, ha most tudnám, hogy nem BANolnának, akkor kiönteném minden haragomat a Bnetre... Ja, és pusziltatom a LAG-ot is... Ha lenne tényleg személy, aki miatt ez zajlik, hát menten megrugdosnám... Hihetetlen, mennyire tönkrevágja a játékot. Egyszerűen félek Bnetezni. Na, de történtek jó dolgok is . Pl. az, hogy végre túl vagyok Son_of_Sigmar-ral Diablon... Persze néhány jómunkásembernek nem számított, hogy MSN-en ki van írva, hogy játszok, és nyomta a szöveget, ami miatt belagolt az egész, és 1X meghaltam . Hogy miért olyan felfoghatatlan dolog az, hogy játszik az ember, rejtély számomra.... Na, de eddigi leggyorsabb Diablo ölésem volt egyedül. 3-4 perc alatt sikerült megfektetni. Bár ez nem csoda, hiszen kalapácsommal odavágtam az orcájára. Meg hát a Fire Resist-em 75 . Jó, tudom, sokan itt másodpercek alatt kicsinálták sorcival, de egy barbárnak idő kell.... Meg a szöcsög lángcsóvája, vagy mi ellen kellett menekülni... De egyéni rekordom eddig, úgyhogy örülök!
Che kivele akkor megvan a fülem vagy nem

Asszem sakhra szerint kajnista miatt lagol a b.net
De tegnap engem is 3szor levágott, sőt volt, amikor nem engedett csatlakozni (ilyenkor kell újraindítani a gépet )
#18852 Mr. Cal 2006. november. 26. 00:04
Mr. Cal
az a "lángcsóva" light dam amúgy

+c/i az nem ban nem kell félni
#18848 Tenebra 2006. november. 25. 22:56
Tenebra
Bosszankodni jöttem... . Játszok nagyban Diablo II-vel, Battleneten, barbimmal, már majdnem 29-es szintet elérem, erre a szemétláda Bnet ledob... "Your connection has been interrupted". Fúúú, ha most tudnám, hogy nem BANolnának, akkor kiönteném minden haragomat a Bnetre...
Ja, és pusziltatom a LAG-ot is... Ha lenne tényleg személy, aki miatt ez zajlik, hát menten megrugdosnám... Hihetetlen, mennyire tönkrevágja a játékot. Egyszerűen félek Bnetezni.

Na, de történtek jó dolgok is . Pl. az, hogy végre túl vagyok Son_of_Sigmar-ral Diablon... Persze néhány jómunkásembernek nem számított, hogy MSN-en ki van írva, hogy játszok, és nyomta a szöveget, ami miatt belagolt az egész, és 1X meghaltam . Hogy miért olyan felfoghatatlan dolog az, hogy játszik az ember, rejtély számomra.... Na, de eddigi leggyorsabb Diablo ölésem volt egyedül. 3-4 perc alatt sikerült megfektetni. Bár ez nem csoda, hiszen kalapácsommal odavágtam az orcájára. Meg hát a Fire Resist-em 75 . Jó, tudom, sokan itt másodpercek alatt kicsinálták sorcival, de egy barbárnak idő kell.... Meg a szöcsög lángcsóvája, vagy mi ellen kellett menekülni... De egyéni rekordom eddig, úgyhogy örülök!
Post tenebras lux
#18783 Mr. Cal 2006. november. 25. 17:16
Mr. Cal
hs kell, mindenképp egyik legjobb pala skill

Warnen! hidd el, én is élveztem noobként is a játékot, de mikor ráérzel az igazi ízére, mikor már tudsz igazán erős karaktereket csinálni...az egész más fűszerezést ad a dolognak (+ha ki tudod használni egy-egy skill képességeit, teszemazt ügyesen telézel vagy pl. a charge-ot is meg kell tanulni használni)

+lehet, h lenézőnek tűnök, de én csak rávilágítottam a realitásokra...(+előfordult e topikban is olyan eset, amit druszám említett hsz-ében...mikor kihívtam mkit duelezni jött egy olyan válasz, h "nehogy fordítva süljön el a dolog" )
#18731 Warnen 2006. november. 25. 14:17
Warnen
#18578 :: Mr. Cal (2006. november. 24. 18:19)
fejlődjetek még, csírácskák ilyen tapasztalattal duelt szervezni xD
Nem, kedves Mr.Cal, nem vagyok főnök, mintahogy itt senki sem az. Egyetlen bűnünk, hogy szeretjük a Diablo II-t. De! Nem vagyunk kockafejű Diablosok, akik mást sem csinálnak, csak os skill, és egyéb pontokat számolgatnak, és megalázóan beszélnek mindenkivel, aki csak egy picit is kisebb tudású náluk ebben a játékban. Lehet hogy nincs klántagságunk, nincs dueltapasztalatunk, és fejletlen kis bénák vagyunk, de jól érezzük magunkat, és nem vágyunk többre! Kérlek ezt tartsd szem előtt, mielőtt mégegyszer sértegetsz itt bárkit is!

Megértem, és sajnálom hogy nem találsz itt magadnak "megfelelő tudású" ellenfelet, bocsásd meg tudatlanságunk mester...
#18727 Charles 2006. november. 25. 14:00
Charles
#18714 :: Mr. Cal (2006. november. 25. 13:11)
játéktapasztalatod sincs semmi...pala 1 kezes fegyóval és hs nélkül? ne röhögtess már...
Az igazi ok az, hogy nincs rá skillpontom...
#18722 Charles 2006. november. 25. 13:27
Charles
#18719 :: Ghastly (2006. november. 25. 13:21)
Bigyóka Clasic modal tolom 1.10 el lehet open vagy zárt b.neten játszani vele vagy csak single play-be ??????
Valószinüleg egy moddal sem lehet neten tolni a DiabloII-t, de valószínűleg a mod leírásában írja, jogy lehet vagy nem.
Mr.Cal röhögtetlek...
#18719 Ghastly 2006. november. 25. 13:21
Ghastly
Bigyóka Clasic modal tolom 1.10 el lehet open vagy zárt b.neten játszani vele vagy csak single play-be ??????
#18714 Mr. Cal 2006. november. 25. 13:11
Mr. Cal
játéktapasztalatod sincs semmi...pala 1 kezes fegyóval és hs nélkül? ne röhögtess már...
#18701 Charles 2006. november. 25. 12:27
Charles
#18674 :: Mr. Cal (2006. november. 25. 11:05)
nem arra értettem...hanem hogy nulla a játék- és dueltapasztalatotok
A duel az igaz, de a játék
Nekem már sok karakterem volt, de egyiket se szerettem, de a mostanit szeretem úgy, hogy lehet készülni
#18674 Mr. Cal 2006. november. 25. 11:05
Mr. Cal
nem arra értettem...hanem hogy nulla a játék- és dueltapasztalatotok
#18606 Charles 2006. november. 24. 19:36
Charles
#18578 :: Mr. Cal (2006. november. 24. 18:19)
Azért volt szintkülönbség... És ti duel karik voltatok
Nem volt rosszul szervezve mert így indult:
Warnen: Mikor lesz duel?
Charles: Mondjuk pénteken.
És ennyi itt a vége, de ahóz képest voltunk négyen és ti ketten a végén jól eltüntetek
#18578 Mr. Cal 2006. november. 24. 18:19
Mr. Cal
#18533 Charles 2006. november. 24. 15:55
Charles
Na jó nem várok tovább Warnenra, aki jön az jön
pcguru/pgo
max 5 perc és kész
Remélem majd Fallen is jön (elfoglalt)