De lehet befolyásolni természetesen...
Bár közel sem annyira effektív mint ahogy azt talán gondolod
Lényeg, hogy minél több % better chance to get magic items tulajdonsággal rendelkező tárgyat viselj magadon.
Íme egy példa: Ha egy bizonyos szörnynek 0,13% esélye van h kidobjon egy set (zöld) tárgyat, és rajtad ÖSSZESEN 100% better chance (MF-magic find-nak is rövidítik) van akkor az említett szörny set dobási esélye 0,13-ról 1,13-ra növekszik...
Láthatod, h nem nagy különbség, de ha sokat farmolsz sokkal több cuccot fogsz találni
elkezdtem egy summon nekrót, és qrva jó kösz a tippet, de egy kérdésem lenne még hogy találtok jó tárgyakat gyorsan? Mindig "csak" unique dolgokat találok, raret néha, set-et jóformán soha. három set-es dolgot találtam abból kettő Arctic a másik meg Arcanium asszem. nem lehet ezt befolyásolni valahogy? persze anélkül hogy csalok vagy valami cheatet irok be.
Hmm Mr. Cal igen jótékony kedvedben vagy mostanában...
Nincs freed nl karinak véletlenül?
Btw tal maszk jó, én egy ptopazzal socketelve még most is azt használom (lvl 82.), amíg nincs mavi diadem...
Hú most nagyon elszállt az agyam....
Annyira lagos bugos ez az egész bnetnek meg diablonak nevezett SZAR, hogy nincs értelme játszani vele!!!
Kár volt pénzt kiadni érte, ha már 2 napja nem lehet normálisan játszani, mert a köcsögszájú blizzardos emberek nem foglalkoznak semmit a d2vel!!!!!!!
Kicsit ideges vagyok...
Nekem nem lagol.
Ha
1 nem töltesz semmit
2 nincsenek fölösleges alkalmazások
3 nem vagy túl virusos
akkor vazza meg a binárd
Bowazonom szépen fejlödik
Palám jótékonykodik és Mikit játszik
Hú most nagyon elszállt az agyam....
Annyira lagos bugos ez az egész bnetnek meg diablonak nevezett SZAR, hogy nincs értelme játszani vele!!!
Kár volt pénzt kiadni érte, ha már 2 napja nem lehet normálisan játszani, mert a köcsögszájú blizzardos emberek nem foglalkoznak semmit a d2vel!!!!!!!
Kicsit ideges vagyok...
A GSCLAN a saját fórumán azt csinál, amit akar. Ez nem a Ti fórumotok, itt a mi szabályaink szerint játszunk. Én senkinek nem kívántam semmi rosszat, és nem anyáztam, halkan kértem. Önakasztás helyett (megjegyzem: egy közeli ismerősöm így halt meg, nekem ez kurvára nem vicces) ideiglenesen lezárom ezt a topikot, holnapig. Addig remélem mindenki megnyugszik, és elgondolkodik a dolgokon. Ha nem, nekem úgyis jó.FallenAngel, te is olvasd vissza a topikot és a hozzászólásaidat, hogy ne kelljen bővebben indokolnom a második figyelmeztetésedet...
Juhu megnyilt a Topik!
És nehogy OFF-ot kiáltsanak!
Valaki valamikor? Diablo?
Ja Mr.Cal a cumók nagyon kúúúlak! érte! Bár már lehet h montam!
A GSCLAN a saját fórumán azt csinál, amit akar. Ez nem a Ti fórumotok, itt a mi szabályaink szerint játszunk. Én senkinek nem kívántam semmi rosszat, és nem anyáztam, halkan kértem. Önakasztás helyett (megjegyzem: egy közeli ismerősöm így halt meg, nekem ez kurvára nem vicces) ideiglenesen lezárom ezt a topikot, holnapig. Addig remélem mindenki megnyugszik, és elgondolkodik a dolgokon. Ha nem, nekem úgyis jó.
FallenAngel, te is olvasd vissza a topikot és a hozzászólásaidat, hogy ne kelljen bővebben indokolnom a második figyelmeztetésedet...
Nem tűrök meg más zsarnokot, csak azt a kis hangot a lelkemben. (Mahátma Gandhi)
Végy fel msn.-re Plata ott megbeszéljük! De itt is jó! Végülis.
Mr.Cal aztmonta 5 perce hogy sec! Azóta sem tudom mivan!
Nem monta h kreál szal nem hinném hogy csinált! Ha mégis irjátok már meg.(bár akkor Cal szólt volna msn.-en)
sztem csak szimplán nem tetszett neki a gsclan fölirat 2 user avijában-aláírásában
klánba kerülés nem "csak úgy" megy, sőt...
fórumminőséggel kapcs. egyet kell értenem klántársammal...itt még privát üzenetet sem lehet küldeni, így nem tudom, hogy közöljem a mélyen tisztelt admingárdával, hogy irtó röhejes a "stratéga" subforum neve (létezik ilyen szó, csak más a jelentése de LOL, ezt újságíróknak el kell magyarázni??) na mentem is fürödni, aztán megyek föl D2 Fallen pcguru//pgo szobát ha csinálsz, majd benézek, vagy legyél fönn msn-en, és mondom, ha van cuccos
MSN.-en ott vagyok szólj ha van cumó!
Amúgy level korlát nélküli kezdetleges Íjnak nagyon örülnék!
sztem csak szimplán nem tetszett neki a gsclan fölirat 2 user avijában-aláírásában
klánba kerülés nem "csak úgy" megy, sőt...
fórumminőséggel kapcs. egyet kell értenem klántársammal...itt még privát üzenetet sem lehet küldeni, így nem tudom, hogy közöljem a mélyen tisztelt admingárdával, hogy irtó röhejes a "stratéga" subforum neve (létezik ilyen szó, csak más a jelentése de LOL, ezt újságíróknak el kell magyarázni??) na mentem is fürödni, aztán megyek föl D2 Fallen pcguru//pgo szobát ha csinálsz, majd benézek, vagy legyél fönn msn-en, és mondom, ha van cuccos
Van benne valami de ha ezt Bagoly meglátja...akkor nyekk
gs klánba egyébként szimplán be lehet lépni egy karakterrel vagy van valami követelmény?
szerk: Na itt van ]{redenc most minden kiderül...
szerk2 sőt Bagoly is...
Apropó 10-kor hol mikor majd msn.-en mond el! Mr.Cal!
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.