Tegnap indítottam egy infernos sorcit. Barbim talált egy unik Balrog bladet. És mit ad? +20 infernot (+3 allfire-rel együtt 20) Építek rá egy karit. Minimum 50es infernoja lesz. Csodás, igaz?
Sosonak asszem csak 3-t ad, csak a többi 'kaszt'-nak ad 17-t.
Mind1, hogy elírtam, floodhóz és trollkodáshóz is úgyanolyan értelmi színvonal szükséges. SZLMLAF
Btw ty your '+1'
Tegnap indítottam egy infernos sorcit. Barbim talált egy unik Balrog bladet. És mit ad? +20 infernot (+3 allfire-rel együtt 20) Építek rá egy karit. Minimum 50es infernoja lesz. Csodás, igaz?
Ngay mf-fel(350+) én inkább Farren, eld, shenket ölnék..Méghozzá a rare cúmók miatt. Bossokat inkább runnolja az ember uniq cuccokért.
Csybe kell még húzi?xd
OFF Kedves Charles,remélem tisztába vagy,hogy mi az a Floodolás.Mert most nem úgy látom. OFF
Igen, de itt is csak előrendelni lehet úgy látom... Máshol már előrendeltem, azt írták július elején érkezik meg... És azóta sincs semmi hír róla...
De azért köszi a segítséget!
Laly írta:
Igen, de itt is csak előrendelni lehet úgy látom... Máshol már előrendeltem, azt írták július elején érkezik meg... És azóta sincs semmi hír róla...
Itt júli végére lesz és +990 ft-ért bárhova leszálítják.
brr...ettől a hülye "farmolás" szótól mindig kiráz a hideg...ez diablo, nem puding mmo, itt mf van, nem farmolás, kk?
mellesleg 25k 2 óra alatt még normalon is kevés...Bonnal 15-20 perc alatt 6 millát simán összeszedünk, ha goldozunk...
Warnen, duel még nem megy, először kellene pár zsír cumó ez d3-as végigjátszós megjegyzésed meg haláli volt, a nap poénja
nekem a Guild Wars,Diablo2,és a Starcraft a Kedvenceim
azért vannak jó karakterek amivel jol lehet farmolni (mondjuk mindegyikel lehet)
én pl sosoval 25K-t szereztem 2óra alatt és ez komoly mivel nem nehéz vele föleg villám skillekel végigölni mindenkit,és persze estek jó cuccok is (a gyengébbek kedvéért pl:1K=1000Gold).Amugy szerintem érdemes az MF-et Expert sebességen növelni,legalábbis ha jó cuccokat akarsz akkor igen,Pl:egy 3socketes sapkába beleraksz 3Perfect Topaz-t és az máris sok MF (amugy elárulom Hell-en farmoltam annyi pénzt meg cuccot)De Mostanában csak a barbáromal szoktam játszani mert még kicsi(dehát Baal Runal 2óra alatt 30szinetet léptem vele )ugyhogy igyvagyok 51 amugy van kedve valakinek velem játszani?
brr...ettől a hülye "farmolás" szótól mindig kiráz a hideg...ez diablo, nem puding mmo, itt mf van, nem farmolás, kk?
mellesleg 25k 2 óra alatt még normalon is kevés...Bonnal 15-20 perc alatt 6 millát simán összeszedünk, ha goldozunk...
Warnen, duel még nem megy, először kellene pár zsír cumó ez d3-as végigjátszós megjegyzésed meg haláli volt, a nap poénja
azért vannak jó karakterek amivel jol lehet farmolni (mondjuk mindegyikel lehet)
én pl sosoval 25K-t szereztem 2óra alatt és ez komoly mivel nem nehéz vele föleg villám skillekel végigölni mindenkit,és persze estek jó cuccok is (a gyengébbek kedvéért pl:1K=1000Gold).Amugy szerintem érdemes az MF-et Expert sebességen növelni,legalábbis ha jó cuccokat akarsz akkor igen,Pl:egy 3socketes sapkába beleraksz 3Perfect Topaz-t és az máris sok MF (amugy elárulom Hell-en farmoltam annyi pénzt meg cuccot)De Mostanában csak a barbáromal szoktam játszani mert még kicsi(dehát Baal Runal 2óra alatt 30szinetet léptem vele )ugyhogy igyvagyok 51 amugy van kedve valakinek velem játszani?
Én kb 1 hete szüneteltem a Diablo-t ugyanis már kezdtem unni és azért pihentetem, hogy ne unjam meg! Amúgy tegnap előtt egy nyomattam HardCore-ba ott izgibb.
Ja azt kihagytam, hogy mostanába aktívan Silkraod-ozok
Hooogy pörög a topic!
Amúgy szerettek még Diablózni?
Én már egy kcsit meguntam, mondjuk általában néhány hónap és visszatérek a Dio-ra, de az rég volt, sztem már lehet, hogy soha nem térek vissza. Majd a Dio3-mal fogom tolni, ha a Blizz hajlandó megcsinálni, és még ebben az évszázadban ki is adják. Most az Oblivion megy. Mondjuk az is jobb lenne, ha már meglenne az új gépem. (a profilomban az új gép konfigja van , előre beírtam , szerencsére ez 1-2 héten belül valóság lesz)
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.