Kérjük jelentkezz be!
Diablo 2

Diablo 2 és kiegészítői

A stílus egyeduralkodója, a mágikus tárgyak cukrosbácsija...
#402284 Tenebra 2009. április. 24. 16:13
Tenebra
#370040 :: Mr. Cal (2009. február. 20. 15:38)
Attól függ, max blockos vagy nem max blockos necit szeretnél. Wizardspike, hoto, stormshield, spirit, homu. Ezek jók bonerre. Én mb necimen pl. hoto + homu volt.
Bocs, hogy ilyen későn reagálok, de a topic irtó népszerűtlen lett sajnos .

Kösz a tippeket!
Azóta már lvl 75-ös. Ha az a fránya reset nem lenne....

Ha esetleg még erre járnál, vagy valaki más, aki már esetleg csinált Throw Barbárt:
érdemes ezzel szenvedni? Én leírás alapján összeraktam egyet, s át is mentem vele Nightmare-re gyorsan, de azért nem mondanám, hogy sétagalopp volt, a Bone Necro után kifejezetten lassan ment. Úgy vettem észre, mintha nem lenne túlzottan erős karakter. Túl sok a gyors szörny, aki elkapja, a merc annyit nem nagyon tud feltartani, s alapvetően gyors, de igen nehézkes irtani vele, illetve ott van az is, hogy túl gyorsan elfogynak a balták (azt használok, a javelin túl kevés + lassú is nekem, a késeknek meg még kisebb a sebzése - legalábbis a normaloknak). FUN vagy azért próbálkozzak vele? Mindenképp ki akartam próbálni e karaktert, a barbik közül csupán ezt a fajtát nem nyüstöltem még .
Ha nem érdemes, akkor inkább a reset után az elemental druidba fogom ölni az időmet.
Post tenebras lux
#371049 Spitfire 2009. február. 21. 23:08
Spitfire
#370040 :: Mr. Cal (2009. február. 20. 15:38)
Attól függ, max blockos vagy nem max blockos necit szeretnél. Wizardspike, hoto, stormshield, spirit, homu. Ezek jók bonerre. Én mb necimen pl. hoto + homu volt.
hello sziasztok!! végre neki tudtam álln ibneten nyomulni... kedevnc karim az assassin, de azt modnta h abbo lcsak trappert érdemes csinálni, mivel én közel harcra használmo ez nekem nm fexik, és azt mondta h egy siam phoenixes csak Duelben esélyes, hiszek neki helyette, rámentem egy light soso-ra egész yoo állok 38-as szitnen 1 té alatt és nm minden nap tudam fent lenni, és azon gondolkozom miket aggasszka rá amég nm elszek 56-os mert onann már alow spiritiet is tuom haszánlni ha lesz annyi stg-m, de nighton act3-ba már hasal midnenbe, szal kicsit idő igéynes lesz.. de kibírom...

a játék megunásáról, én is igy véelkedem, de én cucckeresésre megyek, és ez az a űz ami hajt
#370040 Mr. Cal 2009. február. 20. 15:38
Mr. Cal
#367428 :: Tenebra (2009. február. 15. 18:02)
cartman01 írta: Ezzel a hozzászólásommal tuti nem leszek hosszú életű de mindegy. A Diablo sorozat egy idő után marha unalmas tud lenni. Nem? Na jó most, hogy le mertem írni ezt egy Diablós topikban - vezekelni fogok bűneim miatt, minden nap elmegyek a vasárnapi misére és minden hónapban gyónni fogok, megígérm. Multiban viszont egész jó(ezt csak azér írom, hogy ne haragudjatok meg mert amúgy szerintem az se). Ok, ok abbahagyom, most pedig öntsetek forró ólmot a szemeimbe, vágjátok le az orromat ki-ki a belátása szerint. Haverom szerint a Diablóra rosszat mondani egy rajongói topikban olyan mintha a kamion elé ugranék. Ahogy Ford Fairlane mondotta: "Enyhén szórakoztató, de inkább fájdalmas".
Nincs azzal semmi baj, hogy van, akinek nem jön be. Szerintem addig nincsen baj, amíg nem úgy akarja az ember beállítani egy dolog iránti nemtetszését, hogy az "általános érvényű". Meg a Diablo amúgy is olyan játék, amibe elsőre szerintem nem lehet beleszeretni. Én pl. mikor először próbáltam kb. 1 hét után töröltem a p*csába, mondván, hogy monoton, ostoba története van, és még ronda is. Később elővettem, mert a Diablo 1. része viszont a kedvencem volt, s rászántam magam, hogy az Act I-en túl legyek. Utána pedig ráharaptam, és mai napig FAN-ja vagyok. A mentési rendszeréből is látszik, hogy ez multira lett kihegyezve, meg úgy általában a játéktechnikai megoldásaival. Illetve csak szét kell nézni az Arreat Summiton, és látható, hogy több cucc csak (closed) Bneten érhető el, tehát csak multiban játszva. Én amúgy úgy vagyok a Diablo 2-vel, hogy rá lehet unni szerintem is, de egy idő után elkezd hiányozni - singleben legalábbis. Ha multizni kezdesz, akkor meg lerakhatatlan. Ez a baj most is: kb. fél év kihagyás után újra felmentem Bnetre, és nekivágtam ismét. Igaz, a normal az kínszenvedés, ezt el kell ismerni . Legalábbis nagyon unom. Amennyire régebben ellene voltam a húzásnak, most inkább visszasírom azt (igaz, hamarosan átjutok Nightmare-re). Tényleg, ha már rászántam magam hosszú idő után, hogy írok e topicba, megkérdezem: Bone Necro kezébe mit adjak? Én valamilyen wandot gondoltam, meg a classra jellemző fejeket (esetleg csontpajzsot), minthogy közelharcra ezzel úgy sem kerül sor - legalábbis nem szabad hagyni (mercem elvégzi úgyis a "piszkos munkát", tankol). Első életképes Necrom (kb. 3 éve volt egy idézős is, aki elhasalt Diablonál ), eddig barbival vagy paladinnal mentem többnyire, de most belevágtam a Bone Necroba, leírások alapján megtetszett. (S k*rva jó, még akkor is, ha főleg PvP-re javasolják. Diablot saját magamhoz képest rekordidő alatt nyírtam ki.)
#365213 Mr. Cal 2009. február. 11. 15:35
Mr. Cal
Mondja a sok pro...
#365146 VanyaiGamer 2009. február. 11. 13:29
VanyaiGamer
#365135 :: krisi95 (2009. február. 11. 13:11)
Énis 1szer elgondolkodtam rajta de ugy gondoltam baromság xD
Az igaz az az mld egy nagy baromság
#365135 krisi95 2009. február. 11. 13:11
krisi95
#353359 :: Daishi (2009. január. 21. 13:33)
Látott már valaki healer palát? Gondolkodtam hogy csinálok majd egyet az überbossokra,csakhát nem tudom megéri-e.
Énis 1szer elgondolkodtam rajta de ugy gondoltam baromság xD
#363288 Mr. Cal 2009. február. 07. 16:09
Mr. Cal
Én például most is ráérek. Medium level duel = mld
#362626 Mr. Cal 2009. február. 05. 21:39
Mr. Cal
#362389 :: AdyBaby (2009. február. 05. 15:17)
Mr. Cal írta: Nem igazán látom értelmét a vigornak smiteren. Sejtem, ez itt hülye kérdés, de esetleg mld-zik itt valaki nl-ben?
Én mldzek nl-ben! Egy közös mld-ben benne vagyok, de tényleg csak nl-ben, máshogy nem vagyok hajlandó. :dacos:
AdyBaby írta:

Mr. Cal írta:
Nem igazán látom értelmét a vigornak smiteren.

Sejtem, ez itt hülye kérdés, de esetleg mld-zik itt valaki nl-ben?

Én mldzek nl-ben!
Egy közös mld-ben benne vagyok, de tényleg csak nl-ben, máshogy nem vagyok hajlandó. :dacos:

Zsír, én is csak nl-ben játszom már...mikor érsz rá? Esténként, főleg...
#362389 AdyBaby 2009. február. 05. 15:17
AdyBaby
#362152 :: Mr. Cal (2009. február. 04. 21:52)
Nem igazán látom értelmét a vigornak smiteren. Sejtem, ez itt hülye kérdés, de esetleg mld-zik itt valaki nl-ben?
Mr. Cal írta:

Én mldzek nl-ben!
Egy közös mld-ben benne vagyok, de tényleg csak nl-ben, máshogy nem vagyok hajlandó. :dacos:
#362152 Mr. Cal 2009. február. 04. 21:52
Mr. Cal

#353639 Daishi 2009. január. 21. 20:35
Daishi
Igen,smitert kezdtem el tegnap,azt szerettem volna legalább nightmare szintig elvinni ma. A synergy skillek mellé még mit érdemes a smiternek fejleszteni?
#353359 Daishi 2009. január. 21. 13:33
Daishi
Látott már valaki healer palát? Gondolkodtam hogy csinálok majd egyet az überbossokra,csakhát nem tudom megéri-e.
#353271 Daishi 2009. január. 21. 10:21
Daishi
#353260 :: insanity (2009. január. 21. 09:40)
Pár hónapja volt egy nagytakarítás Battle.neten, úgy látszik te is belekerültél a szemeteszsákba. De szerintem nincs okod aggódni, beszélj a Blizzard ügyfélszolgálatával és segíteni fognak, ebben biztos vagyok.
Kicsit félreérthető voltam. Tegnap este még játszottam vele.Ma reggel szerettem volna kicsit felmenni . Megpróbálom megbeszélni velük,de nem fűzök hozzá nagy reményt.
#353260 insanity 2009. január. 21. 09:40
insanity
#353259 :: Daishi (2009. január. 21. 09:32)
Hello mindenkinek! 1,5 hete ismét elkezdtem battle.net-en játszani. Namost az a helyzet hogy felmennék erre kiírja hogy a cd kulcsomat letiltották. Mi lehet ennek az oka? Csalásokat elvből elvetem,úgyhogy maphacket meg ilyen baromságokat nem használtam. Gondolom megvehetem újra.Csessze meg magát a Blizzard, jó nagy szőrös bunkót érdemelnek. Nagyon nagyot süllyedtek most a szememben
Pár hónapja volt egy nagytakarítás Battle.neten, úgy látszik te is belekerültél a szemeteszsákba. De szerintem nincs okod aggódni, beszélj a Blizzard ügyfélszolgálatával és segíteni fognak, ebben biztos vagyok.
#353259 Daishi 2009. január. 21. 09:32
Daishi
Hello mindenkinek! 1,5 hete ismét elkezdtem battle.net-en játszani. Namost az a helyzet hogy felmennék erre kiírja hogy a cd kulcsomat letiltották. Mi lehet ennek az oka? Csalásokat elvből elvetem,úgyhogy maphacket meg ilyen baromságokat nem használtam. Gondolom megvehetem újra.Csessze meg magát a Blizzard, jó nagy szőrös bunkót érdemelnek. Nagyon nagyot süllyedtek most a szememben
#311682 tomicod 2008. november. 10. 17:39
tomicod
meg is találtam azokat
érdemes mert nekem sokat segített anno a guru
#311639 KillerT 2008. november. 10. 16:28
KillerT
Őszintén szólva WoW terén nem vagyok jártas, de ha ezek olyan oldalak, amik tele vannak adatokkal, információkkal, akkor javaslom a régebbi PC Guruk DVD-mellékletét, azokon elég sok hasznos info volt.