1.13 közeledte miatt (feltéve, hogy nem csúsztatják tovább, amin már meg sem lepôdnék komolyabban) felkukkantottam a Battle.net-re és most vettem észre, hogy le lehet szedni onnan a játékot. Ráadásul lehet a mac-es verziót is választani, úgyhogy éppen most csordogál lefelé, hamarosan ki is próbálom.
Ez egy hasznos mod. A neve Collectors Backpack.
Igazából az inventory mérete az egyetlen hiba játékban, ezért én csak ezt a modot használom Erről a linkről letölthetitek.
A telepítés lépései:
1. A fájlban lévő Data mappát másold át a Diablo II főkönyvtárába (ha már van ilyen nevű mappád akkor nevezd át.)
2. A parancsikon tulajdonságainál (amivel indítod a D2-t (az Asztalon)),
a Cél nevű sor után írd ezt (szóközökkel együtt!, az első karakter 1 szóköz ): -direct -txt
Ennyi lenne.
Ui.: Egy kis meglepetés mindenkinek DropCalculator (lehet h ismeritek, de vki még nem és igen hasznos egy progi. Minden létező itemet, set itemet és mobot tartalmaz, a droppokkal együtt). Letöltés
Az oldal közepén van, Diablo II: LoD Drop Calculator
Szép kis pajzs esett a karimnak mi? Igaz, hogy kicsi még a kari, de azért nem rossz
Tudom, hogy kicsit hülye kérdés, de hogy tudok akkora inventory-t szerezni, mint ami neked a képen van? Sajnos én nem vagyok oan képzett ebben a témában. A választ előre is thx.
Hát igen nem lenne gondom az újratelepítéssel ha nem ment volna tönkre a video discem vagy mi annak a neve. De szerencsére egyik ismerősöm azért csak ki tud segíteni. Jah és kösz a gyors választ
Üdv mindenkinek!
Lenne egy hatalmas problémám a játékkal kapcsolatban. Újratelepítettem a C meghajtómat (amin a windóz volt), és D meghajtómon van a Diablo. Hogyha elindítom az alapjátékot, akkor a kiegészítő indul el, minden más esetben nem reagál semmit az indító (LoD) és a rikítobb színek (piros, kék) negatív formában lehet látni, ami nem lenne zavaró, de kb. 10 perc után az egész játék negatív színkészletet vesz fel, és mondanom se kell, úgy nem lehet élvezni. Az lenne a kérdésem, hogy van-e erre más megoldás az újratelepítésen kívül?
Tud valaki arra megoldást találni, milyen módon lehetne futtatni 32bit-ben futtatni a D2-t? Régi gépemen ahogy elindítottam úgy ment de mindent beállítottam és az új gépemen vhogy nem akaródzik.
Van valami megoldás arra, hogy kapcsoljam ki az FPS-limitet? Nekem állandóan 25 FPS-el fut, de biztos van mód rá, hogy 60 körülire is fel lehessen vinni. Sőt ha Escape-t nyomok akkor 60 FPS-el megy de ha folytatom akkor megint visszaugrik
bocs a 2xes elküldésért
3szor küldted el
Egyébként nem lehet. Méghozzá azért nem, mert a varázslatok varázslási idejét, a "cooldown" timeot, mindent "frame"-ben kezel a program. Azzal, ha kikapcsolnád a frame limitet, az egész játék rendszerre összeomlana kb.
Van valami megoldás arra, hogy kapcsoljam ki az FPS-limitet? Nekem állandóan 25 FPS-el fut, de biztos van mód rá, hogy 60 körülire is fel lehessen vinni. Sőt ha Escape-t nyomok akkor 60 FPS-el megy de ha folytatom akkor megint visszaugrik
Van valami megoldás arra, hogy kapcsoljam ki az FPS-limitet? Nekem állandóan 25 FPS-el fut, de biztos van mód rá, hogy 60 körülire is fel lehessen vinni.
Szerintem próbálj egy jobb klikket az ikonjára tulajdonságok , kompatibilitás aztán kiválasztod a win xp-t.
Plusz kipipálod a futtatás rendszergazdaként.
Szerintem próbálj egy jobb klikket az ikonjára tulajdonságok , kompatibilitás aztán kiválasztod a win xp-t.
Plusz kipipálod a futtatás rendszergazdaként.
Megszereztem a küldetések és párbeszédeket magyar felirattal, így már legalább jobban érthető a történet.
Ui.: ...és még jobban bekockulok xD
Helló!
tudnátok segíteni?
windos vista ultimate-em van fenn és felraktam a diablo2-t plusza a lod-ot a 1.12a patch-el. elindul de minden alkalommal kb 5 perc után kilép. tudnátok valami megoldást. néha kiírja a következő hibaüzenetet is: unhandled exception: breakpoint (80000003).
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.