A Battlefield sorozat futurisztikus epizódja is elkészült; 2142 írunk és a napot hatalmas titánok takarják el, amik csak arra várnak, hogy csapatoddal sziven szúrd a rekatort...
Jó ötlet már csak egy kis egyeztetés kellene(aki bf2142-zik az írja le a nevét hadd vegyem fel Buddyra,előre is köszönöm).Te is jöhetnél és meglátnád mi történik ha a Buddha mód off ba megy át(<-már csak Frohman emlékére is)
Nekem még nincs állandó tartózkodási helyem mert csak egy hónapja vettem meg a játékot és csak msot kedztem vele játszani.
persze...persze ez is olyan mint a cs ott is csak több tartózkodási hely van de azért humoros lenne ( <-igen valahogy így) látni a fórumozókat akcióban
A Northern Strike-ot énis megvettem, de sajnos nem mentettem el és nem tudom hogyan kell letölteni mégegyszer! Most persze fennt van, de a legközelebbi win-reinstallnál kellemetlen lesz az NS megszerzése
krisz113 neked mi a nicked? felveszled a buddyra és játszhatnánk majd egyet! Amúgy én is gyakran vok leader, de a fejem fölött lebegő SD-8 sztem nagyon gyenge!
igaz de viszont az EA elkövette azt a hibát hogy enyire benga extrákat rakott be, mert körülöttem lebzsel egy kis gép aki ahogy közel érnek hozzám ki is lő mindenkit (persze nincs ellenemre mert hát sokszor kihuzott a csávából ) de a kedvencem még így is az orbital strike
persze salynos a fegyverek egy idő után értelmetlenné válnak ha megvan a leader öszes űber csalása (a kis gép ami lő a kezdőhely bigyula és a harmadikra nem emlékszem
de amelyik szerveren csak késelni lehet (kellene) ott aki tud, az látszik
és igen, ezzel az összeállításal nemnagyon lehetne baj:/
és a K/D azért mutat valamit, nem csak poénból van
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.